2007. április 22. vasárnap

ápr. 22
14:16
Nézze meg a 62 méteres álomgólt! (Infostart)
Csaknem 63 méterről, egészen pontosan 62,6 méterről lőtt gólt a Werder Bremenben játszó brazil-olasz kettős állampolgárságú Diego.
ápr. 22
14:17
Magyar bronz a birkózó Eb-n (Infostart)
A szabadfogásúak 60 kg-os kategóriájában szereplő Wöller Gergő bronzérmet szerzett a szófiai birkózó Európa-bajnokságon.
ápr. 22
14:24
Otthon alázták meg a Győrt (Infostart)
Kettős vereséggel fejezte be szereplését a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A magyar bajnoki címvédő az elődöntőben a hatgólos idegenbeli vereség után otthon 30-22-re kapott ki a dán Slagelsétől.
ápr. 22
15:48
Bajnok lett az Inter (Infostart)
Megvédte címét az Inter az olasz labdarúgó-bajnokságban. A milánói együttes azután biztosította végső sikerét, hogy vasárnap 2-1-re nyert a Siena otthonában.
ápr. 22
16:18
Nem bírta a nyomást a Chelsea (Infostart)
A Chelsea mindössze gólnélküli döntetlent játszott a Newcastle pályáján az angol labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában.
ápr. 22
17:08
Federer ismét kikapott Nadaltól (Infostart)
A címvédő Rafael Nadal sorozatban harmadszor nyerte meg a 2,1 millió euró összdíjazású monte-carlói salakpályás férfi tenisztornát. A spanyol sztár a döntőben 1 óra 35 perc alatt, 6:4, 6:4-re győzött a világelső Roger Federer ellen.
ápr. 22
18:21
Kettős vereséggel búcsúzott a Fradi (Infostart)
Nem került be a döntőbe a Ferencváros a női kézilabda KEK-ben. Németh András vezetőedző együttese a 13 gólos romániai vereség után az elődöntő visszavágóján egy találattal, 28-27-re kikapott a Valceától.
ápr. 22
19:05
Lábbal védte a büntetőt a kupagyőztes pólókapus (Infostart)
Olasz Kupa-győztes lett a magyar férfi vízilabda-válogatott két kulcsembere, a Pro Recco klubcsapatában játszó Kásás Tamás és Madaras Norbert.
ápr. 22
22:05
Megint kikapott a Barcelona idegenben (Infostart)
Továbbra is gyengélkedik a Barcelona idegenben, ezért szorossá vált a spanyol labdarúgó-bajnokság élmezőnye. A címvédő katalánok előnye már csak egy pont a Sevillával, s kettő a Real Madriddal szemben.
ápr. 22
22:29
Cristiano Ronaldót kétszer is megkoronázták - videóval (Infostart)
A Manchester United ifjú csillaga példátlan utat járt be alig több mint 10 hónap alatt. Az angolok a portugálok elleni világbajnoki búcsúja után, némi túlzással, még közellenségnek számított az angol szurkolók körében. Vasárnap este pedig az angol profi játékosok őt választották az Év játékosának és az Év fiatal játékosának is.

2007. április 23. hétfő

ápr. 23
4:39
Kiss László: "Cseh László a döntőben összeomlott" (Infostart)
Minden idők leggyengébb eredménysorával utazott haza a magyar úszóválogatott a melbourne-i világbajnokságról. Kiss László szövetségi kapitány a 400 vegyes kudarca ellenére sem talált problémát Cseh László fizikai felkészülésében. A szakvezető ugyanakkor csak Szepesi Nikolett és Kerékjártó Tamás vébé-teljesítményével volt teljesen elégedett. Kiss László az InfoRádiónak Gólvonal című…
ápr. 23
5:42
"A magyar futballban kevés a pénz" (Infostart)
Hosszú távon lett volna előnyös Magyarország számára, ha Horvátországgal együtt elnyeri a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság rendezési jogát - mondta Dénes Ferenc sportközgazdász az InfoRádió Aréna című műsorában. A pályázati bizottság tagja kiemelte: a magyar futball alulfinanszírozott, és az a pénz sem hasznosul jól, ami benne van.
ápr. 23
13:04
Megműtötték Eusébiót (Infostart)
Lisszabonban megműtötték Eusébiót, minden idők legnagyobb portugál labdarúgóját. Nem hivatalos tájékoztatás szerint az egykori sportoló ütőerét kellett megoperálni, hogy helyreállítsák agyának zavartalan vérellátását.

