2007. május 4. péntek

máj. 4
0:14
Janics Natasa mellé állt Szeged (Blikk)
A kajakos olimpiai és világbajnok arra is büszke lehet, hogy az elmúlt napokban sem fordultak el tőle, pedig összeveszett edzőjével.
máj. 4
0:14
Jó szelet, Schumi! (Blikk)
A hétszeres Forma-1-es világbajnok pilóta az aszfalt helyett most a hullámokon bizonyította felkészültségét: a vitorlázó- Louis Vuitton-kupán indult.
máj. 4
0:14
Ausztriában indulna a hokibajnok Volán (Blikk)
A fehérváriak a fejlődés reményében jelentkeztek be a szomszédokhoz, akik egyelőre vizsgálják a magyar bajnok versenyzési feltételeit.
máj. 4
0:14
Stark eltüntette az SS-tetkót (Blikk)
Az SS-jelvényhez hasonló tetoválás átalakult: mint az fotónk alapján kiderül, ma már W.A.S.P. felirat látható a győri labdarúgón.
máj. 4
4:20
Ismét legendásat alkotnak-e a sztárok? (Infostart)
Május 23-án, Athénban a 2005-ös, legendás isztambuli döntő visszavágóját rendezik meg a Bajnokok Ligájában. Két éve a Milan a félidőben 3-0-ra vezetett a teljesen padlón lévő Liverpool ellen, ám az angol együttes kiegyenlített és végül 11-esekkel elhódította az európai klubfutball legértékesebb serlegét. Mit várhatunk az idei döntőtől - erre keresi a választ a következő összeállítás.
máj. 4
7:22
NHL: az Anaheim Ducks együttese bejutott a döntőbe nyugaton (She)
Kétszeri hosszabbítás után legyőzte a Vancouver Canucks gárdáját, ezzel az Anaheim Ducks együttese bejutott az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) nyugati főcsoportjának a döntőjébe.
máj. 4
7:28
NBA: a Golden State Warriors elbúcsúztatta a Dallast (She)
Búcsúzott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) további küzdelmeitől a Dallas, miután negyedszer is kikapott a Golden State Warriorstól.
máj. 4
7:31
Iszonyatos összegért tartják a Liverpoolban a legnagyobb sztárt (Infostart)
Új szerződésről állapodott meg a Liverpool vezetőivel a gárda csapatkapitánya, Steven Gerrard. Az új kontraktus révén az egyik legjobban fizetett labdarúgó lesz a Premier League-ben a válogatott középpályás.
máj. 4
8:22
Talmácsi Gábor harmadik helyen végzett az első időmérőn (She)
Az Apriliával versenyző Talmácsi Gábor a harmadik helyet szerezte meg a Kínai Nagydíj első időmérő edzésén a 125 köbcentiméteres kategóriában.
máj. 4
8:49
Újabb jelentős díjat nyert Cristiano Ronaldo (Infostart)
Az angol Profi Labdarúgók Szövetsége után a szigetországi szakírók is Cristiano Ronaldót választották az Év játékosának. A Manchester United portugál támadója a Chelsea csatárát, Didier Drogbát előzte meg.
máj. 4
9:34
Liverpool: a klub új szerződést ajánlott Steven Gerrardnak (She)
A BL-döntős Liverpool társtulajdonosai, George Gillett és Tom Hicks angol lapértesülések szerint új, fejedelmi szerződést kínálnak a közeljövőben Steve Gerrardnak.
máj. 4
11:39
Karate: Magyarország rendezheti a 2013-as Európa-bajnokságot (She)
A magyar főváros adhat otthont a karatésok 2013-as Európa-bajnokságának. Erről pénteken, a pozsonyi Eb nyitónapján döntött a kontinentális szervezet, az EKF kongresszusa.
máj. 4
12:21
Ökölvívás: Vlagyimir Klicsko 5 millió dollárt fizet Briggséknek (She)
Vlagyimir Klicsko 5 millió dollár "fájdalomdíjat" kell, hogy fizessen azért, mert az IBF (Nemzetközi Bokszföderáció) nehézsúlyú világbajnokaként tavaly lemondta címmeccsét Shannon Briggs ellen.
máj. 4
12:37
Chelsea: Andrij Sevcsenkóra műtét vár a bajnokság végén (She)
Az ukrán támadót meg kell műteni a szezon végén makacs ágyéksérülése miatt, de a bajnokságból hátralévő három mérkőzésen és az FA-kupa-döntőben még számolhat vele José Mourinho. A kezdőben vagy a kispadon?
