2019. november 2. szombat

nov. 2
0:03
Megdöbbentő vallomást tett a Real Madrid focistája: ettől esett pánikba a sztár (Blikk)
Megdöbbentő vallomást tett Marcelo (31), a spanyol Real Madrid futballistája.
nov. 2
0:07
Győzelemmel debütált a nehézsúlyú pankrátor (Blikk)
Győzelemmel mutatkozott be pankrátorként a brit nehézsúlyú profi bokszoló, Tyson Fury (31).
nov. 2
0:11
Ilyen autók száguldanak majd 2021-től az F1-ben (Blikk)
Nagyobb autók, költségvetési plafon és bővülő versenyprogram: új időszámítás kezdődik 2021-től a Forma–1-ben! Az autók kialakítását, a versenyszabályzatot és a csapatok pénzügyeit is érintő változásokat a hét végi, Amerikai Nagydíj kezdete előtt, az austini versenypályán jelentették be.
nov. 2
0:15
Ellenfélként találkoznak a büszke futballista apukák (Blikk)
Fantasztikus napokat él az NB I két élcsapatának kapusa, a ferencvárosi Dibusz Dénes (28) és a mezőkövesdi Szappanos Péter (28). A két focista gyermekáldásnak is örülhetett, a két együttes hét végi rangadóját (M4, 17) már apukaként várják.
nov. 2
0:19
Hatalmas a tét: Babosék a vb-döntőbe jutásért lépnek pályára (Blikk)
Megállíthatatlannak tűnik Babos Tímea (26) és a francia Kristina Mladenovic (26) a Kínában zajló WTA-világbajnokságon. Az első számú magyar női teniszező és társa harmadik mérkőzését is megnyerte a viadalon, így százszázalékos teljesítménnyel jutott be a női páros elődöntőjébe.
nov. 2
0:23
Nem fogja elhinni, hányadik aranyát zsebelte be Hosszú Katinka Kazanyban – Brutálisan elverte a mezőnyt, mindenkit maga mögé utasított (Blikk)
Az úszók Világkupa-sorozatának kazanyi állomása a pénteki nyitónapon összesen négy magyar érmet hozott úszóink számára.
nov. 2
0:27
Dzsudzsáknak hála, a csapata elkerüli a kiesőzónát: a 106-szoros válogatott kétszer is hálót ért (Blikk)
Első góljait szerezte a 2019–2020-as idényben Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott csapatkapitánya két találattal járult hozzá az egyesült arab emírségekbeli csapata, az al-Ittihad Kalba sikeréhez a bajnokság hatodik fordulójában a Bani Yas elleni hazai összecsapáson (2-1).
nov. 2
0:31
Elnézést kért a csapatkapitány az Arsenal szurkolóitól (Blikk)
Közleményben kért elnézést az Arsenal szurkolóitól az angol klub svájci csapatkapitánya, Granit Xhaka (27).
nov. 2
0:33
U17-es vb: „Csak magunkat okolhatjuk a kiesésért” (She)
Érzelmi hullámvasút volt az Ecuador elleni utolsó csoportmeccs az U17-es labdarúgó-világbajnokságon szereplő korosztályos magyar válogatottnak, ám a fordulatos találkozóból végül a dél-amerikai rivális jött ki jobban, a 3–2-es vereség pedig a búcsút jelentette Preisinger Sándor csapatának. A találkozó után érhetően csalódott játékosok ballagtak
nov. 2
0:35
Minden jel szerint Szoboszlait tényleg elviszi az Arsenal – Ekkor igazolhat át a magyar klasszis (Blikk)
Nagyon úgy néz ki, hogy az Arsenal valóban komolyan fontolóra vette, hogy megszerzi magának Szoboszlai Dominikot - írja a 24.hu.
nov. 2
0:39
Feczkó ellenfélként az Mtk-pályán (Blikk)
Kisorsolták a labdarúgó-Magyar Kupa nyolcadik fordulójának párosításait. A legjobb 32 között a Diósgyőr a másodosztályban szereplő MTK-hoz látogat. Érdekesség, hogy az NB I-es miskolci csapat vezetőedzője, Feczkó Tamás az előző idényben még a fővárosi kék-fehérek trénere volt.
