2019. november 13. szerda

nov. 13
0:06
Így készül Gareth Bale a magyarok ellen (Blikk)
Mosolyog, jókedvű és teljes értékű edzésmunkát végzett. Gareth Bale (30) a szombati Azerbajdzsán és a keddi Magyarország elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő walesi labdarúgó-válogatott hétfői edzésén mindenkit megnyugtatott, hogy százszázalékos állapotban van, és nincs akadálya, hogy pályára lépjen a sorsdöntő mérkőzéseken.
nov. 13
0:10
F1: eldőlt Alexander Albon sorsa a Red Bullnál (Blikk)
A Forma–1-ben szereplő Red Bull Racing bejelentette, a 2019-es idény második fele után 2020-ban is a thaiföldi Alexander Albon lesz a holland Max Verstappen csapattársa az istállónál.
nov. 13
0:12
Atp-vb: Federer javított; Djokovics kikapott Thiemtől (She)
Roger Federer két szettben, 7:6, 6:3-ra legyőzte a olasz Matteo Berrettinit a férfi tenisz ATP-világbajnokság keddi játéknapján. Az esti összecsapáson Novak Djokovics három szettben kikapott az osztrák Dominic Thiemtől, aki a sikerével tovább is jutott.
nov. 13
0:14
A zord időjárás sem dacolhatott Vogel Adriennel a Ladies Cupon (Blikk)
Nyíregyháza – Az FIA ERC Ladies Cup történetének első magyar pontszerzőjeként zárta a hétvégi Rallye Hungary-t Vogel Adrienn és navigátora, Notheisz Ivett.
nov. 13
0:18
Ezért nem kell a magyar labdarúgó a svédeknek (Blikk)
Nem tart igényt Bogdán Ádámra (32) a svéd élvonalban szereplő AIK Stockholm labdarúgócsapata.
nov. 13
0:22
Ennyi volt: kirúgták a Sepsi Osk éléről László Csabát (Blikk)
Távozik a román élvonalbeli Sepsi OSK futballcsapatától László Csaba (55) vezetőedző.
nov. 13
0:26
Hoppá: színészként mutatná meg magát az ökölvívó-világbajnok, ebben a filmben szerepelne szívesen (Blikk)
New York – A WBC nehézsúlyú ökölvívó-világbajnoka, az amerikai Deontay Wilder (34) kijelentette, nagyon szívesen megcsillogtatná színészi képességeit a Creed 3. című filmben.
nov. 13
0:30
Eldőlt: itt játszik majd Varga Dénes olimpiai vízilabdázó 2021 nyarán (Blikk)
Varga Dénes, a magyar vízilabda-válogatott csapatkapitánya 2021 nyarán Máltán játszik majd.
nov. 13
0:34
„Leragasztották a mezszámomat” – Petrjak úgy érzi, megalázták a Fradiban (Blikk)
Neheztel a Ferencvárosra Ivan Petrjak (25). Az ukrán légióst távozása után árulónak bélyegezték volt klubja szurkolói, miután a nyáron a rivális Mol Fehérvárhoz szerződött.
nov. 13
0:38
Fiatal kerettel készül a női válogatott a kézilabda-világbajnokságra (Blikk)
Rengeteg fiatallal vág neki az előtte álló feladatoknak a dán Kim Rasmussen