2019. november 18. hétfő

nov. 18
0:06
Szomszédaink már biztosan ott lesznek a 2020-as labdarúgó Eb-n (Blikk)
A magyar labdarúgó-válogatott selejtezőcsoportjában szereplő horvát csapat a szlovákok elleni hazai győzelmével (3-1) biztosította be Európa-bajnoki részvételét. A világbajnoki ezüstérmes együttes megnyerte az E csoportot, s várhatja a november 30-i sorsolást.
nov. 18
0:06
Többszörös szorzó – Malonyai Péter publicisztikája (She)
Ezúttal is gratulálok Kincses Attilának, aki nyáron a portugál vízilabda-bajnokság legértékesebb játékosa és gólkirálya lett, s csapatával, a gu...
nov. 18
0:10
„A pályán akarjuk átélni az Eb-hangulatot” – Szalai Ádám és társai hisznek a walesi sikerben (Blikk)
Óriási hatással volt a magyar labdarúgó-válogatott tagjaira a pénteken átadott Puskás Aréna atmoszférája.
nov. 18
0:14
Borzalmas tragédia érte Honvéd vízilabdázóját mégis vízbe szállt: csapata legjobbja lett a megnyert bajnokin (Blikk)
Hiába érte borzalmas veszteség Szivós Mártont (38), a Honvéd vízilabdázója öt nappal édesapja halála után vízbe szállt, és csapata egyik legjobbja volt a BVSC elleni, 11-9-re megnyert bajnokin.
nov. 18
0:18
Üzent a bokatörést szenvedett Kalmár Zsolt, ezt mondta a sérült labdarúgó (Blikk)
A válogatott labdarúgó a Puskás Aréna stadionavatóján, az Uruguay elleni barátságos meccsen törte el a bokáját, most azt ígéri: még erősebben tér majd vissza.
nov. 18
0:18
Sanszok – Deák Zsigmond jegyzete (She)
A horvátok biztos elsőként vidáman visszasandítanak a többiekre a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező utolsó köre előtt – valami ilyesmire számít...
nov. 18
0:22
Itt a válasz a nagy kérdésre: kiderült, Dárdai lesz-e a Köln edzője (Blikk)
Dárdai Pál visszautasította a kölni csapat ajánlatát.
nov. 18
0:24
Hétfői sportműsor: folytatódnak az Eb-selejtezők (She)
A magyar U21-es labdarúgó válogatott az új Puskás Arénában játszik barátságos mérkőzést Ausztriával. Folytatódnak az Eb-selejtezők: Spanyolország Romániát, Olaszország Örményországot fogadja hazai pályán. A mieinkkel pénteken megmérkőző uruguayiak Argentínával találkoznak. Egy-egy Erste Liga- és Tipsport Liga-mérkőzést rendeznek. Kedd hajnalban izg
nov. 18
0:26
Már biztos, hogy csúszik a Schumacher-film – Ekkor kerülhet majd a mozikba (Blikk)
A Schumacher életéről szóló filmet decemberben mutatták volna be.
nov. 18
0:30
Verstappen nyerte a káoszba torkolló Brazil Nagydíjat (Blikk)
Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brazil Nagydíjat, amelyen a két Ferrari összeütközött és kiesett.
nov. 18
0:34
Taps: megvédte világbajnoki címét az exexatlonos (Blikk)
- A kick-boxos Rákóczi Renáta (32) legyőzte az ukrán Antonina Oszeckát, így címét megvédve nyerte meg a budapesti TEK Gálán a WAKO világszervezet profi full-contact világbajnoki övéért rendezett mérkőzést.
nov. 18
0:36
Nagy Ádám tudja milyen Cardiffban nyerni; Ahol Szabics, ott a kijutás (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
nov. 18
0:38
25 milliárdos stadiont adnak át vasárnap este, itt! (Blikk)
Tirana - Vasárnap este adják át Albánia új futballstadionját, a főváros közepén épült Air Albania Stadiumot.
nov. 18
0:42
Kellemetlen: csapattársa mezében játszott 45 percen át a belga védő (Blikk)
A belga labdarúgó-válogatott simán, 4-1-re verte az oroszokat Szentpéterváron, de a legemlékezetesebb pillanat nem is biztos, hogy a gólokban rejlett.
nov. 18
1:06
U17-es vb: Brazília a világbajnok, ismét Lazaro a hős! (She)
Brazília nyerte a 2019-es U17-es világbajnokságot, miután a döntőben 2–1-re legyőzte Mexikót, úgy, hogy csak a 83. percben egyenlítettek, majd a ráadás perceiben jött megint a franciák elleni elődöntőt is eldöntő – s most is csereként beszálló – Lazaro és góljával világbajnoki címet nyert hazájának.
nov. 18
4:42
A tengerparton dobta le a felsőjét a hatalmas keblű műsorvezetőnő (Ripost)
Daniella Chávez hazájában, Chilében televíziós műsorvezetőként is dolgozik.
