2019. december 31. kedd

dec. 31
0:06
Keddi sportműsor: téli sportok, jégkorong, szilveszteri ügető (She)
A 2019-es naptári év utolsó napja sem maradhat el lósport nélkül – 13 órától szilveszteri ügető. A jégkorong rajongói déltől élőben láthatják a Spengler-kupa döntőjét. Délután síugrással és sífutással hangolódhat mindenki a szilveszterre.
dec. 31
0:06
Szucsánszki Zita vallomása: „Nagyon nehéz volt újra a pályán lenni” (Blikk)
Bár sokáig vezetett az FTC-Rail Cargo Hungária a Győri Audi ETO ellen a női kézilabda-NB I csúcsrangadóján, nagy küzdelemben végül 28-27-es vereséget szenvedett a fővárosi csapat. A ferencvárosiak irányítója most tért vissza a pályára, először játszott anyukaként.
dec. 31
0:10
Knoch Viktor vallomása: „Hosszú pályafutás áll mögöttem” (Blikk)
Pályafutása lezárása után is komoly céljai vannak Knoch Viktornak (30), aki Pjongcsangban tavaly olimpiai bajnoki címet szerzett a rövid pályás gyorskorcsolyaváltó tagjaként 5000 méteren. A visszavonulását márciusban bejelentő sportoló edzőként is a legjobb akar lenni.
dec. 31
0:14
Elég felemásra sikerült a magyar labdarúgó-válogatott számára 2019 (Blikk)
Az Európa-bajnokságra egyelőre nem sikerült kijutni, de még él a remény.
dec. 31
5:42
Gömbölyű keblek, mellbimbót villantott a dögös színésznő (Ripost)
Abigail Ratchford eddig sem volt szégyenlős, legújabb fotóján rengeteget mutat magából.
dec. 31
7:06
Kulcsjátékos távozik a Veszprém kézilabdacsapatától (Infostart)
A szlovén jobbszélső, Dragan Gajic hétfőn bejelentette, hogy az idény végén távozik a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatától.
dec. 31
7:18
A vb-arany is kevés a dobogóhoz (Azenpenzem)
Nincs könnyű dolguk a sportújságíróknak, hogy az Év sportolója választáson a férfiaknál kiket szavazzanak be az első háromba, mert négyen is olimpiai számban lettek világbajnokok.
dec. 31
7:21
Válás közben is dolgozik Lisztes Krisztián – interjú (BorsOnline)
Hogyan ment a síelés? Az idén életemben először volt léc a lábamon. A lányomma
dec. 31
7:48
Elképesztő összegek, ezeket az ékszereket viselte Ronaldo (Ripost)
Az Aranylabdát nem kapta meg idén Cristiano Ronaldo, de a klasszis labdarúgó egy kisebb díjat bezsebelt az év végén. A portugál sztár a legdrágább ékszereiben pompázott a ceremónián.
dec. 31
8:06
Nhl: nyert a Pittsburgh, de újabb kulcsjátékosa sérült meg (She)
A Pittsburgh Penguins hazai pályán 5–2-re legyőzte az Ottawa Senatorst az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában, de sérülés miatt elveszítette Jake Guentzelt.
dec. 31
8:21
Fegyverszünet van a Hammerl családban (BorsOnline)
Meghittségben és nyugalomban teltek az ünnepek a Nemzet Sportolója, a sportlövő olimpiai bajnok Hammerl László családjában. De ez nem volt mindig így.
dec. 31
8:24
Élőben szilveszterkor a Loviról is (Infostart)
A Szilveszteri Ügető versengésén kívül jégkorongot, sífutást és síugrást közvetítenek élőben a hazai tévécsatornák.
dec. 31
8:36
Nba: fontos Suns-győzelem Portlandben; meglepték a Miamit (She)
Devin Bookerék 19 pontos hátrányból felállva nyertek egyik riválisuk otthonában az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának hajnali játéknapján, míg a Miamit váratlanul az erősen tartalékos Washington állította meg. Lezárta rossz sorozatát a Hawks, a Wolves is megverte a Brooklynt, nem hibázott a Milwaukee és a Utah.
dec. 31
8:51
Búcsú 2019-től, ezek voltak a sportélet nagy pillanatai (Ripost)
Csodás sikerektől és kisebb botrányoktól volt hangos az idei év a magyar sportban. Szubjektív összeállításunkban minden hónapból egyetlen pillanatot ragadtunk ki.
