2019. október 29. kedd

okt. 29
7:15
Nba: két vereség után Curryék 257 pontos meccsen javítottak (She)
A Los Angeles Clipperstől és az Oklahoma City Thundertől elszenvedett vereség után a Golden State Warriors 134–123-ra legyőzte idegenben a New Orleans Pelicanst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A vendégeknél Stephen Curry 26 pontot dobott és 11 asszisztot jegyzett, míg Draymond Green tripla d
okt. 29
7:15
Túlcsorduló érzelmek (Azenpenzem)
Döbbenetes érdeklődés övezi az újjáépített Puskás Ferenc Stadion november 15-i avatómérkőzését, amelyen a magyar labdarúgó-válogatott a kétszeres világbajnok Uruguayt fogadja.
okt. 29
7:18
Kisebbik fiából is harcost farag Növényi Norbert (BorsOnline)
Az első lépései biztatóak a tízéves Nándinak. Há­rom hete pallérozódik az Edőc
okt. 29
7:24
Stadionban pucérkodtak a modellek, kitiltották őket (Ripost)
A lányok állítólag csak jótékonykodni szerettek volna. Nem kértek belőlük.
okt. 29
7:51
Nhl: kétgólos előnyről kapott ki a listavezető Buffalo (She)
Kétgólos előnyről szétlövéssel 3–2-re kikapott a listavezető Buffalo Sabres az Arizona Coyotestól az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján.
okt. 29
7:53
Légiósok: Szalai Ádám ittas vezetésért pénzbírságot kapott, elnézést kért (She)
Szalai Ádám, a német élvonalbeli Mainz magyar válogatott labdarúgója idehaza töltötte a hétvégét. A 31 éves csatár megfeledkezett arról, hogy Magyarországon zéró tolerancia van, s pénzbüntetést kapott, mert elektromos robogóval közlekedett egy pohár bor elfogyasztása után – számolt be róla a játékos a hivatalos Facebook-oldalán.
okt. 29
8:03
Szerdai sportműsor (10.30.) (She)
Szerdán Magyar Kupa-mérkőzéseket rendeznek, ezek közül a BKV Előre–Ferencváros találkozót élőben követhetik az NSO-n! Az angol Ligakupában parádés este elé nézünk: 20.30-tól Liverpool–Arsenal, 21 órától Chelsea–Manchester United meccs lesz. A Német Kupában nagy csata vár a Borussia Dortmundra, amely a Mönchengladbachot fogadja. Az olasz Serie A-ban
okt. 29
8:05
Csütörtöki sportműsor (10.31.) (She)
Csütörtök este újabb négy meccsel folytatódik a labdarúgó U17-es világbajnokság – pályán a fiatal argentin és spanyol csapat is. A Milan hazai pályán javíthat a Serie A-ban a SPAL ellen. A női kosár Euroliga B-csoportjában a Sopron a Gironához látogat. Ismét jó napjuk lesz az amerikai sportok kedvelőinek: hajnali 2.15-től Arizona Cardinals–San Fran
okt. 29
8:07
Pénteki sportműsor (11.01.) (She)
A labdarúgó U17-es világbajnokság B-csoportjában Magyarország Ecuadorral küzdhet meg. A német Bundesligában láthatjuk Szalai Ádám előző csapatát, a Hoffenheimet. Ha péntek, akkor jégkorong: Erste Liga- és Tipsport Liga-mérkőzéseket rendeznek. A Formula–1 az Egyesült Államokba, a MotoGP Malajziába látogat.
okt. 29
8:09
Szombati sportműsor (11.02.) (She)
Szombaton ismét a labdarúgásé a főszerep. Az NB I-ben Puskás Akadémia–Budapest Honvéd, valamint Ferencváros–Mezőkövesd a televízió képernyőin. Az angol Premier League-ben pályán a Manchester United, az Arsenal, a Liverpool, a Manchester City és a Chelsea is. Olaszországban is remek meccsek várhatóak: Roma–Napoli és Torino–Juventus. A férfi és női k
okt. 29
8:09
Nb Ii: keresztszalag-szakadástól fél a megsérült támadó (She)
A Nyíregyháza elleni vasárnapi NB II-es bajnoki 77. percében megsérült Németh Márió, a Haladás labdarúgócsapatának támadója, de még nem tudni, mennyit kell kihagynia – tudtuk meg a klub honlapjáról.
