2020. január 6. hétfő

jan. 6
0:06
Elfogult számolgatás – Malonyai Péter jegyzete (She)
Kifejezetten elfogult vagyok Dibusz Dénessel, és – bocsásson meg a (sport)világ – különös tiszteletem okai között nem a futball szempontjai az e...
jan. 6
0:06
Dráma az Nfl-ben: kiesett a címvédő (Blikk)
A címvédő New England Patriots kiesett a profi amerikaifutball-liga (NFL) rájátszásának első fordulójában, mivel hazai pályán 20-13-ra kikapott a Tennessee Titanstől.
jan. 6
0:10
Duna-menti Bayern – Moncz Attila publicisztikája (She)
A Bayern München szombaton elutazott Dohába, hogy immár tizedik alkalommal ott kezdje meg a felkészülését a Bundesliga tavaszi idényére. A csapa...
jan. 6
0:10
Kikapott Babos Tímea (Blikk)
Babos Tímea nem jutott a főtáblára a 652 ezer dollár összdíjazású sencseni keménypályás női tenisztornán.
jan. 6
0:14
Hosszú Katinka egyértelművé tette, mi lesz 2020-ban (Blikk)
Rögtön az év elején egyértelművé tette Hosszú Katinka (30), hogy 2020-ban is a csúcsra tör. A háromszoros olimpiai bajnok sportoló jelenleg Dél-Afrikában készül az idei esztendő versenyeire. Ezek közül természetesen kiemelkednek a tokiói ötkarikás játékok, ahol a négy évvel ezelőtti riói viadalhoz hasonlóan aranyérmeket szeretne begyűjteni.
jan. 6
0:18
Hétfői sportműsor: Ibrahimovic visszatérhet a San Siróba (She)
Hétfőn jó eséllyel Milánóra figyelhet leginkább a sportvilág, hiszen visszatérése óta először léphet pályára a Milan színeiben Zlatan Ibrahimovic. A Serie A 18. fordulójából hátralévő meccsein pályára lép még a Juventus, a Napoli és az Inter – utóbbi kettő egymás ellen. Emellett még a Leeds ellen megpróbál az angol FA-kupa legjobb 32 csapata közé k
jan. 6
0:18
Alonso dakaros premierjén akadt pár probléma (Blikk)
Autóversenyzői karrierje első dakaros szakaszán a 11. helyen ért célba Fernando Alonso (38). A kétszeres Forma–1-es világbajnok pilótának akadt néhány problémája a 319 kilométeres mért szakaszon.
jan. 6
0:22
Ez vicc? Itthon több a profi focista, mint a németeknél (Blikk)
Meghökkentő számokra derült fény a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) friss jelentéséből, amelyből kiderül, hogy hazánkban több profi játékos keresi a kenyerét focival, mint például Németországban.
jan. 6
0:26
Másodszor is simán nyert a női vízilabda-válogatott a felkészülési tornán (Blikk)
A jövő vasárnap kezdődő Európa-bajnokságra házigazdaként készülő magyar női vízilabda-válogatott második mérkőzésén is magabiztos győzelmet aratott a Dunaújvárosban zajló nemzetközi torna vasárnapi játéknapján.
jan. 6
0:54
Súlyemelés: súlyos vádak Aján Tamás ellen az Ard csatorna dokujában (She)
A német ARD televízió a Titkos dopping – a súlyemelők ura című dokumentumfilmjében tárja fel bizonyítékait, amelyek arról árulkodnak, hogy az Aján Tamás által vezetett Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) korrupt módon működött, titkos számlát vezetett, eltussolta a doppingolást.
jan. 6
1:06
Férfi röpi: győzött a címvédő Kazincbarcika az Extraligában (She)
A címvédő Kazincbarcika három játszmában legyőzte a magyar utánpótlás-válogatottat a férfi röplabdázók Extraligájában.
jan. 6
4:24
Ilyen mesés havi fizetésért futballozhat Vadócz Krisztián Uruguayban (Blikk)
Újabb kontinensen mutathatja meg tudását Vadócz Krisztián (34). A 42-szeres magyar válogatott labdarúgó elhagyta a Budapest Honvédot, és nagy valószínűséggel Uruguay sztárcsapatában, a Penarolban folytatja pályafutását. Az együttest 2009-ben az évszázad dél-amerikai egyesületének választották, 52-szeres bajnok, ötszörös Libertadores-kupa-győztes.