dec. 31
9:06
Ezek voltak 2019 legjobb focimeccsei (888.hu)
Totálisan szubjektív lista!
dec. 31
9:12
Férfi kézi: Gajic bejelentette, valóban elhagyja a nyáron Veszprémet (She)
A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának szlovén jobbszélsője, Dragan Gajic a közösségi oldalán jelentette be, hogy a nyáron elhagyja a magyar csapatot.
dec. 31
9:21
Így lepte meg nejét Marco Rossi (BorsOnline)
A magyar fociválogatott szövetségi kapitánya többször elmondta már: neki a család az első. Marco Rossi ilyenkor csak a szeretteivel foglalkozik.
dec. 31
9:30
Szerdai sportműsor (01.01.) (She)
Az új év első napján rendezik meg az angol Premier League 21. fordulóját – az összes találkozó a televíziók képernyőire kerül, az Arsenal–Manchester United rangadót pedig az NSO-n is élőben követhetik! Megérkeztünk a darts-világbajnokság 16. napjához, azaz a döntőhöz: a végső összecsapást Peter Wright és Michael van Gerwen vívja meg egymással. Ezút
dec. 31
9:36
Csütörtöki sportműsor (01.02.) (She)
Egy mérkőzés maradt a csütörtökre a Premier League 21. fordulójából – az éllovas Liverpool a jól telesítő újoncot, a Sheffield Unitedet fogadja az Anfield Roadon. A női kézilabda NB I-ben MTK–Győri Audi ETO KC a televízióban. Nem maradhat el a női kosár NB I, valamint a hajnali NBA-találkozó sem!
dec. 31
9:42
Pénteki sportműsor (01.03.) (She)
Pénteken két találkozóval jelentkezik a spanyol La Liga – Valladolid–Leganés és Sevilla–Athletic Bilbao. Négy mérkőzést rendeznek a jégkorong Erste Ligában, élőben láthatják a Fehérvár AV19 EBEL-meccsét. Este 19 órától Kaposvári KK–DEAC a férfi kosár NB I-ben!
dec. 31
9:48
Nb Ii: Minden csapatrészben erősítésre lenne szükség – Mátyus (She)
Mint beszámoltunk róla, Mátyus János lett az NB II-ben kieső helyen álló Haladás vezetőedzője – a most futó bajnokságban ő a harmadik szakember a csapat élén. Séllei Árpád ügyvezető és az új edző is megszólalt a kinevezés kapcsán.
dec. 31
10:06
Szombati sportműsor (01.04.) (She)
Vasárnap Angliában az FA-kupáé lesz a főszerep – a legjobb 64 meccsei közül hármat nézhetnek végig a televízió képernyőjén, köztük a Manchester Unitedet és a Manchester Cityt. A spanyol La Ligában városi derbit vív a Real Madrid és a Barcelona is. A magyar férfi kézilabda-válogatott Csehországgal játszik felkészülési meccset Győrben. Az NFL-ben két
dec. 31
10:08
Rp. gyorskori Eb: 23 ország 135 versenyzője Debrecenben (She)
Lezárult a szám szerinti nevezés a januári debreceni rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságra – olvasható a viadal hivatalos honlapján. Egyelőre 23 ország 135 versenyzője került fel a részvételi listára, de ez még módosulhat.
dec. 31
10:12
Nb Ii: Simon András távozik az Mtk-tól – hivatalos (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő MTK Budapest a hivatalos honlapján tudatta, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Simon Andrással.
dec. 31
10:14
„Idióta” Ab, boldogtalan Obj, óriási tömegbunyó – erről szólt az Nfl 2019-ben (She)
A 2019-es év sok szempontból különlegesre sikeredett az NFL világában (is). Rengeteg említésre méltó dolog történt mind a pályán, mind azon kívül – Myles Garrett például egy életre megutáltatta magát sokakkal, míg Antonio Brown olyan műsort csinált a nyáron, amit még a cirkuszban is megirigyelnének. Szemezgessünk egy kicsit az esztendő legjeiből!
