2007. május 29. kedd

máj. 29
0:22
Tottenham Hotspur: Robbie Keane öt évvel hosszabbított (She)
Öt évvel, 2012-ig meghosszabbította szerződését az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspurrel Robbie Keane (képünkön). A 26 éves ír válogatott csatár 2002 óta tagja az észak-londoni együttesnek, amelyben ez idő alatt - 200 meccsen - összesen 84 gólt termelt, 22-t ezek közül a mostani szezonban.
máj. 29
0:38
Visszafogta a McLaren Hamiltont (Blikk)
Becsülettel tartotta magát a csapatutasításhoz Lewis Hamilton. Azaz, esetleges győzelme helyett arra figyelt, a ferraris Felipe Massa (26) ne férkőzhessen közelebb a világbajnok Alonsóhoz.
máj. 29
0:42
Turi nyerte a Duna-ralit (Blikk)
"Vasárnap megpróbáltam beosztani a jelentős előnyömet, a lehető legkevesebbet kockáztattam, mégis ekkor voltam a legidegesebb."
máj. 29
0:46
Megbocsátott a publikum (Blikk)
Hosszú idő után újra megtelt a győri futballstadion lelátója.A 80-as évek győri aranycsapatának utódai végül megemberelték magukat, és 4-0-ra lemosták a Diósgyőrt.
máj. 29
0:50
80 milliót bukott a Pécs az NB I-es búcsúval (Blikk)
A baranyaiak csak abban az esetben maradtak volna az élvonalban, ha győznek és a REAC és a Győr nem nyer.
máj. 29
0:54
REAC: köszönet a Vácnak (Blikk)
"Köszönetet kell mondanunk a Vácnak, mivel Fehérváron hiába játszottunk remekül, nekik is köszönhetjük a bennmaradást ."
máj. 29
0:58
Ronaldinhót elveszítette a Barca (Blikk)
Sajnálom, hogy elveszítettem a fejem, remélem, hogy a csapat nélkülem is nyerni fog - mondta szűkszavúan Ronaldinho.
máj. 29
1:02
Lépéshátrányban (Blikk)
A zöld-fehérek néhány napja hiába kapták meg az NB I-hez szükséges licencet, a labdarúgócsapat leszerepelt a Bőcs ellen.
máj. 29
1:06
Jövünk Liverpool (Blikk)
A két csatár a múlt szerdai Bajnokok Ligája-döntőt úgy nézhette, hogy tudta, leendő csapattársaikat láthatják a Milan ellen elvesztett fináléban.
máj. 29
1:10
A Wembleyben buktak el Geráék (Blikk)
Hatalmas a felhajtás körülöttünk, már az edzéseinket is sok szurkoló megnézi - mondta saját honlapján még a mérkőzés előtt Gera Zoltán.
máj. 29
1:14
Aranyos búcsú (Blikk)
Csoda történt” - mondta könnyeit nyelve Németh a Győr elleni búcsúmeccs után.
máj. 29
1:18
Talmácsi gyereknapja (Blikk)
Nagyon jó érzés volt megtapasztalni, hogy a srácok közül mennyien ismernek és szeretnek engem. Ez pluszmotivációt ad nekem a hét végi futam előtt.
máj. 29
7:47
Kaladze mégis marad (Behaviour)
Kakha Kaladze, az AC Milan grúz labdarúgója, aki néhány napja még azzal a gondolattal kacérkodott, hogy távozik Milánóból, a Bajnokok Ligája-diadalt követően meggondolta magát és bejelentette, hogy kitölti 2011 nyarán lejáró szerződését.
máj. 29
8:56
NHL, döntő: a harmadik harmadban fordított az Anaheim Ducks (She)
Az Anaheim nyerte az első mérkőzést az Ottawa ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) idei döntőjében. A Ducks az utolsó harmadban ütött két góljával megfordította a meccset, és 3-2-re legyőzte a Senatorst, így 1-0-ra vezet az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban.
máj. 29
8:56
Botrány a Forma-1-ben (Behaviour)
Rajt-cél győzelmet aratott a Monacói Nagydíjon a világbajnoki címvédő Fernando Alonso, és ezzel több futamgyőzelmével átvette a vezetést a világbajnoki pontversenyben. Csapattársa, Lewis Hamilton az ötödik versenyén is dobogós lett - második -, míg a harmadik helyen a Ferrari brazil pilótája, Felipe Massa végzett. Noha a versenyen semmilyen összejátszás nem látszott a McLaren két pilótája között,…
máj. 29
8:58
NBA: egyetlen győzelemre a nagydöntőtől a San Antonio (She)
A San Antonio a döntő küszöbén áll az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), miután magyaridő szerint mára virradóra 91-79-re legyőzte idegenben a Utah Jazzt. A Spurs ezzel 3-1-re vezet az egyik fél negyedik győzeméig tartó párharcban, és hazai pályán lezárhatja a sorozatot.
