2007. április 30. hétfő

ápr. 30
0:07
Szávay párosban győzött a Rómain (Blikk)
Budapest - Óriási sikert ért el Szávay Ágnes (18). A magyar teniszezőnő a cseh Vladimira Uhlirova oldalán megnyerte a párosok csatáját a budapesti WTA-tornán.
ápr. 30
0:07
Matthäusék aranyérme (Blikk)
Salzburg - Bajnokcsapatot csinált a Salzburgból Giovanni Trapattoni és Lothar Matthäus.
ápr. 30
0:07
4,7 milliárdért focizik a Chelsea (Blikk)
A "Kékeknek” 26 millió dolláros rekordprémiumot ígért Roman Abramovics tulajdonos, ha megnyerik a Bajnokok Ligáját, a bajnokságot.
ápr. 30
0:07
Padlón a Bayern (Blikk)
München - Egyre nagyobb bajban van a Bayern München labdarúgócsapata, hiszen a német rekordbajnok szombaton 2-1-re kikapott hazai pályán a Hamburgtól a Bundesliga 31. fordulójában. Ezzel a vereséggel a bajorok nemcsak a bajnoki címről, hanem valószínűleg a Bajnokok Ligájáról is lemaradnak. Ilyen szégyenre utoljára 1996-ban volt példa.
ápr. 30
0:07
EB-aranyat nyert Berki (Blikk)
Berki a gyakorlatában lendületből megy fel kézállásba a régebbinél továbbfejlesztett ollóból.
ápr. 30
0:07
Ez lesz az év meccse! (Blikk)
Több mint 15 ezer tomboló néző, üvölt a Fradi-induló, zúg az egész stadion.
ápr. 30
1:47
Championship: Fülöpék feljutottak, Királyék nyertek (She)
Eldőlt, hogy Fülöp Márton csapata feljutott a Premiershipbe, Király Gábor nélkül nyert a Crystal Palace, a másodosztály 45. fordulójában.
ápr. 30
1:58
Férfi kézilabda: a Veszprémet búcsúztató Kiel nyerte a BL-t (She)
A THW Kiel nyerte a férfi kézilabda Bajnokok Ligáját, miután a visszavágón két góllal legyőzte a SG Flensburg-Handewitt együttesét.
ápr. 30
8:05
NBA: a Chicago 4:0-val búcsúztatta el a címvédő Miamit (She)
Kisöpörte a Chicago a címvédő Miamit az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának első körében, miután a Bulls a negyedik mérkőzést is megnyerte a két együttes párharcában. A Bikák ezúttal 92-79-ree győztek, így készülhetnek a Detroit elleni főcsoport-elődöntőre.
ápr. 30
8:15
NHL, rájátszás: szépített a Rangers, győzött a Ducks (She)
Kétszeri hosszabbítás után 2-1-re győzött a New York Rangers a Buffalo ellen a Madison Square Gardenben az észak-amerikai profi jégkorongliga rájátszásának első körében, így 2:1-re szépített az egyik fél negyedik sikeréig tartó párviadalban.
ápr. 30
10:24
Csúfosan búcsúzott a címvédő (Infostart)
A címvédő Miami Heat hazai pályán újra kikapott a Chicago Bullstól, amely így 4-0-ás összesítéssel jutott tovább az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának első fordulójából.
ápr. 30
11:32
Makó: hárompontos levonás, jogosulatlan játék miatt (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjában szereplő Makó csapata a szerb légiós, Srdjan Szavaljev jogosulatlan szerepeltetése miatt hárompontos levonást kapott.
ápr. 30
11:37
Portugália: döntetlen a Sporting?Benfica rangadón (She)
Nem bírt egymással a Benfica és a Sporting a portugál első osztályú labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának rangadóján. Győzelem esetén bármelyik csapat szorosan felzárkózhatott volna az éllovas, ám szombaton a Boavista otthonában 2-1-es vereséget szenvedő Porto mögé, az 1-1-es döntetlennel azonban a címvédő előnyéből három pont megmaradt a Sporting előtt.
ápr. 30
11:37
Atlétika: három évet kapott a doppingoló francia futó (She)
Hároméves eltiltást kapott Khalid Zoubaa, a tavalyi Európa-bajnokságon 5000 méteren ötödik helyezett francia futó, miután eritropoetin (EPO) nyomaira bukkantak a szervezetében.
ápr. 30
11:49
Atlétika: Derrick Atkins idén elsőként 10 mp-en belül (She)
ápr. 30
12:00
A Honvéd görög, a Vasas horvát ellenféllel küzd a Euroligában (Infostart)
A Honvéd a görög Olympiakosz Pireusszal, a Vasas pedig a horvát Jug Dubrovnikkal csap össsze a férfi vízilabda Euroliga negyeddöntőjében - derült ki az európai szövetség (LEN) római központjában rendezett sorsolás után.
