2007. május 14. hétfő

máj. 14
0:14
Massa rajt-cél győzelme (Blikk)
Felipe Massa (26) rajt-cél győzelmet aratott a Forma-1-es világbajnokság Spanyol Nagydíján.
máj. 14
0:14
Fradi: közel az NB I (Blikk)
Az elmúlt fordulókban pontokat vesztő, s egy gólokkal nyerő zöld-fehérek most kiütéses győzelmet arattak a Jászberény ellen.
máj. 14
0:14
A németek ellen az U19-es csapat (Blikk)
Dublin - Az első mérkőzést meg kell nyernünk, aztán bármire képesek lehetünk!” U19-es labdarúgó-válogatottunk tagjai ezzel a felkiáltással kezdik ma Európa-bajnoki selejtezősorozatukat Dublinban. A fiatalok 15.30-kor Németország ellen lépnek pályára. Ha legyőzik a továbbjutásra nagy eséllyel számító németeket, akár a tornát is megnyerhetik.
máj. 14
0:14
Geráék a döntő küszöbén állnak (Blikk)
Hatalmas lépést tett a Wembley stadion, illetve a feljutás irányába a West Bromwich Albion focicsapata.
máj. 14
0:14
Csak 200 méteren indulhat idén Janics (Blikk)
Sokba került Janics Natasának (24), hogy három hete összeveszett edzőjével, Fábiánné Rozsnyói Katalinnal (64), és elhagyta csapattársait.
máj. 14
0:14
Befut az aranyvonat? (Blikk)
Debrecen - Történelmi tettre készül a Debrecen futballcsapata. Vidéki klub zsinórban háromszor még nem nyerte meg az első osztályú bajnokságot. A Loki erre készül, ha ma nem kap ki hazai pályán a REAC-tól, befuthat az aranyvonat a Nagyerdőbe.
máj. 14
0:14
Sírból jött vissza a Real Madrid (Blikk)
Fantasztikus mérkőzésen, vert helyzetből állt talpra a Real Madrid futballcsapata a spanyol bajnokság legutóbbi fordulójában.
máj. 14
0:14
Besenyei nyerte a sivatagban a vadnyugati futamot (Blikk)
Elkápráztatta Amerikát, csodálatos repüléssel nyerte meg a RedBull Air Race profi műrepülő-vb idei harmadik futamát.
máj. 14
4:03
Börtön vár az olimpiai bajnok atlétára (Metropol)
Börtönbüntetés vár a korábbi kiváló atlétára, Steve Riddickre, aki az amerikai 4x100-as váltóval aranyérmet nyert az 1976-os montreali olimpián.
máj. 14
6:18
Nyomulnak a kínaiak: most a Manchester United kellene (Infostart)
Egy kínai konzorcium 850 millió fontot (308 milliárd forintot) kínált a Manchester United labdarúgócsapatáért a klub amerikai tulajdonosainak, a Glazer család azonban még csak nem is válaszolt az ajánlatra.
máj. 14
7:26
A baszk a saját térfeléről lő gólokat (Infostart)
A posztját az angolok hátravont játékmesterként határozzák meg - de talán pontosabb úgy fogalmazni: Rafa Benítez Liverpooljának egyik legfontosabb pillére. Az athéni BL-döntő előtt az InfoRádió honlapján bemutatjuk a Liverpool és a Milan 15-15 játékosát. Ezúttal a Liverpool középpályása, Xabi Alonso a "soros".
máj. 14
7:35
NHL: egyenlített az Anaheim a Detroit elleni párharcban (She)
Idegenben győzött így egyenlített a Detroit Red Wings elleni párharcban az Anaheim Ducks csapata az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) rájátszásában.
máj. 14
7:35
NBA: versenyben maradt a Bulls, idegenben győzött a Jazz (She)
A negyedik mérkőzésen nyerni tudott a Chicago Bulls, így a Detroit Pistons egyelőre nem ünnepelhetett továbbjutást az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában.
máj. 14
7:41
Kerékpáros világcsúcs 500 méteren, repülőrajttal (Metropol)
A kerékpáros Chris Hoy világcsúcsot állított fel 500 méteren, repülőrajttal, La Pazban.
