2020. január 5. vasárnap

jan. 5
0:06
Hihetetlen összeg: ennyit keresett Wright a dartsvilágbajnoki címmel (Blikk)
A skót játékos visszavágott holland ellenfelének a 2014-es döntőért.
jan. 5
0:10
Gyász: tragikusan fiatalon, 35 évesen meghalt a magyar gólkirály (Blikk)
35 éves korában elhunyt Völgyi Roland, a Csongrád megyei bajnokságok népszerű focistája, korábbi gólkirály - írja a Kisalföld információ alapján a 24.hu.
jan. 5
0:14
Száguldás Szaúd-Arábiában: indul a dakaros számháború – Itt van minden, amit a versenyről tudni kell (Blikk)
A világ legnehezebb terepralliversenyén holnap kezdődik a küzdelem.
jan. 5
0:18
Orosz Pál: „Az a cél a Fradinál, hogy még feljebb jussunk!” (Blikk)
Felejthetetlen esztendőt zárt a Ferencváros, a zöld-fehér focicsapat április végén harmincadik magyar bajnoki címét ünnepelhette, s a nemzetközi porondon is eredményesen szerepelt, az Európa-liga csoportkörében egészen az utolsó játéknapig harcban állt a továbbjutásért.
jan. 5
2:18
Nfl: 0–16-ról fordított, ráadásban jutott tovább a Texans (She)
A Houston Texans bejutott a konferencia-elődöntőbe, mivel a wild card körben ráadásban 22–19-re legyőzte a már 16–0-ra is vezető Buffalo Billst.
jan. 5
5:30
Nfl: véget ért egy korszak? Kiesett a címvédő Patriots! (She)
A Houston Texans bejutott a konferencia-elődöntőbe, mivel a wild card körben ráadásban 22–19-re legyőzte a már 16–0-ra is vezető Buffalo Billst. A nap szenzációja pedig, hogy kiesett a címvédő New England Patriots, amelyet a Tennessee Titans 20–13-ra győzött le idegenben.
jan. 5
6:24
Egy év alatt nagyot fordult a világ a három magyar sztársportolóval (Ripost)
Nagy volt az izgalom a tavalyi férfi kézilabda-világbajnokság alatt, hiszen három magyar játékos gyermekének a születése is erre az időszakra volt kiírva. Azóta már eltelt egy év, a kézisek pedig már édesapaként utaznak a januári Eb-re.
jan. 5
7:18
Nba: nagy pofont kapott a Clippers; nem tud hibázni a Bucks (She)
Sorozatban ötödik győzelmét aratta a Milwaukee Bucks, amely az NBA legutóbbi játéknapján 127–118-ra nyert a San Antonio Spurs ellen. Hazai pályán kapott ki a Los Angeles Clippers – a Memphis Grizzlies 140 pontot rámolt be Kawhi Leonardéknak.
jan. 5
7:27
Nagylelkű felajánlás, nem akárhogy adakozik a világsztár sportoló (Ripost)
A teniszező Nick Kyrgios a januári hazai versenyein minden ásza után 200 dollárral támogatja az Ausztráliában pusztító erdőtüzek károsultjait.
jan. 5
7:36
Meglepő felmérést közölt a magyar fociról a FIFA (ATV)
A lakosságszámhoz viszonyítva Magyarországon ugyanannyi profi focista játszik, mint például Belgiumban vagy Németországban - ez derül ki a FIFA friss felméréséből. A magyarországi profik 29 százaléka ráadásul külföldi. A sportág jelentős állami támogatással büszkélkedhet, a híradónknak nyilatkozó szakértők szerint ugyanakkor a magyar foci nemzetköz
jan. 5
7:54
Férfi kézi: Remélem, jobb teljesítményt nyújtok az Eb-n, mint a vb-n – Szita (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott az Európa-bajnokság előtti utolsó hivatalos felkészülési mérkőzésén 27–24-re legyőzte Csehországot. A találkozó után Szita Zoltánnal és Máthé Dominikkel beszélgetett az NSO Tv stábja.
jan. 5
7:56
Remélem, jobb teljesítményt nyújtok az Eb-n, mint a vb-n – Szita (She)
.
