2019. november 12. kedd

nov. 12
0:06
Gyász: elhunyt a legendás olimpiai bajnok magyar vízilabdázó (Blikk)
Életének 72. évében elhunyt Szívós István olimpiai bajnok vízilabdázó.
nov. 12
0:10
Micsoda izgalmak! Nem akármilyen bravúrt hajtottak végre Liu Shaolin Sándorék a montreali világkupán: reménytelen helyzetből szerzett aranyérmet a magyar váltó (Blikk)
Az olimpiai és Európa-bajnok férfi váltó és 500 méteren Liu Shaolin Sándor is győzött vasárnap a rövidpályás gyorskorcsolyázók világkupa-sorozatának második, montreali állomásán.
nov. 12
0:14
Nagy Ádám már tudja, hogyan kell nyerni Cardiffban: jól jöhet ez az Eb-selejtezőn (Blikk)
Telki ― Duplán örülhetett Nagy Ádám (24) vasárnap: augusztus 17-e után ismét bajnokit játszott klubjában, az angol másodosztályú Bristol Cityben, ráadásul pont abban a cardiffi stadionban, ahol november 19-én Wales ellen sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőn is szerepelhet a válogatottban.
nov. 12
0:18
Hatalmas lépés a bajnoki cím felé: nyolc ponttal vezet a Liverpool (Blikk)
Óriási lépést tett a bajnoki arany felé a Liverpool, amely az angol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában hazai pályán 3-1-re verte a címvédő Manchester City-t.
nov. 12
0:22
Bravó: hisztis óvodásként viselkedett a pályán Cristiano Ronaldo (Blikk)
Kiborult és hisztizett Cristiano Ronaldo (34), az olasz Juventus ötszörös aranylabdás portugál focistája. A támadót már az 55. percben lecserélte Maurizio Sarri (60) edző a Milan ellen 1-0-ra megnyert bajnokin.
nov. 12
4:30
Vasárnapi sportműsor (11.17.) (She)
Folytatódnak az Eb-selejtezők küzdelmei: Koszovó–Anglia, Luxemburg–Portugália és Albánia–Franciaország. Az U17-es világbajnokság utolsó napjához érkeztünk. Este 19 órakor kezdetét veszi a bronzmérkőzés, 23 órakor pedig élőben nézhetik végig a döntőt. Bár az első és a másodosztályú klubfutball elmaradt a héten, vasárnap ezúttal is NB III-as bajnokik
nov. 12
4:34
Szombati sportműsor (11.16.) (She)
Sorsdöntő mérkőzések a magyar válogatott Eb-selejtezős csoportjából: 18 órától Azerbajdzsán–Wales, 20.45-től Horvátország–Szlovákia! Nehéz feladat vár Hollandiára, amely Észak-Írországhoz utzik, míg a csoport rivális német válogatott Fehéroroszországot látja vendégül. A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém a Meskov Breszttel játszi
nov. 12
4:38
Pénteki sportműsor (11.15.) (She)
Péntek este 19 órakor a magyar labdarúgó-válogatott először lép pályára az új Puskás Ferenc Stadionban – Marco Rossiék Uruguayt fogadják a stadion avatón. Folytatódnak az Eb-selejtezők, amelyeken az olaszok és a spanyolok is pályára lépnek. Dél-Amerika legnagyobbjai ismét összecsapnak: Brazília–Argentína barátságos találkozó. A Formula–1 szabadedzé
nov. 12
4:42
Csütörtöki sportműsor (11.14.) (She)
Ismét visszatérnek az Eb-selejtezők, három nagy múlttal rendelkező válogatott is hazai pályán játszik: Anglia Montenegrót, Franciaország Moldovát, Portugália pedig Litvániát fogadja. Az U17-es világbajnokságon már az elődöntők következnek – Hollandia–Mexikó és Brazília–Franciaország. Az amerikai sportok szerelmesei nem fogják kipihenni magukat csüt
nov. 12
4:46
Szerdai sportműsor (11.13.) (She)
Szerdán a kézilabdáé a főszerep: A férfi NB I-ben egy, a női NB I-ben kettő, a férfi Bajnokok Ligájában pedig három mérkőzést rendeznek. A jégkorong kedvelői 18.40-től a Schiller Vasas HC–Dunaújvárosi Acélbikák találkozót élvezhetik. A férfi kosár Európa Kupában pályán az Egis Körmend. Délután és este folytatódik a londoni ATP-világbajnokság.
