2007. augusztus 24. péntek

aug. 24
0:15
Békéltetni próbál a McLaren (Blikk)
Isztambul - Centenáriumi Forma-1-es futamára készül Fernando Alonso (26), a McLaren-Mercedes pilótája a hét végén századik alkalommal áll majd rajthoz. A szokásosnál is motiváltabban várja a szabadedzésekkel ma kezdődő Török Nagydíjat, s azt is mondta, hogy nyugalmat akar a csapatnál, és csak tiszta eszközökkel versenyez.
aug. 24
0:19
Szávay világszám! (Blikk)
A magyar teniszezőnő a New Haven-i torna nyolcaddöntőjében 7:5, 6:3-ra verte a világranglista 10. helyén álló Daniela Hantuchovát.
aug. 24
0:23
Sörháború Diósgyőrben (Blikk)
Miskolc - Abban reménykednek a diósgyőri drukkerek, hogy nem lesz balhé a söröscégek között, a ma esti (19 óra, Duna Tv) DVTK- Bp. Honvéd futballbajnoki meccs előtt. A feszültséget az okozza, hogy a miskolci fociklub vezetői együttműködési megállapodást kötöttek a Borsodi Sörgyárral. A futballszövetség és a liga viszont a Sopronit forgalmazó Heineken Hungária Sörgyárral írt alá szerződést a…
aug. 24
0:27
Szégyenben a világbajnok (Blikk)
Egyfolytában magyarázkodott a magyarok elleni vereség után Donadoni, az olasz válogatott szövetségi kapitánya.
aug. 24
0:31
Német átok a Wembleyn (Blikk)
Ha a Wembley a helyszín és Németország az ellenfél, akkor az rossz előjel az angol futballválogatottnak.
aug. 24
0:35
Ronaldinho spanyol lesz (Blikk)
Montpellier - Ronaldinho (27) megint győzelemre vezette a brazilokat.
aug. 24
0:39
Többé senkitől sem kell félni? (Blikk)
Várhidi Péter szövetségi kapitány tanácsadói szerint a hatalmas siker, hogy fiatal válogatottunk legyőzte az olaszokat.
aug. 24
0:43
Juhász élete legjobb meccsét játszotta (Blikk)
A magyar csapat egyik legjobbjának, Juhász Rolandnak nagy érdemei vannak abban, hogy válogatottunk legyőzte a olaszokat.
aug. 24
0:47
Mennyire veszélyes Gera szaltója? (Blikk)
Ismét volt oka az örömre a magyar szurkolóknak, hiszen újra láthatták szaltózni Gera Zoltánt.
aug. 24
0:51
Srácok, szuper volt! (Blikk)
Focicsodát láthatott szerda este a Puskás Ferenc stadion közönsége! A magyar labdarúgó-válogatott 3-1-re legyőzte a világbajnoki címvédő Olaszországot.
aug. 24
7:42
Kerékpár: Rasmussen az Acqua e Sapone csapattal tárgyal (She)
Michael Rasmussen, akit a Tour de France kerékpáros körversenyről valótlan állítás miatt kizárt csapata, a Rabobank, az Acqua e Sapone alakulattal tárgyal a jövőbeni együttműködésről.
aug. 24
7:48
NHL: az Anaheim Ducks egy hetet vár Selanne-re (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) bajnok Anaheim Ducks egy hetet ad a finn a Teemu Sela:nne-nek, hogy eldöntse, folytatja-e a pályafutását.
aug. 24
8:36
A McLarenre fogadna az F1 mindenható ura (Infostart)
Fernano Alonso tapasztalata dönti majd el a világbajnokságot - véli Bernie Ecclestone. A Formula 1 kereskedelmi jogainak tulajdonosa szerint remek, hogy a McLaren magára talált, azt várta azonban, hogy a Ferrari erősebb lesz.
aug. 24
9:03
Tenisz: Daniiliduval játszik Szávay az elődöntőben New Havenben (She)
Eleni Daniilidu lesz az ellenfele Szávay Ágnesnek az 1,275 millió dollár összdíjazású New Haven-i keménypályás tenisztorna női versenyének elődöntőjében.
