2019. november 8. péntek

nov. 8
0:03
A Ferencváros ismét borította a papírformát az Európa-ligában (Ripost)
A magyar bajnok hazai pályán fogadta az orosz CSZKA Moszkvát a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 4. fordulójában.
nov. 8
0:06
Guardiola a hátvédet állította be a kapuba (Blikk)
Vészkapusként mentette meg együttesét az angol válogatott labdarúgó, Kyle Walker (29). A Manchester City védője az olasz Atalanta ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában azért állt be csereként, mert csapata mindkét kapusát elvesztette. A focista nem okozott csalódást, 1-1-es állásnál szállt be a játékba, s lehozta a meccset kapott g
nov. 8
0:10
Most jelentette be: 11 év után klubot vált az olimpiai bajnok kajakos (Blikk)
Az Újpesti Torna Egyletben folytatja a pályafutását a háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Szabó Gabriella.
nov. 8
0:12
U17-es vb: 32 méteres szabadrúgás döntött – a 3. csoportellenfelünk is búcsúzott (She)
A szünetben csereként beálló Gaetano Oristanio 32 méteres szabadrúgásgóljának köszönhetően az olasz U17-es válogatott 1–0-ra legyőzte Ecuadort, így bejutott a legjobb nyolc közé a Brazíliában zajló korosztályos világbajnokságon.
nov. 8
0:14
Na, ez a nem semmi! Brutális összegeket kaszálhat a Fradi az El-találkozókkal (Blikk)
Ma este újabb Európa-liga-találkozót vív a Ferencváros labdarúgócsapata a Groupama Arénában. Az orosz CSZKA Moszkva elleni csoportmeccs jegybevételének az eredménytől függetlenül örülhetnek majd a zöld-fehér klubnál.
nov. 8
0:18
Elképesztő jelenet: büntető közben esett hasra Gaál Bálint (Blikk)
Elképesztő módon maradt ki egy büntető a Haladás–Vác NB II-es labdarúgó-mérkőzésen. A szombathelyiek csatára, Gaál Bálint (28) a 45. percben készülődött elvégezni a tizenegyest, ám gólszerzés helyett internetsztár lett. A támadó ugyanis nekifutás közben megbotlott, elcsúszott, s estében csúnyán mellé passzolta a labdát. A jelenetet azóta számos net
nov. 8
0:22
Ezért lenne nagy veszteség Budapest számára, ha nem épülne meg a 2023-as atlétikai világbajnokság helyszíne (Blikk)
Nemcsak forintmilliárdokat mozgatna meg, de parkosított városrészt is teremtene a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra tervezett stadion építése. Mindezt azok tartják fontosnak hangsúlyozni, akik szerint veszteség lenne, ha nem épül meg a létesítmény.
nov. 8
0:26
Ott lesz a Puskás Aréna nyitómérkőzésén a tavaly augusztusban sztrókot kapó Egervári Sándor (Blikk)
Különleges vendége lesz a Puskás Aréna nyitómérkőzésének! Egervári Sándor (69), aki szövetségi kapitányként 2010 augusztusa és 2013 októbere között irányította a magyar labdarúgó-válogatottat, elmondta a Blikknek, a helyszínen tekinti meg a nemzeti csapat Uruguay elleni, jövő pénteki barátságos találkozóját.
nov. 8
0:30
ijesztő eset, Holman csapattársa elveszítette az eszméletét (She)
Mint beszámoltunk róla, a Wolverhampton maratoni, 105 percig tartó mérkőzésen múlta felül a Holman Dávidot végig a kispadon tartó Slovant. A mérkőzés hajrájához érkezve ijesztő jeleneteket láthatott a közönség, Raúl Jiménez egy ollózási kísérletnél véletlenül fejbe találta Kenan Bajricot, aki elveszítette az eszméletét, és 11 percen keresztül á
nov. 8
0:30
Kapott gól nélkül szerepelt a Fradi: a helyzetek ellenére is végig üres maradt a háló a Groupama Arénában (Blikk)
Moszkvában, a CSZKA ellen lépett pályára október 24-én az Európa-liga H csoportjának 3. fordulójában a Fradi. A Ferencváros akkor óriási bravúrt hajtott végre, ugyanis megverte az orosz gárdát 1-0-ra. A visszavágóra ma este kerül sor a Groupama Arénában.
nov. 8
0:34
Több embert előállítottak a rendőrök a Fradi–Cszka meccs előtt (Blikk)
A Nagyvárad téren csaptak össze az orosz és a ferencvárosi szurkolók.