máj. 14
8:50
Kerékpár: Chris Hoy világcsúcsot ért el 500 méteren repülőrajttal (She)
A kerékpáros Chris Hoy világcsúcsot állított fel 500 méteren, repülőrajttal, La Pazban. A skót kerekes öt kör megtétele után indíttatta el az órát, majd 24.758 másodperc alatt tekerte le a fél kilométert a magaslati - 3417 méteren - lévő - pályán.
máj. 14
9:10
US PGA-sorozat: Mickelson nyerte a Players Championshipet (Metropol)
Az amerikai Phil Mickelson nyerte a profi golfozók egyik legrangosabb tornáját, US PGA-sorozatba tartozó Players Championshipet.
máj. 14
9:28
Törökország: a Fenerbahce tizenhetedik bajnoki címe (She)
A Fenerbahce nyerte meg - százéves fennállása során tizenhetedszer - a török labdarúgó-bajnokságot. Az isztambuliak riválisa a Besiktas kikapott.
máj. 14
10:18
UEFA A- és Pro-licences edzőképzés: nagy a túljelentkezés (Metropol)
Megkezdődtek a felvételi vizsgák az Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Felnőttképzési Intézete által szervezett UEFA A- és Pro-licences edzőképző tanfolyamokra.
máj. 14
10:34
Grand Slam sakkban is (Metropol)
Sakkban is lesz Grand Slam, vagyis a teniszhez hasonlatosan négy kiemelt tornából álló sorozat a sportági legjobbak részvételével.
máj. 14
10:53
Két nappal később támadják a magyarok az Everest csúcsát (Infostart)
A rossz időjárás két nappal elhalasztja a csúcstámadást a magyar Mount Everest-expedíció két tagja - értesült az InfoRádió. Az új időpont május 20-a.
máj. 14
11:33
Az acélgyáros fia a Seychelles-szigeteken mondott igent a Milannak (Infostart)
A Milan Professzora fantasztikus évet zár majd a BL-döntővel: tizenkét hónap alatt a labdarúgás világbajnoka lett, majd ismét a Bajnokok Ligája fináléjába vezette klubját, az AC Milant. Az athéni BL-döntő előtt az InfoRádió honlapján bemutatjuk a két finalista klub 15-15 játékosát. Ezúttal a piros-feketék középpályása, Andrea Pirlo a "soros".
máj. 14
12:18
UEFA-kupa: a svájci Massimo Busacca vezeti a szerdai finálét (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) játékvezetői bizottsága elkészítette a szerdai finálé játékvezetői küldését.
máj. 14
12:35
Elhunyt Kamarás Mihály (Metropol)
Nyolcvankét éves korában elhunyt Kamarás Mihály, a Dorog és a Vasas volt kiváló kapusa. Erről a család tájékoztatta az MTI-t.
máj. 14
12:43
Elhunyt Kamarás Mihály (Infostart)
Nyolcvankét éves korában elhunyt Kamarás Mihály, a Dorog és a Vasas volt kiváló kapusa.
máj. 14
13:44
Juventus: az elnök nem engedi el kapusát, Gianluigi Buffont (She)
Bár Gianluigi Buffon korábban úgy nyilatkozott, nem biztos, hogy a Juventusnál folytatja pályafutását, a torinói klub elnöke nem hajlandó elengedni a világbajnok kapust.
máj. 14
13:49
Labdarúgás: elhunyt az egykori kiváló kapus, Kamarás Mihály (She)
Nyolcvankét éves korában elhunyt Kamarás Mihály, a Dorog és a Vasas volt kiváló kapusa.
máj. 14
14:00
Palermo: újra a nemrég kirúgott Francesco Guidolin lett az edző (She)
Újra Francesco Guidolin lett a Palermo labdarúgócsapatának edzője, és ő fogja irányítani a csapatot a hátralévő két fordulóban.
máj. 14
14:24
Átértékelték a Forma-1-et a bukmékerek (Infostart)
Ahogyan haladunk előre a Forma-1-es világbajnokság naptárában, úgy rajzolódik ki egyre tisztábban, hogy kik küzdhetnek meg a világbajnoki címért. A fogadóirodák is ennek megfelelően változtatják nyereményszorzóikat.
