2007. június 1. péntek

jún. 1
0:01
Sakk, Eliszta: Lékó negyeddöntős, Polgár a kiesés szélén (She)
Lékó Péter (képünkön) nyert és ezzel már negyeddöntős a sakkvilágbajnok-jelöltek Elisztában zajló tornáján. A viadal honlapja szerint a szegedi nagymester a török Mikhail Gurevich-csel vívott negyedik mérkőzésén harmadik sikerét könyvelhette el egy döntetlen mellett így behozhatatlan, hárompontos előnyre tett szert két mérkőzéssel a párharc vége előtt. A világos bábukat vezető riválisa ezúttal a…
jún. 1
0:07
Kaká és Ronaldinho elköszön (Blikk)
Óriási a felhajtás a meccs körül, még a brazil elnök Luiz Inacio Lula da Silva is megszakítja repülőútját, hogy ott lehessen a lelátón.
jún. 1
0:11
Elveszítette Torrest a spanyol válogatott (Blikk)
A spanyolok szombaton Lettország, jövő szerdán pedig Liechtenstein ellen lépnek pályára.
jún. 1
0:15
Nesta és Totti nélkül készül a világbajnok (Blikk)
Róma - Alessandro Nesta (31) és Francesco Totti (30) nélkül játssza következő Európa-bajnoki selejtezőit a világbajnoki címvédő olasz futballválogatott szombaton a Feröer-szigetek, szerdán pedig Litvánia ellen.
jún. 1
0:19
Elvehetik Jan Ullrich aranyát (Blikk)
Lausanne - Újabb nagy pofon vár a doppingolással vádolt német kerékpáros sztárra, Jan Ullrichra (33). Ha bebizonyosodik, hogy az olimpián is tiltott teljesítménynövelő szereket használt, a Tour de France-győztes, világbajnok bringástól elveszik a 2000-ben, a sydneyi játékokon szerzett aranyérmét.
jún. 1
0:23
Venus, a bombázó (Blikk)
Soha nem ütötték még meg a női profi teniszezők egyik tornáján sem olyan sebességgel a labdát, mint Venus Williams.
jún. 1
0:27
A balhé NB I-es volt (Blikk)
A Békéscsabán 4-0-ra átgázoló FTC edzője boszszankodott, mert focistái (Lazics és Brettschneider) felesleges sárga lapokat kaptak.
jún. 1
0:31
Imádják az olaszok Talmácsit (Blikk)
Talmácsi a Moto Club di Treviso licencével versenyez a vb-n, így a pilóta igent mondott az invitálásra.
jún. 1
0:35
Döntőben a Honvéd (Blikk)
Budapest - A Honvéd 8-2-es öszszesítéssel megnyerte az Eger elleni párharcot, miután a szerda esti meccsen 18-9-re győzött, így bejutott a férfi vízilabda-bajnokság döntőjébe. A másik ágon a Vasas és a Szeged küzd.
jún. 1
0:39
Már keresik a kis Schumi utódját (Blikk)
Köln - Már Ralf Schumacher (31) utódját keresi a Forma-1-es Toyota-csapat. A Blikk is megírta, a kölni székhelyű istálló elégedetlen az idei öt futamon egyetlen pontot szerzett, ám ennek ellenére 17 millió eurót (4,2 milliárd forintot) kereső pilótával, s kirúgással fenyegeti.
jún. 1
0:43
Cserbenhagyta Huszti a csapatot (Blikk)
A görög túra előtti napon váratlan esemény történt a válogatott főhadiszállásán. Huszti Szabolcs futballista összepakolt, és hazament.
jún. 1
0:47
Nincs elnök! (Blikk)
Budapest - Magyar sporttörténelmet írt tegnap a Ferencvárosi Torna Club. Az országban egyedülálló módon nem a szakosztályok küldöttei, hanem a klubtagok szavaztak a zöld-fehérek jövőjéről. A közel 300 tag új elnökséget választott. Dámosy Zsolt (47) elnök eleinte arról beszélt, hogy három lehetséges befektető is beszállhat a klubba, később viszont azt közölte, lehet, nem jelölteti magát újra.