okt. 29
8:11
Vasárnapi sportműsor (11.03.) (She)
A hét utolsó napján ezúttal is NB II-es és NB III-as meccseket láthatunk. Az angol Premier League-ben két alulteljesítő csapat feszül egymásnak: 17.30-tól Everton–Tottenham. Az olasz Serie A-ban a Milan a Laziót látja vendégül. A MotoGP Malajziában, míg a Formula–1 az Egyesült Államokban rajtol – előbbi reggel 8, utóbbi este 20 órakor. Este ismét N
okt. 29
8:18
Varázskrém Dibusz és Sigér titka (BorsOnline)
Élete formájában véd a Fradi kapusa, Dibusz Dénes, aki a Fehérvár ellen a duplázó Sigér Dávidra szó szerint átragasztott ebből: kesztyűje tapadásjavítójával kente be társa cipőjét.
okt. 29
8:21
Nagyon el lesznek kényeztetve a foci szerelmesei - sport a tévében (Infostart)
Magyar Kupa-forduló, Bayern, Man. City, Barcelona, Atléti, Inter. Lesz még ló, tenisz, szkander, vízilabda is.
okt. 29
8:27
U17-es vb: „Fel kel vállalnunk a saját stílusunkat!” (She)
Az U17-es világbajnokságot a Nigéria elleni 4–2-es vereséggel kezdte a korosztályos magyar válogatott, amely kedden Ausztrália ellen javíthat. A továbbjutás szempontjából rendkívül fontos lenne a győzelem, a játékosok a hétfő délutáni edzésen már a soron következő ellenfélre hangoltak, a tréninget követően videón elemezték az ellenfelet.
okt. 29
8:27
Van visszaút a hibázó Dzsudzsáknak? Válaszolt a kapitány (Ripost)
A focista két hete látványosan megsértődött a válogatott meccsen. Marco Rossi ezt nem nézte jó szemmel.
okt. 29
8:29
Szalai Ádám reagált: ezért ült robogóra ivás után Budapesten (Ripost)
Őszintén leírta, miben hibázott, amikor robogóra ült a családi vacsorán történt koccintás után.
okt. 29
8:39
Nfl: a félidőben a Miami vezetett Pittsburghben, de megint kikapott (She)
Továbbra is nyeretlen a Miami Dolphins az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL), mivel a nyolcadik fordulóban 27–14-re kikapott a Pittsburgh Steelers vendégeként.
okt. 29
8:57
Wta-vb: Oszaka vállsérülés miatt visszalépett (She)
A világranglistán harmadik Oszaka Naomi vállsérülés miatt visszalépett a Sencsenben zajló női tenisz-világbajnokságtól.
okt. 29
9:18
Petrov Árpád: Hosszú Katinka nem főnök, hanem vezető – interjú (BorsOnline)
Erőt ad mindenkinek és motiválja a csapatot az ISL-ben Hosszú Katinka. Edzője, Petrov Árpád jól viseli, hogy az új úszósorozatban nem egyedül, hanem a bajnoknővel közösen hozza a döntéseket.
okt. 29
9:45
Joel Embiid vezette győzelemre a Sixerst, hibátlan maradt a Spurs (She)
Feljavult és megszerezte első győzelmét a Warriors, javított a Bucks és a Clippers, legyőzte a Thundert a Houston – megvan az első Knicks-siker, egypontos meccset húzott be Phoenixben a Jazz, nem hibázott a Toronto. Ez történt hajnalban az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában.
okt. 29
9:47
Baseballmeccsen villantott a két modell, örökre kitiltották őket (She)
A tengerentúli profi baseball-liga (MLB) döntőjének (World Series) ötödik mérkőzésén váratlan közjáték történt: a Washington Nationals–Houston Astros összecsapás alatt a televízió is élőben közvetítette, ahogy Gerrit Cole dobása előtt két modell melltartó nélkül villantott a lelátón.
okt. 29
9:57
Férfi kosár: Még Áron a sztár – interjú Vojvoda Dáviddal (She)
Egyre jobban játszik az előző két meccsén remeklő Vojvoda Dávid új olasz csapatában, ám egyelőre kisfia a népszerűbb Reggio Emiliában.
okt. 29
9:59
Feyenoord: az Ajax elleni 0–4 után lemondott Jaap Stam (She)
Távozik a holland élvonalbeli Feyenoord kispadjáról Jaap Stam – adta hírül az Eredivisiében 11 forduló után a 12. helyen álló klub hivatalos honlapja.
