2011. március 24. csütörtök

márc. 24
6:48
Räikkönen újra száguld a murván (Behaviour)
Sokan reménykednek abban, hogy az időjárás a kegyesebb arcát mutatja a mától vasárnapig tartó Portugál Ralin, mert eső esetén a nedves murvás talaj rendesen átírhatja az esélyeket. Az eddigi két futamot a két nagy rivális, Mikko Hirvonen és Sebastien Loeb nyerte.
márc. 24
7:03
NFL: az amerikai futball sztárja labdarúgásban is kipróbálja magát (She)
Kipróbálja magát labdarúgásban is a tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) egyik sztárjátékosa, Chad Ochocinco.
márc. 24
7:06
Klopp kontaktlencsében ünnepelne (Behaviour)
A Borussia Dortmund a mezőny legfiatalabb keretével, tizennégy 23 éven aluli játékossal hét pont előnnyel áll az első helyen, hét fordulóval a vége előtt a labdarúgó Bundesligában. A csapat vezetőedzője, Jürgen Klopp ennek ellenére változatlanul a Bayern Münchent tartja a legjobb német együttesnek. A szakember exkluzív interjút adott a Népszavának.
márc. 24
7:08
Utolsó esély a biztonságiaknak (Behaviour)
Ugyanannak a biztonsági cégnek, a Walton Security Kft-nek a biztonsági emberei dolgoznak majd a holnapi magyar-holland labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn (20:30, Puskás Stadion), amelynek munkatársai közül néhányan magyar drukkereket vertek meg a moldovaiakkal tavaly vívott Megyeri úti kvalifikációs mérkőzés előtt.
márc. 24
7:10
Az újoncok harcra készek (Behaviour)
Most már minden rajongó biztos lehet abban, hogy a hétvégén az Ausztrál Nagydíjjal kezdetét veszi a 2011-es Forma-1-es világbajnokság. Ha csak megközelíti az idei szezon a tavalyi izgalmakat, már jól jár mindenki. Nézzük, hogy az idei szezon újoncai miként várják a 2011-es világbajnokság rajtját.
márc. 24
7:39
Libertadores-kupa: megvan a brazil Fluminense első győzelme (She)
Megszerezte első győzelmét a Libertadores-kupa csoportkörében a brazil Fluminense, miután 3–2-re legyőzte a mexikói Américát. A brazil csapat kétszer is hátrányba került az összecsapás során, végül azonban begyűjtötte a három pontot.
márc. 24
7:42
Rasszista szurkoló "köszöntötte" Roberto Carlost (Metropol)
Egy rasszista szurkolója miatt eljárás indulhat Huszti Szabolcs csapata, az orosz Zenit ellen. A szentpéterváriak egyik drukkere az Anzsi elleni bajnokin egy banánt akart Roberto Carlosnak, a vendégek világbajnok brazil védőjének kezébe nyomni.
márc. 24
7:57
Euro 2012: a pénteki, a szombati és a keddi selejtezők teljes programja (She)
Három hivatalos játéknapon (március 25. – péntek, március 26. – szombat, március 29. – kedd) bonyolítanak le labdarúgó Eb-selejtezőket az első tavaszi hónapban. A magyar válogatott 25-én és 29-én is a világbajnoki ezüstérmes Hollandiával mérkőzik meg, előbb itthon, aztán Amszterdamban. A kvalifikáció teljes márciusi programja alább tekinthető meg!
márc. 24
8:33
FTC: Berkesnek és Gerstlnek is jelenése van a rendőrségen - sajtóhír (She)
Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) gazdaságvédelmi főosztálya nagy erőkkel koncentrál a Fradi-ügyre. A nyomozók arra szeretnének választ kapni, hogy az elmúlt években valóban eltűnt-e több tíz- vagy százmillió forint a Ferencváros Labdarúgó Zrt. kasszájából.
márc. 24
8:51
Real Madrid: Gonzalo Higuaín hosszú kuhagyás után ismét meccset játszott (She)
Novemberi sérülése, illetve az azt követő sérvműtétje óta először játszott meccset Gonzalo Higuaín, a Real Madrid csatára.
márc. 24
9:06
Mennyei sorozatok - pokoli szériák (Agroinform)
A magyar-holland futballmúltban mindkét ország talál olyan mérkőzést, amire büszke lehet, de olyat is, amit kitörölne az archívumból.
