2007. augusztus 10. péntek

aug. 10
0:12
Lenullázták a Lokit (Blikk)
A Debrecen futballcsapata idén sem tudta túlverekedni magát a Bajnokok Ligája selejtezőjén. A svéd Elfsborg 1-0-s összesítéssel kiverte a Lokit.
aug. 10
0:12
Felkészülési mérkőzés: kikapott a BL-címvédő Milan a Betistől (She)
Felkészülési mérkőzésen a BL-címvédő olasz AC Milan labdarúgó csapata 1-0-s vereséget szenvedett a spanyol Betis gárdájától. A mérkőzést eldöntő találatot Mark González büntetőből szerezte a 47. percben.
aug. 10
0:16
Kézműves kézisek (Blikk)
Nemcsak a labdával, a fazekaskoronggal is ügyesen bánnak a Győr női kézisei. Mindez a csapat székelyudvarhelyi edzőtáborozása során derült ki.
aug. 10
0:20
Otthon vertük a németeket (Blikk)
Berlin - A Világligában megszokottnál nehezebb győzelmet aratott a magyar férfi vízilabda-válogatott.
aug. 10
0:24
Belháború a Fradinál (Blikk)
Nyílt háború zajlik a Ferencvárosban a szurkolók és a klub vezetői között.
aug. 10
0:28
Szalai Ádámot a Real hívja (Blikk)
Információink szerint negyvenkilenc év után ismét magyar futballistát akar igazolni a Real Madrid!
aug. 10
0:32
Nálunk focizott Ronald de Boer (Blikk)
Sztárfutballista játszott a hét elején Magyarországon, amikor a harmadosztályú Felsőzsolca barátságos meccset vívott a katari Al-Shamaal ellen.
aug. 10
0:36
Kincsként óvják az olaszokat (Blikk)
A futballvilág drágakövei lépnek pályára augusztus 22-én a Puskás Ferenc stadionban a magyarok ellen.
aug. 10
0:40
Egyest kapnak a futballcsalók (Blikk)
Budapest - Elég volt a brutális játékosok ámokfutásából, a tizenegyesre játszó csalókból! A Kicker, a világ egyik legtekintélyesebb futballszaklapja a német bajnokság ma esti nyitányától kezdve hatost, vagyis a legroszszabb osztályzatot adja az ilyen cselekedetekért.
aug. 10
6:25
Frankfurtban lesz az első edzőváltás? (Behaviour)
Az intertops nevű fogadóiroda szerint az élvonalbeli német labdarúgó-bajnokságcsapatai közül a Eintracht Frankfurtnál várható először edzőváltás. Aki arra fogad, hogy Friedelm Funkelnek kell először távoznia, az a megjátszott összeg 4,5-szörösét nyeri. "Nem foglalkozom ezzel különösebben, tavaly a bajnoki rajt előtt Armin Veh, a VfB Stuttgart edzője volt az elsőszámú elöltje az irodának a gyors…
aug. 10
6:47
Futballfilmek a bécsi kertmozikban (Behaviour)
Vasárnap este az összes bécsi kertmozi futballtémájú filmek vetítésével hívja fel a figyelmet arra, hogy ezen a napon már csak 300 nap lesz hátra a 2008-as osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokság június 7-i rajtjáig.
aug. 10
8:30
Tenisz, Los Angeles: Sarapova megszenvedett Krajicek ellen (She)
Az első helyen kiemelt orosz Marija Sarapova biztosította helyét a negyeddöntőben a 600 ezer dollár összdíjazású Los Angeles-i teniszbajnokságon.
aug. 10
8:57
Vereséggel kezdett a spice boy (Behaviour)
David Beckham bemutatkozott az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS): a Los Angeles Galaxy hosszú ideje bokasérüléssel bajlódó angol sztárja a D.C. United otthonában 1-0-ra elveszített mérkőzés utolsó 21 percében szerepelt.
