2007. augusztus 13. hétfő

aug. 13
0:14
Tököli Attila: Elégtelen! (Blikk)
Tököli Attila (31) elveszítette a fejét. A Paks futballistája a szombati, Bp. Honvéd elleni (0-3) NB I-es bajnoki mérkőzésen a bírót sértegette.
aug. 13
0:18
Dzsudzsák Balázs a Loki vezére (Blikk)
Dzsudzsák Balázs mentette meg az újabb szégyentől a Debrecen focicsapatát.
aug. 13
0:22
Sitku két góllal tért vissza (Blikk)
Sitku Illés két góllal tért vissza régi-új csapatába, a Fehérvárba a Vasas ellen 5-2-re megnyert NB I-es mérkőzésen.
aug. 13
0:26
Kovács Kati 1000 és 500 méteren is világbajnok (Blikk)
Kovács Kati bebizonyította, milyen nagyszerű sportember. Minden terhet el tudott viselni, és duplázott a világbajnokságon.
aug. 13
0:30
A Real 125 milliót fizet Szalaiért (Blikk)
Ma repülőre ül Szalai Ádám (19), a VfB Stuttgart csatára, hogy megvalósítsa élete álmát.
aug. 13
0:34
130 millióba kerül a világbajnok (Blikk)
Jönnek a futballvilágbajnokok, de mennyibe kerül az augusztus 22-én a Puskás Ferenc stadionban pályára lépő olasz válogatott vendégjátéka?
aug. 13
0:38
Középcsatár lett Lipcsei (Blikk)
Új poszton kezdte a fociszezont Lipcsei Péter (35). Az NB II Keleti csoportjában szereplő Ferencváros csapatkapitánya.
aug. 13
0:42
Fordított az Arsenal (Blikk)
aug. 13
0:46
Átkos ezüst korszak (Blikk)
Berlin - Sorozatban hatodik döntőjét veszítette el a férfi vízilabda-válogatott. Kétszeres olimpiai bajnokaink ezúttal a Világliga fináléján kaptak ki, a szerbek 9-6-ra verték Kemény Dénes (53) együttesét. A magyar csapat az athéni olimpia diadala óta egyetlen világversenyen sem tudott nyerni
aug. 13
0:50
Talma edzésbe állt (Blikk)
Budapest - Nem bírta tovább edzés nélkül Talmácsi Gábor (26). A gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 köbcenis kategóriájának éllovasa épphogy visszaért egyhetes szardíniai nyaralásáról, és máris kiment a Hungaroringre, hogy újra érezze a száguldást.
aug. 13
6:17
Tököli előbb a bíróra, majd egy nézőre támadt (Behaviour)
Első ránézésre nem a Budapest Honvéd paksi vendégjátéka ígérte a legszórakoztatóbb meccset a labdarúgó NB I 4. fordulójából, de mégis ez a találkozó került fókuszba: egyrészt a fővárosiak 3-0-s győzelmükkel továbbra is százszázalékosak és minden szinten veretlenek idén, másrészt Tököli Attila vaddisznókat idéző műsorával gondoskodott a kellemes időtöltésről. Miután reklamálásért sárgát kapott,…
aug. 13
7:13
Az Arzenal trénere utólagos piros lapot adna a szimulálóknak (Behaviour)
Az utólagosan kiosztható piros lapok mellett kardoskodott Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának vezetőedzője. A francia szakember szerint ha a mérkőzés közben nem lehet látni, hogy egy játékos szimulál, akkor később kapjon eltiltást. Wenger úgy véli, ha a bíró háta mögött elkövetett durvaságért, alattomos megmozdulásért el lehet tiltani a vétkest, akkor a szimulálás is legyen így…
aug. 13
8:54
Tenisz, Los Angeles: Ana Ivanovicé lett a trófea (She)
A szerb Ana Ivanovic (képünkön) nyerte meg a 600 ezer dollár összdíjazású Los Angeles-i keménypályás női tenisztornát, miután a fináléban két szettben verte az orosz Nagyja Petrovát.
