2007. július 1. vasárnap

júl. 1
0:31
Csak Juhász kapott jelest (Blikk)
A bizonyítványosztás idején a Blikk is elkészítette a labdarúgók értesítőjét. Sajnos csak Juhász Roland, a belga bajnok Anderlecht védője kapott 5-öst.
júl. 1
0:35
Talmácsi 3. lett a Holland Nagydíjon (Blikk)
Talma nagyon boldog, hiszen gyengébb motorral is remekül versenyzett, és újra dobogóra állhatott.
júl. 1
0:39
Lapátra tették Santa Cruzt (Blikk)
München - Roque Santa Cruz (25) a paraguayi fociválogatott legjobbja a Copa Americán, de a Kolumbiának lőtt mesterhármasa ellenére kirúgták a Bayern München focicsapatának vezetői. A sztár az 5-0-s üneplés közben kapta a hírt.
júl. 1
0:43
Dopping nélkül sportolnak (Blikk)
A novemberi vébén újra megmutatja: doppingmentesen is lehet eredményt elérni.
júl. 1
0:47
Kovács Kati: Hihetetlen történet (Blikk)
Az 1000 méteres döntőben először a harmadik helyre hirdették ki, majd kiderült, hogy a második lett.
júl. 1
0:51
Kammerer és Kucsera verhetetlen (Blikk)
Pontevedra - Szenzációsan kezdődtek a spanyolországi kajak-kenu-Európa-bajnokság döntői. Az 1000 méteres finálék során minden magyar egység felállhatott a dobogóra. A kajakpárost, Kammerer Zoltánt (28) és Kucsera Gábort (23) két esztendeje nem tudja legyőzni a világ.
júl. 1
0:55
Újra a régi a Ferrari! (Blikk)
Magny-Cours - Magára talált a Ferrari! A Forma-1-es Francia Nagydíj tegnapi időmérő edzésén az első rajtkockát Felipe Massa (26), a harmadikat Kimi Räikkönen (27) szerezte meg, mindössze a mclarenes Lewis Hamilton (22) tudott beékelődni közéjük. Legutóbb a májusi spanyol versenyhétvégén fordult elő, hogy a maranellóiak nyerték a kvalifikációt.
júl. 1
7:06
Ronaldinho is vitte a lángot (Behaviour)
Ronaldinho, az FC Barcelona brazil világbajnok labdarúgója is vitte a Pánamerikai Játékok lángját. A világklasszis támadó a Brazília déli részén található Porto Alegrében futott néhány száz métert a staféta tagjaként, majd a Beira Rio Stadionban meggyújtott egy kelyhet. "Nagy elismerés ez a számomra, különösen, mert az én városomban lehettem részese a váltónak" - nyilatkozott a futballista. A…
júl. 1
7:14
Barcelona-Inter a Gamper trófeáért (Behaviour)
Az olasz bajnok Internazionale lesz az FC Barcelona ellenfele a spanyol klub svájci alapítója, Joan Gamper - eredeti nevén Hans-Max Gamper Haessig - emlékére sorra kerülő találkozón. Az összecsapást augusztus 29-én rendezik a Nou Camp Stadionban. A Joan Gamper Kupáért a katalánok 1966-tól évente egy európai élcsapattal küzdenek meg, tavaly Frank Rijkaard együttese 4-0-ra győzte le a német Bayern…
júl. 1
9:38
Anglia: hét játékost engedett el a Charlton Athletic együttese (She)
A másodosztályba kiesett Charlton Athletic együttese hét játékosára nem tart igényt a következő szezonban, ők új csapatot kereshetnek maguknak.
júl. 1
10:54
Kosárlabda: vereséget szenvedett a magyar U18-as női válogatott (She)
Második meccsét is elvesztette az Újvidéken rendezett U18-as Európa-bajnokságon a magyar női kosárlabda-válogatott.