máj. 29
9:03
Visszavonult a naganói bajnok bolgár sílövő (Metropol)
Bejelentette visszavonulását Jekaterina Dafovska bolgár sílövő, az 1998-as naganói olimpia 15 km-es számának aranyérmese.
máj. 29
9:05
Giro d'Italia: Di Luca nem kedveli a Tour de France-t (Metropol)
Danilo Di Luca, a Liquigas istálló olasz versenyzője, aki a 15. szakasz után jelentős előnnyel vezet a Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyen, azt mondta, hogy nem kedveli különösebben a Tour de France-t.
máj. 29
9:26
A Juve Lippit akarja (Behaviour)
Giancarlo Corradini eddigi pályaedző irányítja az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályának utolsó két fordulójában az élvonalba visszajutott Juventust. A 46 éves szakember 1999 óta áll a torinói egyesület alkalmazásában, eleinte az utánpótlással foglalkozott, majd 2004-től a felnőtt együttes mellett tevékenykedett. A klub vezetése azt követően bízta meg az első csapat dirigálásával, hogy Didier…
máj. 29
10:10
Juventus: átmenetileg Giancarlo Corradini lett az új edző (She)
Giancarlo Corradini eddigi pályaedző irányítja az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályának utolsó két fordulójában az élvonalba visszajutott Juventust.
máj. 29
11:26
Talmácsi Gábor adta át a díjakat a tehetségeknek (She)
máj. 29
11:38
Hatalmas meglepetések a legjobbak listáján (Infostart)
Véget ért az angol labdarúgó élvonal 2006/2007-es idénye, elérkezett tehát a különböző értékelések ideje. A tekintélyes The Times például bonyolult matematikai számítás alapján rangsorolta a 403 élvonalbeli játékost. A legjobb a Manchester United játékosa, Cristiano Ronaldo lett, a magyar Priskin Tamás a 161.
máj. 29
12:39
Angol válogatott: kiújult Ferdinand ágyéksérülése (She)
Ismét ágyéksérüléssel küszködik Rio Ferdinand, ezért valószínű, hogy ki kell hagynia az angol labdarúgó-válogatott soron követező két mérkőzését. A Manchester United védője a hétvégén sérült meg.
máj. 29
12:41
Bundesliga: a játékosok szerint a brémai Diego a szezon legjobbja (She)
A játékosok szavazatai alapján a brazil Diego, a Werder Bremen középpályása lett a német Bundesliga 2006/2007-es szezonjának legjobb labdarúgója.
máj. 29
13:00
CAN-tiltakozás a 2500 méteres FIFA-korlátozás miatt (She)
Az andokbeli nemzetek közössége (CAN) tiltakozását fejezte ki a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) friss döntésével kapcsolatban, melynek értelmében a jövőben a tengerszint felett 2500 méternél magasabban nem rendezhetnek nemzetközi mérkőzéseket.
máj. 29
13:55
Autósport: Hernádi László második Csehországban (She)
Két ezüstérmet szerzett Hernádi László (képünkön) a csehországi Ustyinban. Az autós gyorsasági hegyi versenyen Hernádi a szombati zónatrófea- és a vasárnapi FIA Challenge futamban is a második helyre hozta be a BMW-t. A kétnapos eseményen a cseh és a szlovák nemzeti csapat tagjai mellett az osztrák élmezőny is szerepelt.
máj. 29
13:56
Az új Diego, ha nem is isteni, de a legjobb Németországban (Behaviour)
A játékosok szavazatai alapján a brazil Diego, a Werder Bremen középpályása lett a német Bundesliga 2006/2007-es szezonjának legjobb labdarúgója. A portugál FC Portótól tavaly nyáron a brémaiakhoz szerződött futballistát a 268 szavazó 50,7 százaléka ítélte a másfél hete véget ért idény legjobbjának.
máj. 29
13:57
Belgium: egykori szövetségi kapitány a Mouscron kispadján (She)
Az eddig a KAA Gentet irányító Georges Leekens lesz a szintén élvonalbeli Mouscron labdarúgócsapatának vezetőedzője.
