2019. október 15. kedd

okt. 15
0:00
Keddi sportműsor: Eb-selejtező olaszokkal, spanyolokkal (She)
U19-es labdarúgó-válogatottunk Eb-selejtezőt, az U21-es felkészülési mérkőzést vív kedden. Európa a felnőtt Eb-selejtezők utolsó októberi játéknapjára figyel (pályán többek között a spanyolok és az olaszok), míg Ázsiában folytatódnak a világbajnoki selejtezők. Idehaza a Veszprém férfi és az FTC női kézilabdázói bajnoki mérkőzést játszanak, a Vasa
okt. 15
0:06
Kézenfekvő hasas – Malonyai Péter jegyzete (She)
Dennis Higler 34 esztendős, holland állampolgár és nagyon-nagyon jó barátunk.Ebben nem tűrök ellentmondást, s nyilván nem csupán én vagyok így v...
okt. 15
0:06
Hokikapusként is a legjobbak között: új karrierbe kezdett a visszavonulása után Petr Cech (Blikk)
Tökéletesen debütált jégkorongkapusként a 37 éves Petr Cech.
okt. 15
0:10
Tágra zárt kapuk – Deák Zsigmond publicisztikája (She)
Vasárnap önkormányzati választások zajlottak Magyarországon, a voksolásra jogosultak csaknem fele, 47.2 százaléka élt állampolgári jogával. Ebbő...
okt. 15
0:10
Boldogító döntetlen: egyetlen győzelemre került a magyar labdarúgó-válogatott a 2020-as Eb-től (Blikk)
Wales labdarúgó-válogatottja hazai pályán 1-1-et játszott Horvátországgal az Európa-bajnoki selejtezők E csoportjában, amelyben a magyar nemzeti csapat is szerepel. A csoport élén álló horvátok Nikola Vlasic (22) révén szerezték meg a vezetést a találkozón, a találat azonban nem ért győzelmet, a walesiek Gareth Bale (30) góljával döntetlenre mentet
okt. 15
0:14
Nem kis pénzt fizetett ki Shane Tusup azért, hogy élőben nézhesse az úszóit (Blikk)
Minden kellemetlenséget vállal az amerikai Shane Tusup (31), hogy versenyzőit segítse.
okt. 15
0:18
Vizsgálatot indított az Uefa: nem tetszett a szövetségnek a törökök gólöröme (Blikk)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) vizsgálatot indított a török szövetség ellen, miután a válogatott tagjai politikai állásfoglalásként értelmezhető módon ünnepelték góljukat pénteken, az Albánia ellen 1-0-ra megnyert Európa-bajnoki selejtezőn: a török focisták a győztes gól megszerzése után szalutálva ünnepeltek.
okt. 15
0:22
Nem volt hajlandó kezet fogni az edzővel: ezt mondta a balhéról a lecserélése miatt megsértődött Dzsudzsák Balázs (Blikk)
Bár a magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte Azerbajdzsánt Eb-selejtezőn, Dzsudzsák Balázs (32) látványos hisztije miatt nem lehet felhőtlen a gárda öröme.
okt. 15
0:26
Hatalmas a boldogság Hosszú Katinkánál (Blikk)
Megszerezte 300. aranyérmét a berlini úszóvilágkupán Hosszú Katinka.
okt. 15
0:30
Volt miért ünnepelnie a magyar trénernek: egy lépésre az Eb-től Szabicsék (Blikk)
A honi futballbarátok nem csak azért szoríthatnak, hogy a magyar labdarúgó-válogatott ott legyen a 2020-as Európa-bajnokságon. Szabics Imre (38) – többek között a Ferencváros, az osztrák Sturm Graz és a német Stuttgart egykori csatára – az osztrák nemzeti csapat másodedzőjeként szintén jó úton halad afelé, hogy a kontinenstornán szerepeljen.
okt. 15
0:34
Rejtélyes tragédia: egy szurkoló holttestére bukkantak a város főterén az Eb-selejtező előtt (Blikk)
Anglia labdarúgó-válogatottja Szófiában játszik hétfő este Eb-selejtező mérkőzést Bulgária nemzeti válogatottjával.
okt. 15
0:38
Rekordot döntöttek a győri kézisek a Bajnokok Ligájában (Blikk)
Kiütéses idegenbeli győzelmet aratott a Bajnokok Ligájában a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata. A címvédő a második fordulóban a cseh Baník Most vendégeként diadalmaskodott 46-21-re.