nov. 18
6:06
A téma a padlón hever (She)
Idén először kerül megrendezésre egy olyan szakmai fórum, ahol a téma szó szerint a padlón hever: a fugamentes padlók, a modern élelmiszeripari megoldások, valamint az olasz dizájn padlók mellett fókuszba kerülnek az elmúlt években egyre nagyobb számban megvalósult sportlétesítményekhez kínált padlók.
nov. 18
6:36
Verstappen nyert, Gasly a második a Brazil Nagydíjon (Behaviour)
Valtteri Bottas autója elfüstölt, a két Ferrari-pilóta összeütközött, így Pierre Gasly pályafutása során először állhatott fel a dobogóra.
nov. 18
6:38
Győri édes: pontveszteség nélkül (Behaviour)
Nincs sok izgalom a győriek csoportjában a női kézilabda Bajnokok Ligájában, ugyanis Danyi Gáborék űrkézilabdát elővezetve uralják a sportágat. Győrbe se nyerni járnak az ellenfelek, ahogy ez most sem sikerült a riválisnak.
nov. 18
6:42
Hamiltont lelökték a bírók a dobogóról (Infostart)
Carlos Sainz egy nagy élménnyel - élete első dobogóra állásával - lett szegényebb azzal, hogy a Formula-1-es Brazil Nagydíjon súlyos szabálytalanságot elkövetett Lewis Hamiltont nem azonnal büntették meg.
nov. 18
7:00
Walesi-magyar: elindultak a drukkerek, közös vonulás is lesz Cardiffban (She)
A Nemzeti Sport stábja és több tucat szurkoló is útra kelt hétfő hajnalban Cardiffba, a magyar labdarúgó-válogatott keddi, Wales elleni Eb-selejtezőjére.
nov. 18
7:09
Brazil Nagydíj: megbüntették Hamiltont, Sainz a harmadik (Behaviour)
A versenybírók öt másodperces büntetést szabtak ki a hatszoros világbajnokra.
nov. 18
7:15
Cicipasz a trónon (Azenpenzem)
Az már korábban nyilvánvalóvá vált, hogy a feltörekvő generáció egyik képviselője nyeri 2019-ben a vasárnap Londonban véget ért férfi tenisz Atp-világbajnokságot.
nov. 18
7:18
Barcelona: nyáron az Ftc ellen bizonyított, januártól a katalánoké lehet (She)
Spanyol lapértesülések szerint az FC Barcelona vezetősége azon dolgozik, hogy visszaszerezze saját nevelésű középpályását, az egyszeres válogatott szélsőt, Dani Olmót. A 21 éves futballista a katalán Sport című lapnak elárulta, nem zárkózik el a visszatérés gondolatától.
nov. 18
7:20
Nfl: hiába a hátrány, a 49ers és a Patriots is győzött (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 11. fordulójában a San Francisco 49ers és a New England Patriots is nyert.
nov. 18
7:30
Nhl: a Vegas Golden Knights kiütötte a Calgaryt (She)
A Vegas Golden Knights 6–0-ra nyert a vendég Calgary Flames ellen az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) vasárnapi játéknapján.
nov. 18
7:32
Nba: a Lakers jó, a Warriors rossz sorozata folytatódott (She)
Az NBA vasárnapi játéknapján tovább folytatódott a Golden State Warriors vesszőfutása. A Boston Celtics egy ponttal kapott ki, míg a Los Angeles Lakers LeBron James vezérletével nyert ismét.
nov. 18
7:42
Női kosár: legyőzte Szlovákiát a magyar válogatott (Behaviour)
A magyar női kosárlabda-válogatott 14 ponttal legyőzte a szlovákot vasárnap Sopronban a 2021-es Európa-bajnokság selejtezősorozatának második fordulójában.
nov. 18
7:51
A Puskás Aréna ebben is kiemelkedő a térségben (Ripost)
Egyedül a kijevi Olimpiai Stadion befogadóképessége nagyobb a térségben, mint a pénteken átadott Puskás Arénáé. Ebben a rangsorban Európában is ott van az első húszban magyar válogatott új otthona.
nov. 18
8:18
Manchester City: Gulácsi csapattársát vinné Guardiola (She)
A 2021 nyarán lejáró szerződésű, így januárban vagy legkésőbb a nyáron akár nyomott áron is megszerezhető Dayot Upamecanóra vetett szemet a Manchester City vezetősége – írja a 90min.com.
nov. 18
8:30
Máris itt az új Puskás Aréna második meccse (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott közvetlen utánpótlása (U21-es csapat) felkészülési találkozón fogadja Ausztriát. A curling rajongóinak is nagy nap a hétfői.
nov. 18
8:54
Milák Kristóf: Eddig semmiféle okot sem adtam rá, hogy bárki is féltsen (She)
A világ- és Európa-bajnoki aranyérmes úszó gőzerővel készül az olimpiára – a Tippmix kampányarcaként immár a Szerencsejáték Zrt.-t is a támogatói között tudhatja.
