2019. november 6. szerda

nov. 6
0:06
Bereczék bajban: törlik a Finndingit (Blikk)
Versenyzőink számára kedvezőtlen döntést hozott bermudai konferenciáján a Nemzetközi Vitorlásszövetség, amely megerősítette tavaly novemberi határozatát, miszerint kikerül a 2024-es párizsi olimpia programjából a Finndingi.
nov. 6
0:10
Shane Tusup fülig szerelmes! Így ismerte meg a párját (Blikk)
Újra szerelmes Shane Tusup (31). A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka (30) egykori férje és edzője elérkezettnek látta az időt, hogy a világ tudomására hozza, ki az új kedvese.
nov. 6
0:14
Szívinfarktusa után fél évvel újra edzésbe állt Iker Casillas (Blikk)
A portugál Porto focikapusa a spanyol AS értesülései szerint 20-25 percet tréningezett hétfőn. A Real Madrid korábbi ásza ezt úgy hozta a világ tudomására, hogy fűnyomos stoplisáról osztott meg fotót Twitter-oldalán.
nov. 6
0:18
Halloweeni buli után a pályán is ünnepelne a Paris Saint-Germain (Blikk)
A francia labdarúgó-bajnokságban címvédő és jelenleg is listavezető gárda játékosai mindenszentekpartit tartottak: sokan a párjukat is elvitték egy elegáns párizsi étterembe, ahol kötelező jelleggel ijesztő jelmezben kellett megjelenni.
nov. 6
5:48
Lehull a lepel az index nélküli BMW rejtélyéről (Infostart)
Hiába az "index nélküli BMW" legendája, a német márka tulajdonosai nem szerepelnek túl sok balesetben, de Suzukiból is sokkal több van a magyar utakon, mint amennyi a baleseti statisztikákban.
nov. 6
6:33
Hatalmas meccseket játszottak a Bajnokok Ligájában (BorsOnline)
A Szoboszlai Dominikkal felálló Salzburg 1-1-es döntetlent ért el a Napoli vendégeké
nov. 6
6:48
Sport a tévében: választani kell a Real, a Man. City, C. Ronaldóék és Neymarék között (Infostart)
A labdarúgó-BL-csoportkör negyedik fordulójának második felét ma este pörgetik le. Délután az MTK lesz az Arsenal riválisa - távirányítóval a kézben.
nov. 6
6:54
Nba: LeBron James remek formában, száguld a Lakers (She)
LeBron James tripla duplájára építve a Los Angeles Lakers 118–112-re győzött a Chicago Bulls vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) magyar idő szerint szerda hajnali programjában, és sorozatban aratott hatodik sikerével megerősítette pozícióját a Nyugati főcsoport élén.
nov. 6
7:06
Nb Ii: négy győri visszatérhet, Szimcso már rehabilitáción (She)
Lejárt az eltiltása Marko Vukaszovicsnak, Borbély Bálintnak, Vaszil Vaskebának és Gengeliczki Gergőnek is, így pályára léphetnek az ETO FC Győr színeiben a szerdai, Soroksár elleni NB II-es bajnoki meccsen, azonban Vári Barnabás nem játszhat, mivel ő most tölti le a kiállítás utáni eltiltását – számolt be róla a győriek honlapja.
nov. 6
7:06
Irigykedhetnek a nők, Hosszú Katinka a félmeztelen barátjával pózol (Ripost)
Továbbra is nagy a boldogság a háromszoros olimpiai bajnok úszónő és párja, Gelencsér Máté között.
nov. 6
7:12
Nem kímélte az MLSZ az újonc csapatot (Infostart)
Szurkolóinak viselkedése miatt sújtották pénzbüntetéssel az újonc csapatot.
nov. 6
7:15
Sokadik Barca-blamázs, nagyszerű Gulácsi (Azenpenzem)
Szentpéterváron, a Bajnokok Ligája G csoportjának 4. körében az RB ­Leipzig a sérült Willi Orban nélkül, de a kapuban Gulácsival állt ki a Zenit ellen.
nov. 6
7:21
Maradona haldoklik? (BorsOnline)
Giannina szerint apja, Diego Maradona haldoklik, még ha ő erről nem is vesz tudomást. Az 59 éves fociikon visszaüzent: semmi baja, és hiába várják gyerekei a halálát, nem hagy rájuk semmit.