márc. 24
9:09
Formula-1: elkészült és letölthető a szezon szurkolói szoftverje (She)
A hagyományoknak megfelelően a Formula–1-es szezon nyitányára a Nemzeti Sport Online ezúttal is olyan szurkolói szoftverrel kedveskedik Olvasóinak, amelynek segítségével a szurkolók saját maguk vezethetik a 2010-es pontverseny állását. Úgy a pilótákét, mint a konstruktőri csapatokét, de megtalálhatók benne a pályarajzokkal dúsított helyszínek, illetve a futamok órarendje is. A szoftvert az ALÁBBI…
márc. 24
9:11
Válogatott: a holland sajtó szerint is kezd Afellay a mieink ellen (She)
A holland sajtóban gyakorlatilag tényként közlik a holland labdarúgó-válogatott kezdőcsapatát a Magyarország elleni pénteki Európa-bajnoki selejtezőre.
márc. 24
9:13
Sportlövészet: Sidi Péter 18. lett összetettben sydneyi világkupán (She)
Sidi Péter csütörtökön a 18. helyen végzett a kisöbű sportpuska 3x40 lövéses összetett számában a sydneyi olimpiai kvalifikációs sportlövő Világkupa-verseny második napján.
márc. 24
9:27
Formula-1: elkészült és letölthető a szezon szurkolói szoftvere (She)
A hagyományoknak megfelelően a Formula–1-es szezon nyitányára a Nemzeti Sport Online ezúttal is olyan szurkolói szoftverrel kedveskedik Olvasóinak, amelynek segítségével a szurkolók saját maguk vezethetik a 2011-es pontverseny állását. Úgy a pilótákét, mint a konstruktőri csapatokét, de megtalálhatók benne a pályarajzokkal dúsított helyszínek, illetve a futamok órarendje is. A szoftvert az ALÁBBI…
márc. 24
9:42
Szávay nagy csatában jutott tovább (Agroinform)
Szávay Ágnes három játszmában nyert a kínai Csang Suaj ellen Miamiban a 4,5 millió dollár összdíjazású női tenisztorna első fordulójában.
márc. 24
10:03
Nyíregyháza: harmincnyolcmillió forint az MLSZ-től utánpótlásra (She)
A nyíregyházi sportélethátországot működtető Nyírsuli Nonprofit Kft. labdarúgó szakága harmincnyolcmillió forintot nyert az MLSZ-től a nemrégiben indult utánpótlás-fejlesztő program keretében – jelentették be a szerdai sajtótájékoztatón.
márc. 24
10:05
Videoblog: „Magyar gólért szurkolok a stadionban” - Lipcsei Betta (She)
Lipcsei Betta blogjában női szemmel tekint a hazai labdarúgás történéseire. Ezúttal a magyar–holland válogatott meccsről mondja el véleményét.
márc. 24
10:21
Real Madrid: Gonzalo Higuaín hosszú kihagyás után ismét meccset játszott (She)
Novemberi sérülése, illetve az azt követő sérvműtétje óta először játszott meccset Gonzalo Higuaín, a Real Madrid csatára.
márc. 24
10:24
Sok minden változott az F-1-ben (Metropol)
A Forma–1-ben az idén teljesedik ki az a szabálymódosítási csomag, amelyet 2009-ben kezdtek el bevezetni. Illik megjegyezni – mert nem sűrűn emlegetik –, hogy a kiebrudalt Max Mosley FIA-elnökségéhez kötődik.
márc. 24
10:39
Internazionale: a milánóiak is érdeklődnek a világbajnok csatár iránt (She)
Az As értesülései szerint az Internazionale labdarúgócsapata is érdeklődik az Athletic Bilbao csatára, Fernando Llorente iránt.
márc. 24
10:54
Otthon szenvedett meglepő vereséget a Boston Celtics (Agroinform)
A ligát magabiztosan vezető San Antonio sem járt jobban, Tim Duncan nélkül, Denverben kapott pontgazdag mérkőzésen.
márc. 24
10:57
Torna Eb: honosított amerikai tornásznő is a magyar csapatban (She)
A nőknél is kialakult az áprilisi berlini tornász Európa-bajnokságra utazó csapat, amelyet Böczögő Dorina, Austin Sheppard és Csillag Tünde alkot.
márc. 24
10:59
Aston Villa: a csapat szurkolói megszabadulnának Gérard Houllier-től (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Aston Villa szurkolói tiltakozni készülnek a gárda francia menedzsere, Gérard Houllier ellen.
márc. 24
11:01
Videó: jó kapusnak a fizika törvényeivel szemben is szerencséje van (She)
A Los Angeles Kings kapusának, Jonathan Quicknek nem csupán szerencséje volt Jarome Iginla lövésének hárításakor a Calgary elleni találkozón. A korong ugyanis úgy pattant meg a hálóőrön, hogy továbbra is a kapuban kellett volna landolnia. A pakk azonban úgy döntött, hogy a fizika törvényeinek némiképp ellentmondó pályán folytatja útját.
