2007. augusztus 3. péntek

aug. 3
0:04
UEFA-kupa: továbbjutott a Ried és a Vojvodina (She)
A labdarúgó UEFA-kupa első selejtezőkörének visszavágóin a szerb Vojvodina Novi Sad kettős győzelemmel, 7-1-es összesítéssel búcsúztatta a máltai Hibernians Paola együttesét. Továbbjutott a norvég Valerenga és a Brann Bergen is. A svéd Helsigborg 9-0-lal került tovább. A második kvalifikációs kör sorsolását pénteken 13:30-kor rendezik Nyonban.
aug. 3
0:08
Tenisz, Sopot: megsérült a címvédő Nyikolaj Davigyenko (She)
A címvédő és első helyen kiemelt orosz Nyikolaj Davigyenko lábsérülés miatt kénytelen volt feladni nyolcaddöntős mérkőzését a 425 ezer euró összdíjazású lengyelországi salakpályás férfi tenisztornán.
aug. 3
0:12
Barátságos mérkőzések: győzött az Ajax és az Arsenal (She)
Felkészülési találkozón a holland Ajax Amsterdam Gabri és Sneijder találataival fektette két vállra a spanyol Atletico Madridot. Utóbbit a hajrában kiállította a játékvezető. Az Arsenal 2-1-re verte a Laziot: Bendtner és Silva góljaira csupán Pandev tudott válaszolni.
aug. 3
0:25
A Honvéd kínkeserves továbbjutása (Infostart)
Bejutott a Honvéd a labdarúgó UEFA Kupa-selejtező második fordulójába. A kispesti gárda 1-1-es döntetlen után büntetőkkel 5:4-re győzött a moldovai Nistru Otaci ellen.
aug. 3
1:58
Magyar nyuszilánnyal bulizott Barrichello (Blikk)
A Honda-csapat Forma-1-es brazil versenyzője szerda este a Hajógyári-sziget közkedvelt szórakozóhelyén, a Bed Beachben tűnt fel.
aug. 3
2:02
Filkor a bajnokok csatájában (Blikk)
A sikernek magyar részese is volt, hiszen Roberto Mancini a 77. percben Dacourt helyére Filkor Attilát küldte a pályára.
aug. 3
2:06
Válogatott mez a 10 000. vásárlónak (Blikk)
Budapest - A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) részleges meccstilalmat rendelt el a Magyarország-Olaszország barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzés napjára.
aug. 3
2:10
Megegyezett a Ferencváros és az MLSZ (Blikk)
Az FTC most visszavonja az MLSZ ellen indított pereket, s a futballcsapat indulhat az NB II-ben.
aug. 3
2:14
Az örményeknél vérzett el az MTK (Blikk)
Újabb pofon a magyar labdarúgásnak: kiesett az MTK az UEFA-kupa selejtezőjének első fordulójában.
aug. 3
8:32
WNBA: a New York Liberty otthon, a Phoenix Mercury idegenben nyert (She)
A WNBA, az amerikai női kosárlabda-bajnokság alapszakaszában, a legutóbbi játéknapon hazai pályán nyert a New York Liberty, míg idegenben a Phoenix Mercury.
aug. 3
9:41
Irak: merénylettől tartva nem megy haza a kontinensbajnok több tagja (She)
Legnagyobb sztárjai nélkül érkezik meg pénteken Bagdadba az Ázsia Kupa-győztes iraki labdarúgó-válogatott. Nasat Akram, Hval Mulla és Junisz Mohamud egy esetleges terrortámadástól tartva úgy döntött, hogy nem vesz részt az iraki fővárosba tervezett hatalmas ünnepségen.
aug. 3
9:41
A Miláné lett a legújabb brazil csodagyerek - videóval (Infostart)
A Milan nyerte a versenyfutást a legújabb brazil csodagyereknek tartott Alexandre Pato kegyeiért.
