2019. november 9. szombat

nov. 9
0:06
Elképesztő: ez a 82 éves férfi többet tekert, mint bárki más a világon (Blikk)
A 82 éves Russ Mantle teljesítménye előtt bárki fejet hajthatna, ugyanis a brit kerékpár-történelemben ő lett az első, aki biciklivel tett meg egymillió mérföldet, ami közel egymillió hatszázezer kilométernek felel meg – írja az Index.
nov. 9
0:10
November 18-án Gera Zoltán együttese is pályára lép a Puskás Arénában (Blikk)
Már kaphatók a jegyek az U21-es labdarúgó-válogatott Ausztria elleni felkészülési mérkőzésére, melyet november 18-án az új Puskás Arénában vív Gera Zoltán együttese.
nov. 9
0:14
Kiderült: itt folytatja tovább pályafutását Ibrahimovic (Blikk)
Hivatalos: Ibrahimovic visszatér az az AC Milanhoz.
nov. 9
0:18
Megszólalt Schumacher felesége: hihetetlen titkot árult el (Blikk)
Örökké hálás lesz férjének Corinna Schumacher (50). A hétszeres Forma–1-es világbajnok német Michael Schumacher (50) felesége szerelmi vallomással felérő interjút adott a Mercedes által kiadott She’s Magazinnak.
nov. 9
0:22
Ennyi volt Babosnak: egyesben most nem remekelt a klasszis (Blikk)
Babos Tímea két játszmában, 6:2, 6:2-re kikapott a világranglistán 83. helyezett kínai Csu Lintől a kínai kemény pályás ITF-tenisztorna negyeddöntőjében.
nov. 9
0:26
Értékelte a Fradi meccset az edző: emiatt elégedetlen Rebrov (Blikk)
A Ferencváros ukrán edzője, Szerhij Rebrov (45) elégedetten értékelt, miután focicsapata hazai pályán döntetlent (0-0) játszott az orosz CSZKA Moszkvával az Európa-liga H csoportjának 4. fordulójában. A moszkvai 1-0-s siker után a budapesti iksz azt jelenti, együttese négy pontot szerzett az orosz sztárgárda ellen, miközben gólt sem kapott.
nov. 9
0:30
Nagy Ádám újra edzésben: már csak napok kérdése és újra játszhat (Blikk)
Sikeres injekciókúrán esett át, s újra edzésbe állt az angol másodosztályú Bristol City labdarúgócsapatánál a magyar válogatott alapembere, az elmúlt időszakban a bokájával bajlódó Nagy Ádám (24).
nov. 9
0:34
Csúcsformában van a Fradi kapusa: kisfia doppingolja Dibuszt (Blikk)
A gólvonalon és a pelenkázó mellett is helytáll a Ferencváros kapusa, Dibusz Dénes (28). A futballista az Európa-liga csoportkörében már másodszor nem kapott gólt, a zöld-fehérek a moszkvai 1-0-s siker „visszavágóján” hazai pályán 0-0-ra végeztek a CSZKA-val. Idén tizenkilenc tétmérkőzéséből hét alkalommal nem tudták bevenni a kapuját az ellenfelek
nov. 9
0:38
Feláldozná magát: Csányit szidhatják a futballszurkolók (Blikk)
„Feláldozná magát” a büntetések elkerülése érdekében Csányi Sándor (66), a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke.
nov. 9
0:42
Lanzafaméval szárnyal a Honvéd (Blikk)
A Diósgyőr ellen folytatná remek sorozatát a Honvéd a labdarúgó NB I 12. fordulójában: a szezont négy vereséggel kezdő kispesti gárda az elmúlt öt körben egy döntetlen mellett négyszer győzedelmeskedett.
nov. 9
3:54
Véget ért az amerikai álom: ezért hagyta ott tengerentúli csapatát Nikolics Nemanja (Blikk)
Véget ért az amerikai álom Nikolics Nemanja (31) számára, a 27-szeres magyar válogatott focista motivációja azonban cseppet sem csökkent.
nov. 9
5:27
Tankolás közben mutatta meg formás kebleit a vadóc sportolónő (Ripost)
Nem volt szégyenlős a fantasztikus alakkal rendelkező szépség.