jan. 5
8:18
Nfl: hiába a vereség, Brady nem akar visszavonulni (She)
Tom Brady, az NFL-ben szereplő New England Patriots klasszisa nem tervezi, hogy a nyáron szögre akasztja a cipőjét.
jan. 5
8:42
Svédország: újra megtámadták, le is döntötték Ibra szobrát (She)
Ismeretlen tettesek megrongálták és le is döntötték Zlatan Ibrahimovic svéd labdarúgócsillag malmői szobrát.
jan. 5
9:12
Ferencváros: Győrből érkezhet U21-es válogatott támadó (She)
Az U21-es válogatottban is bemutatkozó támadó, Szánthó Regő a bajnoki címvédő Ferencváros labdarúgócsapatának kiszemeltje.
jan. 5
9:24
Tenisz: Babos Tímea nem jutott főtáblára Sencsenben (She)
Babos Tímea nem jutott a főtáblára a 652 ezer dollár összdíjazású sencseni kemény pályás női tenisztornán.
jan. 5
9:26
Légiósok: Én sem vagyok robot, én is hibázom – Kádár (She)
Az 57-szeres válogatott Kádár Tamás szerint a horvátországi mérkőzés után azért sérült meg, mert pszichésen nem volt rendben, de felépült, és kíváncsian várja, hogyan alakul a jövője.
jan. 5
9:54
Dvtk: Elfogadom a döntést, de nem esik jól – Bacsa Patrik (She)
Az évzáró vacsora után közölte Feczkó Tamás vezetőedző Bacsa Patrikkal, hogy a DVTK kölcsönadná a másodosztályba.
jan. 5
10:12
Fehérvár: két légióst nem vittek el az edzőtáborba (She)
Szombaton edzett egyet a Mol Fehérvár FC, majd útra kelt Spanyolországba: előbb Málagába, majd onnan Marbellába utazott. Nem tartott az együttessel Anel Hadzic és Danilo Pantics sem, a két labdarúgó a klub második csapatával kezdi el a felkészülést.
jan. 5
10:30
Kaposvár: világvége-hangulat helyett bizakodás (She)
Tizenhat bajnokiból tizenhármat elveszített a Kaposvári Rákóczi, így jelentős bravúrral érne fel, ha a tavaszi teljesítményével kiharcolná a bennmaradást az NB I-ben.
jan. 5
10:36
Ez aztán a meglepetés, a Fradit másolta a Barcelona (Ripost)
A Barcelona 2-2-es döntetlent játszott városi riválisa, az Espanyol otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában.
jan. 5
10:48
Rp. gyorskorcsolya: sűrű program vár a fiatalokra (She)
Igazán elkényeztetve érezhetik magukat a rövid pályás gyorskorcsolyázás szerelmesei az elkövetkező szűk egy hónapban; csütörtökön rajtol a lausanne-i ifjúsági olimpia, majd a debreceni felnőtt Európa-bajnokság után ismét a fiatalokra vár főszerep. Szabó Krisztián, az utánpótláskeret vezetőedzője kihirdette a bormiói junior-világbajnokságra utazó cs
jan. 5
10:50
A Memphis átgázolt a Clippersen, Washingtonban égett meg a Denver (She)
Két nyugati nagycsapat is csúfos vereséget szenvedett az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján – a Clippers és a Nuggets egyaránt váratlanul égett meg. A Hornets hosszabbítást nyert Dallasban, a Spurst is legyőzte a Bucks, tovább menetel a Boston, a Utah és az OKC, az Atlanta pedig a Pacerst már el tudta ka
jan. 5
11:00
Babos Tímea elbukott sencsenben (Infostart)
Babos Tímea nem jutott a főtáblára a 652 ezer dollár összdíjazású sencseni keménypályás női tenisztornán.
jan. 5
11:00
Röplabda: sokáig fájó emlék a nőknél; vegetáló férfiválogatott (She)
Sokáig fájó emlék marad, hogy a női válogatott nem jutott tovább a csoportból a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon, amelyen Sándor Renáta és Bokorné Liliom Rita is befejezte pályafutását. A férfiválogatott továbbra is vegetál, szinte remény sincs az előrelépésre.