aug. 3
10:16
Anglia: Joey Barton akár ötéves börtönbüntetést is kaphat (She)
Határozottan cáfolta az ellene felhozott vádakat, és a neve tisztázását ígéri az angol labdarúgás egyik fenegyereke, Joey Barton (képünkön balra), akinek azért kell bíróság elé állnia, mert állítólag súlyosan bántalmazta egyik csapattársát a Manchester Citynél.
aug. 3
11:44
Megoldódott a nyár legszövevényesebb ügye (Infostart)
Anglia két sztárklubja is megnyugodhat: rendeződni látszanak a nyár legszövevényesebb átigazolási ügyei. Az Arsenal játékosa, a brazil-horvát Dudu megkapta a munkavállallási engedélyt, s elhárultak az akadályok Carlos Tévez szerződtetése elől is. Az argentin mehet a Manchester Unitedhez.
aug. 3
11:44
Anglia: a brazil Alex előtt megnyílt az út a Chelsea csapatába (She)
Végül úgy tűnik, mégis a Chelsea-ben folytathatja a pályafutását Alex, az utóbi két szezonban a PSV Eindhoveenben futballozó brazil védő (képünkön). A játékos némi huzavona után megkapta a munkavállalási engdélyt Angliában.
aug. 3
11:46
Anglia: Priskin Tamás úgy érzi, jó formában van (She)
Priskin Tamás, az angol másodosztályú Watford labdarúgócapatának 20 éves támadója (képünkön balra) kezdőként 82 percet játszott csapata Milton Keynes elleni, gól nélküli döntetlennel végződő összecsapásán.
aug. 3
11:48
Anglia: Balogh Bélának az első edzőmeccsen eltörött az orra (She)
Balszerencsésen kezdődött Balogh Béla karrierje az angol másodosztályban szereplő Colchester Unitednél. Hétfőn érkezett új csapatához, szerdán már pályára is lépett egy edzőmeccsen, de a második félidőben sérülés miatt le kellett cserélni.
aug. 3
11:49
Kézilabda, női NB I: horvát kapust igazolt a Dunaferr (She)
Klasszis kapust igazolt a Dunaferr női kézilabdacsapata. A horvát válogatott Sanela Knezovic (képünkön) Dunaújvárosba szerződéséről már 2005-ben, Pálinger Katalin távozásának bejelentésekor jelentek meg találgatások. A legutóbbi három idényben a montenegrói Buducsnoszt T-Mobile Podgoricában védő játékost tavasszal a Ferencvárossal és a Győrrel is hírbe hozták, végül a Dunaferr lett a befutó.
aug. 3
11:50
Nemzetközi ifjúsági torna, Ráckeve: Lengyelország kipipálva (She)
aug. 3
11:52
Formula?1: Luigi Macaluso válaszlevelet küldött Ron Dennisnek (She)
Válaszolt Ron Dennis McLaren-csapatfőnök levelére Luigi Macaluso, az Olasz Autósport-szövetség elnöke (képünkön). Reagálásában hangsúlyozta: nem az ő tiszte, hogy érdemben reagáljon Dennis felvetéseire, ezt majd megteszi a nemzetközi szövetség (FIA) fellebbviteli döntőbírósága.
aug. 3
11:54
Brazília: a vb ideje alatt tivornyázó játékosait bírálja az elnök (She)
Kellemetlen információ látott napvilágot a brazil válogatottról. Az ország labdarúgó-szövetségének elnöke, Ricardo Teixeira (képünkön) ugyanis megdöbbentő tényeket közölt az egyik Sao Pauló-i újságban a kudarccal végződő 2006-os világbajnokság okairól.
aug. 3
11:55
Ökölvívás, Salgótarján: bokszgála a főtéren (She)
Hosszú idő után újra bokszmérkőzések lesznek Salgótarjánban. A város főterén szombaton rendezik meg a Botosbokszgálát. A bemutató mérkőzéseken várhatóan szorítóba lép Bedák Pál, Káté Gyula (képünkön), Klasz Árpád és Kurtucz Csaba.
