2007. július 18. szerda

júl. 18
0:03
Felkészülési mérkőzés: Dárdait kiállították a Middlesbrough ellen (She)
Kiállították Dárdai Pált, a német élvonalban szereplő Hertha középpályását a Middlesbrough elleni felkészülési mérkőzésen. A magyar játékost azért küldték le idő előtt a pályáról, mert összetűzésbe került Fabio Rochemback-kal.
júl. 18
1:02
Szépségkirálynő ápolja Viperát (Blikk)
Hiába próbálkozott Jáksó László, a bokszoló Kovács Attila mellett marad Proksa Szandra. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Szandra szinte el sem mozdul orrműtétje után lábadozó párja mellől.
júl. 18
1:06
Újra vízben a pólócsapat (Blikk)
Portugalete - Másfél hét szünet után újra tétmeccseken szerepel a magyar férfi vízilabda-válogatott.
júl. 18
1:10
Telt ház lesz a magyar-olaszon (Blikk)
A Puskás Ferenc stadionban lép pályára a világbajnok olasz labdarúgó-válogatott.
júl. 18
1:14
Egervári a munkában hisz, nem a csodában (Blikk)
Még meg sem melegedett a városban, máris kérdőre vonják a szurkolók Egervári Sándort (57).
júl. 18
1:18
Az UEFA-kupában melegít be az MTK az NB I-es rajtra (Blikk)
Bár a múltja alapján régi kupacsapat, mégis újoncként indul az MTK a labdarúgó-UEFA-kupában.
júl. 18
1:22
19 gólt vett a Paks a Fraditól (Blikk)
Budapest - Fájó, de a legtöbb szurkoló szerint egyáltalán nem váratlan veszteség érte a Ferencváros labdarúgócsapatát. Tököli Attila (32), a zöld-fehérek csatára szinte az utolsó pillanatig várt a döntéssel, ám tegnap, mintegy 12 órával az NB I-es átigazolási határidő lejárta előtt bejelentette, Pakson focizik tovább Tökölivel minimum 19 gól ment el” a Fradiból, hiszen az előző szezonban ennyit…
júl. 18
1:26
Soha többé rasszizmust! (Blikk)
Budapest - Rasszista kijelentése miatt további tortúra vár Mészöly Kálmánra (66).
júl. 18
7:23
Kiválik a gerelyhajítást az olaszországi szenior vb-n (Behaviour)
A múlt pénteki, római balesetből okulva külön helyszínen rendezik meg az olaszországi szenior atlétikai világbajnokságon a gerelyhajítást. A szervezők bejelentették, hogy a szeptember 4. és 15. közötti, riccionei vb-n - ahol a 35 éven felüliek szerepelnek - nem a stadionban tartják meg a versenyszámot. A pénteki Golden League-viadalon a finn Tero Pitka:ma:ki megcsúszott, és a kezéből úgy repült el…
júl. 18
7:25
Két orosz akrobatikus tornász eltiltása (Behaviour)
Doppingvétség miatt eltiltást kapott két orosz akrobatikus tornász.Tatjana Okulova két évig nem versenyezhet, mert szervezetében furoszemidet találtak, míg Sztanyiszlav Kofelnyikovnak hat hónapot kell kihagynia kannabisz fogyasztásáért. Mindkettőjüket az áprilisi Világkupa-döntőn vizsgálták, a viadalon Okulova arany-, Kofelnyikov ezüstérmes lett.
júl. 18
7:43
Honvéd: a Vácról érkező Palásthy Norbert három évre írt alá (She)
Palásthy Norbert a Nyíregyháza helyett a Bp. Honvéd csapatát választotta, és három évre írt alá - adta hírül a kispesti együttes hivatalos honlapja.
júl. 18
8:32
Labdarúgó NB I, rajt előtt: Dombai András az Újpesté (She)
Tovább bővült az Újpest kerete: a lila-fehér klub szerződtette Dombai Andrást, a Lombard-Pápa 28 esztendős kapusát (képünkön), aki egy évre, kölcsönjátékosként érkezett a Megyeri útra. Dombai András az elmúlt idényben ? kölcsönben ? Budafokon védett.