jan. 6
5:30
Gömbölyű keblek, ledobta a melltartót a dögös üzletasszony (Ripost)
A vadóc szőkeség, Anastasia Skyline Miamiban lakik, innen posztolt fotót magáról.
jan. 6
7:06
Nba: 132 ponttal sem tudott nyerni a Knicks (She)
Az NBA vasárnapi játéknapján a Los Angeles Clippers három ponttal győzött a New York Knicks ellen. Nyert a Miami Heat és a Los Angeles Lakers is.
jan. 6
7:24
Nhl: hazai pályán kapott ki három góllal a Penguins (She)
Az NHL vasárnapi játéknapján a Calgary Flames és az Anaheim Ducks is szétlövés után nyert. Kikapott a Pittsburgh Penguins és a Carolina Hurricanes.
jan. 6
7:24
Egy szinten a világbajnokkal (Azenpenzem)
Szikrázóan kemény mérkőzésen a magyar férfi-vízilabdaválogatott 14-14-es döntetlent játszott a cuneói torna döntőnek számító utolsó mérkőzésén, s jobb gólarányával megnyerte a viadalt.
jan. 6
7:30
Súlyos vádak: a német közszolgálati televízió oknyomozása szerint 5,5 millió dollár tűnt el az Aján Tamás vezette Nemzetközi Súlyemelő Szövetségtől (444.hu)
Az ARD riportjában a magyar doppingellenőröket is meggyanúsították azzal, hogy megvesztegethetők.
jan. 6
7:36
Itt a meglepetés, ennyi magyar aranyat jósolnak az olimpiára (Ripost)
Ha hinni lehet az előrejelzéseknek, vizes nemzet leszünk Tokióban is.
jan. 6
7:54
Súlyos korrupciós vádakat fogalmaztak meg Aján Tamás ellen (Behaviour)
Úgy tűnik, hogy minden eladó a Nemzetközi Súlyemelő Szövetségnél – írja a FAZ.
jan. 6
8:06
A legjobbak legjobbjai – még 10 nap Az Év Sportolója Gáláig (She)
Év Sportolója választás az 1958-as kezdetektől napjainkig.
jan. 6
8:15
Kivizsgálná a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség az ARD televízió vádjait (SzMo)
A német közszolgálati televízió csatorna oknyomozó újságírói súlyos vádakat fogalmaznak meg az Aján Tamás vezette szövetséggel és a Magyar Antidopping Csoporttal szemben.
jan. 6
8:48
Dibusz Dénes: Erre igenis büszke lehet az ember! (She)
A Ferencváros kapusa elismerte, jót tett az önbecsülésének, hogy az Európa-ligában szereplő csapatok legjobb tíz kapusa közé rangsorolták, és miután a szemöldöke rendbe jött, alig várja a spanyolországi edzőtábort.
jan. 6
9:00
látni kell Klopp reakcióját C. Jones csodagóljára! (She)
Mint beszámoltunk róla, a tartalékos csapattal felálló Liverpool a 18 éves Curtis Jones gyönyörű találatával legyőzte a városi rivális Evertont, és így továbbjutott az FA-kupában. És mikor az angol U-válogatott középpályás betekerte a labdát, úgy tűnt, Jürgen Klopp is ráébredt egy pillanat alatt, igazi csiszolatlan gyémántra bukkant!
jan. 6
9:18
Női kézi: Pena titka – ezért bírja a vb-ezüst után is csúcsformában a sorozatterhelést (She)
Fölényes győzelemmel kezdett a Siófok a női kézilabda EHF-kupában: a címvédő a dán Köbenhavn HB együttesét verte meg 36–23-ra a csoportkör első fordulójában vasárnap. Az NSO Tv stábja a találkozón 11 gólt szerző friss vb-ezüstérmes Nerea Penával és a kapuban parádézó Szikora Melindával beszélgetett.
jan. 6
9:20
Pena titka – ezért bírja a vb-ezüst után is csúcsformában a sorozatterhelést (She)
.
jan. 6
9:24
Női kézi: ezért bírja Pena a vb-ezüst után is csúcsformában a sorozatterhelést (She)
Fölényes győzelemmel kezdett a Siófok a női kézilabda EHF-kupában: a címvédő a dán Köbenhavn HB-t verte meg 36–23-ra a csoportkör 1. fordulójában, vasárnap. Az NSO Tv stábja a találkozón 11 gólt szerző friss vb-ezüstérmes Nerea Penával és a kapuban parádézó Szikora Melindával beszélgetett.
