2007. augusztus 28. kedd

aug. 28
0:03
45 milliárdos csalódás (Blikk)
A Barcelona focicsapatának támadói a spanyol bajnokság első fordulójában csak egy sovány 0-0-ra voltak képesek a Racing Santander ellen.
aug. 28
0:07
Fehérváron lesz a magyar-bosnyák (Blikk)
Székesfehérvár - Visszatér első győztes mérkőzésének színhelyére a Várhidi-csapat.
aug. 28
0:11
Tőzsér a BL-be vágyik (Blikk)
Nehéz helyzetben van Tőzsér Dániel (22) csapata. Az AEK Athén tavaly kiválóan szerepelt a labdarúgó-Bajnokok Ligájában.
aug. 28
0:15
Véletlen szabotázs? (Blikk)
A Forma- 1-es világbajnokságot vezető pilóta a Török Nagydíjon ismét jobb első defektet kapott.
aug. 28
0:19
Kínai világbajnokok búcsúztatják Bátorfit (Blikk)
Budapest - Egyedülálló élmény lesz Bátorfi Csilla búcsúmeccse. A magyar asztalitenisz legújabbkori történetének kimagasló alakja a Kína elleni válogatott mecscsen köszön el a sportágtól, a közönségtől, és tegnap kiderült, hogy a vendégek valamennyi világsztárja eljön hozzánk erre az alkalomra, itt lesz tehát az egész kínai csodacsapat.
aug. 28
0:23
Összeveszett játékosaival, és lemondott (Blikk)
Győr - Öt nappal a bajnoki rajt előtt lemondott Róth Kálmán (47), a Győri ETO női kézilabdacsapatának vezetőedzője! A három bajnoki és három Magyar Kupát nyerő szakember azért hagyta el húsz év után az egyesületet, mert összetűzésbe keveredett a játékosaival.
aug. 28
0:27
Kinőtte a Loki a magyar bajnokságot (Blikk)
Megunták a háromszoros bajnok futballcsapat sikertelen BL-selejtezőbeli szerepléseit Debrecenben.
aug. 28
0:31
Csak a vb-arannyal jut ki Pekingbe Berki (Blikk)
Talán élete legnehezebb feladata előtt áll jelenlegi legeredményesebb tornászunk, Berki Krisztián.
aug. 28
0:35
Pólósiker! A juniorok nyertek vb-t (Blikk)
A magyar férfi junior vízilabda-válogatott megnyerte az egyesült államokbeli korosztályos világbajnokságot.
aug. 28
0:39
Tököli csak néző lesz az Üllői úton (Blikk)
Budapest - Két paksi futballista is különleges érzésekkel várhatja a mai, Ferencváros elleni Magyar Kupa-mérkőzést. A csatár Horváth Ferenc (34) 1996 és 1998 között volt a zöld-fehérek labdarúgója, míg Tököli Attila (31) bajnoki címet és kupagyőzelmeket ünnepelt az FTC-vel. Előbbi valószínűleg pályára léphet az Üllői úton, de csapattársa csak nézőként lesz jelen az MK 3. fordulójában rendezett…
aug. 28
0:43
Szávay: Játszani akarok! (Blikk)
New York - Az amerikai orvosok kezében van Szávay Ági (18) US Openen való indulásának sorsa. Legjobb teniszezőnket egy nappal az év utolsó Grand Slam-versenyének kezdete előtt is kezelték hátsérülése miatt. Ági elszánt, minden kúrának aláveti magát, mert játszani akar ma éjjel az első fordulóban a német Sandra Kloesel ellen
aug. 28
7:14
Atlétika-vb, Oszaka: Divós Katalin a selejtezőben búcsúzott (She)
A kalapácsvető Divós Katalin kiesett a selejtezőben az oszakai atlétikai világbajnokságon. A magyar dobónak, aki 33 évesen a mezőny harmadik legidősebb tagja volt, nem lehettek vérmes továbbjutási reményei, mivel a 39 induló közül csak egy japán versenyző rendelkezett nála rosszabb idei eredménnyel.
