2020. január 1. szerda

jan. 1
0:06
Cristiano Ronaldo elárulta: ezzel akar majd foglalkozni a visszavonulása után (Blikk)
Ismét Cristiano Ronaldót választották az év legjobb labdarúgójának a Globe Soccer Awards díjátadón Dubajban -írja a 24.hu.
jan. 1
7:48
MOB-elnök: Jól sikerült évvel fordul rá az olimpiára a magyar sport (Azenpenzem)
A várható eredményességet illetően Kulcsár Krisztián arra utalt, hogy az előző játékokhoz képest nem számít nagy változásra, szerinte megint koncentrálódni fognak az eredmények.
jan. 1
7:57
Válásáról is beszélt a híres magyar focista, tiltott dolgot művelt (Ripost)
Oda a család biztos megélhetése? Így viseli élete nehéz időszakát az FTC-szurkolók hajdani kedvence.
jan. 1
8:54
Koman gólpasszairól álmodik (Azenpenzem)
Szombaton egy budapesti étteremben elevenítették fel a tíz éve történteket az egyiptomi U20-as világbajnokságon bronzérmes válogatott labdarúgói és a szakmai stábja.
jan. 1
10:03
Bepöccent a világsztár, kiosztotta az elkényeztetett kölyköket (Ripost)
Alaposan beolvasott az utódoknak a Real Madrid legendája. Edzőként nem tűri a proccoskodást.
jan. 1
10:54
Igazi csemegéket tartogatnak az év első sportközvetítései (Infostart)
Pályán az Arsenal és a Manchester United, üldözéses versenyek a sífutó világkupán, de lóverseny és darts is szerepel a kínálatban.
jan. 1
11:06
Minden akadály elhárult, 2023-ban óriási világesemény lesz Budapesten (Ripost)
Megjelent a kormányhatározat a Magyar Közlönyben.
jan. 1
12:36
Az elsőség a városban maradt, de odébb állt egy házzal (Infostart)
A BBC összeállítását alapul véve visszapillantottunk az angol labdarúgó-bajnokság, a Premier League 2010-es éveire. Melyik csapat szerepelt a legsikeresebben? Ki szerezte a legtöbb gólt? Ki nyerte a legtöbb trófeát az edzők közül? S még sok minden más 2020 első napján, az előző évtizedről.
jan. 1
13:12
Komoly nevek, német játékosokkal erősíthet a Ferencváros (Ripost)
Több kulcsjátékosnak jövője is kérdéses a német Thüringer HC-nél, az egyaránt német válogatott Emily Bölk és Alicia Stolle kapcsán a Ferencváros neve merült fel.
jan. 1
13:15
Csaknem 100 milliós veszteséggel zárt a Chelsea (HírTV)
Az angol élvonalban szereplő Chelsea Fc labdarúgóklub 96,6 millió fontos veszteséggel zárta az előző, június 30-án véget ért pénzügyi évet.
jan. 1
13:18
F1: Kubica az Alfa Romeónál folytatja – hivatalos (She)
Az Alfa Romeo a hivatalos oldalán jelentette be, a 2020-as idénytől a PKN Orlen lengyel olajvállalat is névadó szponzora lesz, s a megállapodás keretén belül Robert Kubica is csatlakozik a csapathoz.
jan. 1
13:24
Csupasport: Mányoki 2020-ban sosem látott bravúrt mutatna be (She)
A remek hosszútávúszó tavaly teljesítette az Oceans Seven kihívást, de újabb célokat tűzött ki maga elé.
jan. 1
13:54
Televízió: marad a Sport1 és a Sport2 is a Digi kínálatában! (She)
Nagyszerű hírt kaptak újév első napján a Digi előfizetői, hiszen a szolgáltató megerősítette, marad a Sport1 és a Sport2 is a kínálatban.
jan. 1
14:15
Hihetetlen összeg, ennyit keresett Cristiano Ronaldo az Instagramon (Ripost)
A portugál klasszis egy Instagram-posztért 780 ezer fontot (300 millió forint) kap a reklámozóktól.
jan. 1
14:18
Atlétika: kenyai győzelmek a Sao Pauló-i szilveszteri futáson (She)
Kibiwott Kandie és Brigid Kosgei révén a férfiaknál és a nőknél is kenyai győzelem született a 95. Sao Pauló-i szilveszteri utcai futóversenyen.
