2019. október 30. szerda

okt. 30
2:03
Öt perc alatt elolvadt a kétgólos magyar előny Ausztrália ellen az U17-es vb-n (She)
A Brazíliában zajló U17-es világbajnokság csoportkörének második fordulójában a B-csoportban a magyar válogatott az első félidőben kétgólos előnyre tett szert, ám Ausztrália a másodikban öt perc alatt ledolgozta a hátrányt, és a végén maradt a 2–2-es döntetlen. Ez azt jelenti, hogy a továbbjutásról az utolsó forduló dönt.
okt. 30
2:07
U17-es vb: kétgólos előnyt tékozolt el a magyar válogatott (She)
A Brazíliában zajló U17-es világbajnokság csoportkörének második fordulójában a magyar válogatott az első félidőben kétgólos előnyre tett szert, ám Ausztrália a másodikban öt perc alatt ledolgozta a hátrányt, és a végén maradt a 2–2-es döntetlen. Ez azt jelenti, hogy a B-csoportban a továbbjutásról az utolsó forduló dönt.
okt. 30
6:15
Megint hagyták elúszni az előnyt a fiatalok (Azenpenzem)
A szünetben 2-0-ra vezetett a magyar válogatott Ausztrália ellen a brazíliai U17-es világbajnokságon, de ahogy korábban Nigéria ellen, ezúttal sem tudta megtartani az előny.
okt. 30
6:33
Ezúttal sem tartotta meg előnyét az U17-es válogatott (Infostart)
A magyar válogatott hiába vezetett két góllal, végül 2-2-es döntetlent játszott az ausztrál csapattal kedden a Brazíliában zajló U17-es labdarúgó-világbajnokságon.
okt. 30
7:03
U17-es vb: „Nehéz innen felállni, de ha nyerünk, továbbjutunk” (She)
Érhetően csalódott és dühös magyar játékosok sétáltak ki az interjúfolyosóra az Ausztrália elleni 2–2-es döntetlen után. Az U17-es labdarúgó-világbajnokságon szereplő korosztályos magyar válogatott a szünetben Baráth Péter és Zuigeber Ákos révén kétgólos előnyben volt, ám a második félidőben öt perc alatt két gólt kapott, így be kellett érnie a dön
okt. 30
7:09
Barcelonai ötös, Messi varázsolt (Infostart)
A címvédő FC Barcelona 5-1-re verte a vendég Valladolidot a spanyol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában, sikerével pedig átvette a vezetést a tabellán.
okt. 30
7:15
A szerda ellenére fociünnep várható ma (888.hu)
Harmincegy (31!) meccset rendeznek ma a Magyar Kupában.
okt. 30
7:15
Kiállnak a vb-ért az atléták (Azenpenzem)
Karácsony Gergely főpolgármester a stadionstop néven elhíresült programjában elállna az új atlétikai stadion felépítésétől, de legalábbis népszavazásra bocsátaná annak sorsát.
okt. 30
7:27
Hagyd otthon a készpénzt! Így fizethetsz a Puskás Arénában (Ripost)
Egyre több részlet derül ki a Puskás Aréna nyitómérkőzéséről. 16 nap múlva nyitja meg hivatalosan is a kapuit a stadion, a Magyarország-Uruguay meccsre 68 ezer embert várnak.
okt. 30
7:29
Na, most sokan meglepődnek: Ezt mondta Szalai Ádámról az edzője (Ripost)
Hét meccsen egy gólpassz – de sok más! A Mainz szakvezetője gólok nélkül sem elégedetlen nyáron igazolt csatárával, sőt...
okt. 30
7:33
Nba: újra nyert a Lakers, Davis elképesztő játékkal rukkolt ki (She)
Harmadik hazai mérkőzését is megnyerte a Los Angeles Lakers, amely a Memphis Grizzlies ellen győzött az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) keddi játéknapján.
okt. 30
7:51
Nhl: nyolc elveszített meccs után győzött a Detroit (She)
Nyolc elvesztett mérkőzés után újra nyerni tudott a Detroit Red Wings: a 11-szeres bajnokcsapat az Edmonton Oilerst győzte le hazai jégen az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) keddi játéknapján.