nov. 6
7:42
Nhl: kettővel vezetett, mégis vége a Boston nagy szériájának (She)
Véget ért a Boston Bruins hat mérkőzéses győzelmi sorozata az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL): a Keleti főcsoport második helyezettje 5–4-re kikapott a Montreal Canadiens vendégeként magyar idő szerint szerdára virradóra.
nov. 6
8:06
Nb Ii: háromszoros válogatott játékost igazolt a Budaörs (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Budaörs szerződtette Zsidai Lászlót. A legutóbb a Paksi FC-ben futballozó 33 esztendős középpályás két hónapja a zöld-fehéreknél edz, szerdán az FC Ajka ellen bajnokin is pályára léphet.
nov. 6
8:09
Óriási kárt okozna Magyarországnak a stadionstop (Ripost)
Napokon belül a magyar sport jövőjét is meghatározó kérdésben dönthet Budapest. A következő öt évben két világraszóló eseményt rendezhet a főváros, már ha le nem mondjuk.
nov. 6
8:18
Rossi csapatából hárman Egervárival, hatan Storckkal voltak U-vb-n (She)
A magyar szempontból sikertelen brazíliai U17-es világbajnokságot követően nehéz megjósolni, hogy Preisinger Sándor csapatából hány játékos lesz felnőtt szinten is válogatott labdarúgó. Azt viszont meg tudjuk nézni, hogy az elmúlt tíz évben utánpótlás-világbajnokságon szereplő futballisták közül hányan mutatkoztak be a nemzeti csapatban a felnőttek
nov. 6
8:21
Alkoholbűzben találtak rá CR7 fodrászára (BorsOnline)
Sok félnivalója nincs a moszkvai BL-utazás miatt a Juventusnak. Annál kérdésesebb: vajon egy brutális gyilkosság után Cristiano Ronaldo milyen hangulatban lép pályára?
nov. 6
8:24
U17-es vb: kiestek a mieinket legyőző nigériaiak (She)
Hollandia 3–1-re legyőzte Nigériát a Brazíliában zajló U17-es labdarúgó-világbajnokság magyar idő szerint szerda hajnali nyolcaddöntőjében.
nov. 6
8:26
Arsenal: Emery döntött, már nem Xhaka a csapatkapitány (She)
Unai Emery, az angol élvonalbeli Arsenal spanyol menedzsere elvette a csapatkapitányi karszalagot Granit Xhakától, a londoni együttes svájci labdarúgójától, aki a Crystal Palace elleni bajnoki mérkőzésen dühödten vonult le a pályáról, s közben a szurkolókat hergelte.
nov. 6
8:54
Gordon Hayward a Bostont, Trae Young az Atlantát vezette győzelemre (She)
Beállította karriercsúcsát a Celtics sztárja, Young pedig visszatért és a Hawks rögtön megverte a Spurst – nagy hátrányból fordított a Lakers, a Miaminak viszont nem osztottak lapot Denverben. Ez történt hajnalban az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában.
nov. 6
9:00
Barca: Jordi Alba alighogy visszatért, újra megsérült (She)
Ismét megsérült Jordi Alba, az FC Barcelona spanyol labdarúgója, akit a keddi, Slavia Praha elleni Bajnokok Ligája-találkozón (0–0) a félidőben le kellett cserélni.
nov. 6
9:21
Gigamellekkel veri agyon ellenfeleit Dana – brutál szexi fotók (BorsOnline)
Dana Brooke a női pankráció nagy sztárja.
nov. 6
9:30
Libertadores-kupa: Chile forrong, máshol lesz a döntő (She)
A Chilében zajló kormányellenes tüntetések miatt nem Santiago de Chilében, hanem a perui Limában rendezik meg a labdarúgó Libertadores-kupa döntőjét.