márc. 24
11:15
Bayern München: Heynckes a hétvégén már tárgyal a vezetőkkel (She)
A Bayern München vezetőedzőjének kiszemelt Jupp Heynckes a Kickernek elmondta: a hétvégén felveszi a kapcsolatot a német rekordbajnok vezetőivel, és megkezdik a konkrét tárgyalásokat.
márc. 24
11:17
Sportújságírás: magyarok adták át az AIPS díját a FIFA-nak (She)
A Nemzetközi Sportújságíró-szövetség (AIPS) évről évre díjazza a sportvilág legkiválóbb médiaközpontját, a sportesemények sajtószolgálatainak legjobbikát. Az elismerést jelképező trófeát – a nagy elődök által kivívott szokásjog révén – hagyományosan a magyar küldött adja át a díjazottnak. Ezúttal a FIFA lett a legjobb.
márc. 24
11:19
Labdarúgás: Lippi visszatérne, de nem akar Olaszországban dolgozni (She)
Marcello Lippi, az olasz labdarúgás egyik legnagyobb tekintélyű trénere kijelentette: kipihente magát, és kész vállalni újabb feladatokat – de nem hazájában.
márc. 24
11:21
Algéria: összeverekedtek a jegyért sorban álló szurkolók, 50 sérült (She)
Csaknem ötven ember sérült meg – köztük öt rendőr – abban a tömegverekedésben, amely szerdán tört ki az algériai Annabában, ahol a helyi labdarúgó-válogatottra kíváncsi szurkolók csaptak össze, miközben jegyekért álltak sorban.
márc. 24
11:33
Primera División: Djukicsnak kell megmentenie a Hérculest a kieséstől (She)
A szerb Miroszlav Djukics lett a spanyol élvonalbeli Hércules labdarúgócsapatának vezetőedzője.
márc. 24
11:48
Ikerpár vezette sikerre a ligaelsőt a Detroit ellen (Agroinform)
Daniel Sedin két gólt szerzett fivére, Henrik passzaiból a Nyugati Főcsoport rangadóján, ami után a Vancouver tízpontos előnyt szerzett.
márc. 24
11:51
Primera División: Djukicsnak kell megmentenie az Hérculest a kieséstől (She)
A szerb Miroszlav Djukics lett a spanyol élvonalbeli Hércules labdarúgócsapatának vezetőedzője.
márc. 24
11:53
Férfi kézi: zöld jelzést kapott a Barca, Nagy László bombaformában (She)
Zöld jelzést kapott, illetve adott magának a bajnoki cím megszerzéséhez a Barcelona férfi kézilabdacsapata, miután a spanyol első osztályú bajnokság hétvégi fordulójából a klub BL-kötelezettsége miatt szerdára előre hozott bajnokin – a katalánok az MKB Veszprémmel találkoznak a nyolcaddöntőben, az első meccset hazai környezetben játszhatják – hétgólos győzelmet (36–29) arattak a harmadik…
márc. 24
11:55
Válogatott: Van esély a magyar pontszerzésre, iksz esetén indul a parti - Koeman (She)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya az AD Sportwereldnek elmondta: meglátása szerint nemzeti csapatunknak hazai pályán van esélye a pontszerzésre a vb-ezüstérmes Hollandia ellen.
márc. 24
11:57
Atlétika: Bolt-Powell és Richards-Felix „csata” is lesz Rómában (She)
Igazi csemegét jelent majd az atlétika híveinek a május 26-i római Gyémánt Liga-viadal, amelyen férfi 100-on összeméri gyorsaságát Usain Bolt és Asafa Powell, illetve a nők 200 és 400 méteres versenyében a két amerikai, Sanya Richards és Allyson Felix.
márc. 24
11:59
Videó: Howard ismét Supermanként repült - a széksorok közé (She)
Bizonyára sokan emlékeznek még Dwight Howard alakítására a 2008-as NBA All Star-gála zsákolóversenyén, amikor is mezétől megszabadulva, Superman jelmezében repült a gyűrű felé. Az Orlando Magic centere legutóbbi mérkőzésén hasonló mozdulatot villantott a Madison Square Gardenben a Knicks legyőzése során, ezúttal azonban a palánk helyett a közönség soraiban landolt egy labdamentési kísérlet…
márc. 24
12:06
Davigyenko és Ljubicic is az első körben búcsúzott (Agroinform)
A világranglista harmadik helyén is megfordult, ám jelenleg csak 41. Davigyenko a nyitókörben kiesett a miami tenisztornán.
