2007. július 27. péntek

júl. 27
0:05
Kerítésbontás Kispesten, fegyelmi vizsgálat az FTC ügyében (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége rendkívüli ülésén engedélyezte a Budapest Honvédnak, hogy lebontsa a Bozsik Stadionban a nézőket a pályától elválasztó kerítést, és hazai mérkőzéseit így rendezze meg.
júl. 27
0:55
Retro Fradi (Blikk)
Visszatérnek a Ferencvároshoz azok a labdarúgók, akik korábban már kedvencek voltak az Üllői úton.
júl. 27
0:59
Az Elfsborg vár a Lokira (Blikk)
Az Elfsborg ellen lép pályára kedd este a Debrecen a labdarúgó-Bajnokok Ligája selejtezőjének második körében.
júl. 27
1:03
Újpesti jelszó: Nyerni mindenáron! (Blikk)
Budapest - Az első fordulóban nyertes csapatok csapnak össze a labdarúgó-NB I második játéknapját nyitó mai mérkőzésen. Az átigazolási szezonban alaposan megerősödött és nem titkoltan a bajnoki címet célba vevő Újpest a szezonnak új edzővel nekivágó Zalaegerszeget fogadja.
júl. 27
1:07
Majoros félrelépett (Blikk)
Megkéselték Majoros Istvánt (33), az olimpiai bajnok birkózót intenzív osztályon kezelik - valaki ezt a hírt terjeszti. A sportolót valóban kórházban találtuk meg, ám nem szúrták meg, és nincs is az intenzíven.
júl. 27
1:07
Felkészülési mérkőzés: a Celtic nem volt partiban a ?szarkákkal? (She)
Felkészülési mérkőzésen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban legutóbb a 13. helyen végző Newcastle United három góllal verte a skót bajnok Celticet.
júl. 27
1:11
Belehaltak az ünneplésbe az iraki futballszurkolók (Blikk)
A nagy siker ünneplése közben ötvenen meghaltak Bagdadban.
júl. 27
1:15
Szávay megállíthatatlan (Blikk)
Bad Gastein - Szávay Ágnes (18) már a negyeddöntőben van az ausztriai üdülőváros WTA-tornáján. Tegnap ugyanis folytatta káprázatos győzelmi sorozatát, és a szlovák Dominika Cibulkovát verte meg 7:5, 6:0-ra. A magyar tenisztehetség továbbra is megállíthatatlan.
júl. 27
1:19
Focidömping Angliából az Eurosport 2-n (Blikk)
Budapes - Két hét múlva kezdődik az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának új idénye, mi magyarok pedig az Eurosport 2-n nézhetjük majd a meccseket. A csatorna augusztus 11-től magyar kommentálással közvetíti a mérkőzéseket.
júl. 27
1:23
Doppinggyanúba keveredett Rasmussen (Blikk)
Romokban hever a Tour de France. Se vége, se hossza a doppingügyeknek.
júl. 27
1:27
Cseh Laci mindent visz (Blikk)
Budapest - Ahol csak rajthoz állt, első helyen végzett Cseh László (21) az országos úszóbajnokságon. A Kőbánya SC klasszisa idén minden eddiginél több, azaz 15 számban indul az ob-n, és egyelőre százszázalékos. Tegnap mind a négy döntőjét megnyerte.
júl. 27
1:31
Indulhat a McLaren a Hungaroringen (Blikk)
Párizs - Tisztázta magát a kémbotrányban a McLaren-Mercedes! A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) motorsport világtanácsa szerint az istálló nem használta fel a nagy rivális Ferraritól ellopott szupertitkos adatokat, így a világbajnoki éllovas Lewis Hamilton (22) és a címvédő Fernando Alonso (25) is itt lesz a jövő vasárnapi Forma-1-es Magyar Nagydíjon.
júl. 27
1:35
Állati jó a Manchester (Blikk)
Guangzhou - Bár a Manchester United labdarúgócsapata egymás után játssza előkészületi mérkőzéseit Kínában, azért jut egy kis idő arra is, hogy a játékosok és az edzők lazítsanak.
júl. 27
6:06
Miért olyan jó az angol foci? Hát mert font milliárdokat tesznek bele! (Behaviour)
Alaposan meglepte a világot, amikor 2003-ban egy addig leginkább szűkebb pátriájában ismert Roman Abramovics szőröstül-bőröstül megvette az angol Premier League-ben vitézkedő Chelsea-t, ami látványosnak és gyümölcsözőnek is bizonyult. Ezen a ponton természetesen követői is akadtak, és mára ott tartunk, hogy az angol klubfutball újabb virágzását éri, hála az egyre nagyobb tőkékkel bevonuló…
júl. 27
9:23
Így élnek a világsztárok között a magyarok (Infostart)
Egy hónapja a Liverpool tartalékcsapatában készül a Sándor Károly Futballakadémia két korábbi hallgatója, Németh Krisztián és Simon András. A két játékos az InfoRádiónak elmondta, hogy sikerült beilleszkedniük. A liverpooli edzéseken ugyanolyan gyakorlatokat végeznek, mint itthon, de az angliai tréningek jóval pergősebbek - tették hozzá. Az agárdi akadémia igazgatója, Tamási Zsolt kiemelte: a két…
júl. 27
9:23
EYOF: újabb bronznap Belgrádban (Metropol)
Újabb négy bronzérem a magyar fiatalok mérlege a belgrádi Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon: a negyedik napon az úszók ismét kitettek magukért, hiszen Dobár Éva, Gyurta Gergő, Szána Zsombor is dobogóra állhatott, míg a negyedik medált Czebei Réka atléta nyerte.