júl. 18
8:48
Labdarúgó NB I, rajt előtt: Moldovan Tibor Nyíregyházán (She)
A Nyíregyháza Spartacus vezetősége megegyezett Moldovan Tiborral, a román első ligás Farul Constanta csatárával, így a marosvásárhelyi születésű, 25 éves támadó a Spartacus játékosa lett.
júl. 18
9:36
A tiszta útról papol, miközben csapattársa doppingolt (Infostart)
Tíz napon keresztül élt a remény: tiszta a Tour de France mezőnye. Azt hihettük, a korábbi doppingbotrányok kijózanítóan hatottak a csapatok vezetőire és a versenyzőkre. A keddi szakasz előtt elvégzett, előre be nem jelentett ellenőrzés még mind a 21 vizsgált kerékpárosnál negatív eredményt hozott. Szerdán aztán robbant a bomba: a német Patrik Sinkewitz fennakadt a rostán.
júl. 18
9:36
Tenisz, Los Angeles: Gonzalez és Nalbandian egyből búcsúzott (She)
Az első helyen kiemelt Fernando Gonzalez meglepetésre már a nyitókörben kiesett a Los Angelesben zajló, 525 ezer dollár összdíjazású férfi keménypályás tenisztornán.
júl. 18
10:06
Magyar labdarúgás: fiatal Vasas-játékos tragikus balesete (She)
Halálos motorbalesetet szenvedett Molnár Balázs, a Vasas 19 éves labdarúgója. Erről a futballklub hivatalos honlapja számolt be.
júl. 18
10:49
A női tenisztörténelem második kizárása Cincinnatiben (She)
Anasztaszja Rogyionovát sportszerűtlen viselkedés miatt kizárták a Cincinnatiben zajló, 175 ezer dolláros tenisztornáról, ami másodszor fordult elő a női profi versenyeket szervező WTA történetében.
júl. 18
10:51
Újpest: Vadon Dávid egy éves amatőrszerződést kötött (She)
Az Újpest FC együttese egy évre szóló amatőr szerződét kötött Vadon Dáviddal - erről a lila-fehérek hivatalos honlapja adott hírt.
júl. 18
12:00
Összeverekedett Dárdai Pál brazil ellenfelével (Infostart)
Kiállították Dárdai Pált, a német Hertha BSC magyar labdarúgóját az angol Middlesbrough elleni barátságos mérkőzésen.
júl. 18
12:00
Jordanov Zoltán lesz a svájci női tornászok szövetségi kapitánya (She)
Jordanov Zoltán lesz október elsejétől a svájci női tornász válogatott szövetségi kapitánya.
júl. 18
12:02
Diósgyőr: a Libertadores-kupa győztestől igazoltak középpályást (She)
Az argentin Boca Juniors ?B? csapatától szerződtetett középpályást a miskolci klub. A Putnok elleni edzőmeccsen győzte meg a vezetőket Matias Navarrete, aki a következő szezonban fogja a Diósgyőr csapatát erősíteni ? közölte a klub hivatalos honlapja.
júl. 18
12:24
FIFA-világranglista: Brazília vezet, Magyarország javított (She)
Ismét a Copa Americát vasárnap megnyerő brazil válogatott vezeti a a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáját. A legfrissebb rangsorban Magyarország - egy pozíciót javítva - a 65. helyen áll.
júl. 18
12:38
Napelemek az Ernst Happel Stadionban (Behaviour)
Öthetes munkával napelemeket szereltek fel az irodaépület tetejére a bécsi Ernst Happel Stadionban, amely a jövő évi osztrák-svjáci labdarúgó Európa-bajnokság egyik helyszíne lesz. Az újítást, melynek révén 35 százalékkal csökken a létesítmény széndioxid-kibocsátása, augusztus 22-én, a Csehország elleni találkozó napján helyezik üzembe. A kollektorok segítségével évente 14-16 ezer kilowattórás…
júl. 18
13:14
Újpest: Lim Song Dupot is szerződtették a lila-fehérek (She)
Az Újpest FC egy évre szóló amatőrszerződést kötött Lim Dong Suppal - erről a lila-fehérek hivatalos honlapja adott hírt.