aug. 28
7:25
US Open: Nagy Kyra két játszmában kikapott és kiesett (She)
A US Open, az Amerikai Nyílt Teniszbajnokság női egyesében az első fordulóban búcsúzni kényszerült Nagy Kyra, akit a tizenkettedik helyen kiemelt amerikai Venus Williams (képünkön) búcsúztatott kétjátszmás mérkőzésen.
aug. 28
7:47
WNBA: győzelmével elődöntős az Indiana és a San Antonio (She)
A WNBA, az amerikai női kosárlabda-bajnokság rájátszásában az Indiana Fever és a San Antonio is bejutott az elődöntőbe, így az ott már egy napja várakozó Phoenix Mercury mellett már csupán egy hely kiadó a négy között.
aug. 28
9:55
Szávay: "Úgy néz ki, hogy rendben lesz a hátam" (Infostart)
Bizakodva várja az amerikai nyílt teniszbajnokság első fordulóját Szávay Ágnes. A pályafutása legjobb világranglista-helyezését elérő, hátsérüléssel bajlódó magyar teniszező a német Sandra Klösellel játszik magyar idő szerint keddről szerdára virradó éjjel.
aug. 28
9:55
Kosárlabda: amerikai légióst szerződtetett a Soproni sÖrdögök (She)
aug. 28
10:06
Atlétikai vb: Kővágó és Máté döntője 12:30-kor kezdődik (She)
Kővágó Zoltán és Máté Gábor révén mi, magyarok is érdekeltek vagyunk a 11. atlétikai világbajnokság mai döntőiben. A két diszkoszvető a 12 fős mezőnyben magyar idő szerint 12:30-kor kezd majd Oszakában. Ma hat számban hirdetnek világbajnokot a japán nagyvárosban. Az alábbiakban a keddi döntők rajtlistáit közöljük az egyes számok kezdési időpontjaival. A versenyeket az Eurosport élőben közvetíti.
aug. 28
10:17
Kézilabda, Dunaferr: Milinovics helyett Djukicsot szerződtették (She)
Mégsem szerződteti a Dunaferr férfi kézilabda csapata Dusko Milinovicsot. A szerb átlövő ugyanis a közelmúltban motorbalesetet szenvedett, és a felépülése hosszabb időt vesz igénybe. A betöltetlen jobbátlövő posztra máris sikerült új embert találni. A 29 esztendős, 194 centi magas újvidéki születésű Goran Djukics egy évre kötelezte el magát az újvárosiakhoz.
aug. 28
10:22
"Kész öngyilkosság lenne elengedni" (Infostart)
Mintegy 100 millió fontot (38,2 milliárd forintot) hajlandó az angol Chelsea labdarúgóklub orosz tulajdonosa áldozni a brazil Ronaldinho megszerzésére. Roman Abramovics ennek az összegnek egyik felét a középpályás jelenlegi klubjának, a katalán Barcelonának, másik felét magának a játékosnak adná, aki így a legjobban fizetett labdarúgó lenne Európában.
aug. 28
11:15
Oszaka 2007: kétséges Dibaba indulása 5000 m-en (She)
Tirunesh Dibaba, a női 10 000 m-en aranyérmes etióp klasszis még nem döntötte el, hogy rajthoz áll-e 5000 m-en is az oszakai atlétikai világbajnokságon.
aug. 28
12:31
Elkezdődött az edzőket segítő Patrónus Program (Metropol)
A program elsődleges célja az edzői státuszok megteremtése mellett az edzői életpálya vonzóvá tétele, az utánpótlás-nevelésben résztvevő szakemberek anyagi megbecsülésének növelése és a korszerű elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkező, nemzetközi szinten is eredményes versenyzők felnevelésére képes fiatal edzői kör kialakítása.
aug. 28
12:45
Oszaka 2007: ötnapos vb-t javasol a német tanácstag (She)
Kilenc- helyett ötnapos világbajnokságot javasol Helmut Digel, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) tanácsának német tagja.