aug. 13
9:53
Kézilabda, Schlecker-kupa: harmadik helyen zárt a Veszprém (She)
A harmadik helyen végzett az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata a rangos Schlecker-kupán, miután a bronzmérkőzésen simán, 36-24-re legyőzte a francia Montpellier-t.
aug. 13
10:27
27 millió euró Sneijderért (Behaviour)
A holland Wesley Sneijder 27 millió euróért a Real Madrid labdarúgócsapatához szerződött. A 23 éves, 35-szörös válogatott csatár 2012-ig szóló megállapodást írt alá a királyi gárdával. Sneijder 180 mérkőzésen lépett pályára eddigi klubjában, az Ajax Amsterdamban, és 57-szer volt eredményes.
aug. 13
10:32
Wayne Rooney harmadszor is eltörte a lábát (Infostart)
"A vasárnapi döntetlen miatti szomorúságunkat csak fokozza, hogy Wayne Roney lábának megröntgenezése után kiderült: hajszáltörés keletkezett. Egyelőre nem tudom megmondani, mikor térhet vissza" - mondta Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere.
aug. 13
10:57
Wartburg-rali, Eisenach: tragédia miatt félbeszakadt a verseny (She)
Haláleset miatt félbeszakadt a németországi Eisenach környékén rendezett Wartburg-rali.
aug. 13
10:59
Golf: Tiger Woods nyerte a PGA Championshipet (She)
A világelső amerikai Tiger Woods nyerte év negyedik, egyben utolsó profi golf Grand Slam-versenyét, a PGA Championshipet.
aug. 13
11:29
Női tenisz-világranglista: Szávay 39., Ivanovic javított (She)
A múlt héten nem versenyző Szávay Ágnes egy helyet rontott korábbi pozícióján, így jelenleg a 39. a női teniszezők világranglistáján.
aug. 13
11:30
A Real Madrid 27 millió eurót adott Sneijderért (Metropol)
A holland Wesley Sneijder 27 millió euróért a Real Madrid labdarúgócsapatához szerződött. A 23 éves, 35-szörös válogatott csatár 2012-ig szóló megállapodást írt alá a királyi gárdával.
aug. 13
11:40
Férfi tenisz-világranglista: Novak Djokovic már harmadik (She)
A montreali döntőben vasárnap a világelső Roger Federert legyőző szerb Novak Djokovic már a harmadik helyen áll a férfi teniszezők hagyományos világranglistáján.
aug. 13
12:13
Lovassport: spanyol galoppversenyző végzetes bukása (She)
Egy San Sebastian-i galoppfutam közben halálos bukást szenvedett Nagore Otano spanyol versenyző.
aug. 13
12:45
Rooney három hónapig nem játszhat (Behaviour)
Várhatóan három hónapig nem játszhat Wayne Rooney, a Manchester United és az angol válogatott futballsztárja, aki vasárnap szenvedett súlyos sérülést. A 21 éves csatár a Reading elleni bajnoki nyitány (0-0) első félidejében sérült meg, és a szünetben le kellett cserélni. A kórházi vizsgálatok során kiderült, hogy bal lábfejében hajszáltörés keletkezett. Az Eb-selejtezősorozatban bukdácsoló,…
aug. 13
13:34
Sevilla: Daniel Alves előrelátóan nem játszik a BL-selejtezőn (She)
Küszöbön álló átigazolása miatt nem játszik a brazil Daniel Alves a Sevilla színeiben a szerdai, AEK Athén elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőn.
aug. 13
13:55
Titkos megállapodás Ronaldinhóról? (Infostart)
Titkos megállapodást kötött az európai futball két óriásklubjának elnöke, Silvio Berlusconi, az AC Milan és Joan Laporta, a Barcelona első embere - számolt be a Marca spanyol sportnapilap.