ápr. 30
12:18
Mourinho: Cristiano Ronaldo, a neveletlen kölyök (Infostart)
José Mourinho visszatámad: a Chelsea portugál menedzsere nem hagyta szó nélkül Cristiano Ronaldo legutóbbi kijelentését, és éretlen kölyöknek nevezte honfitársát.
ápr. 30
12:27
Bolton: Sammy Lee-t nevezték ki Sam Allerdyce helyére (She)
Sammy Lee személyében megtalálta a hétvégén távozó Sam Allerdyce vezetőedző utódját az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Bolton Wanderers elnöksége. Az új vezetőedző Allerdyce segítője volt eddig.
ápr. 30
13:10
Vízilabda: Domino-Olympiakosz, Vasas-Dubrovnik a nyolc között (She)
A Honvéd a görög Olympiakosz Pireusszal, a Vasas pedig a horvát Jug Dubrovnikkal került szembe a férfi vízilabda Euroliga negyeddöntőjében az európai szövetség (LEN) római főhadiszállásán rendezett hétfői sorsoláson.
ápr. 30
15:20
Duatlon, rövidtávú-vb, Győr: megvannak a magyar indulók (She)
A hétvégi, budapesti országos bajnokság alapján eldőlt, hogy kik képviselhetik Magyarországot májusban a győri rövidtávú duatlon-világbajnokságon. A honi triatlonszövetség tájékoztatása szerint mint rendező ország nyolc versenyző nevezhető minden kategóriában, s ezt a lezajlott, vb-válogatónak is meghirdetett ob alapján jelölték ki.
ápr. 30
15:37
Kerékpár: Basso ügyvédet keres, már 107 gyanúsított (She)
Spanyolországban keres ügyvédet a Giro d'Italia-győztes Ivan Basso (képünkön), aki ellen újból vizsgálatot indított doppingolás gyanújával az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI). A 29 éves olasz kiválóság a tavaly kirobbant spanyolországi botrányban érintett, miután a neve szerepelt a doppingdoktorként elhíresült Eufemiano Fuentes listáján. Basso egy tekintélyes madridi ügyvédet szeretne felkérni, aki…
ápr. 30
16:26
Leverkusen: Hans-Jörg Butt nyáron elhagyja a csapatot (She)
A következő szezontól már nem lesz a Bayer Leverkusen tagja a rutinos kapus, Hans-Jörg Butt, aki elvesztette helyét a kezdőcsapatban.
ápr. 30
16:36
Bajnokok Ligája: spanyol és belga játékvezető az elődöntőben (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kihirdette a Bajnokok Ligája elődöntőinek visszavágóján közreműködő játékvezetők névsorát.
ápr. 30
18:14
Baseball: autóbalesetben elhunyt a St. Louis egyik játékosa (She)
Autóbalesetben elhunyt Josh Hancock, a St. Louis Cardinals baseballosa. A rendőrség egyelőre nem közölte, hogy a 29 éves játékos milyen körülmények között vesztette életét.
ápr. 30
18:46
Tenisz, München: a címvédő Oliver Rochus az első fordulóban kiesett (She)
Már az első fordulóban búcsúzott a címvédő Olivier Rochus a 416 ezer dollár összdíjazású müncheni salakpályás férfi tenisztornától.
ápr. 30
18:54
A rangadó után is nyílt az FTC-Nyíregyháza csata (Infostart)
A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a vendég Nyíregyházával a labdarúgó NB II Keleti csoportjának rangadóján.
ápr. 30
20:14
Sevcsenko nem játszhat Liverpoolban (Infostart)
Kihagyja a labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntő liverpooli meccsét Andrij Sevcsenko, a Chelsea csatára.
ápr. 30
20:19
Bayer Leverkusen: Rudi Völler többé nem akar edzősködni (She)
Rudi Völler, a Bayer Leverkusen sportigazgatója egy interjúban elmondta, hogy többé nem szeretne edzőként leülni a kispadra.
ápr. 30
20:50
Vitorlázás, Soling: Wossaláék harmadikok Németországban (She)
A harmadik helyen végzett a Wossala György, Németh Péter, Vezér Károly összetételű magyar vitorlázó egység a németországi Chiemsee-n rendezett Soling Omega Kupán.
ápr. 30
21:12
Bajnokok Ligája: Sevcsenko sérülés miatt kihagyja az elődöntőt (She)
Michael Ballack és Ricardo Carvalho után Andrij Sevcsenko is megsérült, és ő is kénytelen lesz kihagyni a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-visszavágót.

Keresés