aug. 28
12:47
Masters súlyemelő-vb: magyar érmek (Metropol)
Magyar ezüst- és bronzérem is született a kazincbarcikai masters súlyemelő-világbajnokság hétfői versenynapjának zárásaként: a 60 évesek korosztályában Török János a második, Kasza György pedig a harmadik lett.
aug. 28
13:15
Rendőrrel ütközött a Real Madrid játékosa (Behaviour)
Hétfőn közúti balesetet okozott Royston Drenthe, a Real Madrid holland labdarúgója. Az augusztus elején 14 millió euróért vásárolt futballista Madrid belvárosában figyelmetlenül kanyarodott, és nekihajtott egy rendőrautónak. Rendőrségi jelentések szerint a 20 éves középpályás nem fogyasztott alkoholt az eset előtt, és sérülés nélkül megúszta az ütközést. A vétlen kocsiban ülő egyik rendőr…
aug. 28
13:29
Asztalitenisz, Pro Tour, Sencsen: Tóth Krisztina is kidőlt (She)
Pázsy Ferenc után a csapat oszlopos tagja, Tóth Krisztina (képünkön) is megsérült a magyar asztalitenisz-válogatott ázsiai túrája során, így a vezetők úgy döntöttek, hogy sem egyesben, sem pedig Póta Georginával párosban nem indítják a szerdán kezdődő, kínai Pro Tour-viadalon.
aug. 28
13:34
Real Madrid: a holland Royston Drenthe rendőrautóval ütközött (She)
Hétfőn, hajnali fél ötkor(!) Audi Q7-s személygépkocsijával közúti balesetet okozott Royston Drenthe (képünkön), a címvédő Real Madrid nyáron a szerződtetett fiatal holland légiósa.
aug. 28
13:51
Teke: válogatottak balesete, Vincze Richárd életveszélyben (She)
Súlyos közúti balesetet szenvedett az FTC két válogatott tekézője: Vincze Richárdot életveszélyes állapotban szállították kórházba, míg Tóth Zoltán kisebb sérüléseket szenvedett.
aug. 28
14:50
Oszaka 2007: teljes kenyai siker férfi 3000 akadályon (She)
A várakozásoknak megfelelően hármas kenyai sikerrel zárult a férfi 3000 méteres akadályfutás, amelyet Brimin Kiprop Kipruto nyert meg az oszakai atlétikai világbajnokságon.
aug. 28
16:31
Meghalt a 22 éves focista (Infostart)
Huszonkét éves korában elhunyt Antonio Puerta, az UEFA Kupa-győztes FC Sevilla labdarúgója, aki a Getafe elleni, hazai bajnoki mérkőzésen vesztette el az eszméletét.
aug. 28
17:09
Oszaka 2007: Jelena Iszinbajeva világcsúcs nélkül nyert (She)
Elmaradt az újabb Jelena Iszinbajeva-show, mivel az orosz sztárnak nem sikerült világcsúcsot javítania, de a papírformának megfelelően azért simán nyerte a rúdugrást az oszakai atlétikai világbajnokságon.
aug. 28
17:10
Összesett a meccsen, kórházba szállították, ahol két nappal később elhunyt (Behaviour)
Kedd délután 22 éves korában elhunyt Antonio Puerta, az UEFA Kupa-győztes FC Sevilla labdarúgója, aki a Getafe elleni, hazai bajnoki mérkőzésen elvesztette az eszméletét.
aug. 28
18:19
Hazaért a K2-Gasherbrum I Expedíció (Metropol)
Sikeresnek értékelte a K2-Gasherbrum I Expedíciót Kollár Lajos, az expedíció vezetője. Igaz, a rossz időjárás miatt a hegymászók nem jutottak fel a K2 csúcsára, de helyette meghódítottak egy másik nyolcezrest, a Broad Peaket.
aug. 28
18:51
Labdarúgó Magyar Kupa: háromgólos diósgyőri siker (Metropol)
Elsőként a Diósgyőr jutott a legjobb 32 közé a labdarúgó Magyar Kupában, miután magabiztosan nyert a harmadosztályú Eger otthonában.