nov. 6
9:32
Női kézi Bl: Ambros Martínt pénzbüntetéssel sújtotta az Ehf (She)
Ambros Martín előző idényben BL-döntős csapata, a Rosztov-Don nagy meglepetésre viszonylag simán, 31–26-ra kikapott a dán Esbjerg otthonában, a női kézilabda Bajnokok Ligája-csoportkör 3. fordulójában. A korábbi ETO-tréner nem viselte jól a vereséget, többször is vitatkozott a játékvezetőkkel, így az európai szövetség utólag pénzbüntetéssel sújtott
nov. 6
9:36
Nb Ii: 30 éve botrányba fulladt a Szeged–Vasas – ma újra találkozik a két csapat (She)
Pikáns mérkőzésre kerül sor a labdarúgó NB II 16. fordulójában Szegeden, ahol a Szeged-Csanád GA a Vasast fogadja szerdán 19 órától a Szent Gellért Fórumban. A két csapat bő 30 évvel ezelőtt vívott egy osztályozós párharcot, amelyből végül a Vasas került ki győztesen, de a visszavágó botrányba fulladt – idézte fel a történteket a delmagyar.hu.
nov. 6
9:38
Bl: Ancelotti és játékosa nem jelent meg a kötelező sajtótájékoztatón (She)
A Napoli 1–1-es döntetlent játszott a Szoboszlai Dominikkel felálló Salzburggal a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi játéknapján. A mérkőzés után meglepetésre Carlo Ancelotti, az olasz együttes vezetőedzője nem jelent meg az UEFA kötelező sajtótájékoztatóján.
nov. 6
9:40
Kocsis 90: Rebrov is betalált, emléktorna Kárpátalján (She)
Még szeptember végén U11-es focicsapatok részvételével Kocsis 90-kupát rendeztek a kárpátaljai Beregszászon az 1929-ben született vb-gólkirály és Aranycsapat-tag Kocsis Sándor tiszteletére elindított Kocsis 90-emlékév keretében.
nov. 6
10:00
Wembley: 90 000 néző lesz Marozsán Dzseniferék meccsén (She)
Telt ház, 90 ezer néző várja szombaton a Wembley Stadionban az Anglia–Németország női labdarúgó-mérkőzést – ez európai csúcsot jelent.
nov. 6
10:15
Kapás Bogi nagykövet lesz, fontos ügy mellé áll (Ripost)
Fontos kampányhoz adja a nevét Kapás Boglárka úszó.
nov. 6
10:21
Óraműpontosan véd a Fradi pólókapusa (BorsOnline)
Aligha találunk Európában még egy olyan klubot, amelynek futball-, illetve vízilabdakapusa egyaránt olyan csúcsformának örvendene, mint Dibusz Dénes és Vogel Soma a Fradiban. Utóbbival beszélgettünk.
nov. 6
10:30
Bl: az Ajax csapatkapitánya keményen nekiment a bírónak (She)
Amint az várható volt, az Ajax futballistái nem hagyták kommentár nélkül Gianluca Rocchi játékvezető kedd esti tevékenységét: a Chelsea elleni, 4–4-re végződő londoni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésről leginkább a 68. perc eseményeit nehezményezik az amszterdamiak.
nov. 6
10:32
Válogatott: Örömömben elsírtam magam – Nagy Zsolt (She)
Esküvő, szerződéshosszabbítás és meghívó a nemzeti csapatba: nem átlagos napokat él át a Puskás Akadémia hátvédje, Nagy Zsolt, aki az Uruguay elleni stadionavatóra készül.
nov. 6
10:34
Férfi kézi: négy évre ír alá a spanyol kapus Veszprémben (She)
Korábban már a Le Parisien is arról számolt be, hogy a Telekom Veszprém Rodrigo Corralesszel erősítheti meg a keretét, most pedig a Marca erősítette meg, hogy minden bizonnyal a magyar csapathoz igazol a spanyol kézilabdakapus.
nov. 6
11:03
Csinos barátnő, kis szépséghibával (Azenpenzem)
Bármennyire is meghajtja Tusup a könnyebb edzésmunkához szokott Cusinatót, pár hét alatt nem lehet ledolgozni többéves hátrányt.
nov. 6
11:18
Bl: a Salzburg gólvágója már Mbappé és Raúl rekordját is megdöntötte (She)
Élete negyedik Bajnokok Ligája-mérkőzésén is betalált Erling Haaland, a Salzburg norvég labdarúgója, aki összesen hét gólnál jár az elitsorozatban – mindössze 19 évesen…
nov. 6
11:24
Walesi–magyar: a Realnál nem örülnek Bale beválogatásának (She)
Kisebb földindulást keltett Madridban, hogy Gareth Bale is bekerült a walesi labdarúgó-válogatott Azerbajdzsán és Magyarország ellen készülő keretébe. A harmincéves szélső ugyanis az október 13-i, horvátok elleni meccsen (1–1) megsérült, azóta nem lépett pályára, és az adatvédelmi törvényekre hivatkozva megtiltotta klubjának, a Real Madridnak,
nov. 6
11:26
Csavarás, brazilverés, Brooking-bomba – történetek nagy gólokról (She)
Történetek nagy gólokról: Esterházy Márton, Kovács Kálmán, Katzirz Béla is emlékezik a Puskás Aréna elődjében született felejthetetlen találatokra.