nov. 12
5:54
A teraszon fotózták le a meztelenül pózoló almamellű színésznőt (Ripost)
Amberleigh West szokásához hűen ismét nagyon bevállalós képpel jelentkezett közösségi oldalán.
nov. 12
6:57
Történelmi pillanat Dzsudzsák Balázsék életében (Ripost)
Dzsudzsák Balázs tisztán emlékszik az első meccsére Puskás Ferenc Stadionban, míg Szoboszlai Dominik még nézőként sem járt a régi katlanban.
nov. 12
7:18
Nfl: őrült mérkőzésen szakadt meg a 49ers veretlensége (She)
A Seattle Seahawks idegenben, hosszabbítást követően 27–24-re legyőzte a San Francisco 49ers legénységét a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) magyar idő szerint kedd hajnali, nagyszerű mérkőzésén.
nov. 12
7:21
Végveszélyben Ronaldo karrierje (BorsOnline)
Négy nap alatt másodszor cserélte le a Juventus edzője, Mau­ritzio Sarri legnagyobb sztárját, Cris­tiano Ronaldót. A pályafutása leggyengébb formájában lévő támadó a Milan ellen is jelenetet rendezett.
nov. 12
7:27
Thrillerszerű montreali történet (Azenpenzem)
Rövid pályás gyorskorcsolyázóinknak a montreali világkupa első napján be kellett érniük két hatodik és két hetedik hellyel, aztán nagyot fordult a világ.
nov. 12
7:42
Nba: a címvédő kikapott az egyik fő bajnokesélyestől (She)
A szezon előtt az egyik legnagyobb bajnokesélyesnek kikiáltott Los Angeles Clippers pontszegény mérkőzésen 98–88-ra nyert vendége, a címvédő Toronto Raptors ellen az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) hétfői játéknapján. Mindkét csapat 7 győzelemmel és 3 vereséggel áll.
nov. 12
8:00
Nhl: nyolc gólt ütött vendégének a Carolina (She)
A Carolina Hurricanes 8–2-re nyert vendége, az Ottawa Senators ellen az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) hétfői játéknapján.
nov. 12
8:06
U17-es vb: a házigazda brazilokkal teljes az elődöntő mezőnye (She)
A házigazda brazilok lesznek a franciák ellenfelei a legjobb négy között a Brazíliában zajló U17-es világbajnokságon, mivel a dél-amerikai csapat 2–0-ra legyőzte Olaszországot a negyeddöntőben.
nov. 12
8:12
Három magyar csapatnak is szurkolhatunk élőben - sportműsor a tévében (Infostart)
A medencében a férfi vízilabda világliga csoportkörében érdekelt a magyar válogatott, a focipályán a nőifoci-válogatott játszik Eb-selejtezőt Lettország ellen, a jégen a Fehérvár AV19 küzd az osztrák jégkorongliga alapszakaszában.
nov. 12
8:18
Gera: Érzelemdús este vár rám, de feszültség nincs bennem (She)
A 97-szeres válogatott Gera Zoltán nem tudja, hogyan viseli a búcsúztatását, az Uruguay elleni mérkőzésen a Puskás Arénában felszabadult játékot vár, míg az U21-es válogatottat végre győzelemre vezetné.
nov. 12
8:21
A fiúk helyett a BL-re koncentrál Juhár Dalma (BorsOnline)
A Juhár név még mindig jól cseng a Vasasban. Sőt: a 46 éves, korábbi focista, Juhár Tamás húsz válogatottságig vitte, míg lánya, Dalma már bajnok a röplabdacsapattal.
nov. 12
8:36
Eb 2020: Bénes nem jelent meg a szlovák válogatott összetartásán (She)
Jelentős veszteség érte a szlovák labdarúgó-válogatottat, amely szombaton Horvátország, kedden pedig Azerbajdzsán ellen játszik Eb-selejtezőt.
nov. 12
8:48
Női kézi: a Siófok Franciaországban ragadt, elhalasztják a bajnokiját (She)
Egyelőre nem tudott hazaindulni Franciaországból a Siófok női kézilabdacsapata, amely vasárnap 32–24-re nyert a Nantes vendégeként az EHF-kupa selejtezőjében.
nov. 12
9:12
Női labdarúgás: Marozsán Dzsenifert Usain Bolthoz hasonlították (She)
Terjedelmes cikket közölt a tekintélyes brit The Guardian Marozsán Dzseniferről, a magyar származású, 97-szeres német válogatott középpályásról.