jan. 6
9:26
Pl: Adebayor lehet a B-terv, az újonc visszavinné Angliába (She)
Az UEFA pénzügyi fair play (FFP) szabályai miatt kényszerpályára kerülhet az Aston Villa, amely Wesley térdsérülése miatt új csatárt szerződtetne januárban. Az olcsó megoldás az Arsenal és a Manchester City korábbi támadója, a december óta szabadon igazolható Emmanuel Adebayor lehet – írja a Daily Mirror.
jan. 6
9:30
A Lakers blokkparádéval, a Clippers pontesővel tudott nyerni (She)
Húsz sapkát osztottak ki Anthony Davisék, a Clippersnél hárman is harminc pont fölé jutottak – ennek ellenére mind a két nyugati nagyágyú nehezen húzta be a győzelmet az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában. Jimmy Butler nélkül nyert a Miami, újra remekelt a Memphis, tovább zárkózik a Minnesota.
jan. 6
9:42
A Magyar Antidopping Csoport közleményben utasítja vissza a korrupciós vádakat (444.hu)
Tiltakoznak és a leghatározottabban visszautasítanak mindent. A német ARD köztévé riportja szerint a magyar doppingellenőrök kenhetők.
jan. 6
9:54
Az olasz bajnokság meccsei uralják a sportkínálatot (Infostart)
A Serie A öt mérkőzésén kívül az angol FA Kupa egyik mérkőzését is élőben nézheti a focikedvelők hétfőn. Folytatódnak a tenisz WTA-tornák, a darts-vb, a négysáncverseny és a Kincsem+.
jan. 6
9:54
Tenisz: Babos javított, Fucsovics a 70. a világranglistán (She)
Babos Tímea egyesben a 87., párosban a második helyen áll a női teniszezők első, 2020-as világranglistáján. Fucsovics Márton továbbra is a 70. helyen áll a férfiteniszezők mezőnyében.
jan. 6
10:06
Felkészülés: a Dvtk ciprusi edzőtáborral hangol a tavaszra (She)
A ciprusi másodosztályban szereplő Oniszilosz Szotirasz lesz az első ellenfél a DVTK ciprusi edzőtáborában, ahol a lengyel élvonalbeli Górnik Zabrze ellen zárul a program, s terveznek még egy felkészülési mérkőzést is, egyelőre nem ismert ellenfél ellen.
jan. 6
10:06
Fucsovics továbbra is a 70., Babos párosban a második a világranglistán (Behaviour)
Babos egyesben is javított pozícióján, Balázs Attila a pedig a 131. a rangsorban. Az élen változatlanul Rafael Nadal és Ashleigh Barty áll.
jan. 6
10:08
összeállt egy képre Zidane-nal, viccből megfejelte (She)
Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Almería tulajdonosa, Turki al-Sejk nem pont olyan, mint a többi csapattulaj… Erre kaptunk most újabb bizonyítékot.
jan. 6
10:18
Románia: sikkasztás és adócsalás – nyomoznak a labdarúgó-szövetség ellen (She)
Bár csupán az új év első napjaiban vált nyilvánossá, hónapok óta zajlik a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) nyomozása a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) munkatársai ellen. Az ügyészek az ősz folyamán több alkalommal is iratokat foglaltak le a szövetség bukaresti székházában, ismeretlen tettes ellen nyomozva bűnszervezetben
jan. 6
10:20
Súlyemelés: Rosszindulatú célozgatások, nem valós információk – reagált a Macs (She)
A Magyar Antidopping Csoport közleményben reagált az Aján Tamás sportdiplomatát és a csoport munkáját ért vádakra. Mint beszámoltunk róla, a német ARD Televízió oknyomozó újságírói csapata által készített, a Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) doppingellenőrzési teszt-programját vizsgáló dokumentumfilmben azt állították, az Aján által vezetett Nem
jan. 6
10:33
Balotelli jobban zongorázik Lisztnél (BorsOnline)
Nem csak a futballpályán művészkednek a labdával, de „civilben” is menők az egykori és mai futballsztárok, akik hobbiját csokorba kötöttük.
jan. 6
10:36
Korrupciós ügyekkel vádolják Aján Tamást és a MACS-ot (Infostart)
Súlyos vádakat fogalmazott meg Aján Tamás ellen dokumentumfilmjében az ARD német közszolgálati televíziós csatorna, amely szerint korrupciós ügyek miatt indulhat büntetőeljárás a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) elnökével szemben. Szóba kerül a Magyar Antidopping Csoport munkája - a MACS visszautasította a vádakat.
