2007. május 28. hétfő

máj. 28
6:55
Figo nem szívesen beszél a jövőjéről (Behaviour)
Luis Figo, az olasz bajnok Internazionale portugál labdarúgója egyelőre nem szívesen beszél a jövőjéről. Januárban a szaúdi al-Ittihad részéről már kész tényként kezelték, hogy a középpályás náluk folytatja pályafutását, aztán idény közbeni klubváltásra végül is nem került sor, Manszur al-Balvi, a közel-keleti klub tulajdonosa ugyanakkor közölte, a szerződés megköttetett, de Figo csak júliusban…
máj. 28
7:53
NBA: saját otthonában szépített a Cleveland Cavaliers (She)
Hazai pályán javított a Cleveland Cavaliers együttese az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában, a keleti főcsoport döntőjében.
máj. 28
8:01
Eb-selejtező: dán játékvezetők dirigálnak Görögországban (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntése alapján dán játékvezetői négyes dirigálja majd a Görögország-Magyarország Európa-bajnoki selejtezőt.
máj. 28
9:03
Catania: a bentmaradás után mondott le a csapat edzője (She)
Lemondott Pasquale Marino, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Catania edzője, akinek csapata csak az utolsó fordulóban biztosította be bentmaradását az élvonalban.
máj. 28
10:32
Eső miatt félbeszakadt az Indy 500-as, Franchitti a győztes (She)
Az eső miatt félbeszakadt az Indy 500 mérföldes autóverseny, és végül a brit Dario Franchittit hirdették ki győztesnek.
máj. 28
11:19
Kerékpár: olimpiai kvalifikációs pontokat gyűjtött a P-Nívó (She)
máj. 28
12:28
Kézilabda: Tatán készül a férfiválogatott (She)
Keddtől edzőtáborba vonul az Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar férfi kézilabda-válogatott. Amint Skaliczky László szövetségi kapitány az MTI-nek elmondta: négy légiós - Fazekas Nándor, Nagy László, Mocsai Tamás és Laluska Balázs - később csatlakozik a kerethez, helyettük ideiglenesen Liszkai Szilveszter és Rédei István kapott behívót.
máj. 28
12:53
Törökország: Rüstü Recber újra a válogatott keretben (She)
Fatih Terim, a magyarokkal azonos Eb-selejtező csoportban lévő török labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya hétfőn keretetet hirdetett, meglepetésre nem kapott meghívót a Fenerbahce kapusa, Volkan Demirel. Helyette klubtársa, a veterán Rüstü Recber juthat szóhoz a június 2-i, Bosznia-Hrecegovina elleni Európa-bajnoki selejtezőn, illetve a június 5-i, Brazília elleni barátságos találkozón.
máj. 28
13:36
Tereptriatlon: Erdélyi Eszter Európa-bajnok (She)
Erdélyi Eszter többszörös magyar bajnok megnyerte az Xterra tereptriatlon Európa-bajnokságot Olaszországban.
máj. 28
13:55
Férfi tenisz: Federer, Nadal, Roddick, a sorrend változatlan (She)
Nem történt változás a férfi teniszezők világranglistáin: a hagyományos rangsorban továbbra is a svájci Roger Federer vezet, míg az idei eredmények alapján készülő ATP Race-ben változatlanul a spanyol Rafael Nadal áll az élen.
máj. 28
13:59
Módosították a múlt heti női kalapács-világcsúcs eredményét (She)
Módosították az orosz Tatyjana Liszenko múlt szombaton női kalapácsvetésben elért világcsúcsát.
máj. 28
14:46
Atlétika: hét magyar arany Schwechatban (She)
Hét aranyérmet szerzett a magyar delegáció az ausztriai Schwechat városában, a 23 éven aluliak nemzetközi atlétikai viadalán.
máj. 28
14:47
A Milan edzője szereti a Milant, de nem teljesen hűséges (Behaviour)
A Bajnokok Ligája-győztes AC Milan vezetőedzője, Carlo Ancelotti kijelentette, hogy szívesen lenne az olasz válogatott szövetségi kapitánya, de csak 2010 után. "Nem hinném, hogy egész életemben kizárólag az AC Milant fogom irányítani. Amikor ez a történet befejeződik, szívesen lennék a nemzeti együttes edzője, de csakis 2010 után" - mondta Ancelotti, aki korábban úgy nyilatkozott, hogy egyszer…
máj. 28
14:55
Tereptriatlon Eb: Erdélyi Eszter aranyérme (Metropol)
Erdélyi Eszter többszörös magyar bajnok megnyerte az Xterra tereptriatlon Európa-bajnokságot Olaszországban.