nov. 8
0:48
El: óriási élőkép, Rossi a lelátón, Tokmac Nguen a kapuban – galéria (She)
Mint ismert, a Ferencváros hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a CSZKA Moszkvával a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 4. fordulójában. A találkozót óriási élőkép vezette fel, kilátogatott Marco Rossi szövetségi kapitány is, de a labdával ellentétben csak Tokmac Nguen került a kapuba.
nov. 8
1:06
Kép: Szijjártó Puskás-mezzel mondott köszönetet Akinfejevnek (She)
Igor Akinfejev, a CSZKA Moszkva kapusa alig egy hete dedikált mezt ajándékozott Szijjártó Péternek születésnapja alkalmából. A csütörtöki Ferencváros–CSZKA Moszkva Európa-liga-csoportmeccs után a külügyminiszter egy Puskás-mezzel mondott köszönetet a 111-szeres orosz válogatott futballistának, aki ezúttal ifjabb Szijjártó Péternek adta oda a mezét.
nov. 8
5:18
Ezt is bevállalta, meztelenül pózol Ronaldo dús keblű excsaja (Ripost)
Daniella Chávez korábban azt állította, hogy Cristiano Ronaldóval kavart, ennek köszönheti a népszerűségét.
nov. 8
6:21
Otthon is legyőzte a Ludogorecet, továbbjutott az Espanyol (BorsOnline)
[lead_kep] Az Espanyol 6-0-ra kiütötte vendégét, a Ludogorecet a labdarúgó Európ
nov. 8
6:27
Él a továbbjutás reménye: újabb pontot szerzett a Fradi az Európa-Ligában (ATV)
A Ferencváros hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott az orosz CSZKA Moszkva együttesével a labdarúgó Európa-liga csoportküzdelmeinek negyedik fordulójában.
nov. 8
6:33
Aranyat érő egy pont a Groupamában (Behaviour)
Gól nélküli döntetlenre végzett az FTC a CSZKA Moszkvával a labdarúgó Európa-liga csoportkörében, és a Ludogorec vereségének köszönhetően versenyben maradt a továbbjutásért.
nov. 8
6:45
Lovrencsics még nem számolgat a továbbjutást illetően (BorsOnline)
A csapatkapitány Lovrencsics Gergő annak ellenére nem számolgat a továbbjutást illet
nov. 8
7:06
El: a Cszka-edző szerint a Fradi-szurkolók is „tehetnek” arról, hogy nem rúgtak gólt (She)
Az idegenbeli siker után a Ferencváros a Groupama Arénában gól nélküli döntetlent játszott a CSZKA Moszkvával az Európa-liga H-csoportjának 4. fordulójában. A találkozó utáni sajtótájékoztatón így értékeltek a vezetőedzők.
nov. 8
7:24
Lovrencsics: minden évben főtáblán kell szerepelni (Infostart)
A csapatkapitány annak ellenére nem számolgat a továbbjutást illetően, hogy csütörtökön a Ferencváros a vendég CSZKA Moszkvával játszott gól nélküli döntetlennel egy pontra megközelítette a második helyen álló Ludogorecet a labdarúgó Európa-liga negyedik fordulójában.
nov. 8
7:24
Nagy a szerelem, hamarosan megkérik Hosszú Katinka kezét? (Ripost)
A háromszoros olimpiai bajnok úszónő kivirult párja, Gelencsér Máté mellett.
nov. 8
7:27
Újratöltés (Azenpenzem)
Hetek, hónapok óta csak aggasztó hírek érkeznek Fucsovics Mártonról. Legújabban az, hogy rögtön az első meccsén kikapott Pozsonyban.
nov. 8
7:30
Tenisz: Babos Tímea nem jutott be a négy közé Sencsenben (She)
Babos Tímea két sima játszmában, 6:2, 6:2-re kikapott a világranglistán 83. helyezett kínai Csu Lintől a sencseni kemény pályás ITF-tenisztorna negyeddöntőjében.
nov. 8
7:42
Nba: sorozatban hatodszor nyert, élre állt keleten a Boston (She)
A Boston Celtics huszonegy pontos, 108–87-re nyert a Charlotte Hornets vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján, ezzel elkönyvelte sorozatban a hatodik győzelmét, és átvette a vezetést a Keleti főcsoportban. A Los Angeles Clippers a 27 pontot szóró Kawhi Leonard vezérletével verte meg a Po
nov. 8
7:54
Teljesen továbblépett előző házasságán: Hosszú Katinka boldogabb, mint valaha (Blikk)
A világklasszis úszónő végre a magánéletében is boldogságra lelt új párja, Gelencsér Máté mellett.