okt. 15
0:42
11 éve csak álmodik a vb-címről a Ferrari – A Mercedes idén is mindent vitt a világbajnokságon (Blikk)
Idén is tarolt a Forma–1-ben a Mercedes, vasárnap a Japán Nagydíjon bebiztosította csapatvilágbajnoki címét, míg a pilótáknál már csak a brit Lewis Hamilton (34) vagy a finn Valtteri Bottas (30) végezhet az élen. A nagy rivális Ferrari megint ábrándozhat arról, hogy talán jövőre nyer valamit. Egy éve ugyanígy várta az új esztendőt...
okt. 15
5:33
A nyaralásán dobta le a melltartót a hatalmas keblű sportolónő (Ripost)
Az ausztrál szépség, Casey Costelloe szeret utazni, rengeteg helyen fordult meg a világban.
okt. 15
6:36
Leleplezte az edzője, súlyos sérülést szimulált a walesi sztár (Ripost)
A walesi válogatott Horvátországot fogadta Cardiffban a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn.
okt. 15
7:06
Nfl: ismét főszerepben a bírók, a Packers legyőzte a Lionst (She)
A Green Bay Packers 23–22-re legyőzte a csoportrivális Detroit Lionst az NFL 6. fordulójának záró mérkőzésén.
okt. 15
7:21
Egyszerű a képlet: Eb-t ér a walesi győzelem! (BorsOnline)
Döntőre készül Cardiffban a részben hazai rendezésű kontinenstornára való kijutás szempontjából a magyar fociválogatott, amely Wales legyőzésével történelmet írna.
okt. 15
7:24
Ronaldo megizzadt a 700. gólért (Infostart)
A labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének B csoportjában a másik továbbjutó helyéért óriási küzdelem várható a novemberi dupla fordulóban.
okt. 15
7:30
Csercseszov megdicsőült (Azenpenzem)
Az 56 éves szövetségi kapitány vezetésével a szbornaja sorozatban ötödször jutott ki vasárnap az Európa-bajnokságra a Cipruson aratott 5-0-s győzelemmel.
okt. 15
7:36
Légiósok: Bogdán Ádám a svéd élvonalban folytathatja (She)
A svéd élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Allsvenskan) szereplő AIK a hivatalos honlapján tudatta, hogy edzéseken vesz részt a gárdánál több játékos, köztük Bogdán Ádám is.
okt. 15
7:54
Nhl: tízgólos mérkőzést nyert meg a Florida Panthers (She)
A Florida Panthers 6–4-re győzött az eddig nyeretlen New Jersey Devils otthonában az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) hétfői játéknapján.
okt. 15
8:18
Strandvilágjátékok: bronzérmes a magyar aquatlonváltó (She)
Újabb magyar érem született a dohai strandvilágjátékokon, a Kropkó Márta, Dévay Márk alkotta vegyes váltó bronzérmes lett aquatlonban.
okt. 15
8:42
Birkózás: két magyar arany a veterán világbajnokságon (She)
Tbilisziben, a grúz fővárosban zajlott az idei veterán birkózó-világbajnokság, a hagyományoknak megfelelően jelentős magyar részvétellel és sikerekkel: honfitársaink két arany-, három ezüst- és két bronzérmet hoztak haza – tájékoztatott a Magyar Birkózószövetség.
okt. 15
8:44
Pintértől Rossiig – 5 év, 6 kapitány, 27 meccs a Groupama Arénában (She)
Az Azerbajdzsán elleni selejtezővel, ha nem is egy korszak, de egy időszak lezárult a magyar labdarúgó-válogatott történetében, ugyanis hosszú idő után után először fordul elő, hogy a következő hazai mérkőzést nem a Groupama Arénában, hanem az új Puskás Arénában játsszák.
okt. 15
8:48
Eb 2020: Nem csak mi hittünk magunkban és a csapatban – Szabics (She)
Két vereséggel indultak, de egyetlen pont elegendő lehet az osztrákoknak az Eb-kijutáshoz – a szövetségi kapitány, Franco Foda munkáját segítő Szabics Imre beszélt a válogatott teljesítményéről.
okt. 15
8:50
A Taxisok az Üllői úton győzték le bajnokin a Ferencvárost (She)
Az Üllői úton kapott ki a Taxisoktól a Fradi 1939 októberében, ám ezzel együtt maradt a tabella első helyén. A váratlan vereséget váratlan bejelentés követte, Hlavay György bejelentette: elege van.
