2020. január 29. szerda

jan. 29
0:00
Moszkva tér – Somogyi Zsolt jegyzete (She)
Terjedelmes interjú jelent meg a futball világában ismert szaklapban, az orosz Szport-Ekszpresszben. Kassai Viktor nyilatkozott szerepvállalás...
jan. 29
0:03
Távozik a kosárválogatott szövetségi kapitánya, Ivkovics Sztojan (MMonline)
A februári Eb-selejtezőkön még ő irányítja a nemzeti csapatot
jan. 29
0:04
Mennyi az annyi? – Thury Gábor publicisztikája (She)
Szombati Hosszabbítás mellékletünkben Mucha Józseffel olvashatnak interjút, az FTC futballistájának hat mérkőzés adatott a válogatottban. Az e...
jan. 29
0:06
Király-kupa: a Bilbaót álomnyaralás helyett túlórával várta Tenerife (She)
Iago Herrerín kiállítása miatt már a 2. percben emberhátrányba került a Bilbao, amely ellen még egy (majd a ráadásban még egy) tizenegyest is befújtak, végül a 2–2-es rendes játékidő és a kétszer tizenöt perc hosszabbításban kialakult 3–3 után a szétlövésben jutott tovább a baszk csapat.
jan. 29
0:07
Az Interben folytatja pályafutását Christian Eriksen (MMonline)
Sajtóhírek szerint a milánói klub 20 millió eurót fizet a dán középpályásért a Tottenhamnek
jan. 29
0:11
Megható üzenetben búcsúzott Kobe Bryanttől LeBron James (MMonline)
Megígérem, hogy továbbviszem az örökségedet - írta mentorának és barátjának a Lakers klasszisa
jan. 29
4:27
A jól játszó Ligetvári Patrik visszatérhet veszprémi nevelőegyesületéhez (MMonline)
Kapuscsere lesz nyáron a Győri ETO-nál
jan. 29
4:31
Távozik Ivkovics Sztojan, de még ő irányítja a férfi kosárlabda-válogatottat (MMonline)
A kapitány nem lehet klubedző
jan. 29
4:35
Eriksen: kék-fehér után kék-fekete (MMonline)
Labdarúgás. Ashley Young és Victor Moses után megvan az Inter harmadik téli igazolása is
jan. 29
4:39
Djokovics gyors győzelmeket arat (MMonline)
Tenisz. Babos Tímea és Kristina Mladenovic két sima játszmát megnyerve bejutott a női páros elődöntőjébe Melbourne-ben, Roger Federer vesztes állásból fordított
jan. 29
4:43
Huszonhárom magyar érmet várnak a szakemberek (MMonline)
Olimpia. Huszonöt úszó alkotja a jelenleg hetvennégy fős hazai utazó csapat gerincét a 2020-as tokiói nyári ötkarikás játékokra, a legtöbb aranyat is ők szállíthatják
jan. 29
5:36
Babos Tímeáék ismét döntőt játszhatnak az Aus. Openen! (She)
A hetedik helyen kiemelt Csan nővérek megnehezítették a világbajnok kettős dolgát, de a Babos Tímea, Kristina Mladenovic páros 1 óra és 25 perc alatt 7:5, 6:2-re legyőzte a tajvani duót, így bejutott az ausztrál nyílt teniszbajnokság fináléjába női párosban. A magyar, francia kettős sorozatban harmadszor lehet ott a melbourne-i döntőben, ellenfele
jan. 29
5:45
Óriási keblek, reggelizés közben csúszott le az edzőlány felsője (Ripost)
A szőke bombázó, Jessica Weaver bevállalós képpel jelentkezett.
jan. 29
6:48
Három pólósunk is arannyal búcsúzna a válogatottól (Ripost)
A keret legnagyobb sztárjai Tokióba is elutaznak, sőt, könnyen lehet, hogy ott búcsúznak a nemzeti csapattól. Ők emiatt is szeretnék az első helyet.
jan. 29
7:06
Fontos szavak hangoztak el Dzsudzsák Balázs sorsáról (Infostart)
Ami tény: a szezon végén lejár a szerződése az Egyesült Arab Emirátusokban.