aug. 3
11:57
Mogyoródon felbőgtek a motorok, szálingóznak a nézők (Behaviour)
Ismét felbőgtek a motorok a Hugaroringen! Elsőként a Historic Formula One sorozat időmérő edzése alkalmából gördültek ki az autók - szám szerint 21 - az aszfaltra. Az első kvalifikációs edzést Paul Sowerby nyerte a Williams istálló egyik "hőskori" darabjával. Mindeközben a nézők is szép számban gyülekeznek a mogyoródi létesítménynél: az előzetes várakozásoknak megfelelően rengeteg lengyel…
aug. 3
11:59
Forma-1: Button szerint idén elmarad az őrület (Behaviour)
Jenson Button, a Honda Racing brit pilótája címvédőként vég neki a XXII. Magyar Nagydíjnak, ám elmondása szerint az elmúlt év katartikus versenye egyszeri és megismételhetetlen volt. "Nagyon jó ritmusa van a magyar pályának. Remekül ötvöződnek benne a gyors és a lassú kanyarok. Azért azt hozzátenném, hogy korábban a Hungaroring nem tartozott a kedvenc helyszíneim közé, de tavaly óta természetesen…
aug. 3
12:00
Magyar Nagydíj: Alonsónak nem kellett találkoznia az újságírókkal (She)
Felmentést két a McLaren-Mercedes Fernando Alonso számára a Hungaroringen tartott tegnapi hivatalos FIA-sajtótájékoztatóról, mégpedig azért, hogy a világbajnoknak ne kelljen a Ferrarit és a wokingi csapatot kémbotrányról feltett kérdésekre válaszolnia.
aug. 3
12:15
Sztárcsapatok várhatnak a magyar gárdákra a nemzetközi porondon (Infostart)
Pénteken rendezik a svájci Nyonban a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik és az UEFA-kupa selejtező második fordulójának sorsolását. Az állva maradt Honvéd és az idegenbeli sikere esetén továbbjutó Debrecen valódi sztárcsapatokat kaphat.
aug. 3
12:20
Formula-1: Michael Schumacher idén már nem megy el több futamra (She)
Michael Schumacher idén már nem vesz részt Formula-1-es futamon, mivel úgy véli, a tervezettnél több időt ?rabol el? tőle a sok napos távollét. Így a száguldó cirkusz hétszeres világbajnoka a hétvégi Magyar Nagydíjra sem jön el.
aug. 3
12:21
Beckham focizás nélkül is telt házat produkál (Behaviour)
Bár sérülése miatt továbbra is bizonytalan, mikor mutatkozhat be David Beckham az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS), csapata, a Los Angeles Galaxy telt ház előtt játssza hátralévő mérkőzéseit. A carsoni Home Depot Centerben az október 21-ig tartó idény minden találkozójára elkeltek a jegyek az angol szupersztár érkezése után. Sőt a Galaxy nemcsak otthonában léphet táblás ház előtt…
aug. 3
12:34
Kubica a Ferrarik előtt nyitott (Infostart)
A lengyel Robert Kubica (BMW) volt a leggyorsabb a Forma-1-es Magyar Nagydíj első szabadedzésén. A második helyen a brazil Felipe Massa, a harmadikon pedig a finn Kimi Raikkönen zárta a gyakorlást egyaránt a Ferrarival.
aug. 3
13:36
A Valencia várhat a Debrecenre a BL-ben (Infostart)
A spanyol Valenciával találkozik a Debrecen a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában, ha továbbjut a svéd Elfsborg ellen.
aug. 3
13:36
Stepney tagadja, hogy ?súgott? a McLaren-Mercedesnek (She)
Nigel Stepney ügyvédjén keresztül tagadta, hogy segítségének köszönhetően fedezte fel a McLaren-Mercedes a Ferrari mozgó padlólemezét.
