2007. július 3. kedd

júl. 3
0:30
Ők négyen Kemény fiúk (Blikk)
Megtaláltuk az igazi Kemény fiúkat! Az apa, Dénes (53) hétköznap még a világ legjobb vízilabdázóit irányítja szövetségi kapitányként, hogy aztán az ünnepnapokon” összejöjjön a Kemény család.
júl. 3
0:34
Janics Natasa talpra állt (Blikk)
Az olimpiai bajnok kajakos három hete, a magyar bajnokságon nem bírta el a terhet, feladta a versenyt.
júl. 3
0:38
Kimi Räikkönen: Újra itt vagyok (Blikk)
A Ferrari sztárját nagyon megviselte az elmúlt hónapok eredménytelensége.
júl. 3
0:42
Robinho mesterhármasa (Blikk)
Robinho igazi show-t rendezett: az első gólját 11-esből szerezte.
júl. 3
0:46
Tour de dopping (Blikk)
Kiderült, hogy a közelmúlt öt Tour-győztese tiltott teljesítménynövelőket használt.
júl. 3
0:50
Wimbledonban a víz az úr (Blikk)
Wimbledon - Tegnap sem hazudtolta meg magát az angliai időjárás, ismét esett, így Wimbledonban, a nemzetközi teniszbajnokságon megint áztak a nézők, és várniuk kellett a játékosoknak arra, hogy pályára léphessenek vagy befejezzék mérkőzésüket.
júl. 3
10:12
Cigányok fociznak a rasszizmus ellen (Behaviour)
Pénteken egy négycsapatos, rasszizmus elleni nemzetközi tornán szerepel a magyar labdarúgó-cigányválogatott. Erről Mezei István, az együttes menedzsere tájékoztatta az MTI-t. A Puskás Ferenc Stadionban sorra kerülő eseményen a magyar csapat mellett a szlovén és a szlovák kisebbségi válogatott, valamint a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében fekvő Szalonna község gárdája szerepel majd. A torna péntek…
júl. 3
10:12
Már elkezdte a felkészülést a Fenomén (Infostart)
Megkezdte a felkészülést a következő idényre Ronaldo, a Milan brazil csatára.
júl. 3
10:23
FIFA: Romario bekerül a szervezet technikai bizottságába (She)
Hamarosan bekerül a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) technikai bizottságába Romario (képünkön), a brazilok legendás csatára.
júl. 3
11:17
A német bajnokhoz szerződhet Priskin Tamás (Infostart)
Elképzelhető, hogy a VfB Stuttgarthoz szerződik Priskin Tamás, a Premier League-ből kiesett Watford magyar válogatott csatára. A Bundesliga bajnoka a Svájcba hazaigazoló Marco Strellert akarja pótolni.
júl. 3
11:20
Debrecen: ismét kidőlt a sorból Ibrahim Sidibe (She)
A fokozott terhelés hatására kiújultak a bajnok Debrecen csatára, Ibrahim Sidibe (képünkön balra) bokafájdalmai. A szenegáli támadó felépülése a májusi operáció után szépen haladt, ám most kénytelen ismét rehabilitációs edzéseket végezni. Három korábbi sérült, Sándor Tamás, Leandro és Nagy Róbert újra a csapattal készülhetnek ? közölte a klub hivatalos honlapja.
júl. 3
11:25
Jégkorong Kontinentális Kupa: Hollandiában az Acélbikák (She)
A bajnoki ezüstérmes Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata a hollandiai Tilburgban szerepel a Kontinentális Kupa 2. fordulójában.
júl. 3
11:34
Jégkorong Kontinentális Kupa: Hollandiában az Acélbikák (Metropol)
A bajnoki ezüstérmes Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata a hollandiai Tilburgban szerepel a Kontinentális Kupa 2. fordulójában.
júl. 3
11:36
Vívó Eb: minden magyar a 64 között női párbajtőrben (Metropol)
Mind a négy magyar versenyző bejutott a legjobb 64 közé a női párbajtőrözők versenyében a genti vívó Európa-bajnokság második napján.
