2007. augusztus 9. csütörtök

aug. 9
0:12
Magyar show szlovák jégen (Blikk)
Öt éve, amikor Szlovákia megnyerte a vb-t, aligha gondolta volna bárki is, hogy magyar hokisok szerepelnek majd szlovák első osztályú klubban.
aug. 9
0:16
Béketárgyalások kezdődtek a McLarennél (Blikk)
Továbbra is forr a levegő a McLaren-Mercedesnél. A Forma-1-es Magyar Nagydíj óta egymásnak nem is köszönő két pilóta között.
aug. 9
0:20
Leiskolázták pólósaink Ausztráliát (Blikk)
Berlin - Németországban is verhetetlen a magyar férfi vízilabda-válogatott. Kemény Dénes (53) szövetségi kapitány együttese a Világliga berlini döntőjének első csoportmérkőzésén 15-8-ra verte Ausztrália együttesét, ezzel továbbra is százszázalékos a csapat teljesítménye a sorozatban.
aug. 9
0:24
Hadat üzenünk a durvaságnak, a színészkedésnek (Blikk)
A Blikk is hadat üzen azoknak a focistáknak, akik tisztességtelen eszközöket alkalmaznak a pályán.
aug. 9
0:28
Filkor csodálatos nyara (Blikk)
Filkor Attila (19) talán álmaiban sem remélte, hogy ilyen fantasztikus nyara lesz.
aug. 9
0:32
Célkeresztben Dzsudzsák Balázs (Blikk)
A Debrecen futballcsapatának válogatott középpályása megerősítette, hogy hosszabb időre elhagyja Magyarországot.
aug. 9
0:36
Tizenegy játékosa maradt a Chelsea-nek (Blikk)
London - A Chelsea labdarúgócsapata lassan egy szanatóriumra emlékeztet. José Mourinho (44) edzőnek az angol Szuperkupa vasárnapi döntőjén még tizenhat egészséges játékosa volt, a keddi edzésen azonban már csak tizenegyen jelentek meg.
aug. 9
0:51
Felkészülési mérkőzés: könnyedén nyert a Manchester (She)
A Manchester United simán, a Real Madrid és a Lazio az utolsó pillanatban nyert felkészülési mérkőzésen. Pandev duplázott az olasz csapatban, a ?vörös ördögök? műár az első félidőben eldöntötték a meccset.
aug. 9
6:14
Az Inter az "új Zidane"-ra hajt (Infostart)
Az olasz bajnok Inter labdarúgó-csapata nem akar lemaradni a városi rivális Milan mögött. A piros-feketék ugyanis a napokban szerezték meg a legújabb brazil csodagyereknek tartott Alexandre Patót, erre reagálva az Inter rögtön lecsapna a "új Zidane"-nak tartott Samir Nasrira.
aug. 9
8:28
Kosárlabda Eb-pótselejtező: ráadásban nyert Bosznia (She)
Alaposan megizzasztotta egymást a magyar válogatott két Eb-pótselejtezőbeli ellenfele az A-csoport nyitányán.
aug. 9
8:39
Vízilabda: Godova Gábor kihirdette az olimpiai selejtezős keretet (She)
Nagy feladat előtt áll a magyar női válogatott. A Godova Gábor szövetségi kapitány által kiválasztott 13 játékos augusztus 19. és 26. között az oroszországi Kirisiben az európai olimpiai selejtezőn szerepel, többek között a házigazdák, a németek, a hollandok és az olaszok társaságában.
aug. 9
8:55
Cselgáncs: világbajnoki főpróbát tart Németországban a válogatott (She)
A hét végén Braunschweigben lép tatamira a férfi- és a női cselgáncs válogatott.
aug. 9
9:28
Tenisz, Los Angeles: Sarapova és Jankovic is továbbjutott (She)
Az első helyen kiemelt Marija Sarapova bejutott a harmadik fordulóba a 600 ezer dollár összdíjazású Los Angeles-i keménypályás női tenisztornán - adta hírül az MTI.
aug. 9
9:38
Tenisz, Montreal: Murray, Robredo, Blake és Ferrer is kiesett (She)
A selejtezőből feljutott olasz Fabio Fognini két sima játszmában búcsúztatta a második fordulóban a tizenharmadikként rangsorolt brit Andy Murray-t a 2,5 millió dollár összdíjazású montreali keménypályás tenisztornán, amely a Mestersorozat hatodik állomása ? adta hírül az MTI.
aug. 9
10:00
Kamerun: hetvennyolc jelölt a szövetségi kapitányi posztra (She)
A francia Jean-Pierre Papin és Philippe Troussier, a német Otto Pfister, a kameruni François-Omam Biyik és a portugál Artur Jorge is tagja annak a 78 fős társulatnak, melyből a Kameruni Labdarúgó Szövetség kiválasztja majd a válogatott leendő szakvezetőjét.
