2011. március 9. szerda

márc. 9
12:50
NBA: szerződést hosszabbított a torokrákból felgyógyult edző (She)
Három évvel meghosszabbította szerződését a Denver Nuggets csapatával George Karl, az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legendás edzője.
márc. 9
12:57
Átvilágítás indul az FTC szakosztályainál (Agroinform)
Kubatov Gábor, a Ferencvárosi TC elnöke szerdán szerződést kötött az Ernst (and) Young nemzetközi könyvvizsgálóval.
márc. 9
13:06
Hannover: az orosz származású korábbi csapattárs szívesen látná Husztit (She)
Konstantin Rausch, a Hannover orosz származású német utánpótlás-válogatott játékosa elmondta, szívesen látná Huszti Szabolcsot újra együttesében, amelyben korábban is együtt játszott a magyar futballistával.
márc. 9
13:06
FTC: átvilágítás 3 évre visszamenőleg (Metropol)
Kubatov Gábor, a Ferencvárosi TC elnöke szerdán szerződést kötött az Ernst (and) Young nemzetközi könyvvizsgálóval, hogy a cég három évre visszamenőleg átvilágítsa az anyaegyesület és 17 szakosztályának gazdálkodását, könyvelését, teljes működését. Az FTC és az úszószövetség ügyében is vizsgálódik Budai Gyula.
márc. 9
13:08
Liverpool: a csapatkapitány Gerrard nem utazik el Bragába (She)
Steven Gerrard nem tagja a Liverpool Bragába, Európa-liga-mérkőzésre utazó keretének – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A csapattal tart, de csak a lelátóról figyeli a meccset az El-re nem nevezhető Luis Suárez, illetve a sérült Martin Kelly és Jonjo Shelvey. Gulácsi Péter, a Pool magyar kapusa ott van az utazók között.
márc. 9
13:10
Jégkorong, divízió I-es vb: hiába kértek bővítést, nem lesz pótlelátó (She)
A Magyar Jégkorongszövetség szerdán hivatalos tájékoztatást kapott a Papp László Budapest Sportaréna üzemeltetőjétől, hogy a Tűzoltóság nem engedélyezte a kért lelátói kapacitásbővítést – jelentette be az MJSZ.
márc. 9
13:15
Tiszeker Ágnest meglepte Ungvári Attila esete (Agroinform)
Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője azt mondta: őt is meglepte a cselgáncsozó Ungvári Attila esete.
márc. 9
13:33
A média szerint Magathtot kirúgják, ő még nem tud róla (Agroinform)
A Schalke 04 labdarúgócsapata az idény végén megválik a vezetőedzőtől. A trénerrel ugyanakkor még senki nem közölte a hírt.
márc. 9
13:42
Kajak-kenu: 450 milliós támogatás a Szegedi Olimpiai Központ felújítására (She)
A magyar kormány 450 millió forint támogatást nyújt a Szegedi Olimpiai Központ, vagyis a Maty-éri Nemzetközi Kajak-Kenu és Evezős pálya infrastrukturális fejlesztésére – jelentette be a helyszínen megrendezett sajtótájékoztatón Bohács Zsolt szegedi országgyűlési képviselő, korábbi kenuvilágbajnok.
márc. 9
13:44
Vízilabda: a Hegyvidéki Önkormányzat támogatja a másodosztály bajnokesélyesét (She)
Hegyvidék-Ybl WPC néven folytatja működését a honi vízilabdasport másodosztályának egyik bajnokesélyese, miután a XII. kerületi vezetéssel együttműködési megállapodást kötött.
márc. 9
13:46
Fogadási botrány: Szingapúrból mozgathatták a szálakat, 5 millió euró volt a bolgár-észten (She)
A német Stern magazin saját nyomozására hivatkozva közölte: valószínűleg Szingapúrból mozgatták a szálakat a Bulgária–Észtország (2–2) és a Lettország–Bolívia (2–1) labdarúgó felkészülési mérkőzéseken – mindkét meccsre fogadási csalás árnyéka vetül.