júl. 1
11:01
Holyfield újabb sikere (Behaviour)
Tavaly augusztusi visszatérése után a negyedik mérkőzését is megnyerte Evander Holyfield, korábbi nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnok. A 44 éves amerikai sztár ezúttal Lou Saveresét győzte le 10 menetben, egyhangú pontozással.
júl. 1
11:03
U18-as női kosárlabda Eb: második meccsüket is elbukták a magyarok (Behaviour)
Második mérkőzését is elveszítette a magyar válogatott az Újvidéken zajló U18-as női kosárlabda Európa-bajnokságon. A torna honlapja szerint a magyar csapat ezúttal a címvédő spanyol nemzeti együttestől kapott ki 31 ponttal.
júl. 1
11:11
Copa America: Venezuela történelmi sikere (Behaviour)
A hazai válogatott két góllal legyőzte Peru együttesét a Venezuelában zajló 42. labdarúgó Copa Americán. A 41 ezer néző által buzdított gárda történelmi sikert aratott a 14. perctől emberhátrányban játszó riválisa ellen, ugyanis az ország második győzelmét szerezte meg a dél-amerikai kontinenstorna történetében. Az eddigi egyetlen nyert meccsét Bolívia ellen játszotta a nemzeti együttes a Copa…
júl. 1
11:35
Kajak-kenu Eb, 500 m: Kucsera kórházban, nem indulnak vasárnap (She)
Kucsera Gábor kórházba került, így nem indul el vasárnap a K-2-esek 500 m-es versenyében Kammerer Zoltánnal a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 1
11:55
Kucsera verseny helyett kórházban (Infostart)
Kucsera Gábor kórházba került, így nem indul el vasárnap a kajak kettesek 500 méteres versenyében Kammerer Zoltánnal a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 1
11:57
Dortmund: Lékó sötéttel győzött (Metropol)
Lékó Péter a hatodik mérkőzését megnyerte a dortmundi sakk szupertornán. A verseny honlapja szerint a magyar nagymester - aki 1999-ben és 2002-ben győzött a németországi viadalon - a sötét bábukat vezette az izraeli Boris Gelfand ellen, s a 65. lépésben késztette a parti feladására riválisát.Eredmények, 6. forduló:
júl. 1
11:59
Egy magyar aranyérem 500 méteren a kajak-kenu Eb-n (Infostart)
Egy arany-, két ezüst- és két bronzérmet szereztek a magyar versenyzők 500 méteren a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 1
12:01
Kucsera kórházban (Behaviour)
Kucsera Gábor kórházba került, így nem indul el vasárnap a K-2-esek 500 m-es versenyében Kammerer Zoltánnal a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon. "Kucsi végighányta az egész éjszakát és 38,6 fokos láza volt, ezért úgy döntöttünk, hogy bevisszük a helyi klinikára, ahol most infúziót kap. Valószínűleg valamilyen vírusos fertőzésről van szó" - mondta Schmidt Gábor, a…
júl. 1
12:13
Kovács Katalin ezüstérmes K-1-ben (Behaviour)
Kovács Katalin ezüstérmet nyert K-1 500 m-en a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 1
12:37
Kajak-kenu Eb, 500 m: Kovács ezüstérmes, Vereckei 4., Vajda 8. (She)
Az egyes számokban Kovács Katalin (K-1) révén egy ezüstérmet szereztek a magyarok a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Európa-bajnokság vasárnap délelőtti 500 m-es döntőiben, a férfiak hasonló versenyében Vereckei Ákos negyedik lett, Vajda Attila (C-1) pedig nyolcadikként zárt.
júl. 1
12:37
Tragédia után búcsúzik a Francia Nagydíj (Infostart)
Szombaton este tragikus kimenetelű helikopter-baleset történt Magny-Cours-ban, az 58. Forma-1-es gyorsasági világbajnokság nyolcadik futamának, a Francia Nagydíjnak helyt adó pálya közelében.