nov. 9
7:06
Nhl: Stockholmban nyert a Tampa Bay a Buffalo ellen (She)
Az NHL pénteki játéknapján a Tampa Bay Stockholmban győzte le a Buffalót a Global Series keretein belül. A fordulóban nyert az Edmonton Oilers és a Winnipeg Jets is.
nov. 9
7:12
Nba: Russell 52 pontja is kevés volt, megint kikapott a Warriors (She)
Az NBA pénteki játéknapján a Minnesota Timberwolves hosszabbítás után győzte le a Golden State Warriorsot. Nyert a Toronto Raptors és a Los Angeles Lakers is.
nov. 9
7:21
Dibusz: A kisfiamnak is bizonyítani akarok (BorsOnline)
Friss apukaként kapott gól nélkül hozta le a CSZKA Moszkva elleni EL-csoportmeccset a
nov. 9
7:33
Mészöly Kálmáné lehet a kezdőrúgás a Puskás Arénában (Ripost)
Megtisztelő feladatot kaphat a magyar válogatott egykori játékosa és szövetségi kapitánya a Puskás Aréna avatóján.
nov. 9
8:18
Fed-kupa: döntetlenre áll az ausztrál–francia döntő (She)
A szombati két egyesmérkőzés után 1–1-re áll a női tenisz Fed-kupa döntője, amely Perthben zajlik Ausztrália és Franciaország között.
nov. 9
8:21
Rekord: 90 ezer néző előtt játszik Marozsán Dzsenifer (BorsOnline)
Európai nézőcsúcsot dönt ma a Wembley Stadionban az angol–német barátságos női
nov. 9
8:27
Hátulról előre törnek (Azenpenzem)
Az egész főtábla legalacsonyabban jegyzett csapataként vágott neki a Fradi az Európa-liga csoportküzdelmeinek. Ehhez képest az utolsó két körben a továbbjutásért játszhat.
nov. 9
8:36
Televízió: olimpiai bajnokok ragadnak fakanalat (She)
Életében először felkészülés nélkül áll rajthoz egy viadalon Kammerer Zoltán, a háromszoros olimpiai bajnok kajakos klasszis ezúttal fakanállal a kezében méreti meg magát az RTL Klub Konyhafőnök VIP című műsorában.
nov. 9
8:42
Jön a Der Klassiker, ezúttal megtréfálja a Dortmund a Bayernt? (She)
Sebzett vadként fogadja szombaton a címvédő Bayern München a Borussia Dortmundot a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában. Itt Robert Lewandowski, ott Paco Alcácer lehet a nyerőember.
nov. 9
9:06
Megkezdődik az NB I. „második harmada” (888.hu)
A 12. fordulóval folytatódik a magyar labdarúgó-bajnokság.
nov. 9
9:18
A Ferencváros négy év után venné be ismét Debrecent (She)
Hamarosan ismét a válogatotté a főszerep, de az Európa-bajnoki selejtezők hajrája előtt még lejátsszák a labdarúgó NB I 12. fordulóját. Az előző fordulóban az élcsoportot alkotó négy csapat egyike sem tudott nyerni – nézzük, most mire megy a Mol Fehérvár FC, a Mezőkövesd, a Ferencváros és a Puskás Akadémia. A forduló öt mérkőzését szombaton rendezi
nov. 9
9:21
Rakétatámadás fogadja a City buszát (BorsOnline)
A vörösök kemény magja azt ígéri, hogy a King Harry Pub és az Anfield Road között
nov. 9
10:00
Magyar kézisek és pólósok a nemzetközi porondokon, nagyágyúk a focibajnokságokban (Infostart)
Magyar csapatok bizonyíthatnak a férfi vízilabda BL, a női és férfi kézilabda BL, a női kézis EHF-kupa mérkőzésein. A focikedvelők a magyar bajnoki meccseit, valamint a nagy európai bajnokságok mérkőzéseit, valamint a dél-amerikai második számú focikupa egy mérkőzését nézhetik élőben.
