2019. november 21. csütörtök

nov. 21
0:03
Nem kellett sokat várni: megvan a Tottenham új edzője, világsztár ül a kispadra (Blikk)
A londoni futballklub, a Bajnokok Ligájában is szereplő Tottenham Hotspur az internetes honlapján jelentette be, hogy a portugál tréner, José Mourinho irányítja a csapatot 2022/2023- as idényig.
nov. 21
0:07
Ez aztán az óriási szám! Ennyien nézték a magyar válogatott Wales elleni összecsapását: itt vannak az adatok (Blikk)
A kedd esti Wales–Magyarország labdarúgó Eb-selejtezőmérkőzés során a tévében és az interneten több mint másfél millióan kapcsoltak az M4 Sport közvetítésére, a találkozót pedig átlagosan 724 ezren nézték.
nov. 21
0:11
Megérkezett az eddigi legőszintébb vélemény a walesi vereségről, nem is akárkitől! (Blikk)
Hrutka János Facebook-oldalán írta le a fájó igazságot a magyar foci helyzetéről - szúrta ki a 24.hu.
nov. 21
0:15
Károly herceg friss Instagram-posztjának nem igazán fognak örülni a magyar emberek (Blikk)
Vélhetően sokaknak fáj visszagondolni még ma is, a tegnap 2-0- ra végződő Wales- Magyarország Európa- bajnoki selejtező mérkőzés. Károly, walesi herceg biztosan nem tartozott azonban a boldogtalan emberek közé, a csapatnak Instagram oldalán gratulált.
nov. 21
0:19
Úristen! Magyar sportvezetőt fogadott Ferenc pápa (Blikk)
A Római Katolikus Egyház feje, I. Ferenc pápa általános audienciáján fogadta Murányi Gergelyt, a Nemzetközi Teqball Szövetség diplomáciai és jótékonysági ügyekért felelős vezetőjét. A nemzetközi szövetséget képviselő magyar szakember ezt követően Katarban járt, ahol rászoruló gyermekeknek adta át az adományként felajánlott két Teqball One asztalt.
nov. 21
0:23
Egy magyar tekvandóstól tanulnak Ibrahimovic fiai (Blikk)
Magyar tekvandóklasszisokkal barátkozott össze a svéd Zlatan Ibrahimovic (38), mialatt az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban szereplő Los Angeles Galaxy játékosa volt.
nov. 21
0:27
Nincs még minden veszve: ez kell, hogy a magyar válogatott kijusson az Eb-re (Blikk)
A Wales elleni kiábrándító 2-0-s vereség után biztossá vált, hogy egyenesen ágon nem jutott ki a magyar labdarúgó-válogatott a részben budapesti rendezésű 2020-as Európa-bajnokságra. Ám még mindig nem kell temetni az Eb-álmokat! Annak köszönhetően, hogy szinte már a fél kontinens részt vehet a tornán, jövő márciusban kap még egy esélyt a gárda.
nov. 21
0:31
Kiderült: Mourinho lesz a Tottenham edzője (Blikk)
Újra munkába áll a portugál José Mourinho, aki az angol Tottenham focicsapatát irányíthatja.
nov. 21
0:35
Összeomlott a magyar válogatott: Marco Rossi most azt is elárulta, mi az oka ennek (Blikk)
Elképesztő lejtmenetben van a kedden Cardiffban, Wales ellen 2-0-ra alulmaradó magyar labdarúgó-válogatott.
nov. 21
0:39
Gyász: elhunyt a magyar olimpiai bajnok vízilabdázó (Blikk)
Életének 85. évében szerdán elhunyt Dömötör Zoltán olimpiai és Európa-bajnok vízilabdázó, Eb-aranyérmes úszó – tájékoztatta a család az MTI-t.
nov. 21
5:09
Túl mini a ruha, belátni a dögös nagykövetasszony lábai közé (Ripost)
Abby Dowse bátor pózban üldögélt, dögös fotó készült róla.
nov. 21
6:36
Meghalt Dömötör Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó (Behaviour)
Életének 85. évében szerdán elhunyt Dömötör Zoltán olimpiai és Európa-bajnok vízilabdázó, Eb-aranyérmes úszó - tájékoztatta a család az MTI-t.
