2011. március 14. hétfő

márc. 14
0:12
Tenisz: Roddick két játszmában győzött Blake ellen Indian Wellsben (She)
A nyolcadik helyen kiemelt amerikai Andy Roddick két játszmában legyőzte honfitársát, James Blake-et az Indian Wellsben zajló ATP-torna második fordulójában.
márc. 14
0:48
Tenisz: Clijsters nagy csatában nyert Errani ellen Indian Wellsben (She)
A második helyen kiemelt belga Kim Clijsters három játszmában győzött az olasz Sara Errani ellen az Indian Wellsben zajló WTA-torna női egyesének harmadik fordulójában.
márc. 14
7:06
Paks: Csehi Tamás egy hónapra kidőlt részleges szalagszakadás miatt (She)
Csehi Tamás, a Paksi FC védője részleges szalagszakadást szenvedett a Zalaegerszeg elleni, szombati bajnokin. Felépülése várhatóan egy hónapot vesz igénybe – adta hírül a klub honlapja.
márc. 14
7:06
Ibériai percek az Európa Ligában (Behaviour)
Az ibériai csapatok sikere jegyében zajlott a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőjének első fázisa. Mindhárom portugál gárda győzelemmel zárta odavágóját, akárcsak a Leverkusenben vizitált Villarreal. A brit alakulatok ellenben szenvedtek
márc. 14
7:08
Norvégia: nem Korcsmárt választották meg a Brann csapatkapitányának (She)
Eldőlt, hogy Erik Mjelde lesz a norvég élvonalbeli Brann Bergen csapatkapitánya a 2011-es idényben, miután az együttes vezetőedzője, Rune Skarsfjord a norvég középpályást választotta.
márc. 14
7:08
Martinez újabb "kivégzése" (Behaviour)
Fantasztikus hétvégén vannak túl a profi boksz rajongói: elképesztő teljesítmények, látványos leütések, idő előtti befejezések jellemezték a nagy amerikai gálákat.
márc. 14
7:10
Hatásosos bajor melegítés a BL-re (Behaviour)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntő holnapi játéknapján érdekelt négy együttes közül három győzelemmel hangolt a kupakalandra. Közülük csak az Internazionale nem nyert, ám a Brescia elleni pénteki találkozóján elért iksz mégsem okozta súlyos vesztét a Serie A-ban, mivel az éllovas AC Milan nem bírt a Barival, melynek gólját Rudolf Gergely szerezte.
márc. 14
7:12
Történelmi bajnoki aranya felé robog a Vidi (Behaviour)
Kilenc pontra növelte előnyét a listavezető Videoton a kilencedik kerületben, miután megszégyenítő, 5-0-s vereséget mér a második helyezett Ferencvárosra az Üllői úton. Aligha járunk messze az igazságtól: Mezey György és gárdája a klub történetének első aranyérmét szerzi majd a szezon végén.
márc. 14
7:24
NHL: a Washington hosszabbítás után legyőzte a címvédő Chicagót (She)
A Stanley-kupa egyik fő várományosa legyőzte a címvédőt, azaz a Washington Capitals Mike Knuble hosszabbításban szerzett góljának köszönhetően 4–3-ra nyert a Chicago Blackhawks ellen az észak-amerikai jégkorongbajnokságban (NHL). A fővárosiak sorozatban nyolcadszor nem találtak legyőzőre.
márc. 14
7:26
NBA: 2001 óta először nyert az Orlando a Phoenix vendégeként (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Orlando Magic több mint kilenc év, 2001 novembere után nyert ismét mérkőzést a Phoenix Suns otthonában 111–88-as sikerével. A Magic húzóembere, Dwight Howard dupla-duplával (26 pont, 15 lepattanó) járult hozzá élete első arizonai győzelméhez.
márc. 14
7:42
Liverpool: Kenny Dalglish hosszú távú megoldás lehet a kispadra (She)
Angol lapértesülés szerint hamarosan két évre szóló szerződésajánlatot tesz a Liverpool labdarúgócsapatának vezérkara Kenny Dalglish menedzsernek.
márc. 14
8:18
Inter: Lúcio és Milito mellett Thiago Motta sem lesz ott Münchenben (She)
Sérülése miatt nem léphet pályára kedden Münchenben a Bayern elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján Thiago Motta, az Internazionale középpályása.
márc. 14
8:20
Formula-1: Vettel 2014-ig hosszabbít a Red Bull-lal - sajtóhír (She)
A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel – a német Bild am Sonntag szerint – két évvel meghosszabbítja 2012-ben lejáró szerződését a Formula–1-es Red Bull-istállónál.