jan. 29
7:12
Nba: 151 pontot szórt a Bucks; kikapott a Mavericks (She)
A Milwaukee Bucks 151–131-re legyőzte a Washington Wizardsot az NBA legutóbbi játéknapján. Nem tudott nyerni a Luka Donciccsal kiálló Dallas Mavericks, amelyet a Phoenix Suns vert meg nagyon, 133–104-re.
jan. 29
7:15
Kapitány felmondási idővel (Azenpenzem)
A kapitány felajánlotta a lemondását, amelyet az elnökség elfogadott, de a februári Eb-selejtezőkön ő irányítja a csapatot, sőt az sincs kizárva, hogy később is ő ül majd a kispadon.
jan. 29
7:21
Leoperálták a csomót Jónyer István könyökéről (BorsOnline)
Legyőzve a félelmét kés alá feküdt Jónyer István. A négyszeres világbajnok asztaliteniszező jobb könyökéről távolították el a daganatot.
jan. 29
7:33
Megjósolták Kobe Bryant helikopter-balesetét (BorsOnline)
Szörnyű, de egy Twitterező és egy mesefilm is előre megjósolta, hogy Kobe Bryant amerikai kosarassztár helikopter-balesetben leli a halálát.
jan. 29
7:42
Nhl: a Flames ellen tudott újra nyerni a címvédő (She)
Három elvesztett találkozó után a Calgary Flames otthonában, szétlövést követően nyert újra a címvédő St. Louis Blues az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) keddi játéknapján.
jan. 29
7:48
Döntőbe jutott párosban az Australian Openen Babos Tímea (Infostart)
A soproni teniszező a francia Kristina Mladenovic oldalán két szettben, viszonylag könnyen verte thaiföldi párosellenfelét.
jan. 29
7:48
Aus. Open: Babosék bejutottak a döntőbe párosban (She)
A Babos Tímea, Kristina Mladenovic duó bejutott a fináléba az ausztrál nyílt teniszbajnokságon a női párosok versenyében, miután az elődöntőben két szettben, 7:5, 6:2-re legyőzte a tajvani Csan Hao-Csing, Latisa Csan kettőst.
jan. 29
8:21
Betiltja a fejelést az MLSZ is? (BorsOnline)
Az orvosok visszajelzései alapján dönt majd a magyar fociszövetség, érdemes-e vizsgálni a skótok által bevezetett új szabályt, miszerint az agykárosodás megelőzése érdekében tilos a fejelés a gyerekek edzésein.
jan. 29
8:24
Újpest: Nincs idő nyalogatni a sebeket, siránkozni – Vignjevics (She)
A lila-fehérek szakvezetője megdöbbent és elszomorodott, amikor látta csapata hibáit, de tisztában van vele, hogy az önsajnálat nem vezet előre.
jan. 29
8:36
Választani kell a Real, a manchesteri rangadó és a BL-győztes között - sport a tévében (Infostart)
Nyolcaddöntőknél jár a spanyol Király Kupa, elődöntőnél az angol ligakupa, a Liverpool pedig bajnokit játszik.
jan. 29
8:36
Ismét az Australian Open döntőjébe jutott Babos Tímea (888.hu)
A Babos Tímea, Kristina Mladenovic páros jutott az ausztrál nyílt teniszbajnokság 2020-as döntőjébe, miután szerda reggel két szettben legyőzte a hetedik helyen kiemelt tajvani Csan Hao-Csing és Csan Latisa kettőst.
jan. 29
8:54
Bese Barnabás: Lépésről lépésre kell haladni (She)
A nyáron lejár a legutóbbi bajnokin győztes gólt szerző labdarúgó, Bese Barnabás szerződése, és bár jól érzi magát a Le Havre-ban, bízik benne, hogy erősebb bajnokságban is bizonyíthat.
jan. 29
9:12
Babosék döntőt játszhatnak az Australian Openen (Behaviour)
Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic sorozatban harmadszor jutott döntőbe női párosban az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 29
9:18
Férfi kézilabda: a spanyol sikerek nyomába eredtünk (She)
Spanyolország veretlenül védte meg címét az Európa-bajnokságon, amelyen válogatottunk a spanyol stílust alkalmazva kilencedik lett – a dél-európaiak kézilabdasikereinek nyomába eredtünk.