máj. 14
15:05
Tenisz: Roger Federer korábbi edzője Lleyton Hewitt trénere lesz? (She)
Az ausztrálok jelenlegi legjobb férfiteniszezője, Lleyton Hewitt azt tervezi, hogy felkéri edzőnek Tony Roche-t, aki a hétvégén szakított a világelső Roger Federerrel.
máj. 14
15:20
Budapesten a testépítő világsztár (Metropol)
Hétfő délután Budapestre érkezett Ronnie Coleman, testépítő világsztár, nyolcszoros Mr. Olimpia. Ronnie Coleman a magyar tavaszi szezon Testépítő és Fitnesz Forma versenyére érkezett a fővárosba, amelyet hétfőn tartanak a Lurdy-Házban.
máj. 14
15:22
Testépítés: a nyolcszoros Mr.Olympia Magyarországra látogat (She)
Május 14-én először látogat Magyarországra Ronnie Coleman (képünkön) nyolcszoros Mr.Olympia, IFBB pro testépítő. Ő a valaha volt legnagyobb testépítő, aki nyolcszor egymás után nyerte meg a világ legnagyobb testépítő versenyét, a Mr. Olympiát.
máj. 14
15:44
FIA Challenge-sorozat: Hernádi László újabb győzelme (She)
Második versenyét nyerte meg a hétvégén Hernádi László a FIA Challenge hegyi autóverseny idei sorozatában.
máj. 14
16:11
Amerika Kupa: a Luna Rossa és a Team New Zealand első elődöntős sikere (Metropol)
A Luna Rossa és a Team New Zealand nyerte az első felvonást a Valenciában zajló vitorlázó Louis Vuitton Kupa, az Amerika Kupa selejtezőjének utolsó körében.
máj. 14
16:21
Jet-ski: a hétvégén Szigetszentmiklóson indul az idény (She)
A Magyar Jet-Ski Szövetség a 2007-s naptári évben az országos-bajnokság első versenyét május 19-20-án a szigetszentmiklósi jet line waterworld arénában rendezi meg. Kemény küzdelemre számíthatunk, hiszen nem csak a versenyzők, hanem a lóerők harca is ez nyolc pro (profi) kategóriában.
máj. 14
16:38
Barátságos mérkőzés: Man United-Inter rangadó augusztus 1-jén (She)
Augusztus 1-jén két világhírű labdarúgócsapat, a friss angol bajnok Manchester United és az olasz pontvadászatban győztes Internazionale találkozik az Old Traffordon.
máj. 14
16:49
Giro d'Italia: Pettachi sprintgyőzelme, Di Luca őrzi a rózsaszín trikót (Metropol)
Az olasz Alessandro Petacchi nyerte a Giro d,Italia olasz országúti kerékpáros körverseny harmadik szakaszát, míg összetettben honfitársától, Danilo Di Lucától Enrico Gasparotto átvette a vezetést.
máj. 14
16:55
Salakmotor: újabb motoros szenvedett súlyos balesetet (She)
Molnár Ariel a május 1-jei, debreceni nemzetközi salakmotor-versenyen szenvedett súlyos gerincsérülést, azóta a debreceni Kenézy Gyula kórházban ápolják
máj. 14
17:11
Rögbi: egyhetes edzőtáborban a hetes női válogatott (She)
A magyar hetes női rögbi-válogatott május 14-18-ig Székesfehérvárott edzőtáborozik, majd 19-én onnan indulnak Szerbiába, ahol Európa-bajnoki selejtező-mérkőzést játszanak a házigazdákkal.
máj. 14
17:48
Kerékpár, Giro d?Italia: Alessandro Petacchi huszadik diadala (She)
A Giro d?Italia, az Olasz Körverseny harmadik, Barumini és Cagliari közti 181 kilométeres szakaszát sprintbefutóban az olasz Alessandro Petacchi nyerte. A klasszisnak ez volt pályafutása huszadik szakaszgyőzelme a Girón.
máj. 14
17:53
Talmácsi: "Nekem 17-szer kell megfeszülnöm" (Infostart)
Évente 17-szer kell megfeszülnöm a sikerért - mondta az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában Talmácsi Gábor, aki négy futam után a második helyen áll a 125 köbcentiméteresek versenyében a gyorsasági motoros világbajnokságon. Az egyik legismertebb magyar sportoló elárulja, hogy fogyaszt-e alkoholt, van-e már ajánlata a következő évre, és hogy mennyire viselte meg öccse, Gergő súlyos balesete.
