2019. november 1. péntek

nov. 1
0:09
608 a mágikus szám: Messi ismét megelőzte Ronaldót (Blikk)
Az argentin Lionel Messi ismét vezéregyénisége volt csapatának, ennek köszönhetően a Barcelona elsöprő, 5-1-es győzelmet aratott a spanyol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a Valladolid ellen.
nov. 1
0:13
Nem akármilyen ígéretet tett a magyar válogatott hátvéd: ezt csinálja, ha sikerül kijutni a 2020-as Eb-re (Blikk)
Nevelőegyesületénél készül gőzerővel a magyar labdarúgó-válogatott sorsdöntő, Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőjére az egyesült államokbeli Sporting Kansas City hátvédje, Baráth Botond (27).
nov. 1
0:17
Sokkoló: fegyveresek támadtak a Juventus sztárjára (Blikk)
A maszkos betörők a futballista családját is fenyegették.
nov. 1
0:21
Bravúr: Babosék egy újabb győzelemmel már az elődöntőben (Blikk)
a második mérkőzését is megnyerte, így már elődöntős a címvédő Babos Tímea, Kristina Mladenovic páros a sencseni tenisz WTA-világbajnokságon.
nov. 1
0:25
Így döntött Szalai Ádám sorsáról a Mainz vezetőedzője az ittas vezetés után (Blikk)
Élvezi a német Sandro Schwarz (41), a Mainz vezetőedzőjének bizalmát a magyar labdarúgó-válogatott támadója, Szalai Ádám (31).
nov. 1
0:29
Friss hír érkezett a magyar válogatott kulcsemberének sérüléséről: kiderült, hogy ott lehet-e a sorsdöntő Eb-selejtezőn (Blikk)
Várhatóan pályára léphet a Wales elleni, november 19-én sorra kerülő sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőn Willi Orbán, a magyar labdarúgó-válogatott védője.
nov. 1
0:33
Óriási botrány Shane Tusup csapatában: kitette a magyar úszót, Hosszú Katinka riválisának ultimátumot adott (Blikk)
Nem várt hírek érkeztek Shane Tusupról, aki miután visszatért az úszóéletbe, az elmúlt hónapokban egyre csak építgette saját csapatát. Most azonban úgy tűnik, valami megváltozott.
nov. 1
0:37
Újabb részletek derültek ki a döbbenetes betörésről: egyik rajongója foghatott fegyvert a Juventus egykori sztárjának családjára (Blikk)
Az öt fegyveres közül, akik Marchisio családjára törtek, az egyikük a rajongója volt.
nov. 1
0:41
Szörnyű hír: lebénult az ötszörös világbajnok sportoló (Blikk)
Gerincsztrókja miatt mellkastól lefelé nem képes mozogni az élsportoló.
nov. 1
0:45
Egy tökön üldögélve sajnálkozik Babos Tímea (Blikk)
A teniszező hatalmas mosolyánál csak az a tök a nagyobb, amelyen ül.
nov. 1
5:36
Évtizedek óta nem voltak ennyien budapesti focimeccsen (Ripost)
Az összes jegy elkelt, a magyar labdarúgó-válogatott telt ház előtt lép pályára Uruguay ellen november 15-én a Puskás Arénában.
nov. 1
6:57
Nhl: nem akármilyen győztes góllal ért véget a Nashville sorozata (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság péntek hajnali két mérkőzésén a Montreal Canadiens a Vegas Golden Knights otthonában, míg a Calgary Flames a Nashville Predators vendégeként győzött egyaránt gólzáporos, hosszabbításos mérkőzésen. Utóbbinak ráadásul véget ért a négy győzelmet számláló sorozata.
nov. 1
7:15
Nba: idénybeli első győzelmét aratta a Pelicans, a Denver bánta (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság péntek hajnali mérkőzésein a New Orleans Pelicans hazai pályán megszerezte idénybeli első győzelmét a Denver Nuggetset fogadva. A Los Angeles Clippers a 38 pontig jutó Kawhi Leonard vezetésével nyert a San Antonio Spurs ellen, míg a Miami Heat az Atlanta Hawks otthonában tudott nyerni.
nov. 1
7:17
Nfl: a Cards sem állta útját, hibátlan maradt a 49ers (She)
A San Francisco 49ers 28–25-re legyőzte az Arizona Cardinalst az NFL 9. fordulójának nyitó mérkőzésén, a Csütörtök esti rangadón.