aug. 3
13:36
Mogyoród dugig van (Behaviour)
Benépesült Mogyoród, a hatezres lélekszámú Pest megyei község lakóinak száma többszörösére növekedett ezekben a napokban a Forma-1-es Magyar Nagydíj iránti érdeklődés miatt - közölte a település polgármestere pénteken az MTI-vel. Babitz László elmondta, hogy a Hungaroringre igyekvő autók rendszámáról ítélve a hazaiak mellett az idén is német, osztrák és olasz vendégek vannak a legtöbben, de…
aug. 3
13:38
Német élcsapattal találkozik a Honvéd az UEFA Kupában (Infostart)
A német Hamburg gárdájával találkozik a Budapest Honvéd a labdarúgó UEFA-kupa selejtezőjének második fordulójában - derült ki a pénteki sorsoláson.
aug. 3
13:38
Kubica volt a leggyorsabb Mogyoródon az első szabadedzésen (Behaviour)
Robert Kubica, a BMW-Sauber lengyel pilótája volt a leggyorsabb a XXII. Forma-1-es Magyar Nagydíj első szabadedzésén. A második helyen Felipe Massa, a Ferrari brazil versenyzője végzett, míg a harmadik csapattársa, a finn Kimi Ra:ikkönen lett. A kétszeres világbajnok, címvédő spanyol Fernando Alonso (McLaren-Mercedes) a negyedik, míg csapattársa, az összetett vb-pontversenyben élen álló brit Lewis…
aug. 3
13:58
Stepney: Nem én beszéltem a fenéklemezről a McLarennek (She)
Nigel Stepney, a Ferrari korábbi fejlesztési vezetője tagadta, hogy ő hívta volna fel a McLaren figyelmét a tűzpiros autók flexibilis fenéklemezére, amelyet az Ausztrál Nagydíjon állítólag használtak az olaszok.
aug. 3
13:58
1000 forint egy szendvics, 800 egy korsó sör (Behaviour)
Aki kilátogat a XXII. Forma-1-es Magyar Nagydíjra, annak bizony fel kell készülnie arra, hogy a kiszolgáló standokon nem mindennapi árakkal találkozik. A tikkasztó hőségben egy hűsítő jégkrémért legalább hatszáz forintot kell fizetni, míg a fáradtabb szurkolók egy energiaitalért 1400 forintot kénytelenek áldozni. Ennek olcsóbb változata lehet egy egyszerű presszókávé, ám az ötszáz forintos…
aug. 3
14:36
Kerékpár: további pontvadászat az olimpiáért, Törökországban (She)
A magyar olimpiai kerékpáros crossz-válogatott keret három tagja a Bükk Maraton hétvégéjén egy UCI C2-es kategóriájú hegyikerékpár-versenyen fog rajthoz állni, ezúttal Törökországban.
aug. 3
14:41
Elképesztő árak a Hungaroringen (Infostart)
Aki kilátogat a XXII. Forma-1-es Magyar Nagydíjra, annak bizony fel kell készülnie arra, hogy a kiszolgáló standokon nem mindennapi árakkal találkozik.
aug. 3
14:47
Nagy forgalom a Hungaroring közelében (Behaviour)
Mind nagyobb a forgalom a Hungaroringre vezető utakon a hét végi versenyekre igyekvő nézők miatt, de a rendőrök jól összehangolt munkája eredményeként folyamatos a közlekedés, nincsenek dugók - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel. Lukácsi Zsuzsa elmondta, hogy a forgalom irányításban rendőrhelikopter segíti a földi kollégák munkáját, jelzi, merre célszerű…
aug. 3
14:58
MotoGP: James Toseland jövőre a Yamaha Tech 3 versenyzője lesz (She)
A Superbike-sorozat legfiatalabb világbajnoka, James Toseland jövőre a MotoGP-ben folytatja a gyári támogatást élvező Yamaha Tech 3 versenyzőjeként.