aug. 28
19:51
Női kézilabda NB I: Konkoly Csaba lett a Győr új vezetőedzője (Metropol)
Konkoly Csaba lett a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának vezetőedzője. Erről a klub elnöksége döntött délutáni, rendkívüli ülése során. Az új tréner, akinek szerződése egy évre szól, a hétfőn lemondott Róth Kálmánt váltja a kispadon.
aug. 28
20:07
Labdarúgó Magyar Kupa: gólnélküli döntetlennel jutott tovább a Ferencváros (Metropol)
A Ferencváros hazai pályán gólnélküli döntetlent ért el a Pakssal szemben, így a szabályok értelmében - mint alacsonyabb osztályú csapat - bejutott a legjobb 32 közé a labdarúgó Magyar Kupában.
aug. 28
20:24
Ifjúsági olimpia: a MOB támogatja Debrecen pályázatát (She)
Kétórás, rendkívüli elnökségi ülésen tárgyalt a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöksége Debrecen szándéknyilatkozatáról, amelyet a város a 2010-es I. Ifjúsági Olimpiai Játékok megrendezésére kíván benyújtani.
aug. 28
20:41
MLSZ-fegyelmi: szurkolói rendzavarás miatt fizet az MTK (She)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága szurkolói rendzavarás miatt 100 ezer forint befizetésére kötelezte az MTK Budapestet.
aug. 28
20:58
MLSZ-fegyelmi: szurkolói rendzavarás miatt fizet az MTK (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága szurkolói rendzavarás miatt 100 ezer forint befizetésére kötelezte az MTK Budapestet.
aug. 28
21:04
Tenisz, US Open: egyelőre gond nélkül győztek az esélyesek (She)
Egyelőre nem született meglepetés az amerikai nyílt teniszbajnokság főtáblájának második játéknapján: a 2001-ben győztes korábbi világelső Lleyton Hewitt mellett a New Haven-i tornán Szávay Ágnes visszalépése után diadalmaskodó Szvetlana Kuznyecova is simán nyert.
aug. 28
21:10
Szurkolói rendzavarás miatt fizet az MTK (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága szurkolói rendzavarás miatt 100 ezer forint befizetésére kötelezte az MTK Budapestet. A kék-fehér kemény mag a bajnok Debrecen elleni hazai bajnokin viselkedett sportszerűtlenül. Ezenkívül az MTK-nak egy hazai bajnokiját zárt kapu mögött kell megrendeznie, ennek a határozatnak a végrehajtását azonban 30 napra felfüggesztették.
aug. 28
22:13
Bajnokok Ligája: 1-0-val továbbjutott a Rangers (She)
0-0-s döntetlent játszott a skót Rangers Belgrádban, a szerb Crvena Zvezda otthonában, így 1-0-ás összesítéssel továbbjutott.
aug. 28
22:19
A Rangers már a főtáblán (Behaviour)
Egygólos hazai győzelmét követően gólnélküli döntetlent ért Belgrádban a Crvena zvezda vendégeként a Glasgow Rangers, ezzel a selejtezőből elsőként jutott a labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájára.
aug. 28
22:48
Konkoly Csaba lett a Győr új vezetőedzője (Behaviour)
Konkoly Csaba lett a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának vezetőedzője. Erről a klub elnöksége döntött délutáni, rendkívüli ülése során. Az új tréner, akinek szerződése egy évre szól, a hétfőn lemondott Róth Kálmánt váltja a kispadon.
aug. 28
23:50
Üllői út: Gyepes Gábor és Lisztes Krisztián is visszatérhet (She)
Miközben a Ferencváros a Paks elleni, Üllői úti 0?0-val bejutott a Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé, a vezetőség továbbra is azon dolgozik, hogy megerősítse a csapat keretét.
aug. 28
23:56
Kosárlabda: a férfiak a finisben, a nők most kezdik (She)

Keresés