2007. április 27. péntek

ápr. 27
0:07
Kétfrontos harcot vív a Ferencváros az NB I-be jutásért (Blikk)
Újra ki akarja zárni a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a Ferencvárost az NB I-ből.
ápr. 27
0:07
Növényi 50 évesen tér vissza (Blikk)
Ilyen egy igazi harcos! Bátor és rettenthetetlen, mint Növényi Norbert (50).
ápr. 27
0:07
Szávay a nyolc között (Blikk)
Bejutott a legjobb nyolc közé Szávay Ágnes (19) a budapesti WTA-tenisztornán.
ápr. 27
0:07
Húsz lóerő hátránnyal indul Janika (Blikk)
A ragadozót ábrázoló embléma most egy vadonatúj 280 lóerős Peugeot 207-es elején feszít majd.
ápr. 27
0:07
Kérj bocsánatot, Natasa! (Blikk)
A hazai kajakosok szerint a békülést Janicsnak kell kezdeményeznie edzőjénél.
ápr. 27
0:07
Egy Cole-lal jobb volt a Chelsea (Blikk)
A lábtörése miatt a szezon nagy részét kihagyó angol támadó góljával győztek 1-0-ra a londoni "Kékek”.
ápr. 27
0:07
Botránnyal ért véget a kupameccs (Blikk)
Debrecen - Újabb fejezettel bővült a hazai futball botránykrónikája. Hiába, oda a 2012-es Európa-bajnoki pályázat, a szurkolóknak sem kell visszafogniuk magukat. Pár napja egymást és vasúti kocsikat vertek szét fehérvári és állítólagos kispesti drukkerek Agárdon, míg szerdán Diósgyőr-drukkerek randalíroztak Debrecenben a hajdúsági városban lejátszott Magyar Kupa-elődöntő visszavágóján.
ápr. 27
7:32
NHL: a Detroit és a New Jersey is "beragadt" az elődöntőben (She)
Az NHL-ben további két párosításban kezdődtek meg a küzdelmek a csütörtöki játéknapon a két főcsoport elődöntőiben, amelyeken a San Jose és az Ottawa is idegenben vett "repülőrajtot" a Detroit és a New Jersey otthonában.
ápr. 27
7:49
NBA: a Pistons egy meccsre az elődöntőbe jutástól (She)
Az NBA rájátszásában három mérkőzést rendeztek csütörtökön, amelyek a Detroit Pistons, a Los Angeles Lakers és a Utah Jazz győzelmével értek véget. A Pistons ezzel fél lábbal már az elődöntőben van, míg a másik két párharc csak most kezd izgalmassá válni.
ápr. 27
7:50
Valaki hazudik... (Infostart)
Aligha kétséges, a szezon hátralévő részében szinte minden nap rejt valami érdekességet majd a Manchester United és a Chelsea párharcában. A két csapat egymással vetélkedik az angol bajnoki címért, egymás ellen játssza majd az angol szövetség kupájának döntőjét, s esélyes arra, hogy belügyükké tegye a Bajnokok Ligája fináléját is. Ezúttal a portugálok bocsátkoztak szócsatába.
ápr. 27
7:54
NHL: börtönbüntetés után szerződéshosszabbítás és vb (She)
A jelek szerint semmi kára nem származott Ville Peltonennek abból, hogy április elején két napot rács mögött töltött: az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Florida Panthers ugyanis két évvel meghosszabbította szerződését, míg a finn válogatott szövetségi kapitánya számít rá a pénteken kezdődő moszkvai világbajnokságon.
ápr. 27
9:01
A Barcelona csatársztárja a Real Madridhoz szerződik (Infostart)
Spanyolországi lapértesülés szerint szenzációs átigazolásra készül a Real Madrid. Javier Saviola, a madridi Marca szerint szóban már megegyezett a királyi klub sportigazgatójával, Predrag Mijatoviccsal. Körkép három országból - a hétvégi fordulókra is fókuszálva.
ápr. 27
11:30
Női kosárlabda NB I: soproni igen a városmajori elődöntőre (She)
Az MKB-Euroleasing Sopron beleegyezett abba, hogy a BSE-ESMA csarnokában legyen a női kosárlabda NB I elődöntőjének második mérkőzése, noha a városmajori létesítmény nem felel meg a szövetség versenykiírásának.
ápr. 27
13:28
Internazionale: Zlatan Ibrahimovics sikeres lágyékműtétje (She)
Sikeres lágyékműtéten esett át Zlatan Ibrahimovics, az olasz bajnok Internazionale és a svéd válogatott labdarúgója. A beavatkozásra Rotterdamban került sor, amely után még az is elképzelhető, hogy a csatár ebben az idényben újra pályára léphet. Az Internek öt bajnokija, valamint az AS Roma elleni Olasz Kupa-döntő oda- és visszavágója van hátra, míg a svéd válogatott júniusban Európa-bajnoki…
ápr. 27
13:33
EURO-2012: a miniszterelnök vezeti a lengyel szervezőbizottságot (She)
Jaroslaw Kaczynski lengyel kormányfő vezeti a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság megrendezését elnyerő lengyel szervezőbizottságot.
ápr. 27
15:24
Peking 2008: Tajvan visszaléphet a jövő évi olimpiától (She)
Tajvan nem vesz részt a jövő évi pekingi olimpián, ha a kínaiak tovább erőltetik, hogy az ország megnevezése a nemzetközileg elfogadott "Kínai Tajpej" helyett "Tajpej, Kína" legyen.
ápr. 27
15:24
Tornász Eb: bemutatkoztak a magyar férfiak Amszterdamban (She)
Bemutatkoztak a magyar férfiak is az amszterdami tornász Európa-bajnokságon. A pénteki selejtező első csoportjában Hidvégi Vid, Czingli László és Szalontai István mutatta be gyakorlatait.