júl. 1
12:48
Kajak-kenu Eb, 500 m: Kolonics és Kozmann bronzérmes C-2-ben (She)
júl. 1
13:33
Kajak-kenu Eb: magyar ezüst női K-4-ben, 500 méteren (She)
A Paksy Tímea, Kovács Katalin, Fazekas Krisztina, Patyi Melinda egység ezüstérmet szerzett K-4 500 m-en a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 1
13:35
Copa America: a vesztesek a játékvezetésre panaszkodnak (She)
A Copa America A-csoportjában vereséget szenvedő Bolívia és Peru együttese a játékvezetőket is hibáztatja a kudarcért, ami érte őket.
júl. 1
13:50
Kajak-kenu Eb, 500 m: magyar bronzérem férfi K-4-ben (She)
júl. 1
13:55
Kajak-kenu Eb, 500 m: Kolonics és Kozmann bronzérmes C-2-ben (Behaviour)
Kolonics György és Kozmann György bronzérmet nyert C-2 500 m-en a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 1
15:28
Felkészülési mérkőzés: kilenc sérült a Rapid-Dinamo meccs után (She)
Harminc rendőr és kilenc szurkoló sérült meg annak a barátságos mérkőzésnek a következményeként, amelyet az ausztriai Kapfenbergben vívott szombat este a Rapid Wien a horvát Dinamo Zagrebbel.
júl. 1
16:11
Ra:ikkönen győzött (Behaviour)
Kimi Ra:ikkönnen, a Ferrari finn pilótája nyerte az 58. Forma-1-es gyorsasági világbajnokság nyolcadik futamát, a Francia Nagydíjat. Ra:ikkönen mögött csapattársa a brazil Felipe Massa lett a második, míg a harmadik helyet a brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) szerezte meg.
júl. 1
16:28
Raikkönen megverte csapattársát (Infostart)
Sima kettős győzelemmel vágott vissza a Ferrari a McLarennek a Forma-1-es Francia Nagydíjon az elmúlt egy hónap megalázó kudarcai után. A finn Kimi Raikkönen megszerezte idei második futamgyőzelmét a brazil Felipe Massa előtt. A harmadik az összetettben magabiztosan élen álló angol Lewis Hamilton (McLaren) lett.
júl. 1
16:49
Milánói nemzetközi úszóverseny: Cseh László győzelme (Metropol)
A világ- és Európa-bajnok, olimpiai bronzérmes Cseh László nyerte a 400 méteres vegyes úszást a Milánóban rendezett nemzetközi viadalon.
júl. 1
17:28
Ausztria: barátságos meccs után szurkolói rendbontás (She)
Harminc rendőr és kilenc szurkoló sérült meg annak a barátságos mérkőzésnek a következményeként, amelyet az ausztriai Kapfenbergben vívott szombat este a Rapid Wien a horvát Dinamo Zagrebbel.
júl. 1
17:50
Magyar fiú dekázta a legtöbbet! (Behaviour)
Sikerrel döntötte meg szombaton a félóra alatti dekázgatás érvényes rekordját a Komárom-Esztergom megyei Súr műfüves pályájának avatóján Csima Pongrác. A 22 éves fiatalember 30 perc alatt 4260-szor dekázott a labdával. Percenként 142-szer rúgott a labdába, másodpercenként több mint kétszer. Teljesítményével káprázato új rekordot állított fel, előtte 2215 dekázás volt a félórás csúcs.
júl. 1
17:55
Aranyérmes lett Janics Natasa (Infostart)
Aranyérmes lett Janics Natasa kajak egyesben 200 méteren a spanyolországi kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 1
18:02
Janics Natasa aranyérmes (Behaviour)
Janics Natasa aranyérmet nyert K-1 200 m-en a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 1
18:10
Gyertyános Gergely bronzérmes (Behaviour)
Gyertyános Gergely bronzérmet nyert K-1 200 m-en a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 1
18:25
Olimpia 2014: Vlagyimir Putyin Szocsi mellett érvelt (She)
Az orosz elnök arra buzdította a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot, hogy hozzon bátor döntést és bízza rá a 2014-es téli ötkarikás játékok lebonyolítását Szocsira.