jan. 29
9:21
Két óra alatt készül el Isael haja (BorsOnline)
Megirigyelte Gróf Dávid hajszínét a Fradi brazil focistája, Isael, akinek leg­újabb frizurája ugyanabban a szigetszentmiklósi szalonban készült, mint csapattársáé.
jan. 29
9:24
Egyelőre meghiúsul az Atlanti-óceán átevezése álló helyzetben (Infostart)
Megszakította útját és visszatért a szárazföldre Rakonczay Gábor, aki az általa tervezett és épített speciális SUP-pal a világon elsőként próbálja átevezni az Atlanti-óceánt egy ilyen, kabin nélküli vízi járművel.
jan. 29
9:30
Gyász: elhunyt Kaló Sándor, férfi kéziválogatottunk korábbi kapitánya (She)
Hosszan tartó, súlyos betegséget követően életének 76. évében elhunyt Kaló Sándor, egykori válogatott kézilabdázó, a magyar férfiválogatott korábbi szövetségi kapitánya – tájékoztatott a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) honlapja.
jan. 29
9:36
Légiósok: „A Crystal Palace jól járhat Nikolics szerződtetésével” (She)
Korábban a Nemzeti Sport Online-on jeleztük, angol sajtóhírek szerint Nikolics Nemanja szerepel a Premier League-ben szereplő Crystal Palace kiszemeltjei között. Az egyik angol szakportálon azóta megjelent egy fejtegetés arról, miért lehetne előnyös a londoni klub számára a magyar válogatott csatár szerződtetése.
jan. 29
9:39
Elhunyt Kaló Sándor korábbi válogatott kézilabdázó, volt szövetségi kapitány (HírTV)
Hosszan tartó, súlyos betegségben 75 éves korában kedden elhunyt Kaló Sándor egykori válogatott kézilabdázó, a magyar férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya.
jan. 29
9:45
Csapatban eddig csak a férfi vízilabdások jutottak ki az olimpiára (Behaviour)
Nem áll túl fényesen Magyarország a kvótaszerzés terén, az egyéni sportolókat leszámítva csak az Eb-győztes pólósok jutottak ki a tokiói játékokra.
jan. 29
9:48
Olasz Kupa: Ibrahimovic ordító ziccert hibázott el (She)
Mint beszámoltunk róla, hatalmas küzdelemben jutott a labdarúgó Olasz Kupa legjobb négy csapata közé az AC Milan, amely a rendes játékidőben vesztésre állt, de előbb sikerült kiharcolnia a hosszabbítást, majd a kétszer 15 percben két góllal megnyerte a Torino elleni meccset. A milánóiak akár el is kerülhették volna a hosszabbítást, ha Zlatan Ibrahi
jan. 29
9:54
Gyász: Bryant gépében nem volt figyelmeztető rendszer (She)
A Los Angeles-i hatóságok újabb sajtótájékoztatót tartottak, melyen további információkat osztottak meg a nyilvánossággal a Kobe Bryant, valamint nyolc másik ember halálát követelő helikopter-balesettel kapcsolatban.
jan. 29
9:57
Túl a 33-on Dzsudzsák Balázs nagy döntést hozott a jövőjéről (Ripost)
Kiderült, hol folytatja a pályafutását. A közelmúlt legjobb magyar focistájának ügynöke árulta el a hírt, igaz, a kiskaput még nyitva hagyta.
jan. 29
10:00
Rózsaszínbe borul Budapest - száz nap múlva Giro-rajt (Infostart)
Száz nappal a Giro d`Italia budapesti rajtja előtt csütörtökön rózsaszín megvilágítást kap egyebek közt a Lánchíd, a Citadella és a Puskás Aréna - mondta el a Nemzeti Sportügynökség vezetője, Nagy Zsigmond.