nov. 2
0:39
Asztalitenisz Európa-kupa: kikapott az első mérkőzésen a Pécs (She)
A PTE-PEAC csapata 3:2-es vereséget szenvedett a Kosiba Dániellel felálló spanyol Real Club Cajasur Priego Knolive otthonában a férfi asztalitenisz Európa-kupa harmadik szakaszának első, pénteki mérkőzésén.
nov. 2
3:45
Vajon végleg szétesik Tusup úszócsapata? – Földházi után újabb tanítvány távozott a trénertől (Blikk)
Úgy tűnik, befuccsolt Shane Tusup (31) nagy terve. A Blikk arról értesült, az USA-beli úszóedző és olasz tanítványa, Ilaria Cusinato (20) útjai végleg elváltak!
nov. 2
4:39
Meztelenül az ágyban, mindenét felfedi a nagy mellű edzőlány (Ripost)
Ana Cherit ezúttal a hálószobában fotózták. Teljesen meztelenül feküdt az ágyában.
nov. 2
6:15
F1: Verstappen bizakodó, Hamiltonnak a feje is belefájdult (She)
Max Verstappen nyitott az élen Austinban, a második tréningen pedig Lewis Hamilton vette át a vezetést. Utóbbi az edzések után is megragadta az alkalmat, hogy felhívja a figyelmet a pálya felületének egyenetlenségeire – a véleményével nincs egyedül. Verstappen elégedetten nyilatkozott a pénteki gyakorlás után, míg csapattársa, Alexander Albon s
nov. 2
6:39
U17-es vb: Három gólt rúgattunk az ellenféllel – Preisinger (She)
Az Ecuadortól elszenvedett 3–2-es vereséget követően a magyar labdarúgó-válogatott búcsúzott az U17-es világbajnokságtól, így érthető, ha Preisinger Sándor is az elszalasztott lehetőség miatt bosszankodott.
nov. 2
6:57
Nba: a Warriors Steph Curry után a meccset is elveszítette (She)
A Golden State Warriors hazai pályán 17 pontos vereséget szenvedett a San Antonio Spurstől az NBA legutóbbi játéknapján, de ennél is jobban elszomorítja a kaliforniai sztárcsapatot, hogy legnagyobb ásza, Steph Curry kézműtéten esett át, és három hónapra kidőlt. A Boston a New York ellen, a Sacramento a Utah ellen nyert meg szoros meccset, míg a Los
nov. 2
7:15
Nhl: sima fővárosi rangadó, túlórában nyert a Blues és a Ducks (She)
A bajnoki címvédő St. Louis Blues David Perron hosszabbításban szerzett góljával 4–3-ra nyert a Columbus ellen az NHL legutóbbi játéknapján. A Blues kétgólos hátrányból harcolta ki a ráadást, amelyben végül felülkerekedett. Anaheimben és Washingtonban is rangadót játszottak, s amíg a fővárosiak hat gólt szerezve kiütötték a Buffalót, a Ducksnak Rya
nov. 2
7:18
Életet mentett a legendás masszőr (BorsOnline)
Hősies tettet hajtott végre a Halásztelek focicsapatának masszőre, az 1972-es olimpián ezüstérmes Tóth Kálmán: megmentette az Örkényt erősítő Széles László életét.
nov. 2
7:39
Nfl: Seattle-ben folytatja a Patriotstól kitett elkapó (She)
A Seattle Seahawksnál folytatja NFL-es pályafutását Josh Gordon elkapó, akitől a napokban vált meg a New England Patriots.
nov. 2
7:48
Budapestnek kell a világbajnokság (Ripost)
A sportvilág harmadik legnagyobb eseményét rendezheti meg Budapest 2023-ban. Az atlétikai vébé azonban veszélybe kerülhet, ha beválik Karácsony Gergely terve.
nov. 2
7:51
U17-es vb: Brazília csoportelsőként jutott a nyolcaddöntőbe (She)
Brazília 2–0-ra legyőzte Angolát az U17-es labdarúgó-világbajnokság A-csoportjában, így csoportelsőként jutott tovább a nyolcaddöntőbe, amelyben Angola is szerepelhet majd. A Kanadát 1–0-ra felülmúló Új-Zéland harmadikként a többi csoport végeredményétől függően juthat tovább.
nov. 2
8:09
Boksz: vörös a ruszki ellen – Álvarez és Kovaljov összecsapása az év meccse lehet (She)
A mexikói Saul Álvarez és az orosz Szergej Kovaljov csap össze magyar idő szerint vasárnap hajnalban Las Vegasban, a tét a Bokszvilágszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoki öve. A mérkőzés akár az Év mérkőzése is lehet.