2007. április 24. kedd

ápr. 24
7:08
Kidőlt a sorból a Manchester teljes hátvédsora (Infostart)
Kedd este játssza a Manchester United és a Milan a labdarúgó Bajnokok Ligája első elődöntőjének első mérkőzését. Az angolok teljes védelme kidőlt a sorból. Sir Alex ennek ellenére győzelemre számít.
ápr. 24
10:42
Szakított Janics Natasa és edzője? (Infostart)
Jelenleg nem dolgozik együtt az olimpiai bajnok kajakozó, Janics Natasa és edzője, Fábiánné Rozsnyói Katalin.
ápr. 24
11:31
A Vancouver már bejutott a második fordulóba (Infostart)
Bejutott az észak-amerikai profi jégkorongliga rájátszásának második fordulójába a Vancouver.
ápr. 24
14:41
Angyal: A sportág érdeke, hogy rendeződjön Janics helyzete (Infostart)
Megszakadt a kétszeres olimpiai bajnok kajakozó Janics Natasa és a sikeredző Fábiánné Rozsnyói Katalin kapcsolata. A versenyző jelenleg egyedül készül a májusi szegedi Világkupára. Angyal Zoltán szövetségi kapitány az InfoRádiónak elmondta: bízik benne, hogy rendeződik a helyzet.
ápr. 24
15:14
Sárga lappal értékelte a játékvezető a védő csókját (Infostart)
Egy brazil futballista sárga lapot kapott, miután megcsókolta a játékvezetőt.
ápr. 24
15:50
Foci EB - valaki megint nem mond igazat (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint a 2012-es Európa-bajnoki pályázat elbukása miatt kártérítést vagy kompenzációt kérne az európai szövetségtől.A horvátok szerint viszont a két ország együtt 650 millió forintra számíthat.
ápr. 24
21:50
Wayne Rooney remeklésével fordítva jutott minimális előnyhöz a Manchester (Infostart)
A Milan az első félidőben csodát tett az Old Traffordon, ám a második félidőben nem bírta ki a Manchester United nyomását. Wayne Rooney előbb kiegyenlített, majd a 91. percben a győztes találatot is belőtte. A Manchester United 3-2-re nyert a Bajnokok Ligája első elődöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 24
23:39
Megint félni kell a fociszurkolóknak? (Blikk)
Amíg a foci-EB-pályázat lázában égett az ország, a futballszurkolók is türtőztették magukat.
ápr. 24
23:39
Mi a jobb? Rutinos védők vagy tinicsatárok? (Blikk)
Ki nyeri a generációk csatáját, a fiatalság vagy a rutinos játékosok? Ez a kérdés a ma esti labdarúgó-Bajnokok Ligája-elődöntőn.
ápr. 24
23:39
Olasz Kupát nyert Kásás és Madaras (Blikk)
Genova - Madaras Norbert (27) és Kásás Tamás (30) együtt ünnepelt vasárnap. A válogatott vízilabdázók a Pro Recco színeiben, az Olasz Kupa hét végi döntőjében nyolc gólt dobtak összesen, azaz komoly szerepük volt abban, hogy 16-8-ra verték a Posillipo Napoli együttesét.
ápr. 24
23:39
INTER-mámor (Blikk)
Több tízezer ember hétfő hajnalig ünnepelt a milánói Dóm téren. Az Internazionale csapata megnyerte az olasz labdarúgó-bajnokságot.
ápr. 24
23:39
Üldözi a Real a Barcát (Blikk)
Madrid - Csak a franciáknál dőlt el a nagy európai bajnokságokban az első hely sorsa az olasz mellett - a Lyon hatodszor nyert -, a többiben nagy lesz a véghajrá. Az angoloknál 3 pontra megközelítette a Chelsea (79 pont) a Manchester Unitedet (82), a németeknél pedig a Schalke (62 pont) próbál meglógni a Brémától (60) és a Stuttgarttól (58).
ápr. 24
23:39
Vékony a hidegben Talma bőrruhája (Blikk)
Talmácsi Gábor megfázott a gyorsaságimotoros-világbajnokság Török Nagydíján.
ápr. 24
23:39
Besenyei Pétert kizárták Rióban (Blikk)
A peches magyar pilóta mintha megérezte volna, hogy valami kellemetlenség vár rá.
ápr. 24
23:39
Talmácsi Gábor előnye már 9 pont a vb-n! (Blikk)
Továbbra is Talmácsi Gábor (25) hátát nézi a gyorsasági motoros-világbajnokság mezőnye.
ápr. 24
23:39
Zoran Kuntics aranyat ígér (Blikk)
A csapatjáték egyre rosszabb, az új mester azonban elégedett volt a döntetlennel és aranyérmet ígér a Fradi-tábornak.
ápr. 24
23:39
Kárpótlást akar Kisteleki István (Blikk)
Az MLSZ elnöke ma Svájcban találkozik Sepp Blatterrel (71), a nemzetközi szövetség elnökével és Michel Platinivel (54).
ápr. 24
23:39
Maróti Bélát szépségkirálynő teszi boldoggá (Blikk)
A középpályás büszke is: övé az ország legszebb lánya, és a csapata is remekel: most az Újpestet taszította le a dobogóról.
ápr. 24
23:39
Priskin Tamás újabb gólt lőtt (Blikk)
A Watford Priskin Tamás (19) 75. percben szerzett góljával mentett pontot.
