2019. november 23. szombat

nov. 23
0:03
Eb-pótselejtező: a bolgár kapitány nem boldog a sorsolás miatt – Ezt mondta (Blikk)
A magyar labdarúgó-válogatottnak először Bulgáriában kell győznie a jövő évi Európa-bajnokság pótselejtezőinek sorsolása alapján, majd siker esetén az izlandi-román párharc nyertesével csaphatna össze az Eb-részvételért.
nov. 23
0:07
Nem semmi: magyarul szólalt meg Ronaldinho! (Blikk)
Magyarul szólalt meg a sztárfocista, Ronaldinho - hamarosan pedig hazánkba érkezik.
nov. 23
0:11
Nagy kihívás előtt áll a magyar válogatott: 62 év után kellene újra nyerni Bulgária ellen (Blikk)
Komoly kihívás előtt áll a magyar labdarúgó-válogatott! Az európai szövetség (UEFA) elkészítette a Nemzetek Ligája rájátszásának sorsolását, ami egyben a 2020-as Európa-bajnokság pótselejtezője is lesz.
nov. 23
0:15
Vida Máté: „Tisztában vagyunk vele, hogy a mérlegünk nem túl fényes” (Blikk)
Először Bulgáriában lép pályára, siker esetén pedig Izlanddal vagy Romániával hazai pályán csap(hat) össze a magyar labdarúgó-válogatott a 2020-as Európa-bajnoki részvételért zajló csatában.
nov. 23
0:19
Mi történt? Ronaldo kihagyja a Juventus meccsét (Blikk)
Továbbra sem teljesen egészséges a portugál Cristiano Ronaldo, aki így szinte biztosan kihagyja az olasz Juventus hét végi labdarúgó-bajnokiját az Atalanta otthonában.
nov. 23
0:23
Megviseli őket az időeltolódás is: kikaptak az oroszoktól női kézilabdázóink (Blikk)
A november 30-án kezdődő világbajnokságra készülő magyar női kézilabda-válogatott 29-25-re kikapott az olimpiai címvédő Oroszországtól a Szöul-kupa nemzetközi felkészülési torna nyitómeccsén. A nemzeti csapat legeredményesebb játékosa a hat gólt szerző Klujber Katrin (20) volt.
nov. 23
0:27
Eddig együtt küzdöttek a sikerért, most egymás ellenfele lesz Davide Lanzafame és Böde Dániel (Blikk)
Davide Lanzafame (32) és Böde Dániel (33) az előző szezonban még együtt küzdött a Ferencváros focicsapatának sikeréért, a két támadó ma már azonban ellenfélként találkozik a Honvéd–Paks NB I-es találkozón.
nov. 23
0:31
Új edzőjével is összebalhézott Mario Balotelli (Blikk)
A balhés olasz fenegyerek, Mario Balotelli már új edzőjével, az olasz élvonalban szereplő Brescia labdarúgócsapatát irányító Fabio Grossóval is összeveszett, aki edzés közben az öltözőbe küldte a 29 éves focistát.
nov. 23
0:35
Nem állnak le a doppinggal az oroszok – Az atlétikai szövetség elnöke is bajban (Blikk)
Az orosz sport képtelen a megtisztulásra? A 2014-es szocsi olimpia óta folyamatosan kerülnek nyilvánosságra a különböző doppingügyek, s most itt az újabb botrány. Az Orosz Atlétikai Szövetség elnökét, Dmitrij Sljahtyint (38) és több tisztségviselőt felfüggesztett a sportág tisztaságát felügyelő nemzetközi testület (AIU), miután súlyosan megsértetté
nov. 23
0:39
Egy beteg kislányáért száll ringbe Luis Ortiz (Blikk)
Egy kislá
nyáért, Lismercedesért (10) küzd magyar idő szerint vasárnap hajnalban a kubai Luis Ortiz (40) az amerikai Deontay Wilder (34) ellen a nehézsúlyú profi ökölvívó-világbajnoki címmérkőzésen (WBC).
nov. 23
0:45
Curling Eb: bennmaradt a B-divízióban a férficsapat (She)
A magyar férfi csapat extra end után 7–6-ra legyőzte a szlovák együttest pénteken a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság B-divíziójának helyosztóján, így nem esett ki.
nov. 23
3:57
Egyre erősebb Törőcsik András: ilyen állapotban van most a focilegenda (Blikk)
Szinte mit sem kopott Törőcsik András (64) tudása!