nov. 18
9:03
Dzsudzsák: történelmet kell írnunk (BorsOnline)
Kulcsfontosságú mérkőzés vár a magyar fociválogatottra kedd este Cardiffban. Ha Mar
nov. 18
9:06
Válogatott: állítsa össze a Wales elleni kezdőcsapatot! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott kedden Cardiffban sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőt vív Walesszel. Marco Rossi szövetségi kapitány Korhut Mihályra eltiltás, Kalmár Zsoltra pedig sérülés miatt nem számíthat. Ön hogyan állítani össze a kezdőcsapatot?
nov. 18
9:12
Sakk: megemelt díjalap az országos csapatbajnokságon (She)
Tíz csapat részvételével, megemelt díjalappal kezdődött a sakk GM Szabó László NB I, az első két forduló után a címvédő Tungsram Aquaprofit vezet.
nov. 18
9:21
Maradt némi remény Wales ellen (Behaviour)
Csak a győzelem jelent biztos Európa-bajnoki részvételt a magyar labdarúgó-válogatott számára a Wales elleni keddi idegenbeli selejtezőn.
nov. 18
9:24
Válogatott: „Négyévente van egy csoda, ez kedden újra megtörténik” (She)
A Puskás Aréna avatójának napján volt pontosan négy éve, hogy a magyar labdarúgó-válogatott Norvégia legyőzésével kijutott a 2016-os Európa-bajnokságra. A sikerrel megvívott pótselejtező a mai napig élesen él a szurkolók emlékezetében, akad, aki úgy tartja, négyévente van egy ilyen csoda, s ez kedden Wales ellen ismét eljön. Az NSO Tv a drukkerektő
nov. 18
9:26
Válogatott – „Négyévente van egy csoda, ez kedden újra megtörténik” (She)
.
nov. 18
9:30
Kikapott a Boston Sacramentóban, átvette a vezetést a Lakers (She)
A Kings ellen szakadt meg a Celtics nagy szériája az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, s immár a könnyedén nyerő Lakers a listavezető. Remekelt a Sixers és a Nuggets, megverte a Warriorsot a Pels, újra győzött a Magic.
nov. 18
10:06
Kerekesszékes vívó-vk: öt érmet nyertek a magyarok (She)
Öt érmet – egy aranyat, három ezüstöt és egy bronzot – nyertek a magyarok az amszterdami kerekesszékes vívó világkupaversenyen.
nov. 18
10:30
Tenisz: Babos ismét a top százban, Fucsovics is javított (She)
A világbajnok görög Sztefanosz Cicipasz továbbra is a hatodik helyen áll a férfi teniszezők világranglistáján.
nov. 18
10:48
Ahol Szabics, ott a kijutás – Magyarország után Ausztriával is Eb-résztvevő (She)
Minden mozaik a helyére került az osztrák válogatottnál, véli a pályaedzőként ott dolgozó Szabics Imre, így a két vereséggel rajtoló együttes már készülhet az Eb-re.
nov. 18
11:00
Fucsovics egy, Babos 14 helyet lépett előre a világranglistán (Behaviour)
Fucsovics Márton egy helyet javítva a 70. a férfi, míg Babos Tímea 14 helyet előrébb lépve a kilencvenedik a női teniszezők világranglistáján.
nov. 18
11:00
Inter vagy Juve? Szoboszlai az olaszok kérdésére beszélt a jövőjéről (Ripost)
Olaszországról is elmondta a véleményét. Interjút adott egyik rangos kérője szurkolói oldalának a magyar futball sztárjelöltje.
nov. 18
11:03
Folytatódik a német sikersorozat (Azenpenzem)
A hétvégén további öt válogatott váltotta meg a belépőjét a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság 24-es döntőjére: Ausztria, Németország, Hollandia, Horvátország és a címvédő Portugália.
nov. 18
11:12
Kézi Bl: Bíró Blankáé a hét védése a női mezőnyben (She)
Az EHF Tv ezúttal is összeszedte a Bajnokok Ligája-hét férfi és női legjobbjait. A női mezőnyben ezúttal Bíró Blankáé, a Ferencváros kapusáé a hét legszebb védése.
nov. 18
11:14
Légiósok: Eppel valószínűleg távozik a Kajrat Almatitól (She)
Eppel Márton valószínűleg távozik a Kajrat Almatiból – a beszélgetés során a vízilabda, az NB I és a válogatott is szóba került.
nov. 18
11:18
Milák Kristóf: Eddig semmiféle okot sem adtam rá, hogy bárki is féltsen (She)
A világ- és Európa-bajnoki aranyérmes úszó gőzerővel készül az olimpiára – a Tippmix kampányarcaként immár a Szerencsejáték Zrt.-t is a támogatói között tudhatja.
nov. 18
11:20
Evezés: kéthetes, dunavarsányi edzőtáborban készült a válogatott (She)
A magyar evezősválogatott tagjai két héten keresztül gyűjtötték a kilométereket a dunavarsányi edzőtáborban, elsősorban a sikeres olimpiai kvalifikáció reményében.
nov. 18
11:33
Michelisz az élről várja a szezonzárót (BorsOnline)
Michelisz Norbert Makaóban is dobogóra tudott állni, a nyitó futamon második lett, s újra átvette összetettben a vezetést. Kilenc pont előnnyel várja az utolsó, sepangi állomást.

Keresés