márc. 9
14:00
Napoli: Mahamadou Diarra nyáron érkezhet, és Hamsík sem távozik (She)
Mahamadou Diarra januárban érkezett a Real Madridtól Monacóba, azonban máris egy esetleges nyári klubváltáson gondolkodik. Ügynöke szerint a mali védekező középpályás szívesen igazolna az olasz Napoliba.
márc. 9
14:02
Kézilabda: Sutka kölcsönjátékosként Orosházán folytatja (She)
Tatabánya utána Orosházán folytatja pályafutását Sutka Norbert, a hétszeres válogatott balátlövő, aki pénteken a TM-LINE PTE-Pécsi VSE elleni hazai bajnokin már be is mutatkozik új együttesében.
márc. 9
14:18
Elkészült a londoni olimpia programja (Behaviour)
A londoni olimpia július 27-én nyílik és augusztus 12-ig tart. A program tartalmazza a 19 napos rendezvény minden eseményét, köztük a több mint 640 forduló, a több mint 300 versenyszám, valamint a 26 sport 39 ága minden időpontját és helyszínét.
márc. 9
14:27
Nem bővíthető a lelátó (Agroinform)
A tűzoltóság nem engedélyezte, hogy bővítsék a lelátót a divízió I-es jégkorong-világbajnokságnak a Papp László Arénában.
márc. 9
14:36
Videó: A következő négy meccsből kettőt kell megnyernünk - Mocsai (She)
Szerdán Szkopjéban lép pályára a magyar férfi kézilabda-válogatott Macedónia ellen Európa-bajnoki selejtezőn. Mocsai Lajos szövetségi kapitány az NSO Tv-nek elmondta, hogy a macedón fővárosban sohasem könnyű játszani, ráadásul három kulcsember is hiányozni fog a csapatból, de olyan morállal fognak majd kézilabdázni, amelyet a világbajnokságon láthattunk.
márc. 9
14:38
Cselgáncs: Tiszeker Ágnest meglepte Ungvári Attila doppingügye (She)
Tiszeker Ágnest, a Magyar Doppingellenes Csoport ügyvezető igazgatóját meglepte Ungvári Attila doppingesete.
márc. 9
14:45
Rangadót nyert a Montreal (Agroinform)
A Canadiens magabiztos játtékkal 4-1-es győzelmet aratott a Boston Bruins ellen az NHL keddi rangadóján.
márc. 9
14:47
Ekholm hibátlan lövészettel alázta a mezőnyt (Agroinform)
A hibátlan lövészetet teljesítő svéd Helena Ekholm sikerével ért véget a biatlon világbajnokság 15 km-es női egyéni versenye.
márc. 9
14:54
Műugrás: nincs magyar továbbjutó az Eb mai versenynapján (She)
Turi Marcell nem állt rajthoz, Kelemen Tamás pedig az utolsó, 26. helyen végzett az 1 méter selejtezőjében a torinói mű- és toronyugró Európa-bajnokság szerdai versenynapján.
márc. 9
15:03
Magyarország beállította 1992-es rekordját (Agroinform)
A magyar válogatott a 36. a FIFA legfrissebb világranglistáján, ezzel a csapat beállította az 1992-es rekordját.
márc. 9
15:12
"A bíró megölte a meccset" - megbüntethetik az Arsenalt (Infostart)
Fegyelmi eljárást indított az Európai Labdarúgó Szövetség az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger és a londoniak játékosa, Samir Nasri ellen, mert bírálták a játékvezető teljesítményét a Barcelona ellen 3-1-re elveszített Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő után.
márc. 9
15:12
Marseille: gyűrűzik a Brandao-ügy, rendőri kihallgatás az edzésen (She)
Nyomozók jelentek meg a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympique Marseille szerdai edzésén a szexuális zaklatással vádolt Brandao ügyében, és tanúként kihallgatták a játékosokat.
márc. 9
15:14
Bajnokok Ligája: az UEFA fegyelmi eljárást indított Wenger és Nasri ellen (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség fegyelmi eljárást indított Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere és az „ágyúsok" játékosa, Samir Nasri ellen a tegnapi, FC Barcelona elleni meccs után történtek miatt.