nov. 1
7:33
U17-es vb: az argentinok és az olaszok is győztek a 2. fordulóban (She)
A brazíliai U17-es futball vb-n magyar idő szerint péntek éjjel két meccset rendeztek.
nov. 1
7:39
U17-es vb: az argentinok és az olaszok is győztek (She)
A brazíliai U17-es futball vb-n magyar idő szerint péntek éjjel két meccset rendeztek.
nov. 1
8:21
Svájc: saját térfeléről lőtt gólt a volt ferencvárosi légiós (She)
A Svájci Kupa nyolcaddöntőjének egyik meglepetését a másodosztályú Lausanne szállította, amely csütörtök este 6–0-ra legyőzte és kiejtette az élvonalbeli Neuchatel Xamaxot. A hazaiak negyedik gólját a korábban az FTC-ben is megfordult Stjepan Kukuruzovic szerezte: a svájci-horvát kettős állampolgár az első félidő ráadásában talált be a saját térfel
nov. 1
8:39
U17-es vb: „Mindenkinek többet kell magára vállalnia” (She)
A Nigéria elleni 4–2-es vereség, valamint az Ausztrália elleni 2–2-es döntetlen után Ecuador ellen zárja a korosztályos torna csoportkörét a magyar válogatott. A dél-amerikaiak elleni, magyar idő szerint 21 órakor kezdődő meccsen győzni kell a továbbjutáshoz, a találkozó előtt a magyar csapat kapusa, Hegyi Krisztián nyilatkozott az NSO Tv-nek.
nov. 1
8:42
Fotó a múltból, elbúcsúzott a magyaroktól a szövetségi kapitány (Ripost)
A belga mester két időszakban is irányította a lányokat, a hazai Eb után azonban nem maradhatott.
nov. 1
8:45
Argentína: letelt az eltiltás, Messi visszatér a válogatottba (She)
Lionel Scaloni szövetségi kapitány kihirdette keretét az argentin labdarúgó-válogatott soron következő, Brazília és Uruguay elleni mérkőzéseire. A névsorban ismét szerepel Lionel Messi.
nov. 1
9:03
Nb I: Dibusz és Gróf is megérdemelné, hogy védjen, de… – Szerhij Rebrov (She)
A Ferencváros zsinórban négy mérkőzésen nem talált legyőzőre, pedig ellenfele volt az Európa-ligában a CSZKA Moszkva, az NB I-ben pedig két nagy rivális, az Újpest és a Mol Fehérvár is. A zöld-fehérek szombaton a Mezőkövesd ellen akarják folytatni a jó szériát, erről beszélt Eldar Civic az NSO Tv-nek. Szerhij Rebrov vezetőedzőt többet között arról
nov. 1
9:05
Férfi kézi Bl: Császár parádézott, 16 gólt dobott a Gog-nak (She)
A svájci Kadetten Schaffhausen 40–28-ra legyőzte a dán Gudme Oure Gudbjerget (GOG) a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében.
nov. 1
9:09
Légiósok: „Szalai érdekes típus” – Nagelsmann volt csatáráról (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, a Bundesligában szombaton az RB Leipzig a Mainzot fogadja. A Bild napilap a meccs kapcsán megszólaltatta a hazaiak vezetőedzőjét, Julian Nagelsmannt, aki beszélt korábbi játékosáról, Szalai Ádámról, akivel az előző idényben még együtt dolgozhatott Hoffenheimben.
nov. 1
9:11
Pl: elnézést kért az Arsenal mezhajigáló csapatkapitánya (She)
Mint beszámoltunk róla, a londoni szurkolók körében nagy felháborodást váltott ki Granit Xhaka vasárnapi viselkedése. Az Arsenal svájci válogatott futballistája a Crystal Palace elleni bajnoki hajrájában – amikor lecserélték – duzzogva eldobta a csapatkapitányi karszalagját, a nézőknek mutogatott, majd zárásként a mezét is elhajította az öltözőfoly
nov. 1
9:27
Kawhi Leonard 38 pontjával győzte le a San Antoniót a Clippers (She)
Alaposan megszórta korábbi csapatát a Clippers vezére, Kawhi Leonard, megint remekül játszott és győzött a Miami, míg a Pelicans a Denver ellen szerezte meg idei első sikerét – ez történt hajnalban az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában.