nov. 21
6:36
Gyászol a magyar sportvilág: meghalt az olimpiai bajnok vízilabdázó (ATV)
Életének 85. évében szerdán elhunyt Dömötör Zoltán olimpiai és Európa-bajnok vízilabdázó, Eb-aranyérmes úszó - tájékoztatta a család az MTI-t.
nov. 21
6:51
Nb Iii: eddig tartott Zoran Kuntics ideje Kecskeméten (She)
Változás történt a labdarúgó NB III Közép-csoportjában szereplő Kecskeméti TE szakmai stábjában, Zoran Kuntics vezetőedző közös megegyezéssel távozott a klubtól – számolt be róla a kecskemétiek honlapja.
nov. 21
6:53
Nhl: a Rangers legyőzte a listavezető Capitalst (She)
A New York Rangers meglepetésre magabiztosan nyert a listavezető Washington Capitals ellen az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) szerdai játéknapján.
nov. 21
7:03
Világrekordot ugrott társaival 5800 méterről Kiss Jamaica József (Infostart)
Az extrémsportoló az amerikai csúccsal már 3700 ugrásnál jár.
nov. 21
7:12
Összeroppantak a tét alatt (Azenpenzem)
Horvátország, Wales és Szlovákia ellen idegenben nem rúgott gólt és nem is szerzett pontot a magyar válogatott. Többek között ezért sem sikerült kijutnia egyenes ágon a jövő évi Európa-bajnokságra.
nov. 21
7:15
Nba: a Clippers hosszabbításban győzte le a Celticset (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság magyar idő szerint csütörtök hajnalban lejátszott mérkőzésein a Los Angeles Clippers hosszabbítás után győzte le a Boston Celticset, a játéknap legnagyobb különbségű győzelmét pedig a Dallas Mavericks aratta, amely a tripla-dupláig jutó Luka Doncic vezetésével 48 ponttal verte a Golden State Warriorst.
nov. 21
7:15
Öt súlyos hiba, így ne is álmodjunk az Eb-ről (Ripost)
Maradt esélye a magyar labdarúgó-válogatottnak arra, hogy kijusson a jövő évi Európa-bajnokságra.
nov. 21
7:17
Curling Eb: a magyar férfi csapat a csehektől is kikapott (She)
A magyar férfi csapat 9:2-re kikapott Csehország együttesétől a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság szerdai játéknapján.
nov. 21
7:33
Nb Iii: véglegesítették a megbízott edzőt Mosonmagyaróváron (She)
Király József helyett október végén megbízott trénerként vette át a vezetőedzői teendőket Varga László a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő Credobus Mosonmagyaróvárnál. A csapat javuló formájának köszönhetően eldőlt, hogy a bajnokság végéig, tehát májusig biztosan Varga László irányítja az együttest – tudtuk meg a klub honlapjáról.
nov. 21
8:21
Közeleg a tél, máris itt a strandfoci-vb - sport a tévében (Infostart)
Röplabda, jégkorong, lósport, kézilabda, curling és sportlövészet még a csütörtöki tévés kínálatban.
nov. 21
8:39
Real Madrid: „Tiszteletlen. Helytelelen. Hálátlan. Ebben a sorrendben.” (She)
„Wales. Golf. Madrid. Ebben a sorrendben.” – ezek a humorosnak szánt szavak miatt haragudtak meg jó néhányan Gareth Bale-re, a Real Madrid walesi támadójára, aki kedden gólpasszt adott a Magyarország elleni Európa-bajnoki selejtezőn, majd a fenti felirattal ellátott zászlóval pózolt. A Real Madridhoz közel álló Marca nem hagyta szó nélkül az e
nov. 21
8:51
Eb 2020: van kiskapu – a lehetséges ellenfelek az NL-playoffban (She)
A rájátszás sorsolását november 22-én tartják Nyonban – pénteken kiderül, melyik ágon kellene kiharcolnia Magyarországnak az Eb-szereplést.