jan. 6
10:39
MACS: Hamis és elfogadhatatlan színben tüntették fel a doppingellenőreink munkáját (Behaviour)
Kétségbevonhatatlan tisztességükért minden erővel küzdeni fognak, ha szükséges akár jogi úton is – reagáltak az ARD dokumentumfilmjére.
jan. 6
10:45
Újabb álom teljesült, itt járt a magyar olimpiai bajnok (Ripost)
A háromszoros olimpiai bajnok pólós, Kiss Gergely újabb csúcseseményre jutott el.
jan. 6
10:48
Csipes Tamara céljai: Tokió, egyes és négyes, Francia Polinézia (She)
A szegedi világbajnokságon K–4 500 és K–1 1000 méteren is győztes Csipes Tamara nem görcsöl azon, ha olykor szalad a lakás. Az olimpiai bajnok kajakosnak a legfontosabb, hogy az anyaságot és az eredményes sportolást össze tudta egyeztetni, a vébén a négyessel nyert aranyérmét pedig a legkülönlegesebbek közé sorolja, mert megszerzésébe a szívét és a
jan. 6
10:54
Erste Liga: buliból lőtt góllal zárta le a Gyergyó elleni meccset a Vasas (She)
Vasárnap este az Erste Ligában a Vasas 3–1-re legyőzte a Gyergyói HK-t, ezzel az idényben harmadik, rendes játékidőben aratott győzelmét könyvelhette el a sereghajtó. A találkozó utolsó gólját Czakó Barna szerezte 18.4 másodperccel a vége előtt. Buliból, a saját térfeléről...
jan. 6
10:57
Ard: súlyos vádak Aján Tamás és a Macs ellen (HírTV)
Súlyos vádakat fogalmazott meg Aján Tamás ellen dokumentumfilmjében az Ard német közszolgálati televíziós csatorna.
jan. 6
11:03
Már két helyszínen nyert a 21 éves norvég – A semmiből ugrott az élre Lindvik (BorsOnline)
A norvégok eddig ismeretlen üdvöskéje, a Négysánc-versenyen életében először sze
jan. 6
11:06
Év Sportolója Gála: szűkülnek a tízes listák, kategóriánként hárman maradnak (She)
11 órától tart sajtótájékoztatót a Magyar Sportújságírók Szövetsége és az M4 Sport – Az Év Sportolója 2019 Gála szervezőbizottsága a tíz nap múlva, január 16-án esedékes rangos esemény helyszínén, a Nemzeti Színházban. A tájékoztatón – amelyet az M4 Sport élőben közvetít – lezárul a szavazás, szűkülnek a tízes listák.
jan. 6
11:18
Fehérvár Fc: Fiola tavasszal visszatérne a válogatottba (She)
Fiola Attila, aki a téli szünet előtt tért vissza a pályára, szeretné minél hamarabb visszanyerni korábbi formáját, és akár már a márciusi, Európa-bajnoki pótselejtezőn szerepelne a magyar labdarúgó-válogatottban.
jan. 6
11:48
Sepsi Osk: Újpestről érkezett az első téli igazolás (She)
A román élvonalban szereplő Sepsi OSK hivatalos Facebook-oldalán jelentette be első téli igazolását: két és fél évre szóló szerződést kötött a marosvásárhelyi születésű, legutóbb az Újpestben futballozó Kovács Lóránttal.
jan. 6
11:48
Bajban a magyar válogatott, az orvosok állítják össze a csapatot (Ripost)
Két nagyon komoly hiányzója is lesz a magyar férfi kézilabda-válogatottnak a héten kezdődő Európa-bajnokságon. Gulyás István szövetségi kapitány nem kockáztatja meg a félig gyógyult sztárok szerepeltetését.
jan. 6
11:51
Visszautasítja a korrupciós vádakat a Magyar Antidopping Csoport (SzMo)
Szerintük a német ARD filmjében „minden tényleges bizonyítékot nélkülöző, rosszindulatú célozgatások” szerepelnek.
jan. 6
11:54
Év Sportolója Gála 2019: kihirdették a kategóriák legjobbjait (She)
A férfiaknál Liu Shaolin Sándor, Michelisz Norbert vagy Milák Kristóf, a nőknél Csipes Tamara, Hosszú Katinka vagy Kapás Boglárka lesz az Év Sportolója 2019-ben. Az idei gála sztárvendége a kilencszeres olimpiai bajnok amerikai úszó, Mark Spitz lesz. A voksoláson 399 sportújságíró adta le szavazatát.

Keresés