jan. 1
14:20
Tokió 2020: „Jól sikerült évvel fordul rá az olimpiára a magyar sport” (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke, Kulcsár Krisztián szerint jól sikerült a tokiói nyári játékokat megelőző 2019-es év.
jan. 1
14:22
Nhl: a címvédő vereséggel búcsúzott 2019-től (She)
Az Arizona Coyotes hazai pályán 3–1-re nyert a címvédő St. Louis Blues ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának tavalyi utolsó játéknapján, amivel véget ért a vendégek nyolc mérkőzés óta tartó győzelmi sorozata.
jan. 1
14:36
Japán: Villa a Császár-kupa megnyerésével vonult vissza (She)
A Vissel Kobe 2–0-ra legyőzte a Kasima Antlers csapatát a japán labdarúgó Császár-kupa szerdai döntőjében, Tokióban.
jan. 1
14:42
Tour de Ski: Östberg és Bolsunov is sikeresen üldözött (She)
Az olaszországi Toblachban klasszikus stílusú 15 és 10 km-es üldözéses versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski sorozata. A férfiaknál az orosz Alekszandr Bolsunov, a nőknél a norvég Ingvild Flugstad Östberg ért elsőként a célba.
jan. 1
14:54
Chelsea: csaknem 100 milliós veszteséggel zárt a klub (She)
Az angol élvonalban szereplő Chelsea FC labdarúgóklub 96.6 millió fontos veszteséggel zárta az előző, június 30-án véget ért pénzügyi évet.
jan. 1
15:06
Szabó Tünde államtitkár az utánpótlás jelentőségéről és sikereiről (She)
Pénz jutott sok mindenre 2019-ben, az előrelépés is egyértelmű – rögzíthetjük az utánpótlás helyzetét középpontba állító interjúnk alapján, amelyet dr. Szabó Tündével, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkárával készítettünk.
jan. 1
15:08
2019 nyilatkozatai (She)
Egyéves lemaradásom van a nyilatkozatokkal, úgyhogy íme, az elmúlt esztendő fennmaradt anyagai, Emiliano Salától a Puskás Arénáig.
jan. 1
15:12
Hetvenöt éve született Varga Zoltán, az Ftc legendás nyolcasa (She)
Született zseni volt, mindent tudott a labdával, természete viszont finoman fogalmazva sem volt simulékony. Amikor az 1968-as olimpia megkezdése előtt elhagyta a magyar csapatot, a futballt kedvelők elkeseredését váltotta ki, később külföldön folytatta karrierjét. Varga Zoltán január elsején lenne 75 éves.
jan. 1
15:18
Sydney–Hobart: a győztes után több mint négy nappal ért be az utolsó hajó (She)
A győztes LDV Comanche után több mint négy nappal ért be az utolsó hajó, a Take Five a 75. alkalommal kiírt Sydney-Hobart vitorlásversenyen.
jan. 1
15:18
A nyáron még Budapesten játszott, most a Barcelona viheti (Ripost)
Egybehangzó spanyol sajtóhírek szerint a Barcelona formális ajánlatot tett a Dinamo Zagreb labdarúgójáért, Dani Olmóért. A 21 éves szélső 35 millió euróért válthat klubot, de várhatóan csak jövő nyáron.
jan. 1
15:24
Darts: Fallon Sherrock nem indul a Bdo-világbajnokságon (She)
Az angol Fallon Sherrock nem indul a szombaton kezdődő londoni BDO darts-világbajnokság női versenyében.
jan. 1
15:30
micsoda olló! Csodás góllal egyenlített a Brighton (She)
Szenzációs góllal indította az évet Alireza Dzsahanbahs, a Premier League-ben szereplő Brighton játékosa. Az iráni támadó a Chelsea elleni meccsen egygólos londoni előnynél, a 84. percben ollózott a kapuba!
jan. 1
15:32
Fehérvár: Huszti Szabolcs újfent segíti a beteg gyermekek gyógyulását (She)
Nem múlhat el ünnepi időszak úgy, hogy Huszti Szabolcs ne gondolna a gyerekekre. Pontosabban, hogy ne áldozna a Madarász Utcai Gyermekkórház korszerűsítésére. Mondhatni, hagyomány már, hogy az év végén a Mol Fehérvár labdarúgója milliós adománnyal segíti a Gyermekkor Alapítvány munkáját, azaz tevékeny részese a kórház mindenkori fejlesztésének.