aug. 13
14:12
Landis második lett egy hegyikerékpáros versenyen (Metropol)
A tavalyi Tour de France-on aratott győzelméért harcoló, doppingbotrányba keveredett amerikai Floyd Landis második lett egy coloradói hegyikerékpáros versenyen.
aug. 13
14:38
Atlétika: doppingolt a római Golden League 1500-as bajnoka (She)
Lebukott a doppingellenőrzésen a marokkói Adil Kaouch, aki egy hónapja megnyerte az 1500 métert az atlétikai Golden League-sorozat harmadik, római állomásán.
aug. 13
14:59
F3: a fiatal Mansell Jr. másodszor állhatott dobogóra (She)
Greg Mansell, a 1992-es Formula 1-es világbajnok Nigel Mansell fia pályafutása során másodszor állhatott dobogóra hétvégén Silversone-ban, miután harmadik helyen végzett.
aug. 13
15:42
Universiade: Lontay Balázs kardvívó ezüstérmes Bangkokban (She)
Lontay Balázs ezüstérmet szerzett férfi kardban a bangkoki Universiadén, miután a döntőben 15-11-re kikapott az orosz Alekszej Jakimenkótól.
aug. 13
15:43
Universiade: Lontay ezüstérmes (Metropol)
Lontay Balázs ezüstérmet szerzett férfi kardban a bangkoki Universiadén, miután a döntőben 15-11-re kikapott az orosz Alekszej Jakimenkótól.
aug. 13
16:09
Kerékpár, dopping: a német szövetség alelnökét vádolják (She)
Eljárás indult Udo Sprenger, a Német Kerékpáros Szövetség alelnöke ellen, mert egy ismeretlen feljelentő szerint korábban doppingszerekkel segítette a versenyzőket.
aug. 13
16:42
Janics Natasa bizakodó: újra összeülhet a Janics-Kovács páros? (Infostart)
Tavaly párosban és négyesben összesen hat aranyérmet szerzett együtt Kovács Katalin és Janics Natasa a szegedi kajak-kenu világbajnokságon. A hétvégén zárult duisburgi világbajnokságon külön-külön összesen három egyéni aranyérmet nyertek. Az InfoRádiónak nyilatkozva Kovács Katalin azt mondta: élvezte a versenyzést, míg Janics Natasa arról beszélt: bízik abban, hogy a jövőben ismét összeülhet a…
aug. 13
17:14
Hegyikerékpár: Floyd Landis második lett Coloradóban (She)
A tavalyi Tour de France-on aratott győzelméért harcoló, doppingbotrányba keveredett amerikai Floyd Landis második lett egy coloradói hegyikerékpáros versenyen.
aug. 13
17:47
Oroszország: rasszista provokáció a bajnoki meccsen (She)
Az Orosz Labdarúgó Szövetség vizsgálatot indított a Kirilja Szovjetov-Szpartak Moszkva bajnoki labdarúgó-mérkőzésen történt rasszista megnyilvánulások miatt.
aug. 13
19:34
Bp. Honvéd: Berdó Balázs három évre írt alá a listavezetőhöz (She)
Berdó Balázs három évre szóló szerződést írt alá az NB I első helyén álló Bp. Honvéd labdarúgócsapatával - erről a kispestiek hivatalos honlapja számolt be.
aug. 13
21:33
A kispestiek Playmate-ekkel készültek a Hamburg ellen (She)
Teljes erőbedobással készülnek a Budapest Honvéd labdarúgói a csütörtöki, Hamburg elleni UEFA-kupa-mérkőzésre. A nagy csatát megelőző feszültséget rendkívüli módon oldották: a Playboy magazin csinos hölgyei, az idei Playmate-választás döntősei látogatták meg a futballistákat, s vettek részt velük egy közös edzésen.
aug. 13
22:31
Bundesliga II: a 'Lautern és a 'Gladbach döntetlenje (She)
Döntetlent játszott egymással a Kaiserslautern és a Mönchengladbach a Bundesliga másodosztályában.

Keresés