márc. 9
15:16
Görögország: „calciopulosz"-botrány, a két Olympiakosz elnökét vádolják (She)
Hatalmas botrány várható az egyébként is szurkolói erőszaktól és fogadási manipuláció gyanújától sújtott görög labdarúgásban: a helyi lapok fogalmazásával élve kitört a „calciopulosz" botrány, a hírek szerint az Olympiakosz és az Olympiakosz Volosz elnöke mérkőzések során befolyásolhatta a játékvezetői küldést – görög bajnokit és El-mérkőzést is manipulálhattak.
márc. 9
15:21
A Videoton nem tartalékol a Honvéd ellen (Agroinform)
Dr. Mezey György tervei szerint csak egy helyen változtat a Honvéd ellen a bajnoki összeállításhoz képest, míg Szivics rotál a Siófokkal szemben.
márc. 9
15:23
Egy lövésre se futotta az Arsenal erejéből - Xavi (Agroinform)
A Barcelona katalán középpályása, Xavi kritizálta az Arsenal védekező taktikáját a tegnapi Bajnokok Ligája-meccsen.
márc. 9
15:25
A Lakers szárnyal, a Heat zuhan (Agroinform)
A Los Angeles továbbra is szárnyal az NBA-ben, sorozatban nyolcadik meccsét nyerte, ezúttal az Atlanta Hawksot győzte le.
márc. 9
15:30
Sílövő-vb: Ekholm elképesztő fölénye, világbajnok 15 kilométeren (She)
Helena Ekholm győzelmével ért véget a nők 15 kilométeres egyenkénti indításos versenye a hanti-manszijszki sílövő-világbajnokságon. A svéd klasszis ritkán látható nagy fölénnyel, több mint két perccel előzte meg a német Tina Bachmant és az ukrán Vita Szemerenkót.
márc. 9
15:30
Nem bővíthetik a sportaréna lelátóját a jégkorong világbajnokság idejére (Behaviour)
Nem engedélyezte a tűzoltóság, hogy bővítsék a Papp László Budapest Sportaréna lelátóját a divízió I-es jégkorong világbajnokság idejére.
márc. 9
15:32
Formula-1: Liuzzi a Hispaniánál, teljes a 2011-es pilótalista (She)
Teljessé vált a 2011-es Formula–1-es szezon pilótalistája, miután a Hispania bejelentette, az egyetlen kiadó hely is „elkelt", Vitantonio Liuzzi versenyez a szezonban a HRT-vel Narain Karthikeyan mellett.
márc. 9
15:39
Wenger és Nasri ellen fegyelmi eljárás indult (Agroinform)
A keddi 3-1-re elveszített Bajnokok Ligája találkozó utén Wenger és Nasri élesen kritizálta a svájci játékvezetőt, ezért az Európai Labdarúgó-szövetség lépéseket tett.
márc. 9
15:48
Dél-Afrika: játékra alkalmatlan a vb-döntő stadionjának gyepe (She)
Játékra alkalmatlannak nyilvánították a 2010-es labdarúgó-világbajnokság döntőjének helyet adó johannesburgi Soccer City talaját. A Dél-Afrika–Egyiptom Afrika-kupa-selejtezőt emiatt másik stadionban kell lejátszani – adta hírül az ország futball szövetsége (SAFA).
márc. 9
16:15
Kínos közjáték zavarta meg a keddi sajtóeseményt (Agroinform)
Az orosz szervezők figyelmetlenségéből kifolyólag a náci időszak híreiről tudósító német nyelvű újságok is bekerültek egy sajtóesemény dekorációs anyagába.
márc. 9
16:24
Csadorfutball (Blikk)
Zerqa City - Csadorban ütötte ki az iráni női labdarúgó-válogatott Palesztína válogatottját.
márc. 9
16:24
Női kézilabda: új szakosztályvezetőt neveztek ki a debrecenieknél (She)
Gellén András, a DVSC-Korvex női kézilabdacsapatának tulajdonosa László Pétert nevezte ki szakosztályvezetőnek – olvasható az együttes hivatalos honlapján, a dvsckezilabda.hu-n.
márc. 9
16:26
Rögbi: új támogatók a magyar szövetségben, cél az európai felsőház (She)
A Magyar Rögbiszövetség új szponzorai, valamint elit programja révén remélhet a korábbiaknál is fényesebb sikereket, talán már a közeljövőben. A DHL a magyar bajnokságot, a PannonPower a férfiválogatottakat karolta fel, a cél az európai felsőház.