nov. 23
5:27
Hatalmas keblek, ledobta a melltartót a vadóc színésznő (Ripost)
Abigail Ratchford fantasztikus melleivel rabul ejti a követőit. Ezúttal is merész képet posztolt.
nov. 23
6:39
Háromgólos hátrányból állt talpra a Dortmund (Infostart)
A bajnoki címre pályázó Borussia Dortmund hazai pályán 3-3-as döntetlent játszott a sereghajtó Paderbornnal a német labdarúgó-bajnokság tizenkettedik fordulójának nyitómérkőzésén pénteken.
nov. 23
7:18
Nemzetek Ligája pótselejtező – Igazi álomsorsolás! (BorsOnline)
A legjobb forgatókönyv valósult meg a magyar válogatott számára az Eb-pótselejtező sorsolásán, hiszen a ránézésre legkönnyebb Bulgáriát kapták Dzsudzsák Balázsék.
nov. 23
7:27
Strandfoci-vb: a portugálok tíz, a brazilok nyolc góllal kezdtek (She)
A D-csoportban Portugália 10–1-re megverte Nigériát, Brazília 8–2-re Ománt, míg a C-ben Oroszország 8–7-es győzelmet aratott Szenegál felett, Fehéroroszország pedig 5–1-re győzte le az Egyesült Arab Emírségeket a paraguayi strandlabdarúgó-világbajnokság csoportkörének első fordulójában.
nov. 23
8:03
Nba: megvan a Warriors 14. veresége, 257 pontos meccsen nyert a Lakers (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) folytatódott az elmúlt évek sikercsapata, a Golden State Warriors vesszőfutása, amely (a továbbra is sérült Stephen Curry és Klay Thompson nélkül) a Utah Jazz otthonában szenvedte el idénybeli 14. vereségét, a 3–14-es mérlege a legrosszabb a ligában. Ellenben folytatta remeklését a ligaelső Los Angele
nov. 23
8:09
Több mint 30 közvetítés közül kell választani - sport a tévében (Infostart)
Majdnem teljes fordulót játszanak a magyar labdarúgó-NB I-ben, de pályán és képernyőn mindkét BL-döntős, a Juventus, a Man. City és a Chelsea (utóbbi kettő egymás ellen), a Barcelona és a Real Madrid is - és ez még csak a focis kínálat.
nov. 23
8:18
Mourinho hiába csalogatja Bale-t? (BorsOnline)
Ügynöke szerint Gareth Bale-nek hiába van már elege a Real Madridból, aprópénzért nem fog csatlakozni José Mourinho Tottenhamjéhez.
nov. 23
8:24
Szűk vereség az olimpiai bajnok ellen (Azenpenzem)
Lejátszotta első mérkőzését a Szöul-kupán a világbajnokságra készülői női kézilabda-válogatott: Oroszország 29-25-re győzött. Ma – magyar idő szerint délelőtt 11 órakor – Dél-Korea ellen javíthat.
nov. 23
8:33
Elsőre majdnem meghalt, másodszorra világrekordot döntött a magyar úszó (Infostart)
Elkészült a Mányoki Attila elmúlt két évét bemutató dokumentumfilm, amely elsősorban az Északi-csatorna átúszásáról és az Ocean's Seven-sorozat összesített világcsúcsának megdöntéséről szól.
nov. 23
8:36
Csodára készül Hosszú Katinka, és naná, hogy még sikerülhet is neki (Ripost)
A londoni európai fináléban nem az Iron Team az esélyes bejutni a Las Vegas-i szuperdöntőbe, mégis összejöhet a bravúr!
nov. 23
8:45
Nhl: simán győzött a Penguins és a Senators is (She)
Két találkozót rendeztek péntek éjjel az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszában, s ezeken egyaránt magabiztos hazai győzelem született.
nov. 23
8:51
Profi ökölvívás: kiütésre fel! Jön Wilder és Ortiz visszavágója (She)
Az amerikai Deontay Wilder, a Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka másodszor csap össze a kubai Luis Ortizzal a vb-övért. Az első meccset Wilder technikai KO-val nyerte meg, s noha ő az esélyes, a visszavágó nem lefutott.
nov. 23
9:06
Visszatér a magyar bajnokság, és adventig itt is marad velünk (888.hu)
Két hét szünet után folytatódik a magyar labdarúgó-bajnokság.