okt. 15
9:00
Eb-selejtezők: pályán a spanyolok és az olaszok (Infostart)
Aki a labdarúgáson kívül másra vágyik, annak ott a jégkorong, a tenisz és a női röplabda. Íme a keddi élő sportközvetítések a hazai televíziókban.
okt. 15
9:00
Real: zseniális sztori, így lett középpályás Casemiróból (She)
Vicces történetet elevenített fel Casemiro, a Real Madrid kulcsembere. A védekező középpályás csatárként kezdte labdarúgó-pályafutását, ám egy próbajáték hatására úgy döntött, hátrébb futballozik. Utólag már mondhatjuk, hogy nem volt rossz döntés.
okt. 15
9:18
Tokió 2020: Bolt nyitja meg az Olimpiai Stadiont (She)
A nyolcszoros ötkarikás aranyérmes Usain Bolt nyitja meg jövő hétfőn a tokiói Olimpiai Stadiont.
okt. 15
9:21
Otthon nélküli anyákért bokszolnak szombaton (BorsOnline)
„Összefogás az Otthonért” szlogennel jótékonysági küzdősportgálát rendeznek szombaton, a XVII. kerületi Gregor József Általános Iskolában, ahol Gregor Bernadett is fellép.
okt. 15
9:24
Eb 2020: az angol játékosok megfontolták, levonuljanak-e a pályáról (She)
„Ha valamelyik színes bőrű angol labdarúgónál volt a labda, a bolgár szurkolók egy csoportja rasszista módon kiabált, huhogott, sőt többen náci karlendítést imitáltak” – jelentette a Sky Sports az angol válogatott hétfői, Bulgária ellen 6–0-ra megnyert Európa-bajnoki selejtezője kapcsán. A botrányos meccs szünetében az angolok megvitatták, lej
okt. 15
9:45
Pápai áldás miatt győzött az amerikai sztárcsapat? (Ripost)
A New Orleans Saints 13-6-ra győzte le a Jacksonville Jaguars együttesét a tengerentúli amerikaifutball-bajnokságban (NFL). Benne van a szentatya keze is?
okt. 15
9:54
Fehérvár: a tervek szerint halad Huszti felépülése (She)
Barta Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC fizioterapeutája elárult néhány új részletet Huszti Szabolcs rehabilitációjával kapcsolatban.
okt. 15
9:54
Elképesztő rekordot döntött Cristiano Ronaldo (ATV)
Cristiano Ronaldo pályafutása 700. gólját szerezte tétmérkőzésen hétfőn este, amikor betalált a portugál labdarúgó-válogatottban az ukránok elleni Európa-bajnoki selejtezőn.
okt. 15
10:42
Eb 2020: két alapember hiányozni fog a horvátoktól a sorsdöntő meccsen (She)
Horvátország vasárnap 1–1-es döntetlent játszott Wales ellen a labdarúgó Eb-selejtezősorozat E-csoportjában. A találkozón két horvát védő is eltiltást érő sárga lapot kapott, így a szlovákok elleni sorsdöntő mérkőzésen egyikük sem szerepelhet.
okt. 15
10:42
Jeges vízbe vetette magát a világhírű ketrecharcos (Blikk)
A dagesztáni ketrecharcos, Habib Nurmagomedov a hírek szerint a jövő év elején küzd meg az amerikai származású Tony Fergussonnal.
okt. 15
10:48
Kipakolt a tönkrement világsztár, így él most a legendás sportoló (Ripost)
Durva történet: 2017 nyara óta próbál kikászálódni a csődhelyzetből a teniszlegenda Boris Becker. Élete legnehezebb meccsét játssza.
okt. 15
11:06
F1: Minden lehetséges – Bottas a bajnoki esélyeiről (She)
Valtteri Bottas nyert az F1-es Japán Nagydíj versenyén, így 64 pontra csökkentette a hátrányát az egyéni vb-összetettben csapattársa, Lewis Hamilton mögött, amikor még négy verseny van hátra a 2019-es idényből. A finn bár tudja, nagyon szerencsésnek kell lennie ahhoz, hogy övé legyen a végső siker, úgy véli, semmi sem lehetetlen.
okt. 15
11:06
A török játékosok ismét katonai szalutálással ünnepeltek, az UEFA vizsgálatot indított (ATV)
Az európai szövetség (UEFA) figyelmeztetése ellenére a török labdarúgó-válogatott többsége ismét katonai szalutálással ünnepelte gólját az Európa-bajnoki selejtező-sorozat hétfői játéknapján.