aug. 9
10:05
Nézze meg, milyen bírói ítélet okozta a Debrecen BL-búcsúját! - videó (Infostart)
Ahogy tavaly, idén is a Bajnokok Ligája selejtező második fordulója jelentette a végállomást a Debrecennek. Az itthon három éve egyeduralkodó hajdúsági együttes kupaálmait az elmúlt évben a macedón Rabotnicski, idén pedig a fegyelmezett svéd Elfsborg oszlatta szét, egyúttal újra bebizonyosodott, hogy ami a magyar bajnokságban elég, az a nemzetközi szinten kevés.
aug. 9
10:26
Egyiptom: Midót továbbra is mellőzi a szövetségi kapitány (She)
Hassan Shehata, az egyiptomi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya ezúttal sem küldött meghívót Midónak, a Tottenham Hotspur sztárjának.
aug. 9
11:14
Ifjúsági evezős-vb: mindkét magyar egység a középfutamba jutott (She)
A pekingi olimpiai evezős pályán megkezdődtek a junior evezős világbajnokság küzdelmei.
aug. 9
11:19
Ökölvívás: kábítószerezés gyanújába keveredtek a kubaiak (She)
A jelek szerint kábítószer hatása alatt állt az a két kiváló kubai ökölvívó, aki július 22-én eltűnt a riói Pánamerikai Játékokról, de azóta már megkerültek, és hazaszállították őket.
aug. 9
12:06
Universiade: Rudolf Roland bejutott a 200 hát döntőjébe (She)
Noha a labdarúgók és a kosárlabdázók már kedden pályára léptek, hivatalosan csütörtökön kezdődtek meg a 24. Nyári Universiade versenyei Bangkokban, ahol a magyar sportolók felemás rajtot vettek.
aug. 9
12:12
NHL: randalíroztak a Staal-fivérek a legénybúcsún (She)
"Olcsón" megúszhatja botrányba fulladt legénybúcsúját Eric Staal, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt Carolina Hurricanes sztárja, ha beismeri bűnét.
aug. 9
13:16
Peking 2008: esküvőőrület Kínában a 8-as szám jegyében (She)
Több mint 3000 kínai pár mondta ki a boldogító igent az év 8. havának 8. napján, pontosan egy évvel a pekingi olimpia kezdete előtt, remélve, hogy a "nyolcasgazdag" dátum a házasságban szerencsét hoz.
aug. 9
13:42
MTK: Hrepka Ádám Hollandiába, a NEC Nijmegenhez utazott (She)
Az MTK válogatott támadója a kék-fehér klub engedélyével utazott Hollandiába, ahol az élvonalbeli NEC Nijmegen gárdája teszteli.
aug. 9
14:03
Kerékpár: a spanyol Alejandro Valverde nem indul a Vueltán (She)
A végső győzelemre is esélyesnek tartott spanyol Alejandro Valverde nem indul hazája kerékpáros körversenyén, a Vueltán, és helyette a szeptember végi országúti világbajnokságra koncentrál.
aug. 9
15:22
A Magyar Antidopping Csoport Kft. a közbeszerzés nyertese (She)
A dr. Tiszeker Ágnes vezette Magyar Antidopping Csoport Kft. lett a nyertese - 2011. december 31-ig szóló megbízással - annak a közbeszerzési eljárásnak, amelyet az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium (ÖTM) hirdetett meg a "nemzeti doppingellenes szervezet" feladatainak teljes körű ellátása tárgyában.
aug. 9
15:48
Lovastorna Eb, Kaposvár: 17 ország legjobbjai küzdenek (She)
Csütörtökön reggel 17 ország 380 versenyzőjének és 88 lovának részvételével kezdődött meg a kaposvári Lovas Akadémián az idei nyílt lovastorna Európa-bajnokság. A négynapos nemzetközi viadalon egyéni női és férfi, illetve csapat kategóriákban hirdetnek győztest. Az év legnagyobb magyarországi lovasversenyén a magyar válogatott tagjaitól döntős helyezéseket vár a szakvezetés.
aug. 9
16:05
Formula-1: Luca di Montezemolo szerint tarolhat a Ferrari (She)
Luca di Montezemolo, a Formula-1-es Ferrari elnöke szerint a csapat megnyerheti a hátralévő hat vb-futamot.
aug. 9
16:42
Franciaország: Nilsson a Saint-Etienne csapatában folytatja (She)
Lasse Nilsson a Heerenveentől a Saint-Etienne labdarúgócsapatához szerződött, a svéd támadó négy évre írt alá a franciákhoz.