nov. 12
9:18
Bundesliga: már el is mentek a kölniek Dárdaiért – sajtóhír (She)
A Bild információi szerint az edzőt kereső 1. FC Köln vezetői hétfőn Berlinbe utaztak, hogy tárgyaljanak a Hertha alkalmazásában álló Dárdai Pál szerződtetésétől.
nov. 12
9:20
A Celticsnek nyolc: a Dallas is kikapott Bostonban (She)
James Harden újabb győzelmet szállított a Houstonnak, Kawhi Leonard gyenge volt, de a Clippers legyűrte a Raptorst, San Antonióban nyert a Memphis, Blake Griffin vereséggel tért vissza, hozta a kötelezőt a Jazz – ez történt hajnalban az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában.
nov. 12
9:21
Szoboszlai Dominik: A régi Puskást csak képen láttam (BorsOnline)
Először lépett ki a Puskás Aréna játékoskijáróján a válogatott focista, Szoboszlai Dominik, aki a régi stadionban sosem járt. Dzsudzsák Balázsból viszont előtörtek a régi szép emlékek.
nov. 12
9:42
A vasárnapi Liverpool-ManCity hozott néhány érdekes "rekordot" (Infostart)
Jürgen Klopp azt mondta: „Az emberek most már azt fogják állítani, hogy ezt a bajnoki címet csak a Liverpool veszítheti el”. Olvasva a reakciókat a Vörösök vasárnapi, a címvédő Manchester City elleni 3-1-es győzelme után, nem téved.
nov. 12
9:42
Eb 2020: Sterling összebalhézott liverpooli társával, Southgate nem számol vele (She)
Áll a báll az angol labdarúgó-válogatottnál, mert az edzőtábor első napján Raheem Sterling és Joe Gomez összekapott egymással. A szövetség közleményben jelezte, az eset miatt Gareth Southgate kapitány nem nevezi a csütörtöki, Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőre a Manchester City sztárját.
nov. 12
9:54
Jégkorong: Az is kérdés volt, hogy játszom-e még valaha... – Sebők Balázs (She)
Tavaly februárban hideg zuhanyként érkezett a hír, hogy a magyar jégkorong-válogatott egyik legjobbja, Sebők Balázs öt hónap alatt harmadik agyrázkódását szenvedte el, s az orvosok javaslatára úgy döntött, nem kockáztat, és számára befejeződött a szezon. Hét hónapig csak a lelátóról nézte a hokimeccseket, miközben kiderült, nem is agyrázkódás okozt
nov. 12
9:56
Sebők Balázs – Az is kérdés volt, hogy játszom-e még valaha... (She)
.
nov. 12
10:00
Mu: a korábbi csapattársat nem kis meglepetés érte CR-nél (She)
Érdekes történetet elevenített fel Cristiano Ronaldóval kapcsolatosan a korábbi csapattárs, Rio Ferdinand. A 81-szeres angol válogatott védő elmesélte, hogy egyszer átment a portugál házába, ám nem számított arra, amivel ott szembesült – egyben követendő példaként állította a fiatal játékosok elé.
nov. 12
10:06
Kiderült a névsor, ezekre a magyar lányokra figyel majd a világ (Ripost)
Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte a világbajnoki keretét a Japánban megrendezendő viadalra.
nov. 12
10:12
Rali-vb: tűzveszély miatt elmarad az idényzáró verseny (She)
A környéken lévő tűzveszély miatt elmarad a rali-világbajnokság Ausztráliába tervezett záró futama.
nov. 12
10:30
Jégkorong: Az is kérdés volt, hogy játszom-e még valaha... – Sebők Balázs (She)
Tavaly februárban hideg zuhanyként érkezett a hír, hogy a magyar jégkorong-válogatott egyik legjobbja, Sebők Balázs öt hónap alatt harmadik agyrázkódását szenvedte el, s az orvosok javaslatára úgy döntött, nem kockáztat, és számára befejeződött a szezon. Hét hónapig csak a lelátóról nézte a hokimeccseket, miközben kiderült, nem is agyrázkódás okozt
nov. 12
10:45
Magasra nőtt, naggyá lett (Azenpenzem)
Elhunyt egy hetvenkét éves, hajlott hátú, joviális mosolyú, pólóscsemetéket terelgető öregúr, ugyanekkor halhatatlanná vált Montreal olimpiai és Belgrád világbajnoka.