nov. 23
9:27
Klopp üdvözölte a PL-be visszatérő Mourinhót (She)
A Premier League-ben listavezető Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp is értékelte a Tottenhamtől távozó Mauricio Pochettino munkáját, valamint üdvözölte az észak-londoniak irányítását átvevő José Mourinhót.
nov. 23
9:29
Ritka Fradi-kettősség: egy hazai rangsor élén, egynek a végén a címvédő (She)
Öt szombati és egy vasárnapi mérkőzéssel folytatódnak a labdarúgó NB I küzdelmei. A 13. forduló rangadója a listavezető Mol Fehérvár FC és a negyedik helyen álló Puskás Akadémia találkozója, a második helyezett Ferencváros és a harmadik Mezőkövesd pedig újoncot (ZTE, illetve Kaposvár) fogad.
nov. 23
10:09
Atlétika: a paraatléták is kiállnak a budapesti vb mellett (She)
A magyar paraatléta-válogatott tagjai és a csapat mellett dolgozó sportszakemberek kiállnak a 2023-as atlétikai világbajnokság budapesti megrendezése mellett. Az alábbiakban a Magyar Paralimpiai Csapat Facebook-oldalán megjelent közleményt olvashatják.
nov. 23
10:21
a zenében sem ügyetlen a Liverpool csatára (She)
„A man of many talents” – szokták mondani az angolban az olyan (férfi)emberekre, akik több területen is tehetségesek. Nos, a jelek szerint ez tökéletesen illik a Liverpool csatárára, Roberto Firminóra is: a Bajnokok Ligája-győztes brazil játékos nemrég megmutatta, a zongoránál sem ügyetlen!
nov. 23
10:33
Formula E: Sims újabb pole pozíciót szerzett Szaúd-Arábiában (She)
Alexander Sims szerezte meg a pole pozíciót a Formula E 2019–2020-as idényének második szaúd-arábiai időmérőjén. Mögötte Sébastien Buemi és Lucas di Grassi zárt. A versenyt 13 óra 5 perckor rendezik meg Rijádban.
nov. 23
10:35
Leonard dobása hozta meg a Clippers győzelmét a Houston ellen (She)
Kiélezett végjátékban nyerte meg a Los Angeles Clippers a Houston Rockets elleni rangadót, míg az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) alapszakaszának másik, magyar idő szerint péntek hajnali, kiemelkedő meccsén a Denver Nuggets megverte a Bostont, ráadásul Kemba Walker megsérült. Ismét gálázott a Dallas, megint győzött a Lakers, nem hibázott
nov. 23
10:57
Pl: Száz százalék, hogy maradok – Guardiola (She)
A Manchester City hátránya már kilenc pont a listavezető Liverpool mögött a Premier League-ben, így a sajtóban felerősödtek a Pep Guardiola távozását firtató pletykák. A spanyol menedzser most a tőle megszokott intenzitással öntött tiszta vizet a pohárba a Chelsea elleni bajnokit megelőzően.
nov. 23
11:15
A brazilok kibicként nyerték meg az U17-es futballvébét (She)
A múlt vasárnap befejeződött U17-es labdarúgó-világbajnokságot korábban már eleve úgy is vezettük fel, hogy a furcsaságok vb-je lesz és ezt aztán maga torna is igazolta, kezdve azzal, hogy olyan csapat nyerte meg a tornát, amely eredetileg ki sem jutott rá…
nov. 23
11:21
Red Bull Rubik-kocka-vb: űridő a győztesnél, Rubik Ernő is ott volt (She)
Űridővel szerezte meg a Red Bull Rubik-kocka-világbajnoki címet Max Park – 5.2 másodperc alatt rakta ki a kockát, amelynek feltalálója, Rubik Ernő is jelen volt a moszkvai eseményen.
nov. 23
11:24
Egy szőnyegen, egy nyelven (Azenpenzem)
Szinte már csak az utolsó simítások vannak hátra a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia impozáns csepeli sportcsarnokán.
nov. 23
11:45
Női kézilabda: magabiztos siker a házigazda ellen a Szöul-kupán (She)
A világbajnokságra készülő magyar női kézilabda-válogatott hat góllal nyert a házigazda Dél-Korea ellen a Szöul-kupa nemzetközi felkészülési torna második fordulójában. Az ázsiaiak a második félidő elején 13 percig képtelenek voltak betalálni, ezalatt a mieink olyan előnyt építettek ki, amivel biztosan be tudták húzni a meccset.