jún. 1
6:03
Abramovics: "ez teljes képtelenség" (Infostart)
Elkötelezte magát a további költekezés mellett a Chelsea orosz tulajdonosa. Roman Abramovics "teljes képtelenségnek" nevezte azokat a híreszteléseket, melyek szerint elzárná a pénzcsapokat.
jún. 1
7:35
OLaszország: Julio Cesar 2012-ig marad az Interben (She)
Julio Cesar, az Internazionale brazil kapusa 2012-ig szerződést hosszabbított a klubbal.
jún. 1
7:37
Copa América: német megfigyelő követi a világsztárokat (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) megfigyelőt küld a dél-amerikai kontinensbajnokságra, a Copa Américára, amely június 26-án kezdődik.
jún. 1
7:45
Roland Garros: öt év múlva befedhető pályák Párizsban (She)
Jean Francois Vilotte, a Roland Garros versenyigazgatója bejelentette, hogy 2011-re befedhető pályákon zajlanak majd a küzdelmek a francia nyílt teniszbajnokságon.
jún. 1
8:01
NBA: kétszeri hosszabbítás után győzött a Cleveland (She)
A 48 pontig jutó LeBron James vezérletével a Cleveland Cavaliers drámai csatában, heroikus küzdelemben, kétszeri hosszabbítás után győzött a Detroit Pistons otthonában, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) keleti főcsoport-döntőjének ötödik mérkőzésén. Ezzel a sikerrel lépéselőnybe került, összesítésben 3-2-re vezet a Cavs, a párharc következő felvonásán hazai környezetben…
jún. 1
9:33
Ökölvívás: Matolcsi József edzésbe állt és edzőtermet nyit (She)
jún. 1
10:00
Meghosszabbította szerződését a Milan vezetőedzője (Infostart)
Aláírta új, 2010-ig szóló szerződését a Milannál Carlo Ancelotti, a Bajnokok Ligája-győztes labdarúgócsapat vezetőedzője.
jún. 1
12:59
Olasz Nagydíj, 250 kcm: Tóth a 20., Barbera a 2. (She)
A gyorsasági motorosok 2007-s szezonjának hatodik futamán, az Olasz Nagydíjon a 250 kcm-s géposztályban a spanyol Jorge Lorenzoé (Aprilia, Fortuna Aprilia) lett a legjobb köridő az első szabadedzésen. Őt a Team Toth spanyol versenyzője, Hector Barbera követi, 803 ezreddel elmaradva a második helyen. Tóth Imre a 20. helyen áll egyelőre.
jún. 1
13:35
Magasságkorlátozás a fociban - tiltakozás (Behaviour)
A Perui Nemzeti Válogatottak Szövetségének elnöke élesen bírálta a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hétfői döntését, melynek értelmében a jövőben a tengerszint felett 2500 méternél magasabban nem rendezhetnek nemzetközi mérkőzéseket. A sportvezető kilátásba helyezte, amennyiben nem lesz változás, a perui csapat nem vesz részt a június 26-án kezdődő Copa Americán.
jún. 1
13:48
UEFA: a skót David Taylor a szövetség új főtitkára (She)
A skót David Taylor lett az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) új főtitkára. Ezt a sportágat irányító kontinentális szervezet közölte. A végrehajtó bizottság márciusi tanácskozásán jelentették be, hogy a főigazgatói posztot megszüntetik, helyette ismét főtitkára lesz az UEFA-nak. A döntést hétfőn hagyta jóvá a rendkívüli kongresszus.
jún. 1
14:48
Kerékpár: Lovassy Krisztián újra Svájcban készül (She)
A BVSC tavaly még ifjúsági korú kerékpárosa, Lovassy Krisztián (képünkön) a 2005-ös Európa-bajnokságon mutatott teljesítményével hívta föl a Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) nemzetközi edzőközpontja (World Cycling Center) szakembereinek figyelmét.