okt. 29
10:03
Ittas vezetésen érték Budapesten a labdarúgó-válogatott sztárját (Infostart)
Szalai Ádám Facebook-posztban ismerte el a vétséget, pénzbüntetést kapott.
okt. 29
10:18
Hiányzik a férfiasság a száguldó cirkuszból (BorsOnline)
Három futam van hátra, s ez idő alatt már csak négy pontot kell szereznie Lewis Hamiltonnak, hogy bezsebelje hatodik vb-címét. Unalomig nyerik magukat a sztárok.
okt. 29
10:21
Női foci: macedóniai születésű szakember az új amerikai kapitány (She)
Vlatko Andonovszkit nevezték ki az Egyesült Államok női labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitányává.
okt. 29
10:27
Női foci: macedóniai születésű edző az új amerikai kapitány (She)
Vlatko Andonovszkit nevezték ki az Egyesült Államok női labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitányává.
okt. 29
10:33
Kép: itthon is fát ültettek a cselgáncs világnapján (She)
Hétfőn ünnepelték a cselgáncs világnapját, a magyar szövetség vezetősége csatlakozott a nemzetközi szövetség ünnepi felhívásához, és a jövő érdekében fát ültetett.
okt. 29
10:51
Sigér-dupla 9 év után: Tiszalök, Nagyhegyes, Fehérvár (She)
A labdarúgó NB I 10. fordulóját követő, a hétvége „legjeit” összegyűjtő sorozatunkban fókuszban a Mol Fehérvár–Ferencváros (1–2) rangadó, no meg a meccset eldöntő Sigér Dávid duplája. De szó lesz még az idegenben jó mérleget felmutató Puskás Akadémiáról, a mélypontra került Debrecenről és a paksi sikerével a kieső helyről elmozduló DVTK-ról is.
okt. 29
10:57
Birkózás: mezben feszít Lőrincz Tamás és Szabó Emese fia – kép (She)
Hétfőn, azaz október 28-án volt 108 esztendeje, hogy a székelyföldi Korondon megszületett Lőrincz Márton, az 1936-os berlini olimpia (egyik) magyar birkózóbajnoka. Az évforduló előtt néhány nappal korábban világra jött egy másik Lőrincz Márton, akibe hasonló sportági talentum szorulhatott, hiszen édesapja a világ- és háromszoros Európa-bajnok, olim
okt. 29
11:09
Olaszország: a milánói tanács a San Siro megmentésére szavazott (She)
A milánói városi tanács a San Siro megmentésére szavazott, ugyanakkor támogatja a Milan és az Inter által előterjesztett stadionjavaslatot.
okt. 29
11:15
Női kézi: nem sürgeti magát a Győri Eto jobbátlövője (She)
Nem sürgeti magát Amanda Kurtovic a Győri ETO jobbátlövője, aki mindent meg akar nyerni a klubbal, és reméli, hogy karácsony után már sokat hozzá tud tenni a csapat játékához.
okt. 29
11:21
Nb Ii: bő három hónap után távozik a Haladástól Supka Attila (She)
A labdarúgó NB II-ben tizenhárom fordulót követően a kiesést jelentő, 18. helyen álló Szombathelyi Haladás felbontotta Supka Attila vezetőedző szerződését – adta hírül az előző idényben az élvonalban szereplő klub hivatalos honlapja.
okt. 29
11:21
Hamilton a saját sztratoszférájában (Azenpenzem)
Fura helyzet, hogy Lewis Hamilton tavaly a negyedik, 2017-ben pedig a kilencedik hellyel is bebiztosította a soros vb-címét a Mexikói Nagydíjon, tegnap viszont a futamgyőzelem sem volt elegendő neki ehhez.
okt. 29
11:33
Nb Ii: bő három hónap után távozik a Haladástól Supka Attila (She)
A labdarúgó NB II-ben 13 fordulót követően a kiesést jelentő, 18. helyen álló Szombathelyi Haladás felbontotta Supka Attila vezetőedző szerződését – adta hírül az előző idényben az élvonalban szereplő klub hivatalos honlapja.
okt. 29
11:39
Fft: River–Boca – Superclásico, mint katonai övezet (She)
Buenos Aires Núnez negyedében vagyunk, és a helyszín olyan, mint egy katonai övezet. Több mint 1400 rendőr járőrözik az utcákon a szép napos vasárnapon. Van köztük egyenruhás és civil is. Páncélozott járművek fordítják a vízágyú csövét a tömeg irányába.