júl. 3
11:41
Vívó Eb: minden magyar a 64 között női párbajtőrben (She)
Mind a négy magyar versenyző bejutott a legjobb 64 közé a női párbajtőrözők versenyében a genti vívó Európa-bajnokság második napján.
júl. 3
12:22
Zalaegerszeg: a szlovákiai Peter Polgar három évre csatlakozik (She)
Hároméves szerződést kötött a szlovákiai Peter Polgarral a Zalaegerszegi TE. A 27 éves védő hat évig a Slovan Bratislavában játszott, ahol alapembernek számított. Tudósítónk szerint a játékos magyar családneve ellenére szlovák nemzetiségűnek vallja magát.
júl. 3
12:25
NHL: sztárok vándorolnak (Metropol)
Több sztár is csapatot váltott az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) a legutóbbi napon. Todd Bertuzzi elhagyta a Detroit Red Wings együttesét, és a bajnok Anaheim Duckshoz került.
júl. 3
12:31
Kosárlabda, női U21-es vb: magyar győzelem Brazília ellen (She)
A magyar U21-es női kosárlabda-válogatott utolsó előtti csoportmérkőzésén 11 ponttal legyőzte a brazil együttest a moszkvai világbajnokságon Az ötödik, szerdai fordulóban Székely Norbert csapata a spanyolokkal találkozik.
júl. 3
12:35
Jégtánc: felbomlóban az Elek Attila-Hoffmann Nóra páros (She)
A magyar szövetség még igyekszik összetartani az Elek Attila-Hoffmann Nóra kettőst (képünkön), együtt maradásukra azonban kevés az esély. Elek Attila izraeli színekben óhajt versenyezni.
júl. 3
12:36
Honvéd Kupa és a MASZ nemzetközi versenye az Iharos pályán (Metropol)
Kővágó Zoltán és Máté Gábor összecsapása ígérkezik a legizgalmasabbnak a pénteken sorra kerülő, XXIII. Honvéd Kupa atlétikai viadalon a Tüzér utcában, ahol másnap a MASZ nemzetközi versenyét rendezik meg.
júl. 3
13:18
Sztárok Mandela születésnapján (Metropol)
Több mint ötven világsztár lép majd pályára azon a július 18-i gálamérkőzésen, amelyet Nelson Mandela korábbi dél-afrikai államfő 89. születésnapjának tiszteletére rendeznek.
júl. 3
13:20
Matolcsi Wolverhamptonban bokszol július 20-án (Metropol)
Július 20-án, a wolverhamptoni Civic Hallban védheti meg negyedik alkalommal a WBF-nél (Boksz Világalapítvány) őrzött nagyváltósúlyú világbajnoki címét Matolcsi József.
júl. 3
13:27
Vívó Eb: csak Szász Emese jutott a legjobb tizenhat közé (She)
Egyedül Szász Emese jutott be a legjobb 16 közé a női párbajtőrözők versenyében a genti vívó Európa-bajnokság második napján.
júl. 3
13:40
Rali-világbajnokság: Abu Dhabi lett a Ford főtámogatója (She)
A Ford rali-világbajnoki csapata partnerszerződést kötött az Egyesült Arab Emirátusok fővárosával, Abu Dhabival. Ez a WRC-s alakulat számára óriási támogatást, egy harmadik autót Egyesült Arab Emirátusok-beli pilótával, valamint új logót jelent.
júl. 3
13:42
Rali-vb: 2009-től már csak 12 futamos lesz a világbajnoki szezon (She)
Az FIA döntése szerint 2009-től csökken a rali-világbajnokság versenyeinek száma. Két év múlva már csak 12 futamot rendeznek majd egy szezonban. A részletekről a szervezet októberi ülésén határoz.