nov. 6
11:48
Női kézi: Grimsbö távozik Győrből, az olimpiát még nem zárja ki (She)
Kari Aalvik Grimsbö a norvég TV2-nek adott interjújában elmondta, ez lesz az utolsó idénye a Győri Audi ETO KC-ben, ezt követően hazaköltözik és másfajta életet tervez – a tokiói olimpiai szereplést ugyanakkor még nem zárta ki.
nov. 6
11:50
Rb Leipzig: Gulácsi Péter 150-edszer védte a lipcseiek kapuját (She)
Mérföldkőhöz érkezett Gulácsi Péter, az RB Leipzig magyar válogatott kapusa, aki kedden a Bajnokok Ligájában a Zenit ellen 2–0-ra megnyert találkozón 150. alkalommal szerepelt német klubjában.
nov. 6
11:54
Boksz: az egészség a fő – az 1. női olimpiai bajnok visszavonul (She)
Bejezi pályafutását Nicola Adams, a női ökölvívás első olimpiai bajnoka.
nov. 6
11:54
Őrület Londonban, pirosokkal és Kékekkel (Infostart)
Joe Cole, a Chelsea korábbi legendája a Stamford Bridge-en valaha játszott egyik legjobb BL-mérkőzésnek minősítette a Kékek Ajax elleni 4-4-es mérkőzését. Frank Lampard menedzser szerint „őrület” volt. A hollandok már kevésbé lelkesek, a játékvezetőt és a VAR-t okolják azért, mert nem tudtak nyerni Londonban.
nov. 6
12:00
Sportpolitika: Sajnálnám, ha a politika a sport útjába állna – Szabó Tünde (She)
Folytatódik a sor? Magyarország évek óta rangos nemzetközi sportesemények házigazdája – Szabó Tünde sportért felelős államtitkárral az új fővárosi vezetőség sportrendezvényekhez való hozzáállásáról is beszélgettünk.
nov. 6
12:03
A Fifa szerint Irak nem biztonságos (HírTV)
Irak nem eléggé biztonságos ahhoz, hogy otthont adjon az Irán és Bahrein elleni világbajnoki selejtezőknek.
nov. 6
12:12
Vb 2022: a Fifa szerint Irak nem biztonságos (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szerint Irak nem eléggé biztonságos ahhoz, hogy otthont adjon az Irán és Bahrein elleni világbajnoki selejtezőknek.
nov. 6
12:14
Női kézi-vb: csapatkapitányuk nélkül utaznak a svédek (She)
Sabina Jacobsen sérülés miatt nem utazhat el a svéd női kézilabda-válogatottal Japánba, a november végén kezdődő világbajnokságra. Helyettese az ifjú Kristin Thorleifsdóttir lesz.
nov. 6
12:21
Kiderült, Shane Tusup régóta titkolta új kapcsolatát (Ripost)
Shane Tusup hétfőn mutatta meg a nagyvilágnak új barátnőjét, Courtney-t.
nov. 6
12:23
Fontos hír a fociszurkolóknak, így lehet fizetni a Puskás Arénában (Ripost)
Telt ház előtt avatja majd a Puskás Arénát a magyar labdarúgó-válogatott november 15-én.
nov. 6
12:24
F1: „Hamiltonnak meg kell kapnia azt az átkozott lovagi rangot” (She)
Sportlegendák, politikusok és médiaszemélyiségek lobbiznak azért, hogy hatodik F1-es világbajnoki címe után végre Lewis Hamiltonnak is lovagi rangot adományozzanak Nagy-Britanniában.
nov. 6
12:24
„Úgy döntöttem, ez az utolsó szezonom” – Távozik a Győr olimpiai bajnok kézilabdakapusa (Blikk)
Az olimpiai bajnok kapus, Kari Aalvik Grimsbö az idény végén távozik a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatától.

Keresés