nov. 23
11:45
Visszatért a szupersztár, ennek nem örülhetnek a Real Madridnál (Ripost)
A Paris Saint-Germain 2–0-ra legyőzte hazai környezetben a Lille-t a francia labdarúgó-bajnokságban.
nov. 23
11:47
Válogatott: Senkit sem becsülhetünk le – Szoboszlai (She)
Mint ismert, az Európa-bajnoki pótselejtezőn, hivatalos nevén a Nemzetek Ligája rájátszásában, az első körben Bulgáriában kell győznie a magyar labdarúgó-válogatottnak, hogy aztán az izlandi–román csata győztesével megmérkőzhessen az Eb-szereplésért. A pénteki sorsolás kapcsán Szoboszlai Dominik, Pátkai Máté és a korábbi válogatott, a pályafutása s
nov. 23
11:49
Birkózás: átadták a szabadtéri fitneszparkot (She)
A csepeli Kozma István Magyar Birkózó Akadémia területén tízmillió forintból kialakított szabadtéri fitneszparkot adtak át, amelynek építését a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatta.
nov. 23
12:15
Modric nem haragudott meg Cristiano Ronaldóra (ATV)
Luka Modric nem haragudott meg Cristiano Ronaldóra amiatt, hogy a portugál klasszis nem volt ott tavaly azon a párizsi gálán, amelyen a horvát labdarúgó átvehette az Aranylabdát.
nov. 23
12:48
Gyász, elhunyt a korábbi NB I-es focista (Ripost)
Életének 59. évében elhunyt a Békéscsaba egykori játékosa, Takács József.
nov. 23
12:51
Vért izzadt a Barcelona, de nyert a Leganés ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a listavezető Barcelona a ligautolsó Leganés otthonába látogatott, és bár a hazaiak szereztek vezetést, végül nagy küzdelemben sikerült a vendégeknek egyenlíteni, majd egy szerencsés góllal a győzelmet is megszerezni.
nov. 23
12:53
Serie A: Maldini fiát először nevezték a Milan felnőttkeretébe (She)
A Milan és az olasz labdarúgó-válogatott egykori csapatkapitánya, Paolo Maldini jelenleg korábbi klubcsapata technikai igazgatójaként tevékenykedik, szombaton pedig akár saját fia játékát is megtekintheti a rossoneri szerelésében.
nov. 23
12:57
Liga 2: az Fk Csíkszereda megőrizte hazai veretlenségét (She)
A bajnoki idény feléhez érkezve is megőrizte hazai veretlenségét az FK Csíkszereda a román labdarúgás másodosztályában.
nov. 23
13:09
Fft: minden, amit az esti Libertadores-kupa-döntőről tudni kell! (She)
A pályán Rafinha, Filipe Luis, Diego vagy „Gabigol”, a kispadokon Marcelo Gallardo és Jorge Jesus, a lelátón végtelen szenvedély.  Szombat este 21 órától kezdődik a River Plate-Flamengo Libertadores-kupa-döntő Limában, az FFT pedig összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat.
nov. 23
13:33
Atlétikai vb: feltételekhez köti a támogatást a ferencvárosi polgármester (She)
Feltételekhez kötötte a 2023-as atlétikai világbajnokságra tervezett stadion megépítését Baranyi Krisztina.
nov. 23
13:45
Sportpolitika: akadémiai rendszer létrehozását tervezi a kormány (She)
Három kiemelt sportágban, labdarúgásban, kézilabdában és kosárlabdában tervezi akadémiai rendszer létrehozását a kormány.
nov. 23
13:51
Davis-kupa: Spanyolország a negyedik elődöntős (She)
Negyedikként a spanyol válogatott jutott be a tenisz Davis-kupa elődöntőjébe Madridban.
nov. 23
14:21
Formula E: Sims először nyert, kettős Bmw Andretti-siker Rijádban (She)
Alexander Sims aratott győzelmet a Formula E 2019–2020-as idényének második rijádi versenyén, ezzel átvette a vezetést a vb-összetettben. A második helyen csapattársa, Maximilian Günther zárt, míg a dobogó alsó fokára Lucas di Grassi állhatott fel.
nov. 23
14:23
megvan a Mourinho-éra első gólja a Spursnél (She)
Megvan a José Mourinho-éra első gólja a Tottenhamnél! A West Ham United elleni bajnoki mérkőzés 36. percében Dele Alli passza után Szon Hung Min talált be, ezzel megszerezve a vezetést az észak-londoniaknak. Lucas Moura nem sokkal később kettőre növelte az előnyt.

Keresés