okt. 30
8:03
U17-es vb: a házigazda egy félidőnyi emberhátrányban is három góllal nyert (She)
A brazil válogatott 3–0-ra legyőzte Új-Zélandot az U17-es labdarúgó-világbajnokság csoportkörének 2. fordulójában, ezzel továbbjutott a legjobb tizenhat közé.
okt. 30
8:15
Focirangadók napja - sport a tévében (Infostart)
A bőséges futballkínálat mellett lesz vizilabda- és kézilabda-BL is.
okt. 30
8:21
Mk: Remélem, most már megtört az átok – Szakály Péter (She)
Az első félidő után még boldogan hagyhatták el a pályát az FC Ajka játékosai a 2–1-es vezetés birtokában, ám 5–2-es győzelmével az Újpest FC jutott be a labdarúgó Magyar Kupában a 32 közé. A mérkőzés után a lilák első gólját szerző Szakály Péter, a hazaiak részéről Heffler Tibor értékelt az NSO Tv-nek.
okt. 30
8:23
Szakály Péter – Remélem, megtört az átok. Jöhetne már egy siker a bajnokságban is (She)
.
okt. 30
8:27
Parádés csapatmunkával nyert Denverben a Dallas (She)
Anthony Davis franchise-rekordjával győzött a Lakers, Jimmy Butler debütált, Tyler Herro remekelt, Trae Young megsérült Miamiban – ez történt szerda hajnalban az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában.
okt. 30
8:30
Kíméletlenül leütötte a bírót meccs közben a focista (Ripost)
Ököllel torolta meg a kiállítást. Még a nézők is kiakadtak, eszméletét vesztette a játékvezető.
okt. 30
8:32
Van esély továbbjutni: ezt játszotta az U17-es válogatott, míg aludtál (Ripost)
Ausztrália volt a mieink ellenfele. Az utolsó fordulóra maradt a döntés a brazíliai korosztályos világbajnokságon.
okt. 30
8:33
Ferencváros: megszületett Dibusz Dénes kisfia (She)
Megszületett Dibusz Dénes, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros 28 esztendős kapusának kisfia, aki a Bence nevet kapta szüleitől – számolt be róla fővárosi klub.
okt. 30
9:03
Argentína: Maradona trónról dirigált a születésnapján (She)
Szerdán lett 59 esztendős Diego Maradona, argentin futballegenda, aki jelenleg a hazája első osztályú labdarúgó-bajnokságában szereplő Gimnasia vezetőedzője. Születésnapjára kiütéses győzelmet kapott csapatától, ráadásul a mérkőzést egy trónról követhette végig a vendéglátó Newells Old Boys jóvoltából.
okt. 30
9:18
Kansasből jött Rákospalotára Popgeorgiev (BorsOnline)
Apja bolgár, anyja görög, egykor a Fradiban focizott, volt magyar ifiválogatott, az utóbbi időben viszont a Kansas Cityben focizott Pandelisz Popgeorgiev.
okt. 30
9:33
látni kell, hogyan reagált az ellenfél Messi kötényére (She)
Mint beszámoltunk róla, az FC Barcelona 5–1-re legyőzte a Real Valladolidot a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hétközi fordulójában. A mérkőzésen két gólt szerző Lionel Messi saját térfelén osztott ki egy kötényt a mérkőzés első félidejében, a szenvedő fél, a Valladolid középpályása, Óscar Plano reakciója mindent elárul.
okt. 30
9:33
Megrázta melleit Maradona, elképesztő, mit művelt a tömeg (Ripost)
Diego Maradona szokás szerint újra nagyot alakított. Ezúttal egy teraszon keltett derültséget.
okt. 30
9:51
Jótékonyság: Szalai Ádám is segíteni akar a beteg kisfiún (She)
A hazai sporttársadalom több tagjához hasonlóan Szalai Ádám, a Mainz és a magyar válogatott labdarúgója is felajánlotta segítségét a 22 hónapos, enyingi Hosszú Leventének, akinél egy évvel ezelőtt diagnosztizálták a gerincvelői izomsorvadás (SMA) 2-es típusát.