márc. 24
12:09
Formula-1: Ross Brawn elhagyja a Mercedes-istálló elnökségét (She)
Ross Brawn a következő hetekben elhagyja a Mercedes-istálló elnökségét, és a jövőben kizárólag a csapat szakmai irányítására összpontosít.
márc. 24
12:11
Videó: Deco két hónap után győztes góllal tért vissza a Fluminensébe (She)
Mint azt korábban megírtuk, a Fluminense 3–2-re nyert a mexikói América ellen, ezzel megszerezte első győzelmét a Libertadores-kupa 3. csoportjában. A mérkőzés során kétszer is hátrányba kerülő brazil csapat győztes gólját a 87. percben a csereként beállt Deco szerezte. A Porto, a Barcelona és a Chelsea korábbi középpályása január vége óta combsérülés miatt nem állhatott klubja rendelkezésére,…
márc. 24
12:12
Tovább tart a homály az FTC-nél (Metropol)
A FTC Labdarúgó Zrt. továbbra sem tud semmilyen információval szolgálni a labdarúgócsapat körül kialakult helyzetről, így azt sem erősítette meg, hogy Berki Krisztián március 31-én távozik az Üllői útról.
márc. 24
12:24
Clijsters nem mer Tokióba utazni (Agroinform)
Kim Clijsters a március 11-i földrengésben megrongálódott atomerőmű sugárzása miatt nem vesz részt ősszel a tokiói tenisztornán.
márc. 24
12:27
NB III: Keszei Kanizsán szakosztályvezető, Lellén edző, „maga ellen meccsel" (She)
Különös mérkőzésre készülhet Keszei Ferenc, a Nagykanizsai TE 1866-Horváth Méh labdarúgócsapatának szakosztályvezetője, egyben a Balatonlelle vezetőedzője – mivel az NTE és a Lelle egymással csap össze szombaton a Dráva-csoportban, a rutinos szakvezető „maga ellen meccsel".
márc. 24
12:29
Formula-1: a célegyenesben lehet majd kinyitni a hátsó légterelőt (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség csütörtökön bejelentette, hogy a melbourne-i Formula–1-es pálya mely pontján lehet majd kinyitni a vasárnapi versenyen a mozgatható hátsó légterelőt, amely az előzés könnyebbé tételét teszi lehetővé a versenyzők számára.
márc. 24
12:31
Videó: Rogério Ceni ismét betalált, egy gól és százados lesz (She)
Megszerezte pályafutása 99. gólját is Rogério Ceni, a Sao Paulo kapusa. A játékos a Paulista állami bajnokságban lejátszott, Paulista FC elleni mérkőzés második félidejében, 11-esből vette be az ellenfél kapuját.
márc. 24
12:42
A második gólt az öcsém rúgja - Esterházy Péter (Agroinform)
A járókelőket faggattuk arról, hogy mit várnak a pénteki EB-selejtezőtől. Esterházy Péter szerint például 2-1-re nyerünk.
márc. 24
12:44
Falcao egészpályás góljai - videó (Agroinform)
Kifogyhatatlannak tűnik a csodagólokból a brazil futsal klasszisa, Falcao, aki ezúttal két egészpályás gólt lőtt – egy mérkőzésen.
márc. 24
13:18
A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség fellebbez Contador felmentése miatt (Agroinform)
Az UCI jelezte: a Sportdöntőbíróságnál támadja meg a spanyol szövetség ítéletét, melyet Contador doppingügyében hozott.
márc. 24
13:21
Anglia: „Priskint nagyon szeretné megszerezni a Swansea" - Vörösbaranyi (She)
Ahogy arról brit sajtóhírek alapján már beszámoltunk, az angol másodosztályban szereplő Swansea labdarúgócsapata szeretné kölcsönvenni az Ipswich magyar válogatott csatárát, Priskin Tamást. A hírt a Nemzeti Sport Online kérdésére a futballista egyik menedzsere, Vörösbaranyi József is megerősítette.
márc. 24
13:23
Pápa: távozik a ferencvárosi nevelésű szélső, Győrben köthet ki (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Lombard Pápa Termál FC szerződést bontott Zsivoczky Norberttel.
márc. 24
13:25
Válogatott: A Hollandia elleni meccsek nem annyira meghatározók - Dzsudzsák (She)
Az rnw.nl holland honlapon Dzsudzsák Balázs nyilatkozott a közelgő két Eb-selejtező kapcsán, a magyar labdarúúgó-válogatott kulcsembere a PSV légiósaként értelemszerűen naprakész a holland futballból is. Gólerős formában játszó középpályásunk reálisan tekint a közelgő mérkőzésekre, de azért utalt arra, hogy megfiatalított csapatunk az elmúlt évekhez képest jobban szerepelt eddig a…

Keresés