máj. 28
15:58
A bajnok máris erősített (Behaviour)
Alighogy megnyert a német labdarúgó-bajnokságot, máris erősített a következő évekre a VfB Stuttgart: a svábok hároméves szerződést kötöttek a török Yildiray Bastürkkel.
máj. 28
16:07
Forma-1: botrány a Monacói Nagydíj miatt (Infostart)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) vizsgálatot indított annak kiderítésére, hogy a spanyol Fernando Alonso sportszerű körülmények között végzett-e az élen csapattársa, a brit Lewis Hamilton előtt a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíjon.
máj. 28
16:10
Forma-1: botrány a Monacói Nagydíj miatt (Infostart)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) vizsgálatot indított annak kiderítésére, hogy a spanyol Fernando Alonso sportszerű körülmények között végzett-e az élen csapattársa, a brit Lewis Hamilton előtt a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíjon.
máj. 28
17:31
Roland Garros: fölényes sikerrel kezdett Davigyenko (She)
Nyikolaj Davigyenko (képünkön) magabiztos győzelemmel kezdett hétfőn a francia nyílt teniszbajnokságon, a negyedik helyen rangsorolt orosz klasszis három sima játszmában kerekedett felül olasz riválisán, Stefano Galvanin.
máj. 28
17:34
UEFA: Horvátországban lesz a következő közgyűlés (She)
Horvátországban tartja következő, évi rendes közgyűlését az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) - döntött a zürichi, rendkívüli kongresszus keretében a szervezet végrehajtó bizottsága. A tanácskozás időpontja: 2008. január 31.
máj. 28
19:36
Svájci Kupa: büntetőből lőtt góllal verte a Basel a Luzernt (She)
A Svájci Kupa döntőjében a Basel a mérkőzés hajrájában tizenegyesből szerzett góllal verte a Luzern csapatát, így már nyolcadszor lett a sorozat legjobbja.
máj. 28
21:56
Amerikaifutball: újvidéki ellenfelét is legyőzte a Budapest Wolves (She)
Két, a találkozó előtt a SELAF-ban még veretlen amerikaifutball-csapat mérte össze erejét ezúttal, amelynek végén a Farkasok szurkolói lehettek boldogabbak, hiszen kedvenceik 16 ponttal verték meg újvidéki ellenfeleiket.
máj. 28
21:58
Sakkvilágbajnok-jelöltek tornája: Lékó nyert, Polgár kikapott (She)
Lékó Péter nyert, Polgár Judit viszont kikapott a nyolcaddöntő második fordulójában a sakkvilágbajnok-jelöltek Elisztában zajló tornáján.
máj. 28
21:58
Kovács Katalin, Vereckei, Talmácsi Gábor és a tehetségek (She)
máj. 28
22:00
Csehország: Karel Poborsky befejezte a pályafutását (She)
A cseh labdarúgó-bajnokság 2006/07-es kiírásának utolsó fordulójával véget ért Karel Poborsky pályafutása is, a 35 éves klasszis a jövőben a válogatott tanácsadójaként tevékenykedik majd.
máj. 28
22:01
Kerékpár: sikeres túrát zárt Szlovákiában P-Nívó (She)
Az első magyar kontinentális csapat, a P-Nívó-Betonexpressz 2000 versenyzői három egynapos UCI Europe Tour-viadalon álltak rajthoz a napokban, és mindhárom versenyen szereztek ranglistapontokat.
máj. 28
23:07
Győzelemmel zárta az MTK az idényt (Infostart)
Az MTK a 2006-2007-es magyar labdarúgó-bajnoki mérkőzésén 2-0-ra győzött az Újpest ellen. A gólokat Kanta József és Horváth Levente szerezte.
máj. 28
23:09
Gera Zoltán csapatának nem sikerült a feljutás (Infostart)
Gera Zoltán csapata, a West Bromwich Albion nem jutott fel az angol élvonalba. A birminghami gárda 1-0-ra kikapott az új Wembley Stadionban a Derby Countytól. Gera 71 percet játszott.
máj. 28
23:10
Csehország: nyert és 34-szer bajnok a Sparta Praha (She)
máj. 28
23:11
Luca Toni elindult Firenzéből a Bayern felé (Infostart)
Luca Toni, a Fiorentinában az utóbbi két bajnoki évben 47 gólt szerzett világbajnok csatár hamarosan négyéves szerződést köt a Bayern Münchennel.
máj. 28
23:13
Inzaghira az olasz válogatottnak is szüksége van (Infostart)
Az olasz válogatott június elején Litvánia és a Feröer-szigetek csapata ellen játszik Európa-bajnoki selejtezőt. Roberto Donadoni kapitány meghívta a keretbe a Bajnokok Ligája döntőjének hősét, az Athénben két gólt szerzett Filippo Inzaghit is.

Keresés