jún. 1
14:54
Barátságos mérkőzés: kétgólos japán siker Montenegró ellen (She)
Az Ázsia Kupára készülő japán labdarúgó-válogatott hazai környezetben kétgólos (2-0) győzelmet aratott a Montenegró elleni felkészülési találkozón.
jún. 1
15:05
Manchester United: elmarad a Malajzia elleni mérkőzés (She)
A tervekkel ellentétben nem utazik el Malajziába július 27-én a Manchester United, az angol labdarúgó Premier League bajnoka.
jún. 1
16:05
Tenisz, Párizs: Federer nyert, kiesett a korábbi bajnok Ferrero (She)
Az első helyen kiemelt Roger Federer a várakozásoknak megfelelően simán bejutott a nyolcaddöntőbe, miután a francia nyílt teniszbajnokság 3. fordulójában három játszmában nyert Potito Starace ellen.
jún. 1
16:32
Beckham a lovaggá ütés előtt játszik egyet a Wembleyben (Infostart)
Péntek este kilenc órakor az angol válogatott visszakapja a Wembley Stadiont. A háromoroszlános gárda először játszik az újjáépített arénában - mégpedig a világ legeredményesebb nemzeti tizenegye, az ötszörös világbajnok brazil csapat ellen.
jún. 1
17:11
Olasz Nagydíj, Moto GP: Stoner a leggyorsabb Hopkins előtt (She)
A gyorsasági motorosok 2007-s szezonjának hatodik futamán, az Olasz Nagydíjon a MotoGP-ben az összetettben éllovas ausztrál Casey Stoner volt a leggyorsabb a második szabadedzésen.
jún. 1
17:55
Valenciában lesz a Forma-1-es Európa Nagydíj (Metropol)
2008-tól hét éven át Valencia ad otthont a Forma-1-es Európa Nagydíjnak. Az erről szóló megállapodást pénteken írta alá Bernie Ecclestone, az autós gyorsasági világbajnoki sorozat vezetője a szervezőkkel, akik idényenként 26 millió dollárt fizetnek a rendezésért.
jún. 1
18:10
Giro d?Italia: Mayo Diez sikere, még Di Luca az élen (She)
A spanyol Iben Mayo Diez nyerte az olasz kerékpáros körverseny, a Giro d'Italia 19. szakaszát. Az összetettben továbbra is az olasz Danilo di Luca áll az élen.
jún. 1
19:03
Tenisz, Roland Garros: Szávay párosban bejutott a 2. fordulóba (She)
Szávay Ágnes a cseh Vladimira Uhlirovával az oldalán három játszmában nyert a 13. helyen kiemelt olasz Tathiana Garbin és az amerikai Meilen Tu ellen a francia nyílt teniszbajnokságon a női páros verseny nyitó fordulójában.
jún. 1
19:49
Zborai Gyula ezüstérmes Pöstyénben (Metropol)
Zborai Gyula a a második helyen végzett a szlovákiai Pöstyénben rendezett nemzetközi asztalitenisz-versenyen - tájékoztatta az MTI-t a Magyar Paralimpiai Bizottság.
jún. 1
20:31
Tenisz, Roland Garros: Volandri megverte Ivan Ljubicicet (She)
A 2004-ben döntős Jelena Gyementyjeva két játszmában vereséget szenvedett a hazai közönség előtt szereplő Marion Bartolitól, így búcsúzott a francia nyílt teniszbajnokságon.
jún. 1
20:59
Görögország-Magyarország: csak szombaton lesz kezdőcsapat (She)
A pénteki edzés után nem hirdetett kezdőcsapatot Várhidi Péter, a Görögország ellen pályára lépő csapat névsorát csak szombaton osztja meg a közvéleménnyel.
jún. 1
23:28
Evezős Vk, Linz: négy magyar egység került a középdöntőbe (She)
Négy magyar egység küzdhet szombaton a döntőbe, azaz a legjobb hat közé jutásért az evezősök idei első Világkupa-versenyén, a Linz melletti Ottensheimban.
jún. 1
23:33
Magyar válogatott: lehet, hogy mégsem jönnek az olaszok? (She)
A magyar szövetség szerdán bejelentette, hogy a világbajnok olasz labdarúgó-válogatott augusztus 22-én a Puskás Ferenc Stadionban lép pályára, mégis elképzelhető, hogy a találkozóból nem lesz semmi.