máj. 4
13:04
La Liga: Andres D?Alessandro végleg a Zaragoza játékosa lett (She)
Négy évre szóló szerződést írt alá a Zaragoza labdarúgócsapatával az argentin középpályás, Andres D'Alessandro.
máj. 4
13:19
Anglia: több klub pert fontolgat a liga és a West Ham ellen (She)
Akár öt klub is pert indíthatna a Wigan Athletic elnöke szerint az angol első osztályú futball-liga (Premier League) ellen, amiért a szervezet nem büntette pontlevonással a West Ham Unitedet. A Wigan élet-halál harcot vív a bentmaradásért, egyik legfőbb riválisa éppen a West Ham.
máj. 4
16:05
Tenisz: Henin és Jankovics bejutott az elődöntőbe Varsóban (She)
Az első helyen kiemelt, világranglista-vezető belga Justine Henin és a negyedikként rangsorolt szerb Jelena Jankovic bejutott az elődöntőbe a Varsóban zajló, 600 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztornán.
máj. 4
16:27
Felnőtt Karate Európa-bajnokság: holnap kezd S. Kovács (She)
Ma délelőtt 10 órakor a formagyakorlat versenyszámmal vette kezdetet a szlovák fővárosban a 42. Karate Eb, amelyen hazánkat Tóth Ferenc (Koroibosz) és Horváth Éva (Senshi) képviseli.
máj. 4
16:59
MotoGP: Stoner szerint Elias feltartja őt az edzéseken (She)
Casey Stoner (képünkön) arra panaszkodott, hogy Toni Elias az edzéseken állandóan az útjában van a Kínai Nagydíjon a gyorsasági motorkerékpáros-világbajnokság királykategóriájában.
máj. 4
17:30
Férfi röplabda NB I: egyenlített a Kecskemét a MAFC otthonában (She)
A Phoenix Mecano-Kecskeméti RC nyert a MAFC-HARTMANN otthonában, ezzel 1-1-re módosult az állás a CityLine férfi röplabda NB I-es ligabajnokság harmadik helyéért zajló párharcban. A végső sikerhez három győzelem kell. A harmadik mérkőzést vasárnap rendezik.
máj. 4
18:36
Anglia: 10 pont levonását követelik a West Hamtől a rivális klubok (She)
Tíz pont levonását követelik a West Ham Unitedtől a labdarúgó Premier League-ben jelenleg a bennmaradásért küzdő klubok, mivel a United két argentin játékos szerződtetésénél megszegte az érvényben lévő átigazolási szabályokat.
máj. 4
18:48
Jégkorong-vb: norvég és kanadai siker a pénteki nyitányon (She)
A kanadai válogatott újabb győzelmével biztosította helyét a negyeddöntőben a moszkvai jégkorong-világbajnokságon.
máj. 4
19:52
Botlott a Debrecen (Infostart)
Az Újpest 2-0-ra legyőzte a címvédő, listavezető Debrecent a labdarúgó Borsodi Ligában.
máj. 4
22:13
Argentin-rali: elmaradt a pénteki szakaszok többsége (She)
A kedvezőtlen időjárás miatt a péntekre tervezett nyolc szakasz közül hét elmaradt az Argentin-ralin, a világbajnoki sorozat idei hatodik futamán.
máj. 4
22:13
Női kézilabda NBI: magabiztos debreceni siker a Fáy utcában (She)
máj. 4
22:18
Női kosárlabda NBI: félidő után intézte el a Szeged a BSE-t (She)
máj. 4
22:24
Championship: a harmadosztályban folytatja a Leeds United (She)
A 2001-ben még Bajnokok Ligája-résztvevő Leeds United visszacsúszott az angol labdarúgó-bajnokság harmadosztályába.
máj. 4
22:24
Ökölvívás, Szombathelyi profi gála: Miló Viktória megvédte címét (She)
Miló Viktória megvédte a WIBF-GBU légsúlyú világbajnoki címét, miután a szombathelyi profi ökölvívógálán legyőzte az angol Shanee Martint.
máj. 4
23:02
Kerékpár, Romandiai körverseny: az olasz Bono szakaszgyőzelme (She)
Az olasz Matteo Bono nyerte az országúti kerékpáros Pro Tour-sorozatba tartozó Romandiai körverseny harmadik szakaszát. Összetettben továbbra is a szintén olasz Paolo Savoldelli vezet.

Keresés