júl. 3
14:16
Nem lesz 1-es rajtszám az idei Tour de France-on (Behaviour)
Idén senki sem viseli az 1-es rajtszámot a Tour de France-on - jelentették be kedden a világ legjelentősebb kerékpáros körversenyének szervezői a szombati rajt helyszínén, Londonban. Az 1-es szám hagyományosan a címvédőknek jár, azonban a tavalyi első helyezett, amerikai Floyd Landis doppingbotrányba keveredett, ügye még mindig nem zárult le, és még az is előfordulhat, hogy hivatalosan megfosztják…
júl. 3
14:29
Nem lesz 1-es rajtszám az idei Tour de France-on (Metropol)
Idén senki sem viseli az 1-es rajtszámot a Tour de France-on - jelentették be kedden a világ legjelentősebb kerékpáros körversenyének szervezői a szombati rajt helyszínén, Londonban.
júl. 3
15:15
A Vívó Eb-n csak Szász Emese jutott a 16 közé (Metropol)
Egyedül Szász Emese jutott be a legjobb 16 közé a női párbajtőrözők versenyében a genti vívó Európa-bajnokság második napján.
júl. 3
15:17
85. galopp Magyar Derby a nemek harca jegyében (Metropol)
Vasárnap a Kincsem Lovasparkban rendezik meg a 85. Magyar Derbyt, melynek különleges jelentőséget ad, hogy idén 180 éves a magyar lósport.
júl. 3
15:19
A Vívó E-n Szász Emese a negyeddöntőben búcsúzott (Metropol)
Szász Emese a 16 között még sikeresen vette az akadályt, a negyeddöntőben azonban kikapott, így utolsó magyarként ő is búcsúzott a női párbajtőrözők versenyétől a genti vívó Európa-bajnokságon.
júl. 3
15:28
FC Liverpool: tizenkilenc éves bolgár válogatott kapus érkezett (She)
A labdarúgó Premier League-ben szereplő FC Liverpool három évre leigazolta Nyikolaj Mihajlovot a bolgár U21-es válogatott kapusát.
júl. 3
16:14
Az Arsenal Budapesttől 350 kilométerre találta meg Thierry Henry utódját (Infostart)
Az Arsenal napokon belül megtalálta a Barcelonához szerződött Thierry Henry utódját. Talán ez is meglepő, az meg főleg, hogy Arsène Wenger Budapesttől 350 kilométernyire, Zágrábban lelte meg.
júl. 3
16:15
MLSZ: befagyasztották a FIFA-tól és UEFA-tól járó pénzeket (She)
A figyelo.net internetes oldal értesülése szerint a Kentaro-ügy miatt befagyasztották a Magyar Labdarúgó-szövetségnek járó FIFA- és UFEA-fizetések utalását.
júl. 3
16:16
Gyerekeket és amatőröket is edzene Erdei Zsolt (Infostart)
Bokszedzést ajánl Erdei Zsolt azoknak, akik munkaidejük nagy részét irodában ülve töltik. A Boksz Világszervezet félnehézsúlyú világbajnoka az InfoRádiónak elmondta: karrierje befejeztével gyerekekkel kíván foglalkozni, ugyanis az ökölvívás sok mindenre megtanít.
júl. 3
16:20
Órákon belül klasszis védőt igazol a Real Madrid (Infostart)
Az olasz és a spanyol sajtó értesülése szerint órák kérdése, és a Real Madrid és az AS Roma megállapodásra jut a román középhátvéd, Cristian Chivu átigazolása ügyében.
júl. 3
16:27
Ferrari: felbontották a szabotázzsal vádolt mérnök szerződését (She)
A Formula-1ben szereplő Ferrari-csapat felbontotta Nigel Stepney, a fejlesztésért felelős részleg vezetőjének szerződését.
júl. 3
16:35
Tenisz, Wimbledon: Szávay Ágnes párosban is befejezte szereplését (She)
Szávay Ágnes - oldalán Vladimirova Uhlirovával - kiesett az angol nyílt teniszbajnokság párosversenyének második fordulójában.
júl. 3
18:27
A svájci bíróságok befagyasztják az MLSZ-nek járó pénzeket (Infostart)
Svájcból szerzett értesülésünk szerint az MLSZ és egy korábbi partnerével keletkezett jogvita miatt a Magyar Labdarúgó-szövetség egyelőre nem kaphatja meg az európai és a világszövetségtől elnyert támogatásokat.