2007. június 2. szombat

jún. 2
0:12
Szávay felnőtt a nagyokhoz (Blikk)
Ági eddig hatmillió forintot keresett a tornán, de legalább ilyen fontos, hogy a legjobb száz teniszezőnő közé kerülhet a torna után
jún. 2
0:16
Lefocizták a szurkolókat az újvárosi kézis lányok (Blikk)
A Dunaferr drukkerei hívták ki a női kézilabdázókat, és a lányok nem kegyelmeztek nekik.
jún. 2
0:20
Ki áll Dámosy helyére? (Blikk)
A patinás egyesület odáig süllyedt, hogy már az elnöki poszt sem vonzó.
jún. 2
0:24
A magyar fociválogatott krétai jelszava: Győzni jöttünk! (Blikk)
Jó hangulatban készül a magyar labdarúgó-válogatott a ma esti Görögország elleni Európa-bajnoki selejtezőre.
jún. 2
0:28
Ribéry csak magával foglalkozik? (Blikk)
A szurkolók szerint az Olympique Marseille csatára mostanában inkább a saját jövőjével foglalkozik.
jún. 2
0:32
Győzelmi rekordra készülnek a németek (Blikk)
Nürnberg - Hiába tiltakozik Joachim Löw (47), a német futballválogatott szövetségi kapitánya, mindenki a győzelmi rekord megdöntéséről beszél az országban. A publikum azt várja, hogy a csapat megdönti a San Marino ellen tavaly ősszel elért csúcsot az EB-selejtező visszavágóján.
jún. 2
0:36
Újoncokban bízik Scolari (Blikk)
Brüsszel - Főhet a feje Luiz Felipe Scolarinak (59), a portugál labdarúgó-válogatott brazil szövetségi kapitányának. A világbajnoki negyedik együttes sorsdöntő Európa-bajnoki selejtező előtt áll.
jún. 2
0:40
Talmácsi hazai pályán száguld (Blikk)
Talma itt szerezte meg első világbajnoki pontját, és futamgyőzelmét is.
jún. 2
0:44
Lékó Péter újabb ellenfelét várja (Blikk)
Eliszta - Két meccsel a sakkvilágbajnok-jelöltek tornáján a negyeddöntő vége előtt akár hátra is dőlhet székében az elégedettségtől Lékó Péter (28).
jún. 2
8:13
Az Európa-bajnok ellen játszik a magyar válogatott (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott szombat este a Várhidi-éra első idegenbeli Európa-bajnoki selejtezőjén lép pályára Heraklionban. Megszokhattuk már: nem mi vagyunk az esélyesek.
jún. 2
8:35
NHL: Crosby lett minden idők legfiatalabb csapatkapitánya (She)
Sydney Crosby lett minden idők legfiatalabb csapatkapitánya az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL). A Pittsburgh Penguins titánja 19 évesen és 297 naposan érdemelte ki a megtiszteltetést.
jún. 2
10:08
NFL: bocsánatot kért a Pittsburgh edzője a szexvideókért (She)
Kínos ügybe keveredett Larry Zierlein, a Pittsburgh Steelers amerikaifutball-csapatának egyik edzője.
jún. 2
10:13
Mindenki Beckhemet dicséri (Infostart)
Mindenki az angol válogatottba egy év elteltével visszatért David Beckhamet dicsérte a Brazília elleni 1-1 után, amely az új Wembley Stadion első hivatalos felnőtt labdarúgó-mérkőzése volt.
jún. 2
11:14
Bolívia: 5270 m-en tiltakozott a FIFA-szankció ellen az elnök (She)
Különleges mérkőzésen tiltakozott Evo Morales bolíviai elnök a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hétfői döntése ellen, melynek értelmében a jövőben a tengerszint felett 2500 méternél magasabban nem rendezhetnek nemzetközi találkozókat.

Keresés