nov. 2
8:15
Boksz: vörös a ruszki ellen – Álvarez és Kovaljov bunyója az év meccse lehet (She)
A mexikói Saul Álvarez és az orosz Szergej Kovaljov csap össze magyar idő szerint vasárnap hajnalban Las Vegasban, a tét a Bokszvilágszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoki öve. A mérkőzés akár az Év mérkőzése is lehet.
nov. 2
8:18
Hamilton: 25 futam és lassú autó? Na ne! (BorsOnline)
Az új szabályváltoztatások miatt bosszankodik.
nov. 2
8:24
Szétesik Shane Tusup álomcsapata - már két sportolót veszített el (BorsOnline)
Nagy terveket dédelgetett Shane Tusup, de egyre inkább úgy tűnik, hogy le kell mondjon
nov. 2
8:27
Baji Balázs: Én csak a sportág érdekeit tartom szem előtt (She)
A gátfutó Baji Balázs kampányt indított a budapesti világbajnokságért, ennek okairól kérdeztük és arról, miben változtatta meg súlyos sérülése után az elmúlt egy év.
nov. 2
8:39
Megint leadta az előnyt és búcsúzott az U17-es csapat (Infostart)
A magyar válogatott nem jutott tovább csoportjából a Brazíliában zajló U17-es labdarúgó-világbajnokságon, miután 3-2-re kikapott Ecuador csapatától.
nov. 2
8:45
Real Madrid: Bale megtiltotta, hogy az állapotáról beszéljenek (She)
Gareth Bale az adatvédelmi törvényekre hivatkozva megtiltotta a Real Madridnak, hogy nyilvánosságra hozza az egészségi állapotával kapcsolatos információkat.
nov. 2
8:48
Elfogytak a szavak, Hosszú Katinka tényleg egy földönkívüli (Ripost)
Akárhogy is számoljuk, óriási eredményt ért el a magyar úszónő. Ezt senki nem tudja utána csinálni.
nov. 2
9:03
Most ezt nevezzük rangadónak? (888.hu)
Amikor a bajnokság egyharmadánál két dobogós csapat találkozik egymással, az elvileg rangadó.
nov. 2
9:09
Mi a közös a Fradiban és a pelikánokban? (Infostart)
Lesz mit nézni: magyar focibajnokság, topligák, kézi-BL, Forma-1, NBA. Csak győzzük végig.
nov. 2
9:09
MotoGp: francia rajtelső Sepangban, Márquez csak a 11. (She)
Fabio Quartararo ötödször indulhat az élről a MotoGP-ben, a Malajziai Nagydíj időmérőjén a francia yamahás teljesítette a legjobb köridőt. Az első sorból másik két Yamaha rajtolhat Maverick Vinalesszel és Franco Morbidellivel. A világbajnok Marc Márquez az időmérő hajrájában elesett, így idei legrosszabb rajthelyét szerezte meg (a MotoGP-ben csak e
nov. 2
9:15
Arsenal: Azt mondtam Henrynak, hogy kussoljon – Bendtner (She)
Hamarosan megjelenik az Arsenal korábbi labdarúgójának, Nicklas Bendtnernek az új könyve, amiben egy elképesztő történetet osztott meg: még meg sem vetette a lábát az első csapatban, de az egyik edzésen a klub klasszisát, Thiery Henryt arra utasította, hogy kussoljon.
nov. 2
9:18
Civic: pár magyar szót már ismerek (BorsOnline)
Ismerkedik a magyar nyelvvel, néhány buzdító szót már meg is tanult a Fradi bosnyák játékosa, Eldar Civic. A kőkemény védő a hétköznapokban egy mosolygós, szerény srác.
nov. 2
9:27
Visszatérés a főtáblára (Azenpenzem)
A Vasas női csapata a selejtező második fordulójában a csütörtöki idegenbeli visszavágón is magabiztosan, 3-0-ra legyőzték az albán Partizani Tirana együttesét.
nov. 2
9:51
Footballgolf: bajnoki erőpróba, kapu helyett lyuk (She)
Véget ért az első alkalommal kiírt Mazda Emil Frey footballgolfbajnokság. Az eseményen közel száz résztvevő mérette meg magát.