nov. 9
10:06
Bayern: jövő héten folytathatják a tárgyalást Wengerrel (She)
A korábban az Arsenalt irányító, jelenleg azonban munka nélküli Arsene Wenger megerősítette, hogy Karl-Heinz Rummenigge megkereste a Bayern München vezetőedzői posztjával kapcsolatban, és a jövő héten fognak érdemben egyeztetni a kérdésről.
nov. 9
10:36
Megszólalt a jövőjéről beszélt Nikolics Nemanja (Infostart)
Véget ért az amerikai időszak Nikolics Nemanja számára, a 27-szeres magyar válogatott focista motivációja azonban cseppet sem csökkent.
nov. 9
10:42
Magyar Zoltán: A Puskás Aréna nem megfelelő név (She)
Négy évvel ezelőtt nosztalgikus futballdélutánnal köszöntek el a Stadiontól a játékosok és a szurkolók, a főszervező Magyar Zoltán csak az új stadion nevével nem elégedett.
nov. 9
10:48
Bayern: Wenger elmondta a saját verzióját a megkeresésről (She)
A korábban az Arsenalt irányító, jelenleg azonban munka nélküli Arsene Wenger megerősítette, hogy Karl-Heinz Rummenigge megkereste a Bayern München vezetőedzői posztjával kapcsolatban, és abban maradtak, a jövő héten fognak érdemben egyeztetni a kérdésről.
nov. 9
10:50
A Bucks Utahban, a 76ers Denverben, a Heat a Lakers otthonában kapott ki (She)
Nem a keleti élcsapatok domináltak az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) ma hajnali játéknapján, a Bostont üldöző trió minden tagja kikapott nyugati ellenfele csarnokában - a Lakers a Heat elleni sikerrel továbbra is ligaelső. Damian Lillard 60 pontos egyéni és franchise-rekordja sem volt elég a kiegyensúlyozottabb Brooklyn ellen, ahogyan DA
nov. 9
11:18
Úszás: „Sohase adjátok fel!” – Wladár Sándor üzenete (She)
Első alkalommal került megrendezésre technikai edzőtábor a Jövő bajnokai legjobbjainak Százhalombattán.
nov. 9
11:45
Rutinos játékos lehet a magyar válogatott megmentője (Ripost)
A 35 esztendős Császár Gábor főszereplő lehet a januári férfi kézilabda Európa-bajnokságon, miután a válogatott két irányítója is jó eséllyel lemarad a tornáról. A januári vb-n a csoportkör után hazaküldték a rutinos játékmestert.
nov. 9
12:09
Ruszkik, haza?! (Azenpenzem)
Pontosan látja Csányi Sándor, hogy a szurkolókat nem korholni, hanem kérlelni kell. A magyar labdarúgás erejét elsősorban, sőt mindenekelőtt ők jelentik. Olykor nehéz velük, nélkülük viszont lehetetlen.
nov. 9
12:30
Salzburg: Szoboszlai szuper volt a Napoli ellen – edzője dicsérte a középpályást (She)
Szoboszlai Dominik a Red Bull Salzburg utóbbi hat bajnoki mérkőzése közül csupán kettőn lépett pályára, edzője azonban elégedett a teljesítményével, így várhatóan kezdőként számít rá vasárnap, a Wolfsberg elleni találkozón.
nov. 9
12:32
Köstner Vilmos: A Dvsc a második otthonom és a második családom (She)
A nemrég mesteredzői címmel kitüntetett, a Lokival kétszeres EHF-kupa-győztes Köstner Vilmosnak a DVSC sokkal több mint egy munkahely, miként azt is vallja a háromszoros nagypapa, hogy az öregedés ellen a legjobb orvosság a fiatalság és a munka.
nov. 9
12:48
A nemzet sportolói a budapesti atlétikai vb megrendezését kérik (Ripost)
Aggódva figyelik a nemzet sportolói a budapesti atlétikai világbajnokság megrendezésével kapcsolatos híreket.