aug. 9
16:52
A Real Madrid érdeklődik Huszti Szabolcs iránt? (Infostart)
A Real Madridot ezen a nyáron már olyan nagy nevekkel hozták összefüggésbe, mint Kaká, Arjen Robben vagy éppen Michael Ballack, de bekerült ebbe a körbe egy Európa nagy részén kevésbé, Magyarországon annál jobban ismert játékos neve is: Huszti Szabolcsé.
aug. 9
18:17
Házirend a Fradi-szurkolóknak - motozással (Behaviour)
Ferencvárosi Torna Club hivatalos honlapján tette közzé a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő labdarúgócsapat hazai mérkőzéseire érvényes szurkolói házirendjét. A szombaton kezdődő bajnoki szezonban csak azok a ferencvárosi szurkolók léphetnek be az Üllői úti stadionba, akik hozzájárulnak ahhoz, hogy a bejáratnál megmotozzák őket és a tiltó listára felkerült tárgyakat elvegyék tőlük.
aug. 9
20:09
Vitorlázás: magyar bajnok az UNIQA Sailing Team (She)
Hagyományosan minden év augusztusában rendezi a Magyar Vitorlás-szövetség a nagyhajós országos bajnokságot. Két hét alatt valamennyi hajóosztályban sor kerül a megmérettetésre. A J24 osztály újonc csapata az UNIQA támogatásával vágott neki az augusztus harmadika és nyolcadika között Balatonfüreden megrendezett viadalnak.
aug. 9
20:20
Anglia: jogerőre emelkedett a Leeds United 15 pontos büntetése (She)
Csütörtökön jogerőre emelkedett az a döntés, amely szerint a Leeds United labdarúgócsapatának tizenöt pont levonással kell kezdenie a szezont az angol harmadosztályban.
aug. 9
20:54
Dudás Ádám három hónapra a Szpartak Moszkváé (Infostart)
Dudás Ádám, a Győri ETO FC utánpótlás-válogatott labdarúgója három hónapra kölcsönbe az orosz bajnokság listavezetőjéhez, a címvédő Szpartak Moszkvához szerződött.
aug. 9
20:59
Négy magyarral, s minden idők legdrágább Bayernével kezdődik a német bajnokság (Infostart)
Péntek este rangadóval, a bajnok Stuttgart és a legutóbbi ezüstérmes Schalke 04 mérkőzésével kezdődik Európa legnagyobb nézőátlaggal dicsekedhető bajnoksága, a német Bundesliga 1 negyvenötödik idénye. A vitathatatlan favorit a 2007 tavaszán mindössze a negyedik helyen végzett, még a Bajnokok Ligája selejtezőjéből is kiszorult gárda. A rekordösszegért megerősített Bayern München.
aug. 9
20:59
Lovastorna Eb, Kaposvár: bizonyított a világbajnok (She)
A kötelező gyakorlatokkal megkezdődött az idei nyílt lovastorna Európa-bajnokság a kaposvári Lovas Akadémián. A négynapos, rangos viadalon 17 nemzet csaknem 400 sportolója vesz részt.
aug. 9
21:32
Hrepka a NEC Nijmegenbe, Torghelle a CZ Jénába igazolt (Infostart)
Hrepka Ádám, az MTK válogatott csatára egy évre, kölcsönbe, a holland NEC Nijmegen együtteséhez igazolt. Klubot váltott Torghelle Sándor is.
aug. 9
22:00
Férfi vízilabda Világliga: Magyarország-Kanada 20-9 (Behaviour)
Harmadik mérkőzését is megnyerte a magyar férfi vízilabda-válogatott a Világliga berlini nyolcas döntőjében: Kemény Dénes alakulata csütörtökön 20-9-re győzött Kanada ellen és csoportelsőként jutott a negyeddöntőbe, ahol pénteken Kínával találkozik.
aug. 9
22:37
Sakk, Marx György sakktorna: Korcsnoj nyert, egyedül az élen (She)
aug. 9
22:39
Kosárlabda, U18-as Eb: bosnyák lecke, harc az 5-8. helyért (She)
A Zalay Zoltán vezette férfi U18-as kosárlabda-válogatott vereséget szenvedett Bosznia-Hercegovinától a Szófiában zajló B-divíziós Európa-bajnokság középdöntőjének záró mérkőzésén. A mienk az E jelű kvartett negyedik helyén végeztek, a folytatásban az ötödik-nyolcadik helyért játszanak.
aug. 9
22:54
Felkészülési mérkőzés: félbeszakadt a Breda-Getafe (She)
aug. 9
23:55
Tenisz, Montreal: Federer biztos, Nadal nehezebb sikere (She)
A Montrealban zajló, 2,5 millió dollár összdíjazású keménypályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében, amely egyben a Mestersorozat hatodik állomása, az első helyen kiemelt svájci Roger Federer (képünkön) két nagyon sima játszmában verte olasz ellenfelét.

Keresés