dec. 31
10:18
Vasárnapi sportműsor (01.05.) (She)
Vasárnap tovább folytatódnak az angol FA-kupa küzdelmei: pályán a Chelsea és a Tottenham. A Liverpool 17 órától a városi riválisát, az Evertont látja vendégül. Az olasz Serie A-ban és a spanyol La Ligában is négy meccset rendeznek. A női kézilabda NB I-ben láthatjuk a Győri Audi ETO KC–Dunaújvárosi Kohász találkozót, míg a női EHF-kupában a Siófoké
dec. 31
10:21
Maradona samponreklámhoz hasonlította Ronaldót – ezek voltak 2019 legjobb aranyköpései (BorsOnline)
Ma véget ér a 2019-es esztendő, ez alkalomból a sportév 19 legjobb nyilatkozatát kötöttük csokorba.
dec. 31
10:21
Eldőlt: Budapest rendezheti meg a 2023-as atlétikai vb-t (SzMo)
A kormány elfogadta a főpolgármester feltételeit, kezdődhetnek az előkészületek.
dec. 31
10:54
Atlétika: minden akadály elhárult a 2023-as budapesti vb megrendezése elől (She)
A magyar kormány határozatba foglalta, hogy elfogadja a Fővárosi Közgyűlés feltételeit, így az utolsó akadály is elhárult a 2023-as atlétikai világbajnokság budapesti megrendezése elől.
dec. 31
10:56
Nb Iii: a dobogón telelnek, mégis távozik az edző (She)
A labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Cegléd a hivatalos honlapján közölte, hogy Schön László vezetőedzővel közös megegyezéssel szerződést bontott. Utódját egyelőre nem nevezték meg.
dec. 31
11:00
Pl: váratlan helyen köthet ki a Real Madrid sztárja – sajtóhír (She)
Angol és spanyol lapértesülések szerint már a januári átigazolási időszakban csapatot válthat James Rodríguez, aki az angol Premier League-be, az Evertonhoz igazolhat!
dec. 31
11:18
Dvsc: Szívesen fogadom Herczeg András gondolatait – Vitelki (She)
Vitelki Zoltán, a labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecen új vezetőedzője tudja, januárban nagyon rövid idejük lesz a felkészülésre, de mindent megtesznek, hogy a rajtra együtt legyen a DVSC.
dec. 31
11:42
Mexikó: 13 év után teljesítette fia utolsó kívánságát, bajnok lett! (She)
Szívszaggató utolsó kívánságot váltott most valóra a korábbi argentin válogatott futballista, Antonio Mohamed, aki edzőként bajnoki címet ünnepelhetett csapatával, a Monterrey együttesével a mexikói élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.
dec. 31
11:48
Danyi Gábor bevetette a győri csodafegyvert (Azenpenzem)
.
dec. 31
11:54
Női kosár Nb I: jogosulatlanul játszott az új győri légiós (She)
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) versenybizottsága helyt adott a ZTE NKK óvásának, így a Győr elleni idegenbeli bajnoki (amit a hazaiak 71–68-ra megnyertek) eredményét törölte, és azt 20–0-s különbséggel a zalaegerszegi női csapat javára jóváírta. Az ok: jogosulatlanul szerepelt a győriek új légiósa, Rachel Hollivay – írja az M
dec. 31
12:00
Tenisz: Marija Sarapova a brisbane-i tornán tér vissza (She)
Több mint négy hónapos kényszerpihenő után Brisbane-ben tér vissza a jövő héten Marija Sarapova, az oroszok volt világelső teniszezője.
dec. 31
12:00
Európa királynője: Hosszú Katinka óriási sikert ért el (Ripost)
Nincs nála jobb sportolónő a kontinensen. Milák Kristófnak és a győri kézilabdázónőknek is jár az elismerés.
dec. 31
12:06
Tshabalalától Messi 6. Aranylabdájáig – ez volt a ’10-es évek futballja! (She)
Egy Reddit-felhasználó, „TheStangun” egészen különleges összeállítással készült a 2010-es évek lezárására: megpróbálta közel két percben összefoglalni a ’10-es évek futballját. Íme, a végeredmény! Hiányzik valami?
dec. 31
12:24
Birkózás: Lőrincz Viktor az év legjobbja a nemzetközi szövetségnél (She)
Szenzációs évet zárt a magyar birkózás utánpótlás- és felnőtt szinten egyaránt, s az óesztendő legvégére is maradt egy örömteli hír: a nemzetközi szövetségnél (UWW) Lőrincz Viktor lett 2019 legjobb kötöttfogású birkózója – tájékoztatott a magyar szövetség.