aug. 3
15:50
Alonso jóval a mezőny előtt (Infostart)
A címvédő spanyol Fernando Alonso (McLaren) volt Magyar Nagydíj második szabadedzésén, a kétszeres világbajnok ezúttal egyértelműen a mezőny előtt járt a technikás Hungaroringen. A második a finn Heikki Kovalainen (Renault), a harmadik az éllovas angol Lewis Hamilton (McLaren) lett 0,4 másodperccel Alonso mögött.
aug. 3
16:07
Arsenal: Adebayor ágyéksérülés miatt kihagyja a szezon nyitányát (She)
Emmanuel Adebayor ágyéksérülés miatt kihagyja az angol labdarúgó-bajnokság jövő hétvégi első fordulóját, amikor az Arsenal az Evertonnal találkozik.
aug. 3
16:49
Formula?1: most a Ferrari adott ki közleményt a wokingi vádakról (She)
Folytatódik az üzengetés a nyilvánosságon keresztül a McLaren-Mercedes és a Ferrari Formula?1-es csapat között. Ezúttal a maranellóiak voltak a sorosak újabb közleményükkel, amelyben visszautasították Ron Dennisnek azt a kijelentését, hogy az Ausztrál Nagydíjat szabályellenes autóval nyerte meg Kimi Räikkönen.
aug. 3
18:16
Hogy elérd a célt! ? sztárok énekelték el a Peking Klub dalát (She)
Újabb tizenhat taggal bővült a Peking Klub tagsága a Pasaréti Clubban tartott olimpiai esten, ahol öt ismert énekes ? Falusi Mariann (Pa-Dö-Dő), Vágó Bernadett (Operett Színház, Rudolf címszereplő), Keresztes Ildikó és Mujahid Zoli (Megasztár) ? első ízben adta elő a magyar csapat dalát, melynek címe: Hogy elérd a célt!
aug. 3
18:32
Vincze Gábor paralimpiai kvótát szerzett Brazíliában (She)
aug. 3
18:37
Úszás, Párizs: Szepesi Nikolett hatodik lett 100 m háton (She)
aug. 3
18:39
Tenisz, Körmöczy Zsuzsa-emlékverseny: Németh Virág sikere (She)
Németh Virág nyerte a tavaly elhunyt Körmöczy Zsuzsa örökös bajnok emlékére rendezett szombathelyi női teniszviadalt. A hazai ranglista első húsz helyezettje közül nyolcan léptek pályára az 500 ezer forint összdíjazású megmérettetésen.
aug. 3
19:32
Orosz Vasutak Kupa: kikapott a BL-győztes AC Milan a PSV-től (She)
Tizenegyesekkel jutott tovább a PSV Eindhoven együttese az olasz BL-győztes AC Milan ellen az Orosz Vasutak Kupa elnevezésű tornán Moszkvában péntek este.
aug. 3
20:15
Tenisz, Budapest Bank Open: Balázs György búcsúzott (She)
Balázs György szoros mérkőzésen kikapott a francia Jonathan Desnieres de Veigytől a kamaraerdei Grand Slam Parkban zajló, 10 ezer dollár összdíjazású, Budapest Bank Money Plus Open elnevezésű ITF-future férfi tenisztorna pénteki játéknapján, így nem jutott be a döntőbe.
aug. 3
20:31
Tenisz: Balázs György kikapott a budapesti torna elődöntőjében (She)
Balázs György (képünkön) szoros mérkőzésen kikapott a francia Jonathan Desnieres de Veigytől a kamaraerdei Grand Slam Parkban zajló, 10 ezer dollár összdíjazású, Budapest Bank Money Plus Open elnevezésű ITF-future férfi tenisztorna pénteki játéknapján, így nem jutott be a döntőbe.

Keresés