okt. 30
10:03
Úszás: Hosszú Katinka elárulta, mi tenné maradéktalanul boldoggá (She)
A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka az egyik interjúban elárulta, mi tenné maradéktalanul boldoggá. Az úszóklasszis beszélt továbbá többek között a tokiói felkészülésről és egy korábbi nyilatkozatát is kifejtette bővebben.
okt. 30
10:21
Nba: Kevin Durant Barcelonában fejezné be pályafutását (She)
Az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) kétszeres bajnok sztárja, Kevin Durant kosarastársa, Serge Ibaka műsorában járt, és többek között azt is elárulta neki, hogy pályafutása végén szeretné magát Európában is kipróbálni.
okt. 30
10:33
Vívás: bemutatták a négyszeres olimpiai bajnokról szóló filmet (She)
Ötvenperces dokumentumfilm készült a kétszeres egyéni olimpiai bajnok kardvívó, Fuchs Jenő kalandos életéről – kedden a vívótársadalom legnagyobbjai is ott voltak a díszvetítésen.
okt. 30
10:39
Eb 2020: az Ftc védője meghívást kapott válogatottjába (She)
Behívták a bosnyák labdarúgó-válogatott keretébe a nyolcszoros válogatott Eldar Civicet, a Ferencváros védőjét.
okt. 30
10:51
Úszás: dokumentum filmet mutattak be a Juhász-lányokról (She)
Dokumentumfilmet mutattak be a Juhász-testvérekről, Adélról és Jankáról, akik rengeteget küzdöttek azért, hogy a nemzetközi úszómezőny élvonalába kerüljenek.
okt. 30
10:57
Anglia: tesztelik Balogh Norbert fájdalomtűrő képességét (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Championship) szereplő Hull City menedzsere reménykedik abban, hogy a vádlijában izomsérülést szenvedő Balogh Norbert akár már a hétvégén pályára léphet.
okt. 30
10:59
Kézilabda: egri adománygyűjtés a 13 éves játékosáért (She)
A szurkolók segítségét kéri az SBS-Eger férfi kézilabdacsapata, miután a klub korábbi játékosánál, a 13 éves Kovács Máténál ismét leukémiát diagnosztizáltak.
okt. 30
11:03
Férfi kézi: Sterbik az idény végén visszavonul – sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint az idény végén visszavonul Sterbik Árpád, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának kapusa. Szerződése a nyáron lejár, és a gol.mk úgy értesült, nem hosszabbítja meg azt.
okt. 30
11:09
Tenisz: Federer nem indul a januári Atp-kupában (She)
Családi okokból nem indul a januárban első alkalommal sorra kerülő ATP-kupában Roger Federer svájci teniszező.
okt. 30
11:11
Adam Peaty: Az Isl-sorozaté a jövő (She)
Adam Peaty, a britek olimpiai bajnoka egyértelműen úgy gondolja: a sportág jövőjét a Nemzetközi Úszóliga (ISL) új sorozata jelenti.
okt. 30
11:13
Budapesten keres új kihívást ifj. Szergej Kuznyecov (She)
Ifjabb Szergej Kuznyecov szeretett a Szpartak Moszkvánál edzősködni, ám miután szerinte az orosz főváros élhetetlen, Budapestre költözik a családjával.
okt. 30
11:21
sárgát adott, majd szelfit kért Kakától a játékvezető hölgy (She)
A korábbi aranylabdás brazil középpályás, Kaká Izraelben lépett pályára egy gálamérkőzésen, ahol a játékvezető hölgy előbb sárga lapot adott neki, majd fényképet kért tőle. A 37 éves sztár természetesen vette a lapot, és nem utasította el a szelfit.