márc. 9
16:28
Videoton: Vannak hibái a Honvédnak, igyekszünk kihasználni őket - Mezey (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton vezetőedzője, Mezey György a klub hivatalos honlapjának adott interjúban kifejtette, a mai, Budapest Honvéd elleni Magyar Kupa-mérkőzésen megpróbálják kihasználni ellenfelük hibáit, amelyeket korábban már elemeztek.
márc. 9
16:30
Paks: Bebizonyítottuk, hogy mindenkinek számolni kell velünk - Éger (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks játékosa, Éger László a klub hivatalos honlapjának adott interjúban kifejtette, hogy bárki ellen képesek jó eredményt produkálni, s hozzátette, hogy a Debrecen elleni mérkőzésen nagyon közel álltak a győzelemhez.
márc. 9
16:33
Liuzzi a Hispaniában kötött ki, teljes a pilótalista (Agroinform)
Két és fél héttel a melbourne-i szezonnyitó előtt teljessé vált a Forma-1 idei pilótalistája, miután a Hispania istálló szerdán bejelentette: az olasz Vitantonio Liuzzi náluk versenyez a 2011-es idényben.
márc. 9
16:35
Busacca túl sokat hibázott (Agroinform)
A svájci játékvezető többször is közvetlenül befolyásolta a Barcelona-Arsenal BL-nyolcaddöntő végeredményét.
márc. 9
16:42
A szövetség kiáll Ungvári Attila mellett (Infostart)
A Magyar Judo Szövetség (MJSZ) kiáll Ungvári Attila mellett, aki a 73 kg-ban nyert aranyérme után pozitív doppingmintát szolgáltatott a februári Hungária Kupán.
márc. 9
16:42
Kézilabda: nyolc csapat részvételével rendeznek férfi klub-vb-t Katarban (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) május 14. és 18. között rendezi meg a klubcsapatok világbajnokságát a katari Dohában.
márc. 9
17:00
Alaposan átvilágítják az FTC-t (Infostart)
Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke szerdán szerződést kötött az Ernst & Young nemzetközi könyvvizsgálóval, hogy a cég három évre visszamenőleg átvilágítsa az anyaegyesület és 17 szakosztályának gazdálkodását, könyvelését, teljes működését.
márc. 9
17:00
Paks: Bebizonyítottuk, hogy számolni kell velünk - Éger (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks játékosa, Éger László a klub hivatalos honlapjának adott interjúban kifejtette, hogy bárki ellen képesek jó eredményt produkálni, s hozzátette, hogy a Debrecen elleni mérkőzésen nagyon közel álltak a győzelemhez.
márc. 9
17:02
Olaszország: a kisebbik torinói csapat menesztette vezetőedzőjét (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Torino a csapat eredménytelensége miatt menesztette Franco Lerda vezetőedzőt. Az olasz szakember utódját már meg is találták, Giuseppe Papadopulo veszi át a gárda irányítását.
márc. 9
17:04
Ökölvívás: ismét letartóztatták Jorge Barriost, nemi erőszakkal vádolják (She)
Továbbra is hadilábon áll a törvényekkel a korábbi nagypehelysúlyú profi ökölvívó-világbajnok, Jorge Barrios.
márc. 9
17:09
Joachim Löw is esélyes a Bayern kispadjára (Agroinform)
Német lapértesülések szerint a Bayern München nyáron egyéves szerződést kötne Jupp Heynckesszel, majd 2012-től a válogatott szövetségi kapitánya venné át a csapatot.
márc. 9
17:11
Allegri szerint nem csak Bale-re kell figyelniük, Redknapp támadna (Agroinform)
Magath szerint építkezés közepén járnak, Raúl újabb gólokat lőne a Valenciának, de az is lehet, hogy ez lesz az utolsó BL-meccse.
márc. 9
17:13
Svéd arany női 15 km-en (Agroinform)
Helena Ekholm révén svéd siker született a nők 15 km-es versenyszámában a Hanti-Manszijszkban zajló sílövő-vb szerdai napján.

Keresés