máj. 14
18:35
Dárdai: "Én vagyok az, aki ha elesik, feláll, ha megrúgják, továbbmegy" (Infostart)
Dárdai Pál térdmutétje miatt már nem játszhatott a hétvégén, és nem játszik a német labdarúgó Bundesliga záró fordulójában sem. A volt válogatott középpályás 10 éve focizik Berlinben, és nemrég újabb kettő plusz egy évre szóló szerződést írta alá a Hertha együtteséhez. Farkas Dávid először múlt heti műtétjéről kérdezte Dárdai Pál.
máj. 14
18:55
Két DVSC nyerte meg a 2006-2007-es magyar labdarúgó-bajnokságot (Infostart)
A Debrecen nyerte a labdarúgó Borsodi Ligát, miután 4-1-re győzött a REAC ellen. Sikerének köszönhetően a hajdúsági csapat - két fordulóval a bajnokság vége előtt - behozhatatlan előnyre tett szert a második helyen álló MTK-val szemben.
máj. 14
19:41
K1: Növényi Norbert debütál a harmadik Viadal Gálán (She)
Szombaton a budapesti Millenáris Parkban rendezik meg a harmadik Viadal Gálát. Négy nappal 50. születésnapja után ezen a rendezvényen debütál a K1 MMA-szabályrendszerében Növényi Norbert (képünkön), ellenfele a 25 éves horvát Sasa Mucnjak lesz.
máj. 14
19:51
Vízilabda: Drávuczék az elmúlt 15 év bajnokát szeretnének legyőzni (She)
Az olasz női bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában a harmadik helyezett Róma otthonában szállt vízbe a Fiorentina. Drávucz Rita (képünkön) és Stieber Mercédesz együttese már alapszakasz-győztesként várta a találkozót, ám a százszázalékos mérleg megtartásához nyernie kellett ? volna.
máj. 14
19:56
Mitropa Kupa: megszerezte második győzelmét a magyar férfi csapat (Metropol)
A hetedik fordulóban megszerezte második győzelmét a címvédő magyar férfi csapat a Szegeden zajló 26. sakk Mitropa Kupán.
máj. 14
20:18
Kick-box: már a novemberi világbajnokságra gondolnak (She)
A szegedi jégcsarnok a hét végén második alkalommal adott otthont a WAKO Világkupa-verseny küzdelmeinek. Az esemény záró napján, vasárnap a ring-szakágak mellett a light contact szabályrendszer döntőit rendezték.
máj. 14
20:35
Golf: az amerikai Phil Mickelson nyerte győzelme sokat ért (She)
A golf történetének legmagasabb összdíjazású versenyét rendezték meg a hét végén a floridai Ponte Verda Beachen, ahol az amerikai Phil Mickelson diadalmaskodott.
máj. 14
20:41
Tenisz, Hamburg: Bagdatisz és Canas kiesett az első körben (She)
A 14. helyen kiemelt ciprusi Markosz Bagdatisz és az argentin Guillermo Canas már az első fordulóban kiesett a 2,45 millió dollár összdíjazású hamburgi salakpályás férfi tenisztornán.
máj. 14
20:41
Alpesi sí: Bode Miller hátat fordított a csapatnak (She)
Az amerikaiak fenegyereke, Bode Miller (képünkön) bejelentette, a jövőben nem a válogatott csapattagjaként, hanem szabadúszóként kíván versenyezni a Világkupa-sorozatban. A döntés értelmében a négyszeres világbajnok maga szervezi az edzéseit, utazásait, versenyeit, ám nemcsak a szervezés felelőssége az övé, hanem az anyagi kockázatot is vállalnia kell.
máj. 14
20:58
Kerékpár: Valverde is belekeveredett a doppingbotrányba (She)
A Tour de France egyik lehetséges favoritjaként számon tartott spanyol kerekessztár, Alejandro Valverde (képünkön) is belekeveredett az ottani doppingbotrányba. Az ország csendőrsége megerősítette a L'Equipe című francia sportlapnak, hogy a Pro Tour-sorozat tavalyi bajnoka szintén az ügyben főszereplő Eufemiano Fuentes páciensei közé tartozott.

Keresés