okt. 29
11:39
Doppingellenes szervezeteket és sportszövetségeket támadtak a hackerek (444.hu)
Nem sokkal azelőtt, hogy kiderült, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség súlyosan megbüntetheti Oroszországot.
okt. 29
12:03
Sportfogadás: a spanyol és a francia bajnokság is élőben a Tippmixprón (She)
Az olasz (Serie A) után mostantól a spanyol (La Liga) és a francia (Ligue 1) élvonalbeli labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit is élőképes közvetítéssel lehet nyomon követni a Tippmixprón. Sőt, Magyarországon egyedüliként ingyenesen láthatók a kosárlabda Euroliga és az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) meccsei is – olvasható a Szerencsejáték Zrt.
okt. 29
12:03
Lemondott MÚSZ elnökségi tagságáról Rákosfalvy Zoltán (Infostart)
A Magyar Úszó Szövetség elnökségi tagságáról való lemondását hétfőn írásban nyújtotta be a Borkai-ügyben érintett ügyvéd.
okt. 29
12:57
Nba: A Barcelona szerencsés, hogy ott játszik – a Bulls kosarasa Hangáról (She)
Hogyan zajlik egy európai NBA-meccs? Be szeretett volna pillantani a kulisszák mögé? A Sport Tv januárban a Washington Wizards–New York Knicks meccsen járt Londonban. Az azóta már a két csapatból eligazoló Tomás Satoransky és Mario Hezonja a Barcelona játékosáról, Hanga Ádámról is beszélt. Méghozzá elég jó véleménnyel voltak a magyar válogatott
okt. 29
13:09
Úszás: Rákosfalvy Zoltán lemondott elnökségi tagságáról (She)
Lemondott a Magyar Úszószövetségben (MÚSZ) betöltött elnökségi tagságáról Rákosfalvy Zoltán.
okt. 29
13:09
Győzelemmel kezdtek Babos Tímeáék a vb-n (Azenpenzem)
Győzelemmel mutatkozott be a 14 millió dollár összdíjazású WTA-világbajnokság párosversenyben a címvédő Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős a kínai Sencsenben.
okt. 29
13:11
Salzburg: hosszabbított Szoboszlai japán csapattársa (She)
A Salzburg labdarúgócsapata – Szoboszlai Dominik együttese – szerződést hosszabbított Okugava Maszajával.
okt. 29
13:15
Nb Ii: a Nyíregyháza szerződtette a Fradiban nevelkedő játékost (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacusban folytatja pályafutását Csilus Ádám – jelentette be a szabolcsi klub.
okt. 29
13:21
Ibrahimovic üzent, visszatér Spanyolországba? (She)
Egyre több jel mutat afelé, hogy Zlatan Ibrahimovic távozik az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS-ben) szereplő Los Angeles Galaxytől – ezúttal maga a svéd csatár küldött egy rejtélyes üzenetet a rajongóinak az Instagram-oldalán.
okt. 29
13:23
Mtk: olimpiai, világbajnoki és Eb-aranyak – ötéves a Brüll Alfréd Akadémia (She)
Megalapításának ötödik évfordulóját ünnepelte kedden a 2014 októberében alapított Brüll Alfréd Akadémia, az utánpótlásképző intézet képviseletében az MTK Budapest sportolói az eltelt években 200 érmet szereztek nemzetközi versenyeken.
okt. 29
13:33
Juventus: Ha rajtam múlna, csak a fontos meccseken játszanék – Cristiano Ronaldo (She)
Cristiano Ronaldo, a Juventus portugál labdarúgója a France Footballnak adott nyolcoldalas interjút, amiből a Corriere dello Sport szerint arra lehet következtetni, hogy ő kapja meg december 2-án az Aranylabdát, ami CR-nek már a hatodik lenne.
okt. 29
13:48
Ezer egy délután (Behaviour)
Itthon felturbózzák a brazíliai U17-es labdarúgó-világbajnokságot, a helyieket nem érdekli az esemény, a magyar csoport meccsein kevesebb a néző, mint az itthoni bajnokikon.
okt. 29
13:57
Atlétika: kampány a 2023-as budapesti vb-ért és a sportág jövőjéért (She)
Több ismert magyar atléta a közösségi médiában kampányt indított, amelyben kiáll a sportág jövőjéért és a 2023-as budapesti világbajnokságért, ehhez pedig a hazai atlétikai élet számos képviselője és a magyar szövetség is csatlakozott.

Keresés