júl. 18
13:38
Visszatér a pályára a 66 éves Pelé! (Infostart)
A 66 éves egykori futballkirály, Pelé, valamint az egykori aranylabdások közül Ruud Gullit és George Weah is pályára lép szerda este Fokvárosban azon a gálamérkőzésen, amelyet a 89. születésnapját ünneplő Nelson Mandela tiszteletére rendeznek.
júl. 18
15:00
Tenisz, Fed Kupa-döntő: Sarapovát nem hívták be a csapatba (She)
Marija Sarapova az olaszok elleni Fed Kupa-fináléban sem mutatkozhat be a címvédő orosz női válogatottban.
júl. 18
15:56
Tour de France: Patrik Sinkewitz megbukott a doppingteszten (She)
Patrik Sinkewitz, a német T-Mobile csapat profi kerékpárosának (képünkön) szervezetében a megengedettnél magasabb volt a tesztoszteronszint, amikor a versenyzőt ellenőrizték ? jelentette be a Német Kerékpáros Szövetség (BDR).
júl. 18
17:15
Kosárlabda: megrovásban részesítették Jao Minget (She)
A kínai sportvezetés nyilvánosan megrótta Jao Ming (képünkön) kosarassztárt, amiért késve jelen meg a válogatott edzőtáborában. A Houston Rockets 229 centis centerének az állami kézben lévő China Sports Daily napilapban azt vetették a szemére, hogy túl sokáig pihent a legutóbbi NBA-idény után.
júl. 18
17:17
Formula-1, Európa Nagydíj: Winkelhock debütál a Spykernél (She)
Szerdán hivatalossá vált, hogy az eddig tesztpilóta német Markus Winkelhock (képünkön) vezeti majd a Spyker csapat egyik autóját a vasárnapi Formula-1-es Európa Nagydíjon, a Nürburgringen.
júl. 18
17:32
Atlétika: az olasz Giuseppe Gibilisco kétéves eltiltást kapott (She)
A várakozásoknak megfelelően két évre eltiltotta a versenyzéstől Giuseppe Gibilisco (képünkön) világbajnok rúdugrót az Olasz Atlétikai Szövetség. A helyi olimpiai bizottság (CONI) korábban ilyen mértékű büntetés kiszabására kérte a sportági szervezetet, amely azután hozta meg ítéletét, hogy szerdán meghallgatta a szám 2003-as vb-aranyérmesét.
júl. 18
18:33
Kerékpár, Zalakaros-kupa: ob az olimpiai Cross és a Downhill szakág (She)
Parti András, Erdélyi Eszter, Melts András- ők már tavaly megérezték a bajnoki dobogó tetejének "fílingjét". Hogy hétfőtől ki jogosult viselni a magyar trikolor mezt, az vasárnap a Zalakaros Kupán kiderül: kihirdetik a Magyar Köztársaság Bajnokát az Olimpiai Cross versenyzői közt.
júl. 18
18:40
Kézilabda: nagy a versenyfutás a 2011-es férfi-vb megrendezéséért (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) közzétette azon tagállamainak listáját, amelyek jelentkeztek a 2011. évi férfi, illetve női kézilabda világbajnokság megrendezésére. A férfi-vb megrendezéséért nyolc ország, köztünk hazánk fut versenyt, míg a nőknél három jelentkező közül lehet és kell kiválasztani majd a helyszínt.
júl. 18
18:57
Ázsia-kupa: Irán és Üzbegisztán is győzelemmel negyeddöntős (She)
Az Ázsia-kupán a C-csoport harmadik fordulójában Irán két góllal verte Malajziát és csoportgyőztesként jutott be a negyeddöntőbe. A csoport második helyen Üzbegisztán kvalifikálta magát a nyolc közé, miután három góllal verte Kínát.
júl. 18
19:51
Tenisz, Cincinnati: Czink párosban is búcsúzni kényszerült (She)
Az egyes után párosban is az első fordulóban búcsúzott Czink Melinda a Cincinnatiben zajló, 175 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztornán: a magyar játékos - oldalán a német Angelika Bachmann-nal - két játszmában kapott ki egy dél-afrikai, francia duótól.