máj. 29
14:19
Ausztria: távozott posztjáról az Olimpiai Bizottság alelnöke (She)
Lemondott az Osztrák Olimpiai Bizottságban betöltött alelnöki posztjáról Peter Schröcksnadel, aki egyben a doppingbotrányoktól hangos Osztrák Síszövetség elnöke is, mert úgy érzi, személye veszélyeztetheti a 2014-es téli játékokra beadott salzburgi pályázat sikerét.
máj. 29
15:13
Frankfurt: Inamoto Junicsi az első új igazolása a csapatnak (She)
A Galatasarayt otthagyó japán középpályás, Inamoto Junicsi a német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Eintracht Frankfurtban folytatja pályafutását.
máj. 29
15:19
Kerékpár: a doppingoló Zabel maradhat a Milram csapatnál (She)
Erik Zabel, aki beismerte, hogy az ,90-es években doppingolt, az idény végéig biztosan maradhat a Milram kerékpároscsapatnál, ugyanakkor az év végén döntenek arról, hogy kitöltheti-e a 2008-ig szóló szerződését.
máj. 29
15:21
Irán: befejezte labdarúgó-pályafutását Ali Daei (She)
Befejezte labdarúgó-pályafutását Ali Daei, aki az iráni válogatott színeiben 149 mérkőzésen 109-szer volt eredményes.
máj. 29
15:23
Atlétika: két-két kazah és orosz sífutó kétéves eltiltása (She)
Doppingvétség miatt kétéves eltiltást kapott két-két kazah és orosz sífutó. A kazah Andrej Kondrisev és Jevgenyij Kosevoj szervezetében magas volt a tesztoszteronszint a február 12-i ellenőrzéskor vett mintában, míg a juniorkorú orosz Ruszlan Ocsilov nandrolont fogyasztott. Hármójuknak 2009. április 27-én jár le az eltiltása.
máj. 29
15:25
Diósgyőr: Kállai Norbert érkezett, Halgas Tibort megoperálták (She)
A Diósgyőr labdarúgócsapatának első új nyári igazolása a középső védő posztján bevethető Kállai Norbert lett - adta hírül a klub hivatalos honlapja.
máj. 29
17:02
A vb-n lebőgött "álomközéppályára" építenek az angolok (Infostart)
Hiába tűnt úgy, hogy minden téren megújulást hoz az angol labdarúgó-válogatott életébe Steve McClaren, a tréner visszanyúl elődje, Sven-Göran Eriksson egyik vívmányához, az "álomközéppályás sorhoz".
máj. 29
17:02
Kosárlabda: a pécsi Vajda Annára térdműtét vár (She)
Térdműtét vár csütörtökön Vajda Annára, a bajnoki ezüstérmes MiZo Pécs 2010 válogatott kosarasára. A 22 éves bedobót a klub honlapja szerint a budapesti Uzsoki Kórházban operálja meg Hangody László professzor.
máj. 29
17:19
Hegyikerékpáros Vk: Benkó Barbara harmadik Németországban (She)
máj. 29
17:35
NFL: jetski-balesetben elhunyt a New England Patriots játékosa (She)
Jetski-balesetben elhunyt Marquise Hill, a New England Patriots amerikaifutballistája.
máj. 29
17:52
Rivaldo csak a szomszédba költözött (Infostart)
Kétéves szerződést írt alá az AEK Athén labdarúgócsapatával a brazil Rivaldo.
máj. 29
18:36
Úszás: Manaudou lábtörése és kényszerpihenője (She)
Lábközépcsonttörést szenvedett Laure Manaudou, a franciák olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszója.
máj. 29
18:58
Sakkvilágbajnok-jelöltek tornája: Lékó ismét nyert, Polgár remizett (Metropol)
Lékó Péter ismét nyert, Polgár Judit pedig döntetlent játszott a nyolcaddöntő harmadik fordulójában a sakkvilágbajnok-jelöltek Elisztában zajló tornáján.
máj. 29
20:23
Roland Garros 2007: vereséget szenvedett Andy Roddick (She)
Óriási meglepetésre vereséget szenvedett Andy Roddick a francia nyílt teniszbajnokság első fordulójában az orosz Igor Andrejev ellen.
máj. 29
21:33
Atlétika: Asafa Powell idénycsúccsal tért vissza (She)
Idényrekorddal tért vissza egy belgrádi viadalon Asafa Powell, a 100 méteres síkfutás világcsúcstartója.
máj. 29
22:27
Roland Garros 2007: Rafael Nadal simán jutott tovább (She)

Keresés