júl. 27
9:34
Tenisz: Csakvetadze könnyed sikere a stanfordi nyolcaddöntőben (She)
Könnyedén nyert az első helyen kiemelt Anna Csakvetadze a 600 ezer dollár összdíjazású stanfordi keménypályás női tenisztorna nyolcaddöntőjében.
júl. 27
10:51
Tenisz, Umag: Ferrer-Moya párharc a negyeddöntőben (She)
A horvátországi Umagban zajló, 353 450 euró összdíjazású, salakpályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében a negyedik helyen kiemelt spanyol David Ferrer és honfitársa, a hatodikként rangsorolt Carlos Moya is sikerrel vette az akadályt, így készületnek az egymás elleni negyeddöntő mérkőzésre, amely izgalmas csatának ígérkezik.
júl. 27
11:02
WNBA: otthon botlott a címvédő Detroit Shock (She)
A WNBA, az amerikai női kosárlabda-bajnokság alapszakaszában hazai környezetben, Detroitban botlott a bajnoki címvédő Shock csapata, amelynél a vendég Chicago tíz ponttal bizonyult jobbnak.
júl. 27
11:11
Tour de France, Rasmussen: mégis Mexikóban voltam (Metropol)
Korábbi beismerése ellenére kitart amellett, hogy Mexikóban tartózkodott Michael Rasmussen, a dánok Tour de France-ról doppinggyanú miatt visszaléptetett kerekessztárja. Rasmussen nem akar visszavonulni.
júl. 27
11:17
Sportlövészet: a szövetség szeptemberre halasztotta az ob-t (She)
júl. 27
11:19
Úszó ob: Verrasztó Evelyn harmadszor is csúcsot javított (She)
Verrasztó Evelyn (képünkön) 55.28 másodperces magyar csúccsal nyerte a 100 méteres gyorsúszás döntőjét a 109. országos bajnokságon, péntek délelőtt a Komjádi uszodában.
júl. 27
12:47
Cseh Laci már hét aranynál tart az ob-n (Behaviour)
Az úszó ob első technikai zűrje a nők pénteki, 50 méteres pillangódöntőjekor jelentkezett: a Komjádi elektronikus szerkezete átmenetileg felmondta a szolgálatot, így kéziméréssel megállapított sorrendet hirdettek. Nyert a múlt heti, antwerpeni ifi Európa-bajnok, Bordás Beatrix, míg a műfaj hosszabbik távjainak "pillangókisasszonya", Boulsevicz Beatrix holtversenyben lett harmadik.
júl. 27
12:57
Holnap csobbanhatunk! Reggel 7-től Balaton-átúszás (Behaviour)
Szombaton lesz a 26. Balaton-átúszás - így döntött pénteken az esemény szervezőbizottsága. A versenyt a múlt szombaton a rossz idő miatt halasztották el. A szervezők reggel hét órától várják az első próbázókat a Révfülöpnél, a Balatonboglárig tartó 5,2 km-es távnak az utolsó úszó 14 órakor vághat neki. Most szombaton tartják a magyar tenger egy másik hagyományos nagy viadalát, az Öbölátúszást,…
júl. 27
14:50
Vihar a Balaton- és az öbölátúszás körül (Behaviour)
Szombaton lesz a 26. Balaton-átúszás - így döntött pénteken az esemény szervezőbizottsága. A versenyt a múlt szombaton a rossz idő miatt halasztották el. A szervezők reggel hét órától várják az első próbázókat Révfülöpnél, a Balatonboglárig tartó 5,2 km-es távnak az utolsó úszó 14 órakor vághat neki. Most szombaton tartják a magyar tenger egy másik hagyományos nagy viadalát, az Öbölátúszást is,…
júl. 27
15:47
Tour de France: vizsgálják Vinokurov B próbáját (She)
Már vizsgálják a B próbáját a kazah Alekszandr Vinokurovnak, aki a Tour de France kerékpáros körversenyen aratott két szakaszgyőzelme után, kedden megbukott a doppingvizsgálaton.