jan. 1
15:36
Pl: parádés ollózás miatt bukott pontokat a Chelsea (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 21. fordulójában a Chelsea idegenben 1–1-re végzett a Brighton vendégeként.
jan. 1
16:00
Tenisz: Shapovalov a csapatversenyek egyesítését szorgalmazza (She)
Denis Shapovalov kanadai teniszező az ATP-kupa és a Davis-kupa egyesítését szorgalmazza, mert szerinte nincs szükség két csapatversenyre.
jan. 1
16:06
Nba: a Rockets a Denvert, a Pacers a Phillyt iskolázta le (She)
A Houston és az Indiana dominált, a Nuggets és a Sixers nagy pofont kapott az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) utolsó 2019-es játéknapján. Chris Paul döntött a Thunder–Mavs meccsen, remekelt a Toronto és a Boston, hosszabbításban győzött a Spurs, kiváló védekezéssel nyert a Clippers.
jan. 1
16:21
Zsebébe nyúlt a magyar focista: milliós adomány beteg gyerekek javára (Ripost)
Nem múlhat el ünnepi időszak úgy, hogy Huszti Szabolcs ne gondolna a gyerekekre. Gyermekkórház korszerűsítésére adott pénzt.
jan. 1
16:30
Síugró-vk: győzelemmel debütált a Négysáncversenyen Lindvik (She)
Hatalmas meglepetésre az élete első Négysáncversenyén induló norvég Marius Lindvik nyerte meg a sorozat második versenyét a németországi Garmisch-Partenkirchenben. A pályafutása első világkupa-versenyét nyerő versenyző az első sorozatban beállította a 143 és fél méteres sáncrekordot, így nagyjából 10 pontos előnyre tett szert, s ennek felét a másod
jan. 1
16:36
Milliárdos befektető, felnőttfilmes, hajléktalan – így élnek az egykori futballsztárok (She)
A Plymouth ikonja, Tommy Tynan nagyon szeretné már elvinni kocsijával Jürgen Kloppot, már csak anyagi okokból is, mert a volt futballista ma már taxisofőr. Rafael van der Vaart dartsos, Tim Wiese testépítő és pankrátor, a szintén nagyon pengés Thomas Gravesen kártyajátékos, majd Las Vegasban százmillió dolláros vagyont összehozó befektető lett, de
jan. 1
16:48
Gronkowski földhöz vágta a humorista „fejét” (She)
Önmagához hűen zárta az évet New England Patriots 2019-ben visszavonult amerikaifutball-sztárja, Rob Gronkowski. Az aktív játékkal felhagyó tight end egy New York-i évzáró ünnepségen a szerzett touchdownjai utáni ünneplést vetette be, csak most a labda helyett Steve Harvey amerikai humorista legóból kirakott mását vágta földhöz. Ráadásul mindezt ép
jan. 1
17:36
Légiósok: Dzsudzsák Balázs szerezte az év első magyar gólját (She)
Az arab emírségekbeli élvonal 12. fordulójában a Dzsudzsák Balázzsal a kezdőjében felálló al-Ittihad Kalba 3–2-re legyőzte a sereghajtó Horfakkant, és ezzel három nyeretlenül megvívott bajnoki után nyert ismét. A 108-szoros magyar válogatott szélső szerezte csapata második találatát, a 18. percben büntetőből volt eredményes.
jan. 1
17:38
Darts-vb: Van Gerwen hajjal, Peter Wright taréj nélkül (She)
Mint ismert, újév estéjén a londoni dartsvilágbajnokság döntőjében összecsap egymással Michael van Gerwen és Peter Wright. A két klasszis 2014-ben már játszott egymással finálét. A „visszavágó” előtt összeszedtük a legérdekesebb videókat a felekről.
jan. 1
17:54
Anya és fia együtt robog az olimpiai bajnoki cím felé (Infostart)
Kopasz Bálint édesanyja egy percig nem gondolja, hogy át kellene adnia a fiát egy nagyobb egyesületbe vagy más edzőhöz. A kajakozó idén a világbajnokságon megnyerte az 1000 m egyest, ő és Demeter Irén voltak az InfoRádió Aréna című műsorának vendégei.