nov. 1
9:39
Pl: a hetvenes évekig nyúlna vissza új címerével a Watford (She)
A bajnokságban csak szenvedő együttes vezetése már jóval korábban meghirdette a címerváltást, több ezer pályázatot kaptak a szurkolóktól, múlt héten pedig arról számoltak be, kiválasztották a legjobb ötöt. Szavazni október 28-áig lehetett, az új logót pedig a tervek szerint jövő héten mutatják majd be – csakhogy a The Athletic beelőzte a klubot.
nov. 1
9:51
Szerhij Rebrov – Dibusz és Gróf is megérdemelné, hogy védjen, de... (She)
.
nov. 1
10:00
Rangadón fogadja a Ferencváros a Mezőkövesdet (HírTV)
A Mezőkövesd idegenben még nem vesztett pontot a mostani idényben.
nov. 1
10:15
Barca: merész tanács, honfitársa a Realba küldené Messit! (She)
Finoman szólva is érdekes véleményt fogalmazott meg Lionel Messivel kapcsolatban Hugo Gatti, az argentin válogatott korábbi kapusa. A La Plata, a River Plate és a Boca Juniors korábbi játékosa szerint Messinek el kell mennie a Real Madridba ahhoz, hogy bizonyítsa, van akkora játékos, mint Cristiano Ronaldo.
nov. 1
10:27
MotoGp: Quartararo űridővel nyerte az első edzésnapot Malajziában (She)
Bár Fabio Quartararo tegnap azt nyilatkozta, hogy teljesen más beállításokkal megy, mint az év elején, mégis előnyt jelenthet majd neki a többi pályához képest, hogy teszteltek a malajziai pályán a télen, azaz nem először gurul itt pályára MotoGP-motorral. Talán még ő maga sem számított ekkora előnyre, hiszen már reggel megdöntötte az eddigi hivata
nov. 1
10:45
Wta-vb: Babosék ismét nyertek, veretlenül elődöntősök (She)
A kínai Sencsenben zajló női tenisz-világbajnokság párosversenyében a csoportkör harmadik fordulójában a harmadik kiemelt Babos Tímea és francia párja, Kristina Mladenovic utolsó csoportmeccsét is megnyerve, szuperrövidítésben múlta felül az első kiemelt Elise Mertens, Arina Szabalenka (belga, fehérorosz) duót.
nov. 1
11:03
Babosék százszázalékosan zárták a csoportkört (Infostart)
Harmadik mérkőzését is megnyerte a már elődöntős és címvédő Babos Tímea, Kristina Mladenovic páros a sencseni tenisz WTA-világbajnokságon, így százszázalékosan zárta a csoportkört.
nov. 1
11:03
Man. City: hat góllal kezdte az idényt, Coman a csapat célkeresztjében (She)
Váratlan helyről igazolhat támadót a Manchester City! A Daily Mail információi szerint Pep Guardiola és stábja az FCSB (a korábbi Steaua Bucuresti) 21 éves, román válogatott támadójára, a jól csengő nevű, Florinel Comanra vetett szemet.
nov. 1
11:05
Salzburg: a Juventus 40 millió eurós ajánlatot készül tenni (She)
Angol lapértesülés szerint élesedik a versenyhelyzet Erling Haaland megszerzése kapcsán, Szoboszlai Dominik salzburgi csapattársáért masszív ajánlatot készül tenni az olasz bajnok Juventus.
nov. 1
11:12
Wta-vb - Babosék százszázalékosan zárták a csoportkört (HírTV)
A magyar, francia duó döntő rövidítésben bizonyult jobbnak a belga, fehérorosz kettősnél.
nov. 1
11:27
Cr az edzőközpontban riogatott, a legbizarrabb jelmez Howardé (She)
Október 31-e halloween napja, ezen a napon sokan különféle jelmezekbe öltöznek, a gyerekek pedig bevetik a „trick or treat”, vagyis „csokit vagy csínyt” néven elhíresült szokást. Természetesen a sportolók közül is sokan ünnepelnek, így körbenéztünk a közösségi médiában, ki hogyan töltötte a hónap utolsó napját.