júl. 27
16:13
Damoklész kardjaként függ a kémügy a McLaren felett (Infostart)
Az olasz Ferrari Forma 1-es csapata felháborodással fogadta a hírt, hogy nagy vetélytársa, az angol-német McLaren egyelőre nem részesült büntetésben, amiért titkos műszaki adatok jutottak birtokába a Ferrari egyik mérnöke révén. A Nemzetközi Automobil Szövetség Motorsport Világtanácsa azért döntött így, mert megítélése szerint a mérnök által illetéktelenül átadott 780 oldalas dosszié nem…
júl. 27
17:17
Kosárlabda, női U16-s Eb: győzelemmel kezdtek a magyarok (She)
júl. 27
17:18
"Egy kis eső jót tenne a Magyar Nagydíjnak" (Infostart)
A technikás versenyzőknek kedvez a Forma-1-es világbajnokság következő futama, a Magyar Nagydíj. Tavaly esőben drámai körülmények között Button győzött, most Alonsónak adná a legnagyobb esélyt a jövő hétvégi hungaroringi futamon Dávid Sándor szakíró.
júl. 27
17:19
Kézilabda: hatezer eurós büntetést kell fizetnie az FTC-nek (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) hatezer euróra büntette az FTC-t, mert a legutóbbi szezonban szurkolói a román Oltchim Valcea elleni női KEK-elődöntő hazai összecsapása előtt megrongálták a vendégcsapat szimpatizánsainak a buszát.
júl. 27
17:54
Megindult a fegyelmi eljárás az FTC ellen (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának elnöke félrevezetés és megtévesztés vétségével megindította az eljárást a Ferencváros ellen, amiért olyan nyilatkozatot adott be az NB II-es nevezés során, hogy nem áll perben az MLSZ-szel, holott május 2-án keresetet nyújtott be a szövetséggel szemben.
júl. 27
18:40
Kína: a Manchester United szépen zárta az ázsiai túrát (She)
Megint sima győzelmet aratott a Manchester United együttese ázsiai túráján. A vörösördögök a Kuangcsou Pharmaceuticalt lépték le 3-0-val Kínában. Az első találatot Wayne Rooney szerezte büntetőből, majd az új szerzemény Nani növelte kettőre az előnyt. Az angolok harmadik találata a védő Kieran Lee nevéhez fűződik.
júl. 27
18:42
Forma-1, 2008: augusztus 3-án lesz a Magyar Nagydíj (She)
Jövőre augusztus 3-án lesz a Forma-1-es Magyar Nagydíj a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) által jóváhagyott 2008-as programtervezet alapján.
júl. 27
19:06
Tenisz, Bad Gastein: újabb esőszünet Szávay meccsén (She)
Esőszünet miatt ismét áll a játék az ausztriai Bad Gasteinben zajló, 175 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztornán, amelynek negyeddöntőjében Szávay a nyitójátszmát 70 perces csatában rövidítésben vesztette el az első helyen kiemelt olasz Francesca Schiavone ellen.
júl. 27
20:19
Francia szakaszgyőzelem a Touron (Infostart)
A francia Sandy Casar nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny 18. szakaszát, míg összetettben továbbra is a spanyol Alberto Contador vezet.
júl. 27
20:19
MLSZ: megindult a fegyelmi eljárás az FTC ellen (She)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának elnöke félrevezetés és megtévesztés vétségével megindította az eljárást a Ferencváros ellen, amiért olyan nyilatkozatot adott be az NB II-es nevezés során, hogy nem áll perben az MLSZ-szel, holott május 2-án keresetet nyújtott be a szövetséggel szemben.
júl. 27
20:26
Kerékpár: doppinglaboratóriumra bukkantak egy német garázsban (She)
Doppinglaboratóriumra csapott le a rendőrség péntek délután a németországi Büsumban.
júl. 27
20:37
Tour de France: francia szakaszgyőzelem (Metropol)
A francia Sandy Casar nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny 18. szakaszát, míg összetettben továbbra is a spanyol Alberto Contador vezet.
júl. 27
20:44
Szávay háromórás csatában vesztett (Infostart)
Szávay Ágnes közel háromórás csatában szenvedett vereséget az első helyen kiemelt olasz Francesca Schiavonétól a Bad Gasteinben zajló, 175 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztorna negyeddöntőjében. A 2 óra 47 perces mérkőzést kétszer is meg kellett szakítani az eső miatt.
júl. 27
20:44
Doppinglaboratóriumra bukkantak egy garázsban Németországban (Metropol)
Doppinglaboratóriumra csapott le a rendőrség péntek délután a németországi Büsumban. A hatóság tájékoztatása szerint egy 41 éves férfit előállítottak.
júl. 27
22:20
Terry a Premier League legtöbbet kereső játékosa lett (Infostart)
John Terry ötéves szerződést kötött eddigi klubjával, a Chelsea-vel, ezzel az angol labdarúgó-bajnokság legtöbbet kereső játékosa lett.
júl. 27
22:22
Sakk, Biel: Polgár Judit remizett Tejmur Radzsabovval (She)
Polgár Judit sötéttel remizett az azeri Tejmur Radzsabovval a negyedik fordulóban a bieli sakk szupertornán.

Keresés