2020. január 28. kedd

jan. 28
0:00
Kobe Bryantet gyászolja a világ; 36 Nb I-es átigazolás (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
jan. 28
0:03
Az egész világot megrendítette Kobe Bryant tragédiája (MMonline)
Cristiano Ronaldótól Michael Jordanen át Donald Trumpig számos sportoló és közéleti személyiség emlékezett meg a 41 évesen elhunyt kosárlegendáról
jan. 28
0:07
„Bryanttel egy példakép, egy legenda, egy globális ikon távozott az élők sorából” (MMonline)
Így írtak a lapok a Lakers ötszörös bajnok kosarasáról halálának másnapján
jan. 28
0:12
A Fekete Mamba – Kőfalvi Dániel publicisztikája (She)
Mennyire állhatunk közel egy színészhez, egy énekeshez vagy épp egy sportolóhoz? Persze, a bulvár és a közösségi média miatt lassan tudhatunk ke...
jan. 28
0:24
Ugye? – Malonyai Péter jegyzete (She)
Tegnap, ma, póló póló hátán itt a 2. oldalon, de hát, emberek, nagy hirtelenjében két éremmel gazdagodott a magyar vízilabda: a fiúk aranya és...
jan. 28
3:33
Nem tudta növelni előnyét a Juventus, mert meglepetésre kikapott Nápolyban (MMonline)
Gyenge támadójátékkal is élen a Real Madrid
jan. 28
3:36
Babosék zsinórban harmadszor az Aus. Open elődöntőjében (She)
A 2018-as győzelem és a 2019-es második hely után zsinórban harmadszor jutott legalább elődöntőig az ausztrál nyílt teniszbajnokságon a Babos Tímea, Kristina Mladenovic duó. A második helyen kiemelt párosnak az amerikai Cori Gauff és Caty McNally kettőse sem jelentett akadélyt, 1 óra 20 perc alatt két szettben, 6:2, 6:4-re győzött
jan. 28
3:37
Babos és Mladenovic negyeddöntős Melbourne-ben (MMonline)
Tenisz. A régi önmagát idéző svájci Stan Wawrinka ötszettes mérkőzésen kiejtette az orosz Danyiil Medvegyevet
jan. 28
3:39
Mindkét csapatunk jó úton halad Tokió felé (MMonline)
Vízilabda. Végre sikerült megtörnie a magyar férfiválogatottnak a hazai pálya átkát, hatvankét év után nyert szurkolói előtt Eb-t
jan. 28
3:43
Kobe Bryantet gyászolják világszerte (MMonline)
Kosárlabda. Lezuhant és kigyulladt az ötszörös NBA-bajnok magánhelikoptere, a balesetben szörnyethalt mind a kilenc utas, köztük a legendás játékos és 13 éves lánya is
jan. 28
5:30
Aus. Open: Babosék újabb győzelemmel a legjobb négy között (She)
A 2018-as győzelem és a 2019-es második hely után zsinórban harmadszor jutott legalább elődöntőig az ausztrál nyílt teniszbajnokságon a Babos Tímea, Kristina Mladenovic duó. A második helyen kiemelt párosnak az amerikai Cori Gauff és Caty McNally kettőse sem jelentett akadályt, 1 óra 20 perc alatt két szettben, 6:2, 6:4-re győzött.
jan. 28
6:00
Schladming: a Hirscher utáni korszak első esti versenye (Síelők)
Ma este ismét a tévé elé ülhetünk, hogy a világ legnépszerűbb esti szlalom versenyét megtekinthessük a Ski amadé sírégióban található Schladming (Planai) síterepéről.
jan. 28
6:33
Babosék már az elődöntőben Australian Openen (Azenpenzem)
Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic sorozatban harmadszor jutott be az elődöntőbe női párosban az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 28
6:39
Harmadszor is sikerült, Babosék egyre közelebb az újabb csodához (Ripost)
A 2018-as győzelem és a 2019-es második hely után zsinórban harmadszor jutott legalább elődöntőig az ausztrál nyílt teniszbajnokságon a Babos Tímea, Kristina Mladenovic duó.
jan. 28
6:45
Babosék újra az Australian Open elődöntőjében (HírTV)
Babosék két éve megnyerték a melbourne-i Grand Slam-tornát, tavaly pedig a döntőben maradtak alul.
jan. 28
6:48
Babos Tímeáék megállíthatalanok (Infostart)
Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic sorozatban harmadszor jutott be az elődöntőbe női párosban az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 28
6:48
Nb Ii: kölcsönadta fiatal támadóját a Nyíregyháza (She)
Motkó Benjámint kölcsönadta a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus, a fiatal támadó tavasszal az NB III Keleti csoportjában szereplő Tállya együttesében bizonyíthat – számolt be róla a nyiregyhazaspartacus.hu.