aug. 10
9:30
Sarapova megizzadt (Behaviour)
Az első helyen kiemelt orosz Marija Sarapova három játszmában, közel három óra alatt győzte le a holland Michaella Krajiceket a 600 ezer dollár összdíjazású Los Angeles-i keménypályás női tenisztorna nyolcaddöntőjében.
aug. 10
9:35
Hollandia: uruguayi játékost szerződtetett az Ajax együttese (She)
Luis Suarez személyében uruguayi játékos is erősíti az Ajax Amsterdam keretét a következő szezontól. A futballista öt évre írt alá.
aug. 10
9:41
Anglia: William Gallas lett az Arsenal új csapatkapitánya (She)
A Barcelonába távozó Thierry Henry helyett William Gallas lesz az Arsenal együttesének új csapatkapitánya.
aug. 10
9:57
WNBA: Detroitban 27 ponttal nyert a címvédő Shock (She)
A WNBA, az amerikai kosárlabda-bajnokság alapszakaszában hazai pályán, Detroitban nyert a címvédő Shock, amely 27 pontot vert a Seattle Storm gárdájára.
aug. 10
10:08
Labdarúgás: vihar miatt elmarad a Barcelona mérkőzése (She)
Elhalasztották a Barcelona labdarúgócsapatának felkészülési mérkőzését Hongkongban, a Mission Hills XI gárdája ellen az országban tomboló vihar miatt
aug. 10
11:02
Universiade: Tóth Balázs már az első forduló után búcsúzott (She)
Az éremesélyesnek tartott tékvandós Tóth Balázs már az első fordulóban kiesett a bangkoki Universiadén.
aug. 10
12:24
Huszti nem igazol a Realhoz (Behaviour)
A Hannover 96 labdarúgócsapatánál nem téma, hogy Huszti Szabolcs a Real Madridhoz igazol-e. Spanyol lapok szerint a magyar középpályás, aki az elmúlt idényben posztján a második legjobb volt a Bundesligában, a madridi sztárcsapat elleni barátságos meccsen keltette fel Bernd Schuster vezetőedző figyelmét. Huszti gólt is lőtt a 3-0-ás hannoveri sikerrel végződött találkozón. "Huszti szerződése…
aug. 10
12:44
Baseball: megtartja Barry Bonds rekordlabdáját a szurkoló (She)
Minden bizonnyal nem bocsátják árverésre azt a labdát, amellyel kedden Barry Bonds baseballos megdöntötte a hazafutás (home run) profiligás (MLB) rekordját.
aug. 10
12:49
Ökölvívás: Ruszlan Csagajevnek fertőző májgyulladása van? (She)
Egy olasz profiboksz-szaklap szerint Ruszlan Csagajev, az WBA nehézsúlyú üzbég világbajnoka hepatitis B vírussal fertőződött meg, azaz fertőző májgyulladásban szenved.
aug. 10
12:51
Rögbi: taxisveréssel vádolnak két ausztrál válogatott játékost (She)
aug. 10
12:53
Baseball: megvan az első doppingeset a japán ligában (She)
aug. 10
12:55
F1: háromszoros Champ Car-győztes pilóta a Toro Rossónál (She)
Sebastian Vettel és Sebastien Bourdais lesz a következő szezonban a Formula-1-es Toro Rosso istálló két pilótája.
aug. 10
13:28
Vihar miatt elmaradt a Barcelona hongkongi mérkőzése (Behaviour)
Az előrejelzések szerint nagy vihar miatt pénteken nem rendezték meg a spanyol Barcelona labdarúgócsapatának hongkongi bemutató-mérkőzését. A helyi ligaválogatott elleni összecsapást várhatóan szombaton játsszák le. Az Ázsiában túrázó katalán gárda ezt megelőzően Kínában és Japánban vendégszerepelt.
aug. 10
15:03
Kerékpár: cáfol a Tour?győztes spanyol Alberto Contador (She)
Tagadja Alberto Contador (képünkön), a Tour de France kerékpáros körverseny idei győztese, hogy köze lenne bármiféle doppingoláshoz - adta hírül az MTI.