dec. 31
12:27
Téli támadások – A közönség száz évvel megelőzte a korát (Behaviour)
Száz évvel ezelőtt a rossz időjárás miatt csak december 31-én sikerült megrendezni a labdarúgó-bajnokságot lezáró meccset, több mint háromezer néző előtt.
dec. 31
12:54
Tokió 2020: visszalépett Észak-Korea női futballcsapata (She)
Visszalépett a februári olimpiai selejtezőtornától Észak-Korea női labdarúgó-válogatottja.
dec. 31
12:56
Darts-vb: ezért nem fogott egymással kezet Price és Wright (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, Peter Wright parázs mérkőzésen győzte le Gerwyn Price-t a PDC dartsvilágbajnokság elődöntőjében hétfőn. Az összecsapás finoman szólva is hagyott beszédtémát maga után, és kedden a walesi játékos végül elnézést kért a közösségi oldalán.
dec. 31
12:58
Nba: tízmilliós büntetést kapott a Doncicot ellökő center (She)
Lökdösődés miatt 35 ezer dolláros (tízmillió forint) büntetést kapott Marquese Chriss, az észak-amerikai ligában (NBA) szereplő Golden State Warriors kosarasa.
dec. 31
13:00
Női kézi: német átlövők az Ftc kiszemeltjei között – sajtóhír (She)
A Thüringer Allgemeine Zeitung hétvégi cikkében foglalkozott a Thüringer HC női kézilabdacsapatával, amely győzelemmel zárta az évet, de a szurkolókat talán már jobban izgatja a keret várható alakulása. Több kulcsjátékos jövője is kérdéses, az egyaránt német válogatott Emily Bölkkel és Alicia Stolléval kapcsolatban pedig a lap megemlíti a Ferencvár
dec. 31
13:18
A BL-döntő szőke ciklonja, incselkedő bírónő, Varga Viktória – a 2019-es szelepcsajok (She)
Ismét eljött az év utolsó napja, azt pedig már megszokhatták olvasóink, hogy ilyenkor könnyedebb tartalmakra is kitekintünk, és természetesen idén sem maradhatott el az év szépe válogatás, lássuk, ebben az esztendőben mely hölgyek (vagy történeteik) nyerték el leginkább olvasóink tetszését: íme, a 2019-es szelepcsajok!
dec. 31
13:24
Öttusa: igazi sikerévet tudhat maga mögött az utánpótlás (She)
Korosztályos világbajnokságról négy, Európa-bajnokságról öt egyéni éremmel tértek haza fiatal öttusázóink 2019-ben, az U17-es leánycsapat pedig mindkét világversenyét megnyerte. Közben a sportág utánpótlásbázisa és az aktív klubok száma is nőtt.
dec. 31
13:39
Lesz atlétikai vb Budapesten 2023-ban, minden akadály elhárult (HírTV)
Nincs akadálya, hogy felépüljön az atlétikai központ, Budapest rendezi a 2023-as atlétikai világbajnokságot – írta hivatalos honlapján a Magyar Atlétikai Szövetség.
dec. 31
14:30
Ádáz harc az ezüstért (Azenpenzem)
Vasárnap három olyan csapat is pályára lépett a Premier League-ben, amelyek esélyesek a Bl-helyek valamelyikének megszerzésére.
dec. 31
14:42
Férfi vízilabda: Märcz 15 főre szűkítette a magyar válogatott keretét (She)
Märcz Tamás szövetségi kapitány hétfő este szűkítette a magyar férfi vízilabda-válogatott januári, hazai Európa-bajnokságra készülő keretét, 15 játékos utazik el a kétnapos szünet után a hétvégi, cuneói nemzetközi tornára.
dec. 31
14:48
Barcelona: ajánlatot tettek a Dinamo Zagreb kiválóságáért (She)
Egybehangzó spanyol sajtóhírek szerint a Barcelona formális ajánlatot tett a Dinamo Zagreb labdarúgójáért, Dani Olmóért. A 21 éves szélső 35 millió euróért válthat klubot, de várhatóan csak 2020 nyarán.

Keresés