jan. 28
6:48
Babosék újra az elődöntőben az Austral Openen (Behaviour)
Sorozatban harmadszor jutott be az elődöntőbe női párosban Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 28
7:15
Ha nem is csalás, attól még fáj (Azenpenzem)
Az élet már csak olyan, hogy bár a rövid pályás gyorskorcsolyázók debreceni Európa-bajnokságán négy aranyérmet nyertünk, a legtöbb szó mégiscsak arról az ötödikről esik.
jan. 28
7:18
Nba: nyert a Mavs és a Rockets; elhalasztották a rangadót (She)
A Dallas Mavericks és a Houston Rockets is nyert az NBA legutóbbi játéknapján, Luka Doncicék az Oklahoma City Thundert, a James Hardent nélkülöző Rockets pedig a Utah Jazzt győzte le. A liga közben bejelentette, hogy Kobe Bryant halála miatt elhalasztja a Los Angeles Lakers–Los Angeles Clippers rangadót – erre magyar idő szerint szerda hajnalban ke
jan. 28
7:21
„LA és a kosárlabda örökre megváltozott” (BorsOnline)
Sokkolta az egész világot Kobe Bryant és 13 éves lánya tragikus halála. A 41 éves kosaras- legenda helikopter-balesetét vélhetően a köd okozta. Könnyes szemmel búcsúzik tőle a sportvilág.
jan. 28
7:48
Nhl: a jégkorongozók is megemlékeztek Kobe Bryantről (She)
A vasárnap helikop-terbalesetben elhunyt Kobe Bryant legendás kosárlabdázóra emlékező gyászszünetekkel kezdődtek az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) hétfői játéknapjának találkozói.
jan. 28
8:21
Kilóra adja-veszi a focistákat Duschatelet (BorsOnline)
Az újpesti fanatikusoknál elszakadt a cérna, drasztikus döntést hoztak: a tavaszi szezonban távol maradnak a meccsekről, és követelik Roderick Ducha­telet távozását.
jan. 28
8:36
Gordon karriercsúcsa papírformát borított a Jazz–Rockets rangadón (She)
A Dallas győzött Oklahoma Cityben, a Miami simán hozta a kötelezőt, a Kings csodával határos módon nyert Minnesotában, Zach LaVine döntötte el a Bulls-Spurst, míg a Cleveland váratlanul jó játékkal verte meg a Detroitot – a játéknap sztoriját azonban Eric Gordon szolgáltatta, aki 50 pontos karriercsúcsot szórt Salt Lake Cityben, ezzel váratlan
jan. 28
8:36
A labdarúgásé a főszerep a sportcsatornák kínálatában (Infostart)
Lesz azért, tenisz, alpesí sí, kerékpár és lóverseny is.
jan. 28
8:45
Brutális meccsek, ez vár a magyar válogatottra márciusban (Ripost)
Bíró Attila, a magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint „brutális” lesz a márciusi, trieszti kvalifikációs torna, amely az utolsó lehetősége az együttesnek arra, hogy kivívja a tokiói indulást.
jan. 28
8:48
Férfi kézi: Ligetvári a következő idényben újra Veszprémben játszik (She)
Nagy László, a Telekom Veszprém sportigazgatója egy interjúban elmondta, két légiós távozik a bakonyi klubtól, s a férfi kézilabda Európa-bajnokságon remekül teljesítő, jelenleg kölcsönben Spanyolországban szereplő Ligetvári Patrik visszatér nevelőegyesületéhez.
jan. 28
8:50
Nba: petíciót indítottak a szurkolók – Bryantet akarják a logón (She)
Több, mint másfél millió ember írta már alá azt a petíciót, hogy a vasárnap elhunyt Los Angeles Lakers-legenda, Kobe Bryant képe legyen látható az NBA (észak-amerikai profi kosárlabdaliga) logóján.
jan. 28
8:54
Gyász: nem volt feketedoboz Kobe Bryant helikopterében (She)
A TMZ hírportál úgy tudja, hogy nem volt feketedoboz abban a helikopterben, amely Kobe Bryanttel, lányával, a 13 éves Gigivel és másik hét áldozattal a fedélzetén lezuhant.
jan. 28
9:00
Nb Ii: megvan Mátyus János új segítője a Haladásnál (She)
A korábban a Haladásban is futballozó brazil Felipe Matos lett Mátyus János vezetőedző új segítője a labdarúgó NB II-ben szereplő Szombathelyi Haladásnál – számolt be róla a klub honlapja, a haladas.hu.
jan. 28
9:02
Aus. Open: óriási feltámadás után elődöntős Federer (She)
A svájci Roger Federer hatalmas feltámadás után bejutott az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság elődöntőjébe, miután a negyeddöntőben öt játszmában (6:3, 2:6, 2:6, 7:6, 6:3) legyőzte az amerikai Tennys Sandgrent.
jan. 28
9:21
Vízilabda EB: Vogel Soma a büntetőölő (BorsOnline)
A magyar pólóválogatott kapusa nem először dönt el finálét azzal, hogy büntetőt hárít. Vogel Soma védése most Eb-címet ért.