aug. 24
10:33
Olimpia: Jacques Rogge száműzi az olimpiáról a doppingolókat (She)
Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke kijelentette, azok a sportolók, akik doppingolás miatt lebuknak, egy ötkarikás csúcseseményt automatikusan kénytelenek lesznek kihagyni.
aug. 24
10:38
Mexikó: Cesar Luis Menotti a Guadalajara új vezetőedzője (She)
Cesar Luis Menottit nevezték ki a mexikói Guadalajara labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé.
aug. 24
10:44
Kajak-kenu olimpiai tesztverseny: minden számban döntősök a magyarok (Metropol)
Mind a 12 számban lesz magyar hajó a jövő évi pekingi olimpia kajak-kenu tesztversenyén, ugyanis Benkő Zoltán és Vajda Attila is sikerrel vette a pénteki középfutamot a Sunji (Shunyi) regattaközpontban.
aug. 24
11:12
Brazíliában a szemlebizottság (Behaviour)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szemlebizottsága megkezdte kilencnapos körútját a 2014-es világbajnokság megrendezésére pályázó Brazíliában. A testület öt várost - Rio de Janeirót, Sao Paulót, Belo Horizontét, Brazíliavárost és Porto Alegrét - keresi fel, a másik 13 kandidáló település Rióban mutatja be anyagát.
aug. 24
12:45
Ismét indul a Real-Barca versenyfutás (Behaviour)
A hétvégén megkezdődik a spanyol labdarúgó-bajnokság, azaz a Primera División, amelynek két legnagyobb favoritja ezúttal is a címvédő Real Madrid és az FC Barcelona, de az utóbbi időben remeklő FC Sevilla is komoly tényező lehet. A két sztárklub alaposan bevásárolt a nyári átigazolási szezonban, igaz, amíg a katalánok tudatosan posztra igazoltak, addig a fővárosiak 120 millió euróért nyolc…
aug. 24
13:25
Torna: az olimpia bajnok kéztörése a világbajnokságon (She)
Nem vehet részt a jövő szombaton kezdődő olimpiai kvalifikációs tornász világbajnokságon az ötkarikás aranyérmes Kasima Takehiro.
aug. 24
13:42
Egyelőre csak ígéreteket kap a Wesselényi Közalapítvány (She)
A hiányzó pénz helyett egyelőre csak ígéreteket kap a Wesselényi Miklós Sport Közalapítvány, amely a Gerevich ösztöndíjjal adómentesen támogatja a legígéretesebb sportolókat és edzőiket.
aug. 24
15:46
Török Nagydíj, 2. szabadedzés: Hamiltoné a legjobb idő (Metropol)
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es Török Nagydíj második szabadedzésén.
aug. 24
16:02
Kramnyik és Anand a favorit a világbajnoki tornán (Metropol)
Lékó Péter szerint az orosz Vlagyimir Kramnyik és az indiai Viswanathan Anand a legnagyobb esélyes a sakkvilágbajnoki tornán, amely szeptember 11-én kezdődik Mexikóban.
aug. 24
16:55
Asztalitenisz Pro Tour, Tajvan: Tóth és Póta továbbjutott (She)
Tóth Krisztina és Póta Georgina sikerrel vette az első fordulót a tajvani asztalitenisz Pro Tour-versenyen, a férfiak főtábláján érdekelt négy magyar ugyanakkor búcsúzott.
aug. 24
17:01
Asztalitenisz Pro Tour, Tajvan: Tóth és Póta továbbjutott, a férfiak kiestek (Metropol)
Tóth Krisztina és Póta Georgina sikerrel vette az első fordulót a tajvani asztalitenisz Pro Tour-versenyen, a férfiak főtábláján érdekelt négy magyar ugyanakkor búcsúzott.
aug. 24
17:05
Juventus: Zdenek Grygera 3-4 hétre kidőlt combsérülés miatt (She)
A Juventus labdarúgócsapata előreláthatólag három-négy hétig nem számíthat cseh védőjére, Zdenek Grygerára.