okt. 30
11:23
Prima Primissima: íme, a magyar sport kategória idei három jelöltje! (She)
Közzétették az idei Prima Primissima díj jelöltjeit. A sport kategóriában az idén 80. életévét betöltő olimpiai bronzérmes, világbajnoki ötödik Göröcs Jánosra, a tőrvívásban olimpiai ezüstérmes vívóra, orvosra, sportvezetőre, Kamuti Jenőre, valamint a röplabdasport edzőlegendájára, Kotsis Attiláné Kincsesy Gabriellára lehet szavazni.
okt. 30
11:25
Mls: megvan az első döntős, a Seattle várja ellenfelét (She)
Elsőként a Seattle Sounders jutott be a döntőbe az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS).
okt. 30
11:39
Itt a hónap csodagólja, őrületes lövésen ámul a világ (Ripost)
Elképesztő gólnak voltak szemtanúi a nézők, akik egy pillanatra fel sem fogták, mi történt.
okt. 30
11:42
A Tigris életre kel (Behaviour)
Tiger Woods felállt a padlóról. A golf korszakos zsenije, akit sorozatos sérülései és botrányai után már leírtak, csúcsot állított be a sportágban.
okt. 30
11:51
Tenisz: újra kikapott a tajvani páros a Wta-vb-n (She)
A tajvani testvérpár, Latisa Csan és Csan Hao-cseng a második mérkőzésén is vereséget szenvedett a sencseni tenisz WTA-világbajnokság páros versenyében a címvédő Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős csoportjában.
okt. 30
12:21
Pl: fejlesztik a videobírót, nagy előrelépés jöhet (She)
Sajtóhírek szerint a Premier League dolgozik a videobíró (VAR) továbbfejlesztésén, méghozzá a Hawk-Eye nevű céggel közösen. Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vezetőinek célja az lenne, hogy a lesállásokról automatikusan jelezzen a rendszer a játékvezetőnek, rengeteg időt megspórolva ezzel.
okt. 30
12:27
Magyar Kupa: Bkv Előre–Ferencváros – élőben az Nso-n! (She)
BKV Előre–Ferencváros találkozó a Magyar Kupa 7. fordulójából, percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
okt. 30
12:33
Férfi kosár Bl: csodás csarnokban lép parkettre a Falco (She)
Két fontos emberét pihenteti a Casademont Zaragoza a Falco ellen, de így is toronymagas esélyese a szerda esti összecsapásnak.
okt. 30
12:48
Teljes sorcsere: új időszámítás a férfi kosárlabda szakág utánpótlásában (Behaviour)
Megelégelte a helyben járást a kosárlabda szövetség, és egy huszárvágással az utánpótlásban dolgozó összes válogatott edzőjét lecserélte.
okt. 30
13:57
Német Kupa: Niko Kovac a játékosai hozzáállását bírálta (She)
Csak a hajrában szerzett góllal múlta felül másodosztályú ellenfelét a Bayern München a Német Kupa nyolcaddöntőjében. A bajorok vezetőedzője kicsit sem volt elégedett a látottakkal.
okt. 30
14:03
Jégkorong: csodagól a 18 éves svédtől (She)
Elképesztő gólt szerzett a Rögle jégkorongcsapatának mindössze 18 éves svéd játékosa, Nils Höglander a Djurgardens IF elleni bajnoki mérkőzésen.
okt. 30
14:05
Mexikó: véget ért a Veracruz 41 meccses nyeretlensége (She)
A Veracruz mexikói labdarúgócsapat 41 bajnoki találkozót követően tudott ismét nyerni, miután az élvonalbeli bajnokság keddi játéknapján 1–0-ra jobbnak bizonyult a vendég Pueblánál.
okt. 30
14:09
Fifázunk és pofázunk – sztorik, tabuk nélkül (She)
Nem kell félni, nem mi fifázunk és pofázunk, hanem ők. Hogy kik? Híres magyar futballisták, már-már megmondóemberek mutatják meg, hogy a gombok nyomkodása mellett markáns véleményük vagy éppen soha nem hallott sztorijuk van. A Nemzeti Sport Online Fifázunk és pofázunk sorozatának részei egy helyen.

Keresés