aug. 10
15:08
MotoGP: Valentino Rossinak 112 millió eurót kell fizetnie (She)
Az olasz adóhatóság 112 millió eurót akar behajtani Valentino Rossin, mert a gyorsaságimotoros-világbajnokság elsőszámú sztárja a 2000 és 2004 között keletkezett jövedelméből hatvanmillió eurót nem vallott be a-dta hírül az MTI.
aug. 10
15:56
Tenisz ob, Hódmezővásárhely: Németh Virág az elődöntőben (She)
Németh Virág továbbra is kiválóan szerepel a Hódmezővásárhelyen zajló tenisz országos bajnokságon: az IDOM Team játékosa, aki csütörtökön az első helyen kiemelt Király Pálmát győzte le, a negyeddöntőben Kiss Dórát búcsúztatta két sima játszmában -adta hírül az MTI. Németh utoljára hat esztendeje nyerte meg egyesben az ob-t.
aug. 10
16:23
Kerékpár: az idény végén feloszlik a Discovery Channel csapata (She)
Az idény végén feloszlik a Discovery Channel amerikai profi kerékpárcsapat, melynek színeiben Lance Armstrong hétszer nyerte meg a francia körversenyt, a Tour de France-ot.
aug. 10
16:25
Női BEK-selejtező: fölényes győzelemmel kezdett a Femina (She)
Hatgólos győzelmet aratott első BEK-selejtező mérkőzésén a Femina női labdarúgócsapata Moldovában - adta hírül az MTI.
aug. 10
16:53
Tájfun söpörte el a Barcelona hongkongi mérkőzését (Behaviour)
A Pabuk névre elkeresztelt tájfun érkezése miatt pénteken nem rendezték meg a spanyol Barcelona labdarúgócsapatának hongkongi bemutató-mérkőzését. A katalán csapat vezetői megállapodtak a szervezőkkel, így a helyi ligaválogatott elleni összecsapást szombaton délután játsszák le. Az Ázsiában túrázó katalán gárda ezt megelőzően Kínában és Japánban vendégszerepelt.
aug. 10
17:48
Augusztus 24-én vesznek végső búcsút Páncsics Miklóstól (She)
A hosszantartó súlyos betegség után kedden, életének 64. évében elhunyt Páncsics Miklóst augusztus 24-én 14:30 órakor, a Farkasréti temető ravatalozójából kísérik utolsó útjára.
aug. 10
18:21
Kézilabda: csütörtökön megoperálták Tápai Szabina térdét (She)
Kisebb térdműtétet hajtottak végre Tápai Szabinán, a székesfehérvári Cornexi-Alcoa női kézilabdacsapatának játékosán (képünkön) ? tudatta közleményében a klub sajtóügynöksége. A tehetséges kézilabdázó az orvosok véleménye szerint körülbelül egy hónapig nem állhat majd a csapata rendelkezésére.
aug. 10
18:51
Hosszában átússza a Balatont (Behaviour)
Némi csúszással, de háromnegyed ötkor elrajtolt pénteken Mányoki Attila hosszútávúszó Balatonkeneséről, hogy egy napon belül hosszában átússza a Balatont. A kedvezőtlen időjárás miatt a tervezettnél közel két órával később vágott bele Mányoki Attila, hogy egyhuzamban végigússza a 75 kilométer hosszú Balatont. A rajtra - amelyhez a meteorológiai előrejelzés mellett a vízi rendészet áldását is meg…
aug. 10
19:19
Megint győztek a Kemény-legények: Magyarország-Kína 13-6 (Behaviour)
A magyar férfi vízilabda-válogatott magabiztosan, 13-6-ra nyert Kína ellen a berlini Világliga nyolcas döntőjében a négy közé jutásért rendezett mérkőzésen.
aug. 10
21:42
Anglia: Alex hároméves szerződést kötött a Chelsea-vel (She)
Immár véglegessé vált, hogy a Chelsea labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a brazil Alex, aki az utóbbi három évben a PSV Eindhoven színeiben futballozott. A dél-amerikai játékos a hónap elején kapta meg a munkavállalási engedélyt Angliában, és most már az orvosi vizsgálaton is átesett.