júl. 3
18:42
Budapestre hozza a Milan a BL-trófeát (Infostart)
Európa legjobb futballcsapatának utánpótlás- és kapusedzői ezen a héten a magyar fiatalokat tanítják arra, miként lehetnek méltó utódai az AC Milan játékosainak. Az edzések és az olasz nyelv tanulása egyik csúcspontjának ígérkezik, hogy csütörtökön a Milan Bajnokok Ligájában megnyert serlege Budapestre érkezik néhány órára.
júl. 3
19:28
Döntetlen az Unicum Kupán (Infostart)
A magyar válogatott 11-11-es döntetlen játszott a horvát nemzeti együttessel az Unicum Kupáért rendezett férfi vízilabda-mérkőzésen a budapesti Hajós uszodában.
júl. 3
20:38
Bundesliga: Benjamin Lauth Huszti Szabolcs csapattársa lett (She)
Hároméves szerződést kötött a Huszti Szabolcsot is foglalkoztató Hannover 96 együttesével Benjamin Lauth. A támadó a Hamburgot hagyta ott az alsó-szászországiak kedvéért.
júl. 3
20:51
U21-es női kosárlabda-vb: negyeddöntős a magyar együttes (She)
A magyar U21-es női kosárlabda-válogatott utolsó előtti csoportmérkőzésén 11 ponttal legyőzte a brazil együttest a moszkvai világbajnokságon. Az ötödik, szerdai fordulóban Székely Norbert együttese a spanyolokkal találkozik.
júl. 3
21:39
Serie A: a Livorno leigazolta a francia Vikash Dhorasoót (She)
A francia válogatott középpályás, Vikash Dhorasoo egy plusz egy évre kötelezte el magát a Livorno együttesével. Fizetése 600 ezer euró lesz évente.
júl. 3
22:38
Kovács Katalin: Elég az ezüstökből (Blikk)
Cseppet sem tört le Kovács Katalin (31) amiatt, hogy hosszú idő után aranyérem nélkül zárt világversenyen, már most előre tekint. A 21-szeres világbajnok kajakos, a sikert helyén kezeli.
júl. 3
22:40
Ki lesz az edző? (Blikk)
Budapest - Kinek az irányításával kezdi meg a felkészülést holnap a Ferencváros futballcsapata? Az NB II-ben ragadt FTC kispadjára négyen esélyesek: Csank János (60), Pintér Attila (41), Mucha József (55) és Szepessy László (57).
júl. 3
22:42
Lakat alatt az MLSZ egymilliárdja (Blikk)
Budapest - Egymilliárd forintnak inthet búcsút a Magyar Labdarúgó-szövetség - legalábbis egyelőre. A Kentaro AG nevű svájci marketingcég pert indított, mert szerinte az MLSZ szerződést szegett vele szemben. A per még tart, de egy zürichi tartományi bíróság arra utasította a nemzetközi (FIFA) és az európai labdarúgó-szövetséget (UEFA), hogy a kártérítés mértékének megállapításáig fagyassza be a…
júl. 3
22:44
Nem volt jelentkező, elmaradt a szumóvizsga (Infostart)
A japán szumó történetében először kellett lemondani az új jelentkezők vizsgáját - nem volt ugyanis egyetlen jelentkező sem. A vizsgát július 8-án, a nagojai torna előtt tartották volna meg.
júl. 3
22:51
MLSZ-Kentaro: Kisteleki szerint a szövetséget nem éri kár (She)
A svájci Kentaro AG kezdeményezésére hozott, s a Magyar Labdarúgó Szövetségnek járó támogatásokat érintő bírósági döntéssel kapcsolatban nem érheti kár az MLSZ-t.
júl. 3
23:34
McLaren, Ferrari: Ipari kémkedés miatt áll a bál (Infostart)
Nagy botrány van kialakulófélben a Forma-1-es világbajnokság két élcsapata körül, miután sajtóértesülések szerint a McLaren főtervezője adatokat szerzett meg a Ferraritól most elbocsátott fejlesztésekért felelős vezető mérnökétől.

Keresés