júl. 18
19:53
Talmácsi Gábor és Veres Zoltán randevúja a hídavatáson (She)
A vb-pontversenyben vezető Talmácsi Gábor egy hét múlva Magyarországon versenyez! Ráadásul nem motorok, hanem egy repülő ellen. Július 25-én a hivatalos átadás előtt határtalan lendülettel veszi birtokba Közép-Európa legnagyobb völgyhídját Talmácsi Gábor gyorsasági motorversenyző és Veres Zoltán Európa-bajnok műrepülő.
júl. 18
19:55
Atlétika, Vardionijannia: Pars győzelme, Annus hatodik (She)
Pars Krisztián nyerte a férfi kalapácsvetést a görögországi Retímnóban zajló, Vardionijannia elnevezésű atlétikai versenyen.
júl. 18
19:59
Tour de France: Vasseur szakaszgyőzelme, Rasmussen továbbra is sárgában (Metropol)
A hazai közönség nagy örömére a francia Cedric Vasseur nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny 10. szakaszát, összetettben továbbra is a dán Michael Rasmussen vezet.
júl. 18
20:21
Európa-bajnok a magyar női kerekesszékes párbajtőr csapat (Metropol)
Aranyérmes lett a Dani Gyöngyi, Krajnyák Zsuzsa, Juhász Vera, Jurák Andrea összeállítású magyar női párbajtőrcsapat a varsói kerekesszékes vívó Európa-bajnokságon.
júl. 18
21:28
Felkészülési mérkőzés: Salontát vert a Nyíregyháza (She)
Felkészülési mérkőzésen az élvonalbeli újonc Nyíregyháza labdarúgó csapata 1-0-s félidőt követően 3-0-ra verte a nagyszalontai Liberty együttesét. A Derecskén lejátszott találkozó góljait Moldovan, Montvai és Szilágyi szerezték.
júl. 18
21:32
Felkészülési mérkőzés: nem bírt a Diósgyőr az Egerrel (She)
júl. 18
21:39
Bajnokok Ligája: idegenben szerzett előny a Levadia és a Zilina (She)
A Bajnokok Ligája 2007-2008-as kiírásában a selejtező első fordulójában idegenben szerzett előnyt az első mérkőzést követően az észt Levadia Tallinn és a szlovák Zilina, míg hazai pályán verte ellenfelét a moldovai FC Sheriff.
júl. 18
22:30
Győzelemmel kezdtek a magyarok (Infostart)
Győzelemmel kezdte szereplését a Világliga európai 2. csoportjának második selejtezőkörében a magyar férfi vízilabda-válogatott.
júl. 18
22:38
Felkészülési mérkőzés: hét gólt lőve nyert a Fehérvár (She)
Felkészülési mérkőzésen az élvonalbeli Fehérvár labdarúgó csapata 2-1-s félidőt követően végül hat góllal verte a Móri SE gárdáját hazai környezetben.
júl. 18
22:40
Kaposvár: Pest Krisztián egy plusz egy évre a Rákóczié (She)
júl. 18
22:42
Felkészülési mérkőzés: egy góllal kapott ki az Ajka Siófokon (She)
A másodosztályú FC Ajka együttesét látta vendégül az élvonalbeli újonc BFC Siófok labdarúgó csapata. A szombati, bajnoki nyitányra készülő házigazda fiataljaival állt ki, ám így is 3-2-es győzelmet aratott a találkozón. A mérkőzésen az első csapat keretéből is pályára léptek néhányan.
júl. 18
22:47
Felkészülési mérkőzés: szlovák csapatot győzött le az FTC (She)
júl. 18
23:51
Úszás: Gyurta Dániel Európa-csúccsal döntős az ifjúsági Eb-n (She)
Gyurta Dániel korosztályos kontinenscsúccsal biztosította helyét a 200 méteres férfi mellúszás csütörtöki döntőjében az ifjúsági Európa-bajnokság nyitónapján, Antwerpenben, ahol a szerdai nyitónapon 1500 m gyorson Szeder Fanni révén egy bronzérem jutott a magyaroknak.
júl. 18
23:53
Tenisz, Stuttgart: a címvédő David Ferrer máris kiesett (She)
David Ferrer, aki vasárnap megnyerte a svédországi Bastadban rendezett viadalt, a nyolcaddöntőben kiesett a Stuttgartban zajló, 642 750 euró összdíjazású férfi salakpályás tenisztornán.

Keresés