aug. 24
17:43
Vb-2010: szombaton megkezdődik a kvalifikációs sorozat (She)
Mintegy 1000 nappal a rajt előtt szombaton - Szamoán - kezdetét veszi a 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság kvalifikációs sorozata.
aug. 24
18:01
Végső búcsú Páncsics Miklóstól (Behaviour)
Péntek délután kísérték utolsó útjára a hosszan tartó súlyos betegség után augusztus 7-én, életének 64. évében elhunyt Páncsics Miklóst. A legendás labdarúgóról - akitől több százan búcsúztak el a Farkasréti temetőben - jó barátja, Dunai Antal emlékezett meg a ravatalnál, de ott volt Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke, valamint az egykori ferencvárosi csapattársak, mint…
aug. 24
19:08
Rajtol a spanyol liga: a Barca és a fantasztikus négyes (Infostart)
A Barcelona lényegesen kevesebb pénzt költött el, mint a Real Madrid (a 119 millió euróval szemben "csak" 64 milliót) az új spanyol idény rajtja előtt. Mégis az az ember érzése, hogy jobban erősített. Frank Rijkaard és Txiki Beguiristaín, a sportigazgató elsősorban a védekező szekciót acélosította, az argentin Gabriel Milito (Zaragoza), a francia Eric Abidal (Lyon) és az elefántcsontparti…
aug. 24
19:42
Talmácsi vezet, Csollány navigál (Behaviour)
Az első nap után Győrbe érkezett a Magyar Borok Útja Rali, amelyen sportolók, zenészek, üzletemberek, politikusok és közéleti személyiségek vesznek részt. A száz páros reggel 8 órakor rajtolt a Parlament elöl, majd Tatabányán, Bábolnán és Nyúlon keresztül, közel 300 km-t autózva jutott el Győrbe. A gyorsasági szakaszok és az ügyességi feladatok mellett játékos versenyekre is sor került, volt…
aug. 24
19:53
Háromszor több doppingellenőrzés (Behaviour)
A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) pénteken úgy döntött, hogy az előző szezonhoz képest háromszorosára növeli a doppingellenőrzések számát a 2007/2008-as bajnoki idényben. A határozat összesen 16 ligát - a férfiaknál az élvonaltól a harmadosztályig, valamint női, illetve korosztályos bajnokságokat - érint, összesen közel 3000 vizsgálatra kerül majd sor. Júliusban a szövetség a versenyen kívüli…
aug. 24
20:03
Garantált a telt ház az októberi Bayern-Gladbach kupameccsen (Behaviour)
Több mint két hónappal a tervezett időpont előtt már mind a 69 ezer jegy elkelt a Bayern München és a másodosztályú Borussia Mönchengladbach Német Kupa-mérkőzésére. A találkozóra a 2. forduló keretében kerül sor a bajor fővárosban. A meccset október 30-án vagy 31-én rendezik.
aug. 24
20:13
Ave Ásványvíz Kupa: döntőbe jutott a DVSC (Metropol)
A DVSC-Aquaticum csapata mindkét csoportmérkőzését megnyerte, s ezzel bejutott a debreceni Ave Ásványvíz Kupa nemzetközi női kézilabdatorna szombati döntőjébe.
aug. 24
20:52
Sunderland: újra összeáll a Cole-Yorke csatársor (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Sunderland leigazolta Andy Cole-t, a Birmingham City veterán labdarúgóját. A 35 éves támadó ingyen kerül a csapathoz, amelynek a vezetőedzője az a Roy Keane, akivel korábban éveken át együtt játszott a Manchester Unitedben.
aug. 24
20:54
Bundesliga: háromszor több doppingellenőrzés lesz idén (She)
A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) pénteken úgy döntött, hogy az előző szezonhoz képest háromszorosára növeli a doppingellenőrzések számát a 2007/2008-as bajnoki idényben.
aug. 24
20:56
Oszaka 2007: császári vendégek az atlétika-vb megnyitóján (She)
Akihito japán császár és felesége, Micsiko is megtiszteli jelenlétével az oszakai atlétikai-világbajnokság - magyar idő szerint - szombat délelőtti megnyitóját.