jan. 1
18:06
Pl: potya után bombagólok Newcastle-ben; égtek Mourinhóék (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 21. fordulójában a Leicester City 3–0-s sikert aratott Newcastle-ben, José Mourinho Tottenhamje viszont pont nélkül maradt.
jan. 1
18:08
pimasz húzás, az ellenfélnél kémkedett Mourinho (She)
A Tottenham menedzsere, José Mourinho sárga lapot kapott csapata Southampton elleni bajnoki mérkőzésén. Az ok végtelenül egyszerű: a portugál menedzser odament az ellenfél kispadjához, hogy megnézze, mit körmöl szorgalmasan a hazai csapat egyik edzője.
jan. 1
18:27
Döntött a magyar kapitány, rájuk nem számít a válogatottnál (Ripost)
A kapus Kardos Gergely és a center Német Toni nélkül utazik a pénteken kezdődő, olaszországi tornára a hazai olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságra készülő magyar férfi vízilabda-válogatott.
jan. 1
18:30
Fft: Saha Zidane-ról, Fergusonról és sok másról – nagyinterjú (She)
Ha sztárokat akarunk látni, Louis Sahával érdemes találkoznunk: „Zidane annyit mondott, bocs, miután lefejelte ellenfelét a vb-döntőben. Nem voltam meglepve az eseten, végül is tíz piros lapot zsebelt be.” A francia csatár a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire válaszolt.
jan. 1
18:30
Csaknem 100 milliós veszteséggel zárt a Chelsea (Azenpenzem)
Az angol élvonalban szereplő Chelsea Fc labdarúgóklub 96,6 millió fontos veszteséggel zárta az előző, június 30-án véget ért pénzügyi évet.
jan. 1
18:42
Edzősors: csábító ajánlat a Fehérvárról távozó Nikolicsnak (She)
Szerbiai források szerint Marko Nikolics közel áll ahhoz, hogy az Arab Emírségek egyik patinás labdarúgócsapata, az al-Ain vezetőedzője legyen.
jan. 1
19:06
Dél-Amerika: Gabriel Barbosa az év legjobbja az El Paísnál (She)
Gabriel Barbosa, a Flamengo csatára lett az elmúlt év legjobb labdarúgója Dél-Amerikában. A 23 éves brazil futballista fölényesen végzett az élen az El País című uruguayi lap által szervezett hagyományos szavazáson, amelyen a kontinens szakíróinak voksai alapján alakult ki a végeredmény.
jan. 1
19:08
Ftc: Kubatov elmondta, Dél-Amerikából érkezhet erősítés (She)
Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke hagyományos újévi köszöntőjében értékelte 2019-et, amit a klubnál csak „aranyévként” emlegetnek. A labdarúgók kapcsán lehetséges érkezőkről és a magyar játékosokért kért irreális összegekről beszélt, de az is szóba került, miért nem kezdődött még el a Fradiváros építése.
jan. 1
19:12
Bundesliga: argentin válogatott futballistát igazolt a Hertha (She)
Santiago Ascacíbar személyében argentin válogatott labdarúgó szerződtetését jelentette be a Hertha BSC január elsején.
jan. 1
19:15
Visszapillantó: szép sportsikerek és csúnya bukások (Behaviour)
A Népszava sportszerkesztősége kiválasztotta az elmúlt esztendő három-három legnagyobb magyar sportsikerét, illetve bukását.
jan. 1
19:18
Futballnaptár 2020: erőpróbák sokasága előtt a válogatott (She)
Legalább három versenysorozatra kell figyelnie a magyar labdarúgó-válogatottnak 2020-ban: ősszel vár ránk a 2020–2022-es Nemzetek Ligája csoportköre, várhatóan az év vége felé megkapjuk ellenfeleinket a 2022-es katari világbajnokság selejtezőire – de mindenekelőtt márciusban jön az Eb-pótselejtező, amelyen eldől, megnyílik-e a csapat előtt egy n
jan. 1
19:30
Női kézi: ha nem változtat az Ihf, így nézhet ki az olimpiai selejtezőnk menetrendje (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) két évvel ezelőtt kiadott dokumentuma szerint a magyar válogatott számára kedvezően alakul a tavaszi olimpiai selejtezőtorna programja – feltéve, ha az IHF addig nem változtat a torna menetrendjén.

Keresés