márc. 14
8:22
Tenisz: Djokovics könnyedén, Federer nehezebben jutott tovább (She)
Az első helyen kiemelt Roger Federer és a harmadik helyen rangsorolt Novak Djokovics is bejutott a harmadik fordulóba az Indian Wells-i tenisztornán. A svájci az orosz Igor Andrejevet verte meg két szoros játszmában, míg a szerb a kazah Andrej Golubjov ellen győzött ugyancsak két, de némileg könnyebb szettben.
márc. 14
8:36
Férfi kosárlabda: Lóránt 12 ponttal segítette csapatát a rangadón (She)
Rangadót nyert a spanyol másodosztályú kosárlabda-bajnokságban a harmadik helyezett Ford Burgos.
márc. 14
8:45
Vettel két évet hosszabbít a Red Bullnál (Agroinform)
A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel - német lapértesülés szerint - további két évvel meghosszabbítja 2012-ben lejáró szerződését a Forma-1-es Red Bull-istállónál.
márc. 14
8:54
Tenisz: Cibulková kiejtette a harmadik helyen kiemelt Zvonarjovát (She)
A harmadik helyen kiemelt Vera Zvonarjova személyében megvan az első nagy áldozata az Indian Wells-i tenisztorna nő versenyének. Az orosz teniszező a szintén kiemelt szlovák Dominika Cibulkovától kapott ki háromszettes csatásban.
márc. 14
8:54
Vettel két évet hosszabbít a Red Bullnál (Metropol)
A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel - német lapértesülés szerint - további két évvel meghosszabbítja 2012-ben lejáró szerződését a Forma-1-es Red Bull-istállónál.
márc. 14
9:03
Mészöly a rossz döntéseket, Komjáti a stabil védekezést emelte ki (Agroinform)
Mészöly Géza az 1-0-s vereség után elmondta, a játékvezető partner volt a játék tördelésében, míg Komjáti András a szép centenáriumnak örült.
márc. 14
9:30
Atlétika: Iszinbajevának nem jött be Bubka trénere, visszatér a korábbihoz (She)
Jelena Iszinbajeva olimpiai és világbajnok rúdugró szakított edzőjével, Vitalij Petrovval, és visszatér korábbi tréneréhez, Jevgenyij Trofimovhoz.
márc. 14
9:39
A Milwaukee 56 pontra volt képes a Boston ellen (Agroinform)
Kevés örömük tellett a hazai együtteseknek és híveiknek az NBA legutóbbi játéknapjában: a hat meccs közül tudniillik négyen is vendégsiker született.
márc. 14
9:48
Debrecen: a címvédő már csütörtökön elutazik az év meccsére (She)
A bajnoki címvédő Debrecen labdarúgócsapata annak ellenére nem adta fel a bajnoki reményeit, hogy a 19. fordulóban 11 pontosra nőtt a hátránya az éllovas Videotonhoz képest: ennek a jele, hogy a csapat már csütörtökön elutazik Székesfehérvárra, ahol péntek este kulcsfontosságú bajnokit játszik.
márc. 14
9:50
Pápa: javul Heffler saroksérülése, a hét végén talán játszhat (She)
Saroksérülése miatt hagyta ki a Haladás elleni hét végi NB I-es labdarúgó-mérkőzést Heffler Norbert, a Lombard Pápa utánpótlás-válogatott középpályása. A nem súlyos, de kellemetlen sérülés a játékos reményei szerint a héten elmúlik, és játszhat szombaton a Kaposvár ellen.
márc. 14
9:52
Férfi vízilabda: négy közé jutott a Rijeka az Adria-ligában (She)
A hazai pályán aratott 18–3-as siker után idegenben 14–8-ra győzte le a Primorje Rijeka a szlovén Kopert az Adria-liga negyeddöntőjében, és jutott be ezzel a négyes döntőbe, amelynek a házigazdája lesz, mivel megnyerte az alapszakaszt.
márc. 14
9:57
Jövőre elérhetjük a MU szintjét - Mancini (Agroinform)
A Manchester City menedzsere úgy véli, közel vannak a topcsapatokhoz, de csak jövőre vehetik fel a versenyt velük.
márc. 14
10:06
Homma: Megmenekült a családom! (Blikk)
SIÓFOK – Szörnyű napokat él át Homma Kazuo (30). A labdarúgó-NB I-ben szereplő Siófok japán csatára 10 ezer kilométerre otthonától kénytelen végignézni mindazt, ami szülőhazájában történik.