okt. 15
11:12
Gyász: redőnyszerelés közben vesztette életét egy szerb exfutballista (She)
Harminchárom éves korában elhunyt Goran Markovics, szerb labdarúgó, aki a bosnyák Zeljeznicar tagjaként 2011-ben bosnyák kupagyőzelmet, egy évvel később bajnoki címet ünnepelhetett. A pályafutását tavaly nyáron befejező Markovics szombat este pancsevói otthonában lelte halálát, amikor redőnyszerelés közben kiesett az ötödik emeleti ablakon – számol
okt. 15
11:30
Tenisz: Fucsovics nem akarta a jövő évét veszélyeztetni (She)
A férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján 69. helyen álló Fucsovics Márton ezen a héten Stockholmban szerepelt, ám hétfőn visszalépett a 711 ezer euró összdíjazású tornától. Hogy miért tette ezt, az csak kedd délelőtt derült ki.
okt. 15
11:32
Tenisz: Babos Tímea sima meccsen esett ki Moszkvában (She)
Babos Tímea két szettben (6:1, 6:3) kikapott az észt Kaia Kanepitől a moszkvai kemény pályás tenisztorna 1. fordulójában, s ezzel kiesett.
okt. 15
11:36
Bayern: az Ajax szívesen látná az elvágyódó Thomas Müllert (She)
Thomas Müller jövője egyelőre kérdéses a Bayern Münchennél: a világbajnok labdarúgó elégedetlen a kevés játéklehetőséggel, ezért sajtóhírek szerint távozni szeretne a német klubtól. Többek között az Inter, az Arsenal és a Liverpool érdeklődéséről már lehetett hallani, és most egy újabb klub jelentkezett be: az Ajax.
okt. 15
11:38
Óriási balhé Katalóniában, Rakiticnek az autópályán kellett gyalogolnia (She)
Óriási a felfordulás a napokban Barcelonában és szinte egész Katalóniában. Spanyolországban a legfelsőbb bíróság börtönbüntetésre ítélte azokat a politikusokat, akik 2017-ben részt vettek a függetlenségi népszavazásban, ezért Katalónia-szerte hatalmas tüntetések vannak. A helyi sportolókra és klubokra is hatással vannak a történések.
okt. 15
11:51
Botrányba fulladt az Eb-selejtező, Hitler szelleme kísértett (Ripost)
Szégyenletes közjátékok borzolták a kedélyeket. A történtek után csoda, hogy egyáltalán végigjátszották a Bulgária-Anglia mérkőzést.
okt. 15
11:54
Gyász: redőnyszerelés közben hunyt el egy szerb exfutballista (She)
Harminchárom éves korában elhunyt Goran Markovics, szerb labdarúgó, aki a bosnyák Zeljeznicar tagjaként 2011-ben bosnyák kupagyőzelmet, egy évvel később bajnoki címet ünnepelhetett. A pályafutását tavaly nyáron befejező Markovics szombat este pancsevói otthonában hunyt el, amikor redőnyszerelés közben kiesett az ötödik emeleti ablakon – számolt be
okt. 15
12:00
Eb 2020: újfent tisztelgéssel ünnepelték góljukat a törökök (She)
Az európai szövetség (UEFA) figyelmeztetése ellenére a török labdarúgó-válogatott többsége a franciák elleni meccsen ismét katonai szalutálással ünnepelte gólját az Európa-bajnoki selejtezősorozat hétfői játéknapján.
okt. 15
12:00
Bécsben tér vissza a sérüléséből felépülő Fucsovics Márton (Blikk)
Az ausztriai kemény pályás tenisztornán tér vissza Fucsovics Márton, aki sérülés miatt kénytelen volt kihagyni a pekingi tornát is.
okt. 15
12:00
Többszörös rendszerhiba Szuzukában (Azenpenzem)
A technika a múlt hét végén éppen ott mondott csődöt, ahol a legkevésbé gondoltuk volna, Japánban: Szuzukában a rendszer az 53. kör helyett már az 52.-ben lefújta a versenyt.
okt. 15
12:30
Szlovákia: az élvonalban vállalt munkát a Mezőkövesd korábbi trénere (She)
A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnoskágban (Fortuna Liga) szereplő FK Pohronie (garamszentkereszti csapat) a hivatalos honlapján tudatta, hogy Radványi Miklós lett a gárda új vezetőedzője.

Keresés