aug. 24
20:58
Oszaka 2007: Hoffa jól melegített be súlylökésben (She)
Reese Hoffa, a férfi súlylökés amerikai világranglista-vezetője kitűnően melegített be a szombaton kezdődő atlétikai-világbajnokságra, miután remek, 21,12 méteres eredménnyel győzött a vb felvezető versenyén, Oszakában.
aug. 24
21:20
Hercegfalvi duplázott a Diósgyőr ellen (Infostart)
A listavezető Budapest Honvéd 2-2-es döntetlent játszott az eddig még nyeretlen Diósgyőr otthonában a labdarúgó Soproni Liga 6. fordulójának nyitómérkőzésén.
aug. 24
21:20
Soproni Liga: eredmények és tabella (Metropol)
A labdarúgó Soproni Liga 6. fordulójának pénteki eredménye és a tabella: Diósgyőri VTK-Budapest Honvéd 2-2
aug. 24
21:22
Honvéd-döntetlen Diósgyőrben (Metropol)
A listavezető Budapest Honvéd döntetlent játszott az eddig még nyeretlen Diósgyőr otthonában a labdarúgó Soproni Liga 6. fordulójának nyitómérkőzésén.
aug. 24
21:36
Labdarúgó NB II: két góllal nyert a Haladás (Metropol)
A Haladás hazai környezetben két góllal nyert az Integrál DAC ellen, így továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a labdarúgó NB II Nyugati csoportját.
aug. 24
21:47
Tenisz, New Haven: Kuznyecova már döntőbeli ellenfelét várja (She)
Szvetlana Kuznyecova győzelmével ért véget az 1,275 millió dollár összdíjazású New Haven-i keménypályás tenisztorna női versenyének első elődöntője.
aug. 24
21:58
NB II: a hajrában biztosította be a győzelmet a Haladás (She)
A Haladás labdarúgócsapata hazai pályán a hajrában biztosította be a győzelmet másodosztály Nyugati csoportjában az Integrál DAC ellen.
aug. 24
22:31
Kuznyecova várhat Szávayra (Behaviour)
Elsőként az első helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecova jutott az 1,275 millió dollár összdíjazású New Haven-i keménypályás tenisztorna női versenyének fináléjába, miután elődöntős ellenfele, egyben honfitársa, Jelena Gyementyjeva a döntő szettben sérülés miatt feladta a mérkőzést. Kuznyecova a Szávay Ágnes-Eleni Daniilidu (görög) párharc továbbjutójával csap majd össze a végső győzelemért.
aug. 24
22:48
Vert Hamburger (Behaviour)
A Hamburger SV 2-1-es vereséget szenvedett a VfL Bochum otthonában a német labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának nyitómérkőzésén. A Hamburg csütörtökön a Budapest Honvéddal találkozik az UEFA Kupa selejtezőjének 2. fordulójának visszavágóján. Az első mérkőzés gólnélküli döntetlennel ért véget.
aug. 24
23:09
Kulcsár Anita Emléktorna: négy meccs, négy győztes (Behaviour)
A magyar bajnok Ferencváros előbb tíz góllal nyert, majd tíz góllal kikapott a Kulcsár Anita nemzetközi női kézilabdatornán. I. csoport: Cornexi-Alcoa-Auto Bahn - Győri Audi ETO KC 31-28 (14-15)Győri Audi ETO KC-Lada Toljatti (orosz) 33-29 (17-16). II. csoport: Budapest Bank-FTC - Podgorica (montenegrói) 36-26 (17-15)Dunaferr-Budapest Bank-FTC 41-31 (22-15).
aug. 24
23:46
Bundesliga II: Torghelle Sándor betalált a Köln ellen (She)
A német másodosztályú bajnokság harmadik fordulójában megszerezte első gólját Torghelle Sándor, mivel betalált a Carl Zeiss Jena kölni vendégszereplésén. Fájdalom számára, hogy ezzel együtt kikaptak a vendégek 4-3-ra.

Keresés