júl. 1
18:27
Kajak-kenu Eb, 200 m: Janics Natasa aranyérmes női K-1-ben (She)
Janics Natasa aranyérmet nyert K-1 200 m-en a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 1
18:29
Kajak-kenu Eb, 200 m: Gyertyános Gergely bronzérmes férfi K-1-ben (She)
Gyertyános Gergely bronzérmet nyert K-1 200 m-en a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 1
18:31
Kajak-kenu Eb, 200 m: magyar bronzérem női K-2-ben (She)
A Paksy Tímea, Patyi Melinda egység bronzérmet nyert K-2-ben 200 m-en a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 1
18:56
Magyar bronzérem női K-2-ben (Behaviour)
A Paksy Tímea, Patyi Melinda egység bronzérmet nyert K-2-ben 200 m-en a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 1
18:59
Olimpia 2014: az orosz elnök Szocsi mellett érvelt (Metropol)
Az orosz elnök arra buzdította a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot, hogy hozzon bátor döntést és bízza rá a 2014-es téli ötkarikás játékok lebonyolítását Szocsira.
júl. 1
19:01
Old Spice Challenge: Pécsett is óriási volt a siker (Metropol)
Debrecen után az Old Spice Challenge III. versenysorozat második állomásán, a pécsi gokartrendezvényen is több százan fogadták el a kihívást, és hajtották a gépeket reggeltől estig.
júl. 1
19:33
Kajak-kenu Eb, 200 m: magyar ezüstérem női K-4-ben (She)
A Paksy Tímea, Kovács Katalin, Fazekas Krisztina, Patyi Melinda egység ezüstérmet nyert K-4 200 m-en a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 1
19:35
Kajak-kenu Eb, 200 m: magyar bronzérem férfi C-4-ben (She)
A Sarudi Pál, Balázs Péter, Joób Márton, Horváth Gábor egység bronzérmet nyert C-4 200 m-en a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 1
19:40
Országúti kerékpáros ob: Bodrogi veresége a mezőnyversenyben (She)
Bodrogi László, a Crédit Agricole versenyzője nagy meglepetésre vereséget szenvedett a kerékpáros országos bajnokság mezőnyversenyében, a viadalt Szeghalmi Bálint (Team Cornix Pécs) vitatott körülmények között, 12(!) centi előnnyel nyerte.
júl. 1
19:45
Triatlon Eb: második a junior női váltó, de óvnak a magyarok (She)
A németek mögött a második helyen ért célba a Szalay Szandra, Tóth Zsófia, Kovács Zsófia összeállítású junior női váltó a koppenhágai triatlon Európa-bajnokságon, de mivel a magyar csapat óvott, a trió még aranyérmes is lehet.
júl. 1
19:45
Magyar ezüstérem női K-4-ben (Behaviour)
A Paksy Tímea, Kovács Katalin, Fazekas Krisztina, Patyi Melinda egység ezüstérmet nyert K-4 200 m-en a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 1
19:46
Országúti kerékpáros ob: Bodrogi veresége a mezőnyversenyben (Metropol)
Bodrogi László, a Crédit Agricole versenyzője nagy meglepetésre vereséget szenvedett a kerékpáros országos bajnokság mezőnyversenyében, a viadalt Szeghalmi Bálint (Team Cornix Pécs) vitatott körülmények között, 12(!) centi előnnyel nyerte.
júl. 1
19:47
Bronzérem férfi C-4-ben (Behaviour)
A Sarudi Pál, Balázs Péter, Joób Márton, Horváth Gábor egység bronzérmet nyert C-4 200 m-en a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.

Keresés