márc. 14
10:24
Röplabda: olasz kupasikerek, Szabó Dávid csapata aranyszettben nyert (She)
Az olasz Lube Banca Marche Macerata nyerte meg a férfi röplabda Challenge-kupát, miután az első mérkőzésen aratott 3:0-s siker után Törökországban is legyőzte az Arkas Izmirt, Mészáros Dömötör csapatát. A CEV-kupában óriási csatát hozott a finálé visszavágója, az olasz Sisley Treviso ugyanis a szerdai 3:2-es vereség után 3:1-re legyőzte a lengyel Zaksa Kedzierzyn-Kozlét – következhetett a…
márc. 14
10:26
Liverpool: Adorján Krisztián tízezer ember előtt bizonyított az MU ellen (She)
Adorján Krisztián, a Liverpool U18-as labdarúgócsapatának játékosa végigjátszotta a Manchester United korosztályos gárdája elleni mérkőzést. Az FA Youth Cup negyeddöntőjében a liverpooliak 3–2-es vereséget szenvedtek.
márc. 14
10:33
Knuble ütötte ki a Fekete sólymokat (Agroinform)
A bajnoki címvédő Chicago Blackhawks hosszabbításban maradt alul vendéglátójával, a Washington Capitalsszel szemben az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.
márc. 14
10:42
London 2012: indulhatnak a brit válogatottak a kosárlabdatornán (She)
A Nemzetközi Kosárlabda-szövetség úgy döntött, hogy megadja az automatikus indulást a brit válogatottnak a 2012-es londoni nyári olimpia női és férfi kosárlabdatornáján. A FIBA azért térhetett volna el a gyakorlattól, mert csak 2006-ban alakult meg az egységes brit válogatott az angol, walesi és skót szakszövetségek önálló csapataiból.
márc. 14
11:00
Golf-vb: a végére előkerült a régi Woods, de Watney a tornagyőztes (She)
Az amerikai Nick Watney nyerte meg az idei golfvilágbajnoki sorozat második versenyét, a magyar idő szerint hétfőre virradóra befejeződő Cadillac Championshipet a floridai Doralben. Az utolsó napra játékba lendült a korábbi világelső Tiger Woods is.
márc. 14
11:18
MotoGP: használhatatlan a motegi versenypálya, elmaradhat a Japán GP (She)
Minden bizonnyal elmarad a gyorsaságimotoros-világbajnokság április 24-re tervezett Japán Nagydíja, mert óriási károkat okozott a pénteki földrengés a viadalnak otthont adó Motegi-versenypályában. A német Motorsport aktuell magazin jelentése szerint a katasztrófa során a legnagyobb károkat elszenvedő Szendaitól 200 kilométerre fekvő pálya aszfaltcsíkja több helyen szétvált, a kiszolgáló épületek…
márc. 14
11:27
Szentes-féle szögletekkel győzött a Diósgyőr (Agroinform)
A DVTK két szöglet-variációból is gólt szerzett a Békéscsaba ellen, amiket a csapat szakmai igazgatója, Szentes Lázár mutatott meg Benczés Miklós vezetőedzőnek.
márc. 14
11:36
Arsenal: Arsene Wenger Real-tehetséget szemelt ki magának (She)
Arsene Wenger szokásától eltérően ezúttal nem a Barcelonától (Cesc Fabregas, Fran Merida), hanem a Real Madridtól kíván elhalászni egy tehetséges fiatal futballistát. A francia menedzsernek a 18 éves spanyol Pablo Sarabián akadt meg a szeme.
márc. 14
11:54
Anglia: a Coventry City menesztette Priskin korábbi menedzserét (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Coventry City menesztette a csapat menedzserét, Aidy Boothroydot az utóbbi időben elért gyenge eredmények miatt.
márc. 14
12:03
Mascherano kikosarazta a Chelsea-t, küzd a helyéért a Barcában (Agroinform)
Az argentin válogatott középpályása elutasította a Chelsea megkeresését, mert a Barcelonában akarja kiharcolni a helyét.
márc. 14
12:12
Műkorcsolya: a földrengés miatt mégis elhalasztják a vb-t Japánban (She)
A Japánt pénteken sújtó, és sok ezer ember halálát okozó földrengés és szökőár miatt a nemzetközi szövetség (ISU) hétfőn úgy döntött, elhalasztja a Tokióban március 21. és 27. között tervezett műkorcsolya-világbajnokságot.
márc. 14
12:14
Anderlecht: a kulcsemberek hiánya okozta a pontvesztést - Juhász (She)
Juhász Roland, az Anderlecht futballistája szerint öt kulcsemberük hiánya okozta, hogy nem tudták legyőzni az Eupent a hétvégi bajnokin.