nov. 21
9:09
Fontos bejelentést tett Cseh László (Infostart)
Kihagyja a rövidpályás úszó-Európa-bajnokságot Cseh László, aki már most a jövő évi országos bajnokságra készül. A BVSC hatszoros olimpiai érmes úszója jelenleg a 200 méteres vegyesúszásra fókuszál.
nov. 21
9:09
Kép: a Szürketaxi titkai – futballtörténeti könyv jelent meg (She)
Különleges futballtörténeti könyvet mutattak be szerdán: Kiss László Mert kell egy csapat című – a Magyar Sportújságírók Szövetsége Nagy Béla-programjának támogatásával megvalósuló – kötete a magyar labdarúgás kevéssé kutatott területét, a vállalati, a szakszervezeti és a honvédklubok évtizedeit mutatja be szociológiai megközelítéssel.
nov. 21
9:21
Federer visszavonul? A frászt hozta a rajongóira (Ripost)
A visszavonulásáról beszélt a svájciak világklasszis teniszezője, Roger Federer.
nov. 21
9:33
Fjällräven Polar: szánhúzó kutyákkal száguldana Norvégiában (She)
Háromszáz kilométer a hófödte norvég hegyek között, öt napon keresztül, a sokszor –30 Celsius-fokos hidegben egy kutyaszánon? Igen! A 28 éves Mata-Iszály Kinga nevez a Fjällräven Polar versenyére, hogy legyen esélye valóra váltani álmát: szánhúzó kutyákkal száguldani a havas vidéken.
nov. 21
9:39
Dortmund: új megaüzletet köt a klub a Pumával – sajtóhír (She)
Kétszázötvenmillió eurós üzletet készül kötni a Borussia Dortmund a Pumával – írja a Kicker. Az új, nyolcéves megállapodás 2020 nyarán lép életbe.
nov. 21
9:41
Tomori Zsuzsanna – A motivációval nincs gond, okosan kell játszanunk (She)
.
nov. 21
9:43
Női kézi-vb: A motivációval nincs gond, okosan kell játszanunk – Tomori (She)
Rendkívül fiatal csapattal vág neki a magyar női kézilabda-válogatott a november 30-án kezdődő világbajnokságnak. Az eseményt felvezető hétfői sajtótájékoztatón Kovacsics Anikó elárulta, nem is tudja, mikor várt legutóbb annyira világversenyt, mint az idei, olimpiai kvalifikációs vb-t. Az NSO Tv-nek is beszélt a várakozásairól, míg Tomori Zsuzsanna
nov. 21
9:51
Sportlövő vk-döntő: Péni István ezüstérmes légpuskában (She)
Az ifjúsági olimpiai bajnok Péni István a győztestől mindössze egy tizeddel elmaradva ezüstérmet nyert férfi légpuskában a kínai Putienben zajló sportlövő világkupadöntőben.
nov. 21
10:03
Túlóra a Clippers–Celticsen, a Denver megfogta a Houstont (She)
Gálázott a Miami, továbbra is megállíthatatlan a Bucks és a Raptors, nehezen, de győzött a Sixers, visszavágott a Wolvesnak a Jazz, Luka Doncic vezetésével 142 pontot szórt a Dallas – ez történt hajnalban az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában.
nov. 21
10:27
Man. City: Balotelli így haragította magára a vezetőséget (She)
Egykori csapattársa, Micah Richards szerint Mario Balotelli több tízmillió forintos büntetést fizetett be lustasága miatt a Manchester City labdarúgócsapatánál.
nov. 21
10:39
Szokatlan időpontban lép pályára a Barca (Infostart)
A címvédő és éllovas FC Barcelona szokatlan szombaton 13 órakor kezd a Leganés vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában.
nov. 21
10:39
Húsz világbajnoki cím után is bírja a tempót a vízen (She)
Októberben huszadik világbajnoki aranyát nyerte meg Csay Renáta, minden idők legeredményesebb maratoni kajakosa, aki győri otthonában mesélt pályafutása legszebb pillanatairól, értékrendről, érzésekről.