nov. 12
10:54
Kellett egy stadion, de nehéz volt megtalálni a megfelelő helyszínt (She)
Ha már a nyári olimpiák művészeti versenyein az első magyar érmet (ki más?) Hajós Alfréd szerezte meg 1924-es stadiontervével – az első helyet nem osztották ki, Hajós Lauber Dezsővel közösen ezüstérmes lett –, a húszas évek végétől, de különösen a harmincas években bekerült a közbeszédbe a nagy nemzeti stadion felépítésének gondolata. Jó magyar
nov. 12
11:00
parádés felvétel, Klopp „elmenekült” Guardiola elől (She)
Humoros kedvében volt Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere, amikor az UEFA edzői konferenciáján újságírók kérdezték. A vasárnapi Liverpool–Manchester City mérkőzésen történteket a német elmondása szerint megbeszélte Pep Guardiolával, ám mégis „elmenekült” előle.
nov. 12
11:06
Válogatott: az uruguayi keret nagy része már Budapesten, újabb sérült (She)
Hétfő óta Budapesten készül az uruguayi labdarúgó-válogatott, amely pénteken Magyarország ellenfele lesz a Puskás Aréna pénteki nyitó mérkőzésén.
nov. 12
11:09
Külföldön ragadt a magyar sztárcsapat, így juthatnak haza (Ripost)
A Siófok vasárnap 32–24-re nyert a Nantes vendégeként a női kézilabda EHF-kupa selejtezőjében.
nov. 12
11:18
F1: a Red Bull bejelentette, ki lesz Verstappen csapattársa (She)
A 2019-es idény második fele után 2020-ban is a thaiföldi-brit Alexander Albon lesz Max Verstappen csapattársa a Formula–1-es Red Bull-istállónál.
nov. 12
11:20
Puskás-stadion Toszkánában, avagy volt egyszer egy meccs (She)
A magyar csatár, Puskás Ferenc nevét viseli az olaszországi Signa takaros létesítménye, amelyben valamikor a kispesti legenda is futballozott.
nov. 12
11:42
Kutyafogathajtó Eb: 19 magyar érem a hazai rendezésű tornán (She)
Összesen 19 éremmel zárta a magyar válogatott a Magyarpolányban megrendezett kutyafogathajtó Európa-bajnokságot. Az egyes kategóriákban hat aranyérmet gyűjtöttek a magyarok.
nov. 12
11:48
Sportpolitika: München rendezi a 2022-es multisport Eb-t (She)
München adhat otthont 2022-ben a második multisport Európa-bajnokságnak.
nov. 12
11:54
F1: az első fenntarthatósági tervben a 2030-as karbonsemlegesség a cél (She)
Elkészítették a Formula–1 történetének első fenntarthatósági tervét, amely számos intézkedés mellett azt a célt tűzte ki, hogy a sportág 2030-ig nullára csökkenti a szénkibocsátást és így kisebb ökológiai lábnyomot hagy majd maga után.
nov. 12
12:00
F1: korábbi ügynöke továbbra sem látogathatja Schumachert (She)
Michael Schumacher korábbi menedzsere, Willi Weber nem tud beletörődni, hogy nem látogathatja meg a 2013 decemberében síbalesetben súlyos fejsérülést szenvedett hétszeres F1-es világbajnokot, akit azóta is a nyilvánosságtól elzárva ápolnak.
nov. 12
12:12
A Honvéd focistája elsőként érte el ezt a világon (Ripost)
A korábban az angol Liverpool labdarúgócsapatában közel 100 mérkőzését játszó David N'Gog az NB III-ban tündökölt a hétvégén.
nov. 12
12:18
Edzősors: a Sepsi Osk menesztette László Csabát – hivatalos (She)
A román élvonalbeli Sepsi OSK menesztette László Csaba vezetőedzőt. A nyáron kinevezett tréner vezetésével a székelyföldi együttes – tíz döntetlen mellett – csupán két bajnoki mérkőzést tudott megnyerni a Liga 1 eddigi 16 fordulójában, és a vasárnapi, Gaz Metan elleni hazai vereség után a 11. helyen áll. László utóda Leo Grozavu lett.
nov. 12
12:21
Sok jó hír jött a magyar légiósokról (Azenpenzem)
A soron következő két válogatott mérkőzés miatt cseppet sem közömbös, hogy légiósaink mennyit és milyen formában játszanak manapság.
nov. 12
12:36
Belgium: elfogyott a türelem, kirúgták a Genk edzőjét (She)
Menesztette Felice Mazzu vezetőedzőt a 16 csapatos belga bajnokság 9. helyén álló Genk, amely a Bajnokok Ligájában négy forduló után egy ponttal áll.

Keresés