jan. 5
11:12
FA-kupa: még egyszer odaszúrt a Man. City védőjének a csatár (She)
Mint arról beszámoltunk, Tom Pope, az angol negyedosztályban szereplő Port Vale játékosa hirtelen óriási népszerűségre tett szert, miután a Manchester City ellen gólt szerzett az FA-kupában, ezzel  bizonyítva, hogy nem csak a szája járt korábban. A gólt fejelő csatár Twitter-oldalát elárasztották a drukkerek, ő pedig újabb bejegyzésekkel jelentkeze
jan. 5
11:30
Nhl: tovább menetel a Tampa Bay és a Toronto (She)
A Tampa Bay Lightning és a Toronto Maple Leafs is folytatta remek sorozatát az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL): a floridaiak az Ottawa Senators legyőzésével sorozatban a hatodik találkozójukat nyerték meg, míg a New York Islanders felett diadalmaskodó kanadai gárda egymást követő tizedik összecsapásán szerzett pontot.
jan. 5
11:39
Ezzel segít a katasztrófa károsultjainak a magyar sportolónő (Ripost)
Babos Tímea minden ásza után pénzt adományoz.
jan. 5
12:42
Hihetetlen, nem kell a Chelsea focistája a magyar NB I-be (Ripost)
Két középpályás valószínűleg új csapatot kereshet magának. Egyikük még mindig az angolok játékosa.
jan. 5
13:00
Női kézi Ehf-kupa: a Dvsc 19 éves jobbszélsője a törökverésről (She)
Nyolc góljával a törökországi EHF-kupa meccs egyik hőse volt a 19 éves Arany Rebeka. A Kastamonu felett aratott 31–30-as siker után DVSC százszázalékos teljesítményt nyújtó junior Európa-bajnok jobbszélsőjével a győzelem kulcsáról, a nemzetközi szereplésről és a saját céljairól is beszélgettünk.
jan. 5
13:06
Női kézi: Mindent tálcán kínálnak nekik – Radicsevics kritikája a fiatal generációnak (She)
A Győri ETO-val Bajnokok Ligáját nyerő, csupa szív játékáról ismert Jovanka Radicsevics egy interjúban beszélt arról, hogy semmit nem adtak számára ingyen a karrierje során, mindent kemény munkával ért el. A 33 éves montenegrói jobbszélső ebből a szempontból kritikát is megfogalmazott a fiatalabb generáció felé, amely szerinte nem érzi át, milyen k
jan. 5
13:18
Négy trófea, egy eljegyzés – Vámos Márton 2019-es mérlege (She)
Még idejében sikerült kilábalnia az év eleji hullámvölgyből Vámos Mártonnak, a Ferencvárossal 2019-ben négy trófeát begyűjtő válogatott vízilabdázónak, aki nehezen viseli az idegenbeli túrákat, viszont nem tud ellenállni az egzotikus helyeknek és a finom ételeknek.
jan. 5
13:30
A topligák és magyar kézisek viszik a prímet vasárnap (Infostart)
Szurkolhatunk a Köberhavn ellen játszó Siófoknak a női kézilabda EHF-kupában, és a Győrnek vagy a Dunaújvárosnak az NB I-es meccsen. Pályán a Chelsea és a Liverpool, a Real Sociedad és a Villareal, a Lazio és az AS Roma. Lesz még kosárlabda, téli sport, darts is.
jan. 5
13:32
Megszólalt a hibái után hetekig senkivel sem beszélő Kádár Tamás (Infostart)
A hátvéd a horvátországi Eb-selejtező óta nem nyilatkozott. Most beszélt a sérüléséről, és arról is, hogyan dolgozta fel, hogy a meccsen két gól előtt is nagyot hibázott.
jan. 5
13:36
Férfi vízi: drámai hajrával és iksszel zárt a magyar csapat (She)
A hazai Európa-bajnokságra készülő magyar férfi vízilabda-válogatott 14–14-es döntetlent játszott a házigazda olasz csapattal Cuneóban.