aug. 10
21:48
Dél-Amerika: Marcelo Bielsa a chilei válogatott szakvezetője (She)
Marcelo Bielsát választották meg a chilei labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, az argentin szakember Nelson Acostát váltja a kispadon.
aug. 10
21:59
Vízilabda, férfi Világliga: Szerbia és Németország is elődöntős (She)
A házigazda Németország és Szerbia válogatotja játssza a másik elődöntőt a férfi vízilabda Világliga berlini nyolcas döntőjében. A németek az Egyesült Államok csapatát verték 9-3-ra, míg a szerbek mérsékelt teljesítményt nyújtva 10-6-ra győztek Kanada ellen.
aug. 10
22:01
Anglia: Mido megegyezett a Middlesbrough vezetőivel (She)
Ahmed Hossam Mido, a Tottenham Hotspur egyiptomi válogatott labdarúgója pénteken szóban megegyezett a Middlesbrough vezetőivel. A 24 esztendős támadó napokon belül aláírhat.
aug. 10
22:05
Boszorkány Kupa: három magyar a döntőben, két bronzérem (Behaviour)
A második napon a magyarok közül hárman is bejutottak a döntőbe a pécsi Boszorkány Kupa nemzetközi női ökölvívótornán. Csík Mónika (52 kg) francia, Ducza Anita (75) kanadai, Kovács Mária (86) pedig bolgár ellenfelet győzött le a fináléba kerülésért. Szuknai Zsuzsanna (57) svéd, míg Kántor Zsanett (70) török bokszolótól kapott ki, így mindketten bronzérmesek lettek. A tornán 16 ország 86…
aug. 10
22:51
Bundesliga: döntetlen a címvédő és ezüstérmes rangadóján (Behaviour)
Nem bírt egymással a címvédő VfB stuttgart és az elmúlt szezonban ezüstérmet szerző Schalke 04 a német labdarúgó-bajnokság nyitómérkőzésén. A két csapat stuttgarti találkozóján a vendégek szereztek vezetést, a házigazdák négy perc alatt rúgott két góllal fordítottak, de a vendégek nem adták fel és egyenlítettek. Bundesliga, 1. forduló:VfB Stuttgart-FC Schalke 04 2-2.
aug. 10
23:07
Hatperces Bundesliga-múlttal is lehet gólt szerezni (Infostart)
A bajnok és az ezüstérmes döntetlenével kezdődött a 45. Bundesliga-idény. A tartalékos Stuttgart ugyan fordított a Schalke ellen, de a Királykékek egyenlíteni tudtak. Négygólos meccsel indult a szezon.
aug. 10
23:35
Ferencváros: már az első mérkőzésen tüntetnek a drukkerek (She)
Már a Ferencváros első hazai mérkőzésén tüntetésre készülnek az NB II-ben szereplő labdarúgócsapat szurkolói. Igaz, csak egy részük, azok, akik elfogadhatatlannak tartják, hogy Rieb György a klub elnöke, egyezséget kötött a Magyar Labdarúgó-szövetséggel.
aug. 10
23:46
Tenisz, Montreal: Roger Federer is bejutott az elődöntőbe (She)
A cseh Radek Stepanek után a világelső Roger Federer (képünkön) is bejutott az elődöntőbe a 2,5 millió dollár összdíjazású férfi teniszezők montreali mesterversenyén, miután viszonylag könnyedén, 6:3, 6:4-re legyőzte az ausztrál Lleyton Hewittot.
aug. 10
23:48
Tenisz, Montreal: Novak Djokovics legyőzte Andy Roddickot (She)
Novak Djokovics (képünkön) jutott be harmadikként az elődöntőbe a 2,2 millió dollár összdíjazású montreali tenisz-mesterversenyen, miután a nyolc között 7:6 (7-4), 6:4-re legyőzte az amerikai Andy Roddickot.

Keresés