nov. 2
9:57
Szétdobta a Houstont a Brooklyn, parádés végjáték a Dallas–Lakersen (She)
Hosszabbításban verték a Maverickset LeBron Jamesék, Jayson Tatum hozta a Boston győzelmét, a Jazz ellen lett meg az első Kings-siker, oktatott a Milwaukee – ez történt hajnalban az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában.
nov. 2
10:03
Kajak-kenu: a kapitány tíz boldog versenyzőt akar látni az olimpia után (Infostart)
A szokásosnál is több verseny után alakulhat ki a tokiói olimpián induló magyar kajak-kenu válogatott összetétele, a csapattól 5 érem, köztük 2 arany az elvárás.
nov. 2
10:03
Kézilabda: legyőzték a Szegedet, babgulyással ünnepeltek – kép (She)
Az orosházi férfi kézilabdaklub végig eksztázisban játszó ificsapata meglepetésre 33–31-re legyőzte a papíron esélyesebbnek számító Mol-Pick Szeged fiataljait az ifjúsági első ligában, ezért a klub vezetői úgy döntöttek, köszönetképpen vendégül látják a játékosokat egy babgulyásra.
nov. 2
10:09
Be tudják-e venni a Fradi erődjét az idegenben hibátlan kövesdiek? (She)
Rendkívüli módon besűrűsödött az élmezőny a labdarúgó NB I-ben: az első 10 forduló után azonos pontszámmal áll a listavezető Mol Fehérvár FC, a Mezőkövesd, valamint a Ferencváros (egy mérkőzéssel kevesebbet játszott), s csak két ponttal van lemaradva a Puskás Akadémia. A 11. fordulóban – amivel letudjuk a bajnoki évad első harmadát – a Ferencváros
nov. 2
10:39
A bolgárok nem engedik elfelejteni tragikus sorsú legendájukat (She)
Ha a bolgár labdarúgás kerül szóba, általában mindenkinek egy név jut eszébe először: az ötször az év bolgár labdarúgójának választott, aranylabdás, vb-4., ötszörös spanyol bajnok, kétszeres bolgár gólkirály, európai aranycipős és még megannyi titulus birtokosáé, Hriszto Sztoicskové. Esetleg még a válogatottsági gólrekorder Dimitar Berbatové, netá
nov. 2
10:54
Fradi vagy Mezőkövesd? Megszakadhat egy nagy sorozat (Ripost)
A Ferencváros szombaton a Mezőkövesdet fogadja a labdarúgó NB I-ben.
nov. 2
10:57
Wta-vb: izgalmas végjáték után Babosék ismét a döntőben! (She)
Babos Tímea és Kristina Mladenovic címvédő kettőse 1:6, 6:4, 10–8-ra legyőzte a Samantha Stosur, Csang Suaj ausztrál, kínai duót a sencseni WTA-világbajnokság párosversenyének elődöntőjében, ezzel bejutott a vasárnapi fináléba.
nov. 2
11:03
Óriási magyar siker: Babos és partnere ismét döntős a teniszvébén (888.hu)
Címvédőként léphetnek pályára a vasárnapi fináléban.
nov. 2
11:06
Megint ujjgyakorlatra készül a Győr (Behaviour)
A nőknél és a férfiaknál egyaránt Bajnokok Ligája fordulót rendeznek ezen a hétvégén.
nov. 2
11:15
Puskás Akadémia: együttműködés a brazil Flamengóval (She)
Szakmai együttműködésről állapodott meg egymással a Puskás Akadémia és a brazil Flamengo.
nov. 2
11:27
Hármas versenyfutás az Nb I-ben: a Fehérvár, a Mezőkövesd és Fradi küzd az első helyért (Blikk)
Szombaton a 11. fordulóval a szezon harmadához érkezik a labdarúgó-NB I 2019–2020-as kiírása, s nem kis meglepetésre három csapat is versenyben van a dobogó legfelsőbb fokáért.
nov. 2
11:39
Az első harmad zárul az NB I-ben (Behaviour)
Puskás Ferenc egyetlen magyarországi klubja a nevét birtokló csapat vendége lesz a labdarúgó NB I 11. fordulójában.
nov. 2
11:45
Ronaldo anyja szerint Ronaldo azért nem nyer több díjat, mert a futballmaffia nem engedi (444.hu)
Ezért csak ötszörös aranylabdás.

Keresés