ápr. 27
15:24
Manchester United: megoperálták Pakot, vége a szezonjának (She)
Pénteken az Egyesült Államokban megoperálták a Manchester United dél-koreai labdarúgójának, Pak Dzsi Szungnak a térdét, aki így ebben a szezonban már biztosan nem léphet pályára.
ápr. 27
15:47
Anglia: kétmilliárd forintra büntették meg a West Hamet (She)
A Premier League illetékes bizottsága rekordot jelentő 5,5 millió brit fontra (csaknem 2 milliárd forintra) megbüntette a West Ham Unitedet, mert a testület szerint megsértette a szabályokat az aregentin Carlos Tevez és Javier Mascherano leigazolásakor, tavaly augusztusban. Pontlevonással viszont nem kell szembenéznie a londoni klubnak, mert elismerte, hogy ?vétkezett?.
ápr. 27
17:38
Kerékpár: Bodrogi Lászlót jelölték a Giro d'Italiára (She)
Bodrogi Lászlót jelölte csapata, a Crédit Agricole a május 12-én kezdődő és június 3-ig tartó Giro d'Italia profi kerékpáros körversenyre.
ápr. 27
17:50
Jégkorong-vb: győzelemmel kezdtek az amerikaiak és a finnek (She)
Az Egyesült Államok válogatottja 6-2-re nyert Ausztria csapata ellen a moszkvai jégkorong-világbajnokság nyitómérkőzésén. A finn válogatott is könnyed sikerrel rajtolt, 5-0-ra verte Ukrajna legjobbjait.
ápr. 27
18:07
Tenisz: Davigyenko megsérült, Nalbandian kikapott (She)
A második helyen kiemelt orosz Nyikolaj Davigyenko és a negyedikként rangsorolt argentin David Nalbandian kiesett a Barcelonában zajló, 850 ezer euró összdíjazású salakpályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében.
ápr. 27
18:13
Tornász Eb: Berki Krisztián az első helyen áll (She)
Berki Krisztián (képünkön) aranyesélyeshez méltóan az első helyen áll lólengésben az amszterdami tornász Európa-bajnokságon.
ápr. 27
18:42
Gaz de France Budapest: Szávay-Dulko csata az elődöntőben (She)
Szávay Ágnes az argentin Gisela Dulkóval mérkőzik egyesben a Gaz de France Budapest Grand Prix elnevezésű, 175 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztorna elődöntőjében.
ápr. 27
19:12
Női kézilabda NB I: a Vác 19 góllal verte meg a Makót (She)
A Vác csapata kiütötte a Makót a női kézilabda NB I-ben, a 9-12. helyért folyó rájátszásban. A hazaiak már a félidőben temetes előnnyel vezettek, és a végén egy híján húsz gólos különbséggel nyertek.
ápr. 27
19:58
Kerékpár: Bodrogi Lászlót is nevezték a Giro d'Italiára (She)
ápr. 27
20:04
Női kézilabda NB I: hat góllal verte a Kőbányát a Békéscsaba (She)
ápr. 27
20:22
Női kézilabda NB I: izgalmas végjáték után nyert a DVSC (She)
ápr. 27
20:46
Megkezdődött a jégkorong-világbajnokság (Infostart)
Moszkvában az Egyesült Államok Ausztria mérkőzéssel megkezdődött a jégkorong-világbajnokság.
ápr. 27
20:48
A Vác fölényesen nyert az Újpest ellen (Infostart)
Három-egyre nyert a labdarúgó Borsodi Ligában utolsó helyen álló Vác az Újpest ellen.
ápr. 27
21:30
Női kézilabda NB I: a második félidőben feltámadt a Vasas (She)
Fordulatos mérkőzésen a Vasas egyetlen góllal lgyőzte a vendég Hódmezővásárhly együttesét a női kézilabda NB I-ben, a 5-8. helyért folyó rájátszásban. Mocsai Lajos együttese a félidőben még háromgólos hátrányban volt, de a végén a maga javára fordította az eredményt.
ápr. 27
21:35
Tornász Eb: három magyar lehet ott a finálékban (She)
ápr. 27
21:35
Miskolc-rali: Aschenbrenner nyerte a prológot (She)
Aschenbrenner György nyerte a prológot a Miskolc-ralin, a nyolcfutamos országos bajnokság második versenyén.
ápr. 27
21:52
Jégkorong-vb: gólzáporos cseh és orosz diadal (She)
Gólzáporos győzelemmel kedzte meg szereplését a házigazda Oroszország és Csehország válogatottja a Moszkvában zajló jégkorong-világbajnokságon. A vendéglátók a dánokat verték imponáló magabiztossággal, a csehek pedig a fehérorosz nemzeti csapatot fektették két vállra.
ápr. 27
21:57
Női röplabda NB I: nyert a BSE és a Nyíregyháza (She)
A második mérkőzést is megnyerte a Nyíregyháza a Vasas ellen a CityLine női röplabda NB I-es ligabajnokság elődöntőjében, így már csak egy sikerre van a fináléba kerüléstől. A címvédő BSE két mérkőzés után 1-1-re áll a Gödöllő ellen.
ápr. 27
23:13
Tenisz, Casablanca: búcsúzott az első helyen kiemelt Hrbaty (She)
A Casablancában zajló, 323 250 dollár összdíjazású salakpályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében búcsúzott az első helyen kiemelt szlovák Hrbaty, akit a spanyol Montanes ejtett ki. Ott lesz az elődöntőben a másodikként rangsorolt Acasusót legyőző francia Mathieu, honfitársa Gicquel, valamint a spanyol Ramirez-Hidalgo.
ápr. 27
23:30
Ferencvárosi illúzió (She)

Keresés