nov. 8
8:06
Nhl: a Colorado egy híján tíz gólt ütve verte meg a Nashville-t (She)
Ötmeccses nyeretlenségi sorozatát lezárva a Colorado Avalanche hazai környezetben 9–4-re megverte a Nashville Predatorst az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján.
nov. 8
8:30
Nfl: a 3 eladott labda sok volt, kikapott a Chargers (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) tizedik fordulójának magyar idő szerint péntek hajnali mérkőzésén az Oakland Raiders 26–24-re legyőzte a Los Angeles Chargerset.
nov. 8
8:36
Jimmy Butler és a Miami állította meg a Suns-expresszt (She)
Százhúsz pont fölé jutott a Heat Phoenixben, simán nyert a Boston Charlotte-ban, a 39 pontot szerző LaMarcus Aldridge vezérletével verte meg a Thundert a Spurs, a Clippers pedig a végén fordított a Portland elleni rangadón – ez történt hajnalban az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában.
nov. 8
8:38
El: varázslatos Akinfejev; balszerencsés Cszka; mit sem érő első pont – lapszemle (She)
Az orosz sajtó egy része örül, hogy a CSZKA végre pontot szerzett az Európa-liga 2019–2020-as kiírásában, a többség azonban megjegyzi, a budapesti döntetlen sem ér sokat a moszkvai csapatnak, amelynek „csak matematikai és hihetetlen körülmények között" lehet esélye az egyenes kieséses szakaszba jutni. Míg a moszkvai meccs után többen szidták,
nov. 8
8:48
Két napig nem volt magánál a világelső magyar ultratriatlonista (Infostart)
Elmondta, mi volt a kulcsa annak, hogy a világon elsőként sikerült másodszorra teljesítenie a húszszoros Ironman ultratriatlon távját. Beszélt a hátborzongató körülményekről és a súlyos fertőzésről is, ami miatt összeomlott az emésztése.
nov. 8
9:06
A Szolnok az Olympiakosszal játszik, rajtolnak a labdarúgó topligák - sport a tévében (Infostart)
A szolnoki pólósok a Bajnokok Ligája csoportkörében érdekeltek - a késő délutáni mérkőzésen kívül a kosárlabda NB I-ben is érdekelt a városi csapat, ott Oroszlánnyal játszanak. Ezen kívül csupa foci lesz a tévében.
nov. 8
9:24
El: Bizonyítanom kell Rossinak, hogy tényleg jó formában vagyok – Dibusz (She)
Az idegenbeli siker után a Ferencváros a Groupama Arénában gól nélküli döntetlent játszott a CSZKA Moszkvával az Európa-liga H-csoportjának 4. fordulójában. A találkozó után Botka Endrével és Dibusz Dénessel beszélgetett az NSO Tv stábja.
nov. 8
9:26
Bizonyítanom kell Rossinak, hogy tényleg jó formában vagyok – Dibusz (She)
.
nov. 8
9:30
Válogatott: „Vélhetően a nyári klubváltás is közrejátszott a mostani meghívóban” (She)
Folytatja a családi hagyományt az Apollon huszonegy esztendős hátvédje, Szalai Attila, aki először kapott meghívót a magyar labdarúgó-válogatottba.
nov. 8
9:51
Babos kikapott a negyeddöntőben Sencsenben (Behaviour)
Búcsúzott a 100 ezer dollár
nov. 8
10:06
Bundesliga: Jürgen Klinsmann feladatot vállal a Herthánál (She)
Jürgen Klinsmann tíz év után visszatér a német labdarúgásba, és az élvonalbeli Hertha BSC tanácsadói testületében kap feladatot.
nov. 8
10:06
Visszatér Jürgen Klinsmann (Infostart)
Tíz év után ismét a német labdarúgásban fog dolgozni.
nov. 8
10:12
Csányi Sándor súlyos büntetéseket helyezett kilátásba (Infostart)
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke arra kéri a szurkolókat, hogy a két novemberi válogatott mérkőzésen olyan sportszerűen biztassák a csapatot, ahogy tették és teszik ezt a Ferencváros drukkerei a magyar bajnok Európa-liga-találkozóin.