nov. 9
13:30
Női kézilabda Bl: Sävehof–Győri Audi Eto Kc élőben az Nso-n! (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjának 5. fordulójában a címvédő Győri Audi ETO KC a svéd IK Sävehof otthonában lép pályára. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 9
13:32
U21-es válogatott: több ezer jegy elkelt már a Puskás Arénába (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, péntektől lehet jegyeket vásárolni az U21-es labdarúgó-válogatott Ausztria elleni felkészülési mérkőzésére az új Puskás Arénába. A Nemzeti Sport Online információi szerint egy nap alatt több ezer jegy elkelt már a találkozóra.
nov. 9
13:51
Nem csak az ajka telt: bombázóval kavar a Real focistája (Ripost)
Miatta szakított gyermeke anyjával a teljesítményével eddig csalódást okozó 20 milliárdos csatár.
nov. 9
13:54
A nemzet sportolói arra kérik Karácsonyékat, hogy járuljanak hozzá a 2023-as atlétikai vb megrendezéséhez (Behaviour)
Pedig elsősorban nem a főpolgármester és Budapest más vezetői döntenek majd róla, hanem azok, akik elmennek az ügyben népszavazni.
nov. 9
13:56
Gyorskorcsolya vk – Országos csúcsot állított fel Jászapáti Petra 1000 méteren (Behaviour)
A 20 éves szegedi versenyző 1:28.898 perces idejével közel fél másodpercet faragott az 1:29.369 perces régi csúcson.
nov. 9
14:09
Rod Stewart is kiszurkolta Rómában (Azenpenzem)
Az olasz fővárosba kilencezer skót szurkoló utazott el, köztük a rocklegenda Rod Stewart, aki a Lazio elnökével, Claudio Lotitóval és kabalájával, egy élő sassal is összeállt egy közös fotóra.
nov. 9
14:42
Női kézi Ehf-kupa: nehéz helyzetbe került a Vác (She)
A Vác hét góllal kikapott a török Kastamonu Belediyesi otthonában a női kézilabda EHF-kupa selejtezőjében, így nehéz helyzetből várhatja a jövő szombati visszavágót.
nov. 9
14:48
Bundesliga: megvan a második edzőmenesztés Kovacé után (She)
A német élvonalbeli labdrúgó-bajnokságban szereplő 1. FC Köln  hivatalos honlapján jelentette be, hogy azonnali hatállyal menesztette Achim Beierlorzert, a csapat vezetőedzőjét. Ő a második távozó edző Niko Kovac után ebben az idényben a Bundesligában.
nov. 9
15:00
La Liga: az Alavés simán legyőzte otthon a Valladolidot (She)
A spanyol élvonal 13. fordulójának szombati első mérkőzésén az Alavés hazai pályán sima, 3–0-s győzelmet aratott a Valladolid felett.
nov. 9
15:00
Mészöly Kálmán végezheti el a Puskás Aréna nyitómeccsének kezdőrúgását, ha az egészségi állapota is engedi (Behaviour)
Nyikita Pavlovics Szimonyan egykori szovjet válogatott örmény labdarúgóval egyetemben.
nov. 9
15:06
MotoGp: Magyarország 2022-től vb-futamot rendezhet (She)
Magyarország 2022-től gyorsaságimotoros-világbajnoki (MotoGP) futamot rendezhet – jelentette be a Nyíregyházán és környékén zajló rali Európa-bajnoki futam szombati napján Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.
nov. 9
15:08
Női kézi Bl: a Győri Eto 9 góllal nyert Svédországban (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjának 5. fordulójában a címvédő Győri Audi ETO KC 36–27-re nyert a svéd IK Sävehof otthonában.
nov. 9
15:12
Giro: új megközelítést hozhat a viadal a hazai kerékpársportban (She)
A kerékpározás mindenkié! A világ egyik legnagyobb körversenyén résztvevők mellett a szabadidősportot kedvelőké éppúgy, mint a városi közlekedésben a kerékpározást előnyben részesítőké. Éppen ezért a jövő év egyik legnagyobb hazai sporteseményét szervezők is szeretnék, ha a Giro mindenkihez eljutna májusig, és a körverseny három magyarországi
nov. 9
15:18
Magabiztosan hozta a meccset a Győr (Infostart)
A címvédő Győri Audi ETO KC kilenc góllal, 27-36-ra nyert a svéd bajnok IK Sävehof vendégeként a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában.

Keresés