jan. 29
10:00
A Boston is nyert Miamiban, uralta a Denver elleni meccset a Memphis (She)
Remek védekezéssel tartotta kordában a Heat játékát és nyerte meg a keleti rangadót idegenben a Celtics az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, míg a tartalékos Denver nem tudott érdemben ellenállni az ismét remeklő Grizzliesnek. Khris Middleton 51 pontos karriercsúcsot szórt a Wizards ellen, Joel Embiid visszatért a Phillynél, sor
jan. 29
10:06
Angol Ligakupa: drámai továbbjutás után a pályán ünnepeltek a szurkolók (She)
Mint beszámoltunk róla, az angol labdarúgó Ligakupa elődöntőjének visszavágóján az Aston Villa hazai pályán 2–1-re legyőzte Leicester Cityt, így 3–2-es összesítéssel bejutott a fináléba, amelyben a Manchester City–Manchester United párharc győztesével találkozik március 1-jén a Wembleyben. A birminghamiek a 93. percben szerezték a továbbjutást érő
jan. 29
10:12
Aus. Open: legyőzte Wawrinkát, Zverev először GS-elődöntős (She)
Alexander Zverev szetthátrányból felállva, 1:6, 6:3, 6:4, 6:2-re megverte a 2014-es bajnok Stan Wawrinkát az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság (Australian Open) férfi egyesének negyeddöntőjében, így életében először négy közé jutott Grand Slam-tornán. A hölgyeknél szerdán az egyaránt kétszeres GS-győztes Simona Halep és Garbine Muguruza jutott be
jan. 29
10:21
KSH: 38 ezerrel nőtt a foglalkoztatottak száma a negyedik negyedévben (Azenpenzem)
A tavaly október-decemberi háromhónapos időszakban, azaz a negyedik negyedévben, a foglalkoztatottak átlagos létszáma 4 millió 520 ezer volt, 38 ezerrel több, mint egy évvel korábban.
jan. 29
10:30
Bundesliga: a sereghajtó megvált vezetőedzőjétől (She)
Menesztették posztjáról Friedhelm Funkelt, a német labdarúgó-bajnokságban sereghajtó Fortuna Düsseldorf vezetőedzőjét – közölte a klub hivatalos honlapján.
jan. 29
10:32
Kína: jelentős sporteseményeket töröltek a koronavírus miatt (She)
A sportra is komoly hatással van a kínai koronavírus terjedése, az ázsiai országban több jelentős nemzetközi sporteseményt töröltek, illetve olimpiai kvalifikációs versenyeket más országba helyeztek át.
jan. 29
10:36
Australian Open: Fajta Péter a nyolcaddöntőben esett ki (She)
Hatalmasat küzdött, de vereséget szenvedett az ötödik kiemelt ellen Fajta Péter a junior Australian Open nyolcaddöntőjében. A szerdai vereséggel a magyar fiatalok elköszöntek Melbourne-től.
jan. 29
10:42
Fft: Cazorla majdnem elvesztette a lábát, de visszatért (She)
A 2017-es évben még úgy tűnt, Santi Cazorla a lábának is búcsút mondhat, 2019-ben mégis ő volt Spanyolország egyik legjobb középpályása. A Villarreal nagymesterét kérdeztük a pályája derékba törésével fenyegető sérüléséről és dicsőséges visszatéréséről.
jan. 29
11:03
Babosék már a döntőben (Azenpenzem)
A férfiaknál Roger Federer nem akármilyen meccsen verekedte be magát a legjobb négybe: hét mérkőzéslabdát hárítva győzte le Tennys Sandgrent, és készülhet Novak Đoković ellen.
jan. 29
11:24
Gass és a magas – Nem biztos, hogy Ronaldóé a futballista-világcsúcs (Behaviour)
Tele volt a külföldi és a hazai futballsajtó Cristiano Ronaldo 256 cm magasságból fejelt góljával, lehet, hogy volt magyar játékos, aki még feljebb jutott.
jan. 29
11:36
Kassai Viktor elárulta, miért szerződött Oroszországba (Infostart)
A magyar játékvezető abbahagyta a bíráskodást, és nemrég az orosz játékvezetők főnökének nevezték ki. Az új feladatról a Szport-Ekszpressz című orosz lapnak beszélt.

Keresés