ápr. 24
23:39
Sikeres vb-búcsú (Blikk)
Ljubljana - Büntetőpárbajban kiharcolt győzelemmel és az ezüstéremmel a tarsolyában búcsúzott a Divízió I-es világbajnokságtól a magyar jégkorong-válogatott. Nemzeti csapatunk a vb zárófordulójában 3-3-at játszott a japánokkal, de a hosszabbítás utáni szétlövésben” 4-3-ra diadalmaskodott.
ápr. 24
23:39
Talmának a vírust is le kell győznie (Blikk)
Az első sorból, de csak a negyedik rajtkockából indulhat Talmácsi Gábor (25).
ápr. 24
23:39
Mezey a kapzsi MLSZ-t okolja a vereségért (Blikk)
Dr. Mezey György (65) szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) vezetése tehet arról, hogy delegációnk szavazat nélkül, csúfosan tért haza Cardiffból.
ápr. 24
23:39
Asztalitenisz: kikapott a Celldömölk és negyedik (She)
A Celldömölk 7-2-re kikapott az Avex Zlin otthonában, így a negyedik helyen végzett az asztalitenisz férfi Klubcsapatok Szuperligájában.
ápr. 24
23:39
Kézilabda: a Győr csapata Nyíregyházán is diadalmaskodott (She)
ápr. 24
23:39
Kézilabda: a női kézilabda európai kupák döntőinek párosítása (She)
Bécsben elkészítették a női kézilabda európai kupadöntők párosítását. A párharcok első mérkőzését május 12-én vagy 13-án, a visszavágókat pedig egy héttel később rendezik.
ápr. 24
23:39
Férfi vízilabda: a Szőnyi úton győzött az Eger (She)
Az Eger a Szőnyi útőn fektette két vállra a BVSC gárdáját, a férfi vízilabda OB I 18. fordulójában, kedden. A lelkesen és jól játszó vasutas együttes az első negyedben még vezetett is a legjobb formájától távol lévő Eger ellen, sőt még a harmadik negyedig is szorossá tudta tenni a mérkőzést, az utolsó nyolc percben azonban kiütközött a tudáskülönbség.
ápr. 24
23:39
MLSZ: két mérkőzésre tiltották el Aczél Zoltánt, a REAC edzőjét (She)
Két mérkőzésre tiltották el Aczél Zoltánt, a REAC edzőjét, és ugyanekkora büntetést kapott a rákospalotaiak hétvégén kiállított labdarúgója, Kapcsos Vince is.
ápr. 24
23:39
NBA: a Toronto Raptorst irányító Sam Mitchell az év edzője (She)
Sam Mitchellt, a Toronto Raptors trénerét választották a 2006-2007-es szezon edzőjének az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
ápr. 24
23:39
Asztalitenisz női Klubcsapatok Szuperligája: 3. a Szekszárd (She)
ápr. 24
23:39
EURO-2012: az MLSZ nem kér kompenzációt (She)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) cáfolja azokat a híreket, melyek szerint a 2012-es Európa-bajnoki pályázat elbukása miatt kártérítést vagy kompenzációt kérne az európai szövetségtől (UEFA).
ápr. 24
23:39
Tenisz, Barcelona: Robredo már nyolcaddöntős (She)
Elsőként a harmadik helyen kiemelt spanyol Tommy Robredo jutott be a nyolcaddöntőbe a Barcelonában zajló, 850 ezer euró összdíjazású salakpályás férfi tenisztornán.
ápr. 24
23:39
Anglia: egykori játékosa veheti meg a Manchester City együttesét (She)
Ray Ranson személyében egy volt játékosa veheti meg az angol labdarúgó-bajnokság élvonalalában szereplő Manchester City együttesét.
ápr. 24
23:39
Inter: meg kell operálni Zlatan Ibrahimovicot (She)
A közeljövőben lágyékműtétet hajtanak végre Zlatan Ibrahimovicon (képünkön), az Internazionale és a svéd válogatott labdarúgóján.
ápr. 24
23:39
Férfi kosárlabda: ötven ponttal nyert a Sopron együttese (She)
Álmosan kezdett a Sopron, ám Boldizsár Ferenc ponterős játéka révén hamar megnyugtató előnyre tett szert a Sördögök az első szakaszban katasztrofálisan dobó debreceinek ellen.
ápr. 24
23:39
MTK: nyolcvanhét éves korában elhunyt Heves Sándor (She)
Kedd ismét feketebetűs nap volt az MTK életében, a hajnali órákban ugyanis életének nyolcvanhetedik évében elhunyt az MTK korábbi játékosa, elnökhelyettese , krónikása, s egyik legnagyobb drukkere Heves Sándor.
ápr. 24
23:39
Budapest GP: Nagy, Gubacsi és Czink is kikapott az első körben (She)
Nagy Kyra, Gubacsi Zsófia és Czink Melinda már az első fordulóban búcsúzott a Gaz de France Budapest Grand Prix, 175 ezer dollár összdíjazású budapesti salakpályás női tenisztornán.
ápr. 24
23:39
Hollandia: az ausztrál sajtó szerint Cocu Sydneybe tart (She)
Ausztrál lapértesülés szerint Phillip Cocu (képünkön), a PSV Eindhoven labdarúgója a következő szezonban már a Sydney FC csapatát erősíti.

Keresés