nov. 8
10:12
Válogatott: Csányi szerint súlyosabb büntetések jöhetnek rasszizmus esetén (She)
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke az M4 Sportnak adott interjút, ennek teljes változata vasárnap 16 órakor lesz megtekinthető. A csatorna a hivatalos honlapján közölt egy részletet az interjúból, amely középpontjában a rasszizmus, illetve annak büntetése volt.
nov. 8
10:15
Csányi: szidjanak engem, csak ne legyenek rasszisták (444.hu)
A buzizással nincsen baja, de a rasszizmusra keményen lecsapna annak az MLSZ-nek az elnöke, amelyiknek nemrég 200 ezret ért a meccsen át tartó durva zsidózás.
nov. 8
10:21
Csányi: súlyosabb büntetések jöhetnek rasszizmus esetén (ATV)
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke arra kéri a szurkolókat, hogy a két novemberi válogatott mérkőzésen olyan sportszerűen biztassák a csapatot, ahogy tették és teszik ezt a Ferencváros drukkerei a magyar bajnok Európa-liga-találkozóin.
nov. 8
10:36
Dvtk: újabb elismerést kapott a diósgyőri stadion (She)
Újabb elismerést kapott a DVTK modern labdarúgó-stadionja. Az év elején egy szakmai zsűri szavazatai alapján a borsodi aréna kapta az év stadionja címet, az építmény huszonhat 2018-ban átadott sportlétesítményt előzött meg. A hét elején újabb rangos esemény résztvevője lehetett Kölnben Tóth Dénes, a Diósgyőri Stadionrekonstrukciós Kft. ügyveze
nov. 8
10:45
Zágrábban haragszanak a VAR-ra (Azenpenzem)
Nem szűkölködött fordulatokban és érdekességekben a Bajnokok Ligája szerdai játéknapja, ennek megfelelően nem maradtak el az érzelmektől fűtött, olykor indulatos nyilatkozatok sem.
nov. 8
10:51
Súlyosabb büntetések jöhetnek rasszizmus esetén (Azenpenzem)
„A Magyar Labdarúgó Szövetség csatlakozott ahhoz az UEFA-konvencióhoz, miszerint zéró toleranciát alkalmazunk a rasszizmussal szemben” – mondta Csányi Sándor, a MLSZ elnöke.
nov. 8
11:00
Nhl: óriási torontói gesztus az egyedül ünneplő fiúnak (She)
A 11 éves Kade Foster nagyon szomorú lett. Születésnapjára a családja zsúrt szervezett, de egyetlen barátja sem jelent meg az ünnepségen, így nem csoda, hogy elkeseredett. Édesapja, Jason a közösségi hálón kért segítséget ismerősöktől, ismeretlenektől, hogy küldjenek egy kis szeretetet a fiának, akiről egy képet is posztolt, amelyen a kis Kade
nov. 8
11:02
Nb I: a Kisvárda a Kolozsvárral játszik a válogatott szünetben (She)
Az NB I-ben szereplő Kisvárda hivatalos honlapján közölte, hogy a kolozsvári CFR meghívta egy barátságos találkozóra. A szabolcsi együttes rá is bólintott a megkeresésre.
nov. 8
11:03
Dzsudzsák Balázs segített visszatérni Juhásznak (BorsOnline)
Egy hónap után újra pályára léphet Juhász Roland. A combizmával bajlódó fehérvári csapatkapitánynak barátja, Dzsudzsák Balázs magánrendelőjében adtak pontos diagnózist.
nov. 8
11:18
Nb I: a Kisvárda a kolozsvári Cfr-vel játszik a válogatott meccsek miatti szünetben (She)
Az NB I-ben szereplő Kisvárda hivatalos honlapján közölte, hogy a kolozsvári CFR meghívta egy felkészülési találkozóra. A szabolcsi együttes vezetősége rábólintott a megkeresésre.
nov. 8
11:30
Női kézi: Nerea Pena BL-szerepléshez segítené a Siófokot (She)
Hét év után hagyta el a Ferencváros női kézilabdacsapatát a szurkolók körében rendkívül népszerű spanyol világklasszis, Nerea Pena, hogy Siófokon találjon magának új kihívást, miközben már a fiataloknak is igyekszik utat mutatni.
nov. 8
11:33
Szétrúgással riogatják Rodrygót (BorsOnline)
Rodrygo nevét skandálták a Bernabéu-stadion drukkerei, miután a Real Madrid 18 éves brazil csatára BL-meccsen mesterhármast vágott.

Keresés