nov. 21
11:00
Döntetlen a két gigász vízicsatája (Azenpenzem)
Bolognában csapott össze a férfivízilabda bajnokok Ligája B csoportjának rangadóján, az 5. fordulóban az olasz Pro Recco és a címvédő Ftc-Telekom.
nov. 21
11:03
Búcsú Dömötör Zoltántól (She)
Szerdán beszámoltunk róla, életének 85. évében elhunyt Dömötör Zoltán olimpiai bajnok és Európa-bajnok vízilabdázó, Eb-aranyérmes úszó. A Nemzeti Sport szubjektív nekrológja.
nov. 21
11:15
Fontos, a jövőjét érintő bejelentést tett Marco Rossi (888.hu)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Facebookon tájékoztatta a közvéleményt a terveiről.
nov. 21
11:27
Íme a videó, amiről mindenki ismerte az elhunyt olimpiai bajnokot (Ripost)
Dömötör Zoltán kiváló vízilabdázó volt, Szepesi György pedig legendává tette őt.
nov. 21
11:30
A Nemzeti Sportban már amiatt aggódnak, hogy így nehéz lesz megtölteni a Puskás Arénát (444.hu)
És nem értik, hogy mi miért nem nevelünk jó játékosokat. Arra jutnak, hogy kellene egy központi program.
nov. 21
11:39
Ehf-kupa: román, dán, horvát ellenfelet kapott a Siófok (She)
Csütörtökön kisorsolták a női kézilabda EHF-kupa csoportjainak beosztását. A címvédő Siófok horvát, román és dán ellenfelet kapott.
nov. 21
11:45
Már kétszer visszanézte a Wales elleni mérkőzést Baráth Botond (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott védője szerint kulcsfontosságú, hogy a nemzeti együttes márciusban, az Európa-bajnoki pótselejtezőn idegenben is a hazai környezetben megszokott mentalitással lépjen pályára.
nov. 21
11:45
Ehf-kupa: román, dán és horvát ellenfelet kapott a Siófok (She)
Csütörtökön kisorsolták a női kézilabda EHF-kupa csoportjainak beosztását Bécsben. A címvédő Siófok horvát, román és dán ellenfelet kapott, a Debrecen az A-csoportba, az érd a C jelű kvartettbe került.
nov. 21
11:54
Gulyás megvédte a kormány focimániáját, persze "jobb magyar labdarúgásnak jobban örülnénk" (444.hu)
"A magyar válogatott teljesítménye időnként szomorúságra is ad okot."
nov. 21
11:57
Magyar siklóernyős sikerek Argentínában! (She)
Az idei macedóniai siklóernyős világbajnokságon történő hosszú és fárasztó, ám sikeres szereplés után, most újabb, nem mindennapi bravúrt hajtott végre a magyar siklóernyős válogatott. (x)
nov. 21
12:09
Nhl: kirúgták Mike Babcockot – merre tovább Toronto? (She)
Toronto a jégkorongvilág központja, itt van a Hírességek Csarnoka és az NHL egyik főhadiszállása is. De itt székel a Sportsnet nevű sportmédiacég, valamint a Maple Leafs csapata is, amelyek más jellegű, ám egyaránt súlyos gondokkal küzdenek jelenleg. Utóbbi például szerdán megvált főedzőjétől, Mike Babcocktól.
nov. 21
12:27
Légiósok: Nagy Dominik minden bizonnyal távozik Varsóból (She)
Nagy Dominik nagy valószínűséggel a téli átigazolási időszakban távozik a varsói Legiától – írja a sport.tvp.pl.
nov. 21
12:29
Fft: Fürjes Balázs, akinek második otthona az új Puskás Aréna (She)
Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár második otthona az új Puskás Aréna. Hol is találkozhatnánk máshol, mint az egyszerre retro-hangulatot árasztó és hipermodern stadion lelátóján, néhány nappal a hivatalos megnyitó előtt. Ahonnan – ebben az újságíró és az interjúalany is rendíthetetlenül bízik
nov. 21
12:30
Kirúgták a legjobban kereső rekorder sztáredzőt (Ripost)
Nem nézték el tovább a Toronto Maple Leafs gyengélkedését, menesztették a trénert.

Keresés