márc. 14
12:21
Az ájulástól a kijózanodásig (Agroinform)
Tizenegy fordulóval a vége előtt merésznek tűnhet bajnokot hirdetni, a Videotonra vadászók rapszodikus teljesítménye azonban megkönnyíti az esélylatolgatást.
márc. 14
12:23
Matuzalem arcon taposta Tottit (Agroinform)
A Roma–Lazio mérkőzés 74. percében a vendégek játékosa, Matuzalem brutális módon beletaposott a mérkőzésen két gólt szerző Francesco Totti arcába, de a játékvezető nem büntette ezért.
márc. 14
12:30
Elhalasztották a műkorcsolya-világbajnokságot (Infostart)
A Japánt pénteken sújtó, és sok ezer ember halálát okozó földrengés és szökőár miatt a nemzetközi szövetség (ISU) hétfőn elhalasztotta a Tokióban március 21. és 27. között tervezett műkorcsolya-világbajnokságot.
márc. 14
12:30
Videó: szemfüles szabadrúgás az ex-zaragozai Acuna-tól (She)
Az ezredforduló körüli években a Zaragoza és a Deportivo meghatározó játékosa volt Roberto Acuna, aki jelenleg a paraguay-i élvonalban szereplő Rubio Nu csapatát erősíti. Ráadásul a listavezető Olimpia Asuncion ellenében a 80. percben szerzett szemfüles szabadrúgásgólt, amellyel idegenben mentett pontot.
márc. 14
12:32
Tüdőműtéten esett át Menotti (Infostart)
Megoperálták César Luis Menottit, az 1978-ban világbajnok argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, aki súlyos tüdőbántalmakkal került kórházba Buenos Airesben.
márc. 14
12:48
Formula-1: Vettel 2014-ig hosszabbított a Red Bull-lal - hivatalos (She)
Sebastian Vettel megállapodott a Formula–1-es Red Bull-istállóval, így 2014 végéig az osztrák licenccel induló gárda pilótájaként vesz részt az autós sorozatban. A 23 esztendős német világbajnok szerződése az idén járt volna le, a 2012-re szóló opció helyett immár 2014 végéig szóló fix szerződése van.
márc. 14
12:57
Elhalasztották a műkorcsolya-vb-t (Agroinform)
A Japánt pénteken sújtó, és sok ezer ember halálát okozó földrengés és szökőár miatt a nemzetközi szövetség (ISU) hétfőn elhalasztotta a Tokióban március 21. és 27. között tervezett műkorcsolya-világbajnokságot.
márc. 14
13:06
Videó: szemfüles szabadrúgás az ex-zaragozai Acunától (She)
Az ezredforduló körüli években a Zaragoza és a Deportivo meghatározó játékosa volt Roberto Acuna, aki jelenleg a paraguayi élvonalban szereplő Rubio Nu csapatát erősíti. A futballista a listavezető Olimpia Asunción ellenében a 80. percben szerzett szemfüles szabadrúgásgólt, amellyel idegenben mentett pontot.
márc. 14
13:42
Videó: Leandro gyönyörűen csavart Nagy Zoltán kapujába a Doxa ellen (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Leandro csapata, az Omonia Nicosia 6–0-ra legyőzte a Nagy Zoltánt foglalkoztató Doxát a ciprusi labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának vasárnapi játéknapján. Most nézze meg a meccs összefoglalóját!
márc. 14
13:44
Formula-1: Beckham és Murray ügynöke lett Hamilton új menedzsere (She)
Lewis Hamilton Simon Fullert, David Beckham labdarúgó és Andy Murray teniszező menedzserét nevezte ki saját ügynökévé. A McLaren Formula–1-es pilótáját tavaly áprilisig édesapja, Anthony Hamilton képviselte, de akkor a versenyző úgy döntött, megszakítja ez irányú kapcsolatát apjával. Azóta keresett új menedzsert.
márc. 14
13:51
Csak a feljutás lehet a célunk a Péccsel - Dibusz Dénes (Agroinform)
Dibusz Dénes, a PMFC tehetséges kapusa a hatharom.hu-nak nyilatkozva elmondta, először Kiss László is meglepődött azon, hogy behívták az U-21-es válogatottba.
márc. 14
14:00
Ciprus: Leandro szerint gyakorlatilag minden stimmelt (She)
Az Omonia Nicosia játékosa, a hét végén gólt szerző Leandro szerint a csapatjátékban gyakorlatilag minden stimmelt a Doxa elleni mérkőzésen.

Keresés