nov. 1
11:33
Női vízilabda Euroliga: sikerrel kezdett a Dunaújváros (She)
A Dunaújváros szoros mérkőzésen, 12–10-re megverte a holland ZV De Zaan együttesét a női vízilabda Euroliga első selejtezőkörében.
nov. 1
11:51
Itt az újabb Tusup-botrány, kidobta a tanítványát (Ripost)
Váratlan fordulat következett be, Shane Tusup megvált az egyik tanítványától.
nov. 1
12:09
Mu: bajban Solskjaer, ismét sérülések nehezítik a dolgát (She)
Nincs könnyű helyzetben Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere, dolgát ugyanis újabb sérülések nehezítik meg.
nov. 1
12:15
Nfl: a Patriots szabadon bocsátotta Josh Gordont (She)
A várakozásoknak megfelelően szabadlistára tette Josh Gordont a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots.
nov. 1
12:15
Áll a bál az F1-ben: ezt gondolja Verstappen Hamiltonról (Blikk)
Már rég véget ért a mexikói futam, de még mindig az ott történtek a téma.
nov. 1
12:51
Játékossors: a Boca felnőttcsapatába se fért még be, de a Barca szerződtetné (She)
Argentínából igazolhat tehetséges védőt a Barcelona, legalábbis erről ír a Football Espana a helyi TyC Sports tévécsatorna információira hivatkozva. A 18. életévét novemberben betöltő Santiago Ramos Mingo eddig a Boca Juniors felnőttcsapatában ugyan nem jutott szóhoz, így is felkeltette a katalánok érdeklődését.
nov. 1
12:54
Megszólalt a szakember, tökéletes állapotban van a Puskás Aréna (Ripost)
Az érintett egyből cáfolja az információkat. Minden székről lehet majd látni a focimeccseket az új magyar stadionban.
nov. 1
12:57
Tokió 2020: Szapporóban lesz a maratoni futás (She)
Formálisan eldőlt, hogy Szapporóban rendezik meg a maratoni futást és a gyaloglószámokat a 2020-as tokiói olimpián, miután a japán főváros kormányzója vonakodva ugyan, de pénteken belenyugodott a módosításba.
nov. 1
12:59
az irányító bepróbálkozott a csinos riporternél (She)
Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a San Francisco 49ers magyar idő szerint péntek hajnalban legyőzte az Arizona Cardinalst, így nyolcadik győzelmét is megszerezte az NFL jelenleg is zajló idényében. A veretlen csapat irányítóját, Jimmy Garoppolót a Fox Sports riportere, Erin Andrews kérdezte a meccs után, arra azonban aligha számított, hogy a 27
nov. 1
13:03
F1: Hülkenberg akkor sem menne a Williamshez, ha nem lenne más opció (She)
Egyre kevesebb az esély arra, hogy Nico Hülkenberg jövőre is az F1-es mezőny tagja lesz. Azt viszont leszögezte, hogy ha ez végül sikerül is, nem a Williams versenyzőjeként indul 2020-ban.
nov. 1
13:03
Győzelemmel kezdett a Dunaújváros az Euroligában (Infostart)
A Dunaújváros szoros mérkőzésen, 12-10-re verte a holland ZV De Zaan együttesét a női vízilabda Euroliga első selejtezőkörében.
nov. 1
13:05
Wwe: Fury pankrátor lett, túl az első meccsén (She)
Pankrátorként is megvillantotta tudását a nehézsúlyú ökölvívó Tyson Fury.
nov. 1
13:05
Amerikai Nagydíj: a fő esélyes teheti magát oda a legjobban (Infostart)
E hétvégén lesz az Egyesült Államok F1-es Nagydíja. Ha nem Valtteri Bottas nyer, illetve ha Lewis Hamilton legalább 8. helyen végez, akkor a brit vasárnap este hatodszor is egyéni világbajnok lesz. A szakértő szerint ezúttal sikeres futammal akarhatja lezárni a pontversenyt a brit.
nov. 1
13:21
Eb 2020: telt ház előtt fogadják a horvátok Szlovákiát (She)
A Horvát Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint rekordgyorsasággal elkapkodták az összes belépőt a november 16-i, Szlovákia elleni Európa-bajnoki selejtezőre, ami azt jelenti, hogy Zlatko Dalic szövetségi kapitány telt ház előtt küldheti pályára a horvát válogatottat. Igaz, a Rujevica stadionban ez „csak” 8211 nézőt jelent.

Keresés