jan. 28
9:30
Paks: nem vitatkoznak Böde „pelenkás” nyilatkozatával (She)
A Paksi FC középpályása, Balogh Balázs amondó, nem lehet vitatkozni Böde Dániel szombati nyilatkozatával, aki a bátorságot hiányolta a Fradi elleni vesztes bajnokin.
jan. 28
9:42
Kerékpár: 9 millió forintos biciklitúrát szervez Armstrong (She)
Kerékpártúrát szervez Lance Armstrong Mallorcán, írja az amerikai bulvármédium, a TMZ. Az amerikai kerékpárossal akárki együtt tölthet közel egy hetet, aki kifizeti a több mint 9 millió forintos árát az utazásnak.
jan. 28
10:00
Aranycipő: Cr betalált, de Erling Haaland így is beérte őt (She)
Továbbra is a Lazióban futballozó Ciro Imobbile vezet az Aranycipő-versenyben.
jan. 28
10:06
Aus. Open: Fajta Péter nyolcaddöntős a junioroknál (She)
Fajta Péter második győzelmével bejutott a nyolcaddöntőbe a juniorok között a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 28
10:24
Csütörtöki sportműsor (01.30.) (She)
Csütörtök este a Spanyol Király-kupa nyolcaddöntőjében a Leganés próbálja megállítani Lionel Messit és az FC Barcelonát a Camp Nouban. A katalánok mellett pályán a Sevilla is. A férfi kézilabda NB I-ben egy mérkőzést, míg jégkorong Erste Liga felsőházában két találkozót is rendeznek. Péntek hajnalban Denver Nuggets–Utah Jazz NBA-meccs a televíziók
jan. 28
10:27
Új női bajnokot avatnak Melbourne-ben (Azenpenzem)
.
jan. 28
10:30
Gyász: LeBron James szívszorító üzenetben búcsúzott Kobe Bryanttől (She)
A Los Angeles Lakers sztárja, LeBron James is elbúcsúzott a közösségi média felületein a vasárnap helikopter-balesetben elhunyt kosárlabdázótól, Kobe Bryanttől.
jan. 28
10:42
Szalai Ádám: A tavasszal mindent a magyar válogatottnak rendelek alá (She)
A tavasszal mindent alárendel a nemzeti csapat sikerének a Bayern München ellen készülő 61-szeres válogatott-labdarúgó, Szalai Ádám, aki a hétfői szabadnapját a jótékonyság jegyében töltötte.
jan. 28
10:51
Elképesztő dolgot láttak a nézők, erre csak Federer képes (Ripost)
A svájci Roger Federer bejutott az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság elődöntőjébe, miután legyőzte az amerikai Tennys Sandgrent.
jan. 28
11:12
Nb Ii: közel kétméteres csatár a Haladás ötödik téli igazolása (She)
A labdarúgó NB II-ben a 18. helyen álló Szombathelyi Haladás szerződtette Tóth Barnát, az ősszel a Nyíregyháza Spartacusban szereplő 24 éves támadót.
jan. 28
11:12
Fajta Péter nyolcaddöntős a junior Australian Openen (Behaviour)
Második győzelmével bejutott a nyolcaddöntőbe a juniorok között Fajta Péter a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 28
11:14
Federer káromkodott, ápolást kért, majd meccslabdákról fordított az Australian Openen (videó) (Behaviour)
A 20-szoros Grand Slam-bajnok Roger Federer hét mérkőzéslabdát hárítva bejutott az elődöntőbe a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 28
11:36
Férfi vízi Eb: sokat jelentő siker 21 év után, de nem szabad elkényelmesedni (She)
A huszonegy éve várt Európa-bajnoki győzelem után sem kényelmesedhet el a magyar férfi pólóválogatott, ha esélyesként akar menni az olimpiára.
jan. 28
11:42
Ausztrália: Drogba és Trezeguet is pályára lép a tűzvész gálameccsén (She)
Didier Drogba és David Trezeguet is pályára lép Sydneyben azon a labdarúgó-mérkőzésen, amelynek bevételét az ausztráliai tűzvész okozta károk enyhítésére ajánlottak fel.
jan. 28
11:44
Férfi kosárlabda: elfogadta az elnökség Ivkovics lemondását (She)
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöksége megtárgyalta Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány klubedzői feladatvállalása miatti felmondását, és úgy döntött, elfogadja.
jan. 28
11:48
Alpok-Adria-kupa: idényzáró futam lesz az a Szilveszter-rali (She)
A nemzetközi Alpok-Adria Rali Kupa (AARC) idényzáró futama lesz az idén a Szilveszter-rali.
jan. 28
11:54
Tottenham: megegyeztek a Psv-vel, holland válogatott szélső érkezik – sajtóhír (She)
A Tottenham Hotspur labdarúgócsapata megegyezett a PSV-vel Steven Bergwijn klubváltásáról – számolt be róla a Sky Sports.
jan. 28
11:54
Szívszorító sorsok, Kobe Bryanttől búcsúzik LeBron James (Ripost)
Sokáig hallgatott az NBA jelenlegi legjobbja, ez volt az oka. A Lakers mai sztárja barátját gyászolja.

Keresés