jan. 5
13:42
Gyász: 35 évesen elhunyt Völgyi Dániel testvére (She)
Harmincöt éves korában elhunyt a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár játékosának, Völgyi Dánielnek a testvére, Roland.
jan. 5
13:45
Dzsudzsák Balázs hazatért, itt készült fotó a válogatott sztárjáról (Ripost)
A családja körében osztott meg képet a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.
jan. 5
14:00
La Liga: elég volt egy gól, hozta a kötelezőt a Granada (She)
A Granada hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Mallorcát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 19. fordulójában.
jan. 5
14:36
Serie A: Immobile 61 éve nem látott formában, a Lazio legyűrte a Bresciát (She)
A Lazio a 91. percben született Immobile-góllal 2–1-re legyőzte a mérkőzés jelentős részét emberhátrányban töltő Bresciát az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 18. fordulójában.
jan. 5
14:54
Férfi kézi: zárt kapuk mögött kikaptunk a csehektől (She)
Az Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott zárt ajtók mögött 31–22-re kikapott Csehországtól.
jan. 5
15:06
Bravúrral lett tornagyőztes a férfi vízilabda-válogatott (Infostart)
A másfél hét múlva kezdődő Európa-bajnokságra házigazdaként készülő magyar férfi vízilabda-válogatott 14-14-es döntetlent játszott a vendéglátó olaszokkal a cuneói nemzetközi torna zárómérkőzésén vasárnap, és jobb gólkülönbségének köszönhetően megnyerte a viadalt.
jan. 5
15:06
Ftc: U21-es válogatott támadót szerződtettek – hivatalos (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette az ETO FC Győr 19 éves utánpótlás-válogatott támadóját, Szánthó Regőt.
jan. 5
15:30
Gyorskorcsolya sprint ob: Nagy Alexandra megvédte címét (She)
A férfiaknál Bejczi Botond, míg a nőknél a címvédő Nagy Alexandra nyerte meg a gyorskorcsolyázók sprint országos bajnokságát a Városligeti Műjégpályán.
jan. 5
15:33
Angyal Zoltán összejár kedvenc kajakosaival (BorsOnline)
Legendás szakosztályt épített Angyal Zoltán a Honvédnál, majd a kajak-kenu-válogatott szövetségi kapitányaként érmek garmadát szerezték a sportolói.
jan. 5
15:36
FA-kupa: ezért kezdődnek óra egykor és tizenhatkor a meccsek (She)
Hétvégén rendezik az angol FA-kupa harmadik fordulóját, a mérkőzések azonban óra egykor, óra tizenhatkor és harmincegykor kezdődnek, illetve kezdődtek. Íme, a magyarázat!
jan. 5
15:38
Tenisz: Fucsovics fordított, és főtáblás Dohában (She)
Fucsovics Márton három szettben legyőzte a világranglista 105. helyén álló cseh Jirí Veselyt a selejtező második fordulójában, ezzel főtáblára jutott a Dohában zajló, 1 465 260 dollár összdíjazású, kemény pályás tenisztornán.
jan. 5
15:51
Nagy meccset nyert a Fradi a Vidi ellen: zöldben az új Dzsudzsák (Ripost)
A következő évtized nagy magyar csillagának tartják a focistát.
jan. 5
16:06
La Liga: a Villarreal Cazorla góljával fordított és nyert (She)
A Villarreal 2–1-re legyőzte a vendéglátó Real Sociedadot a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 19. fordulójában.
jan. 5
16:12
Férfi kézi Eb: biztossá vált, hogy Bodó és Lékai sem játszhat (She)
Gulyás István szövetségi kapitány szűkítette a magyar férfi kézilabda-válogatott keretét, így biztossá vált, hogy sérülése miatt sem Bodó Richárd, sem Lékai Máté nem tarthat a csapattal az Európa-bajnokságra.
jan. 5
16:54
Női kézi: válogatott irányító érkezett idény közben a Rosztovhoz (She)
A Rosztov-Don női kézilabdacsapata leigazolta az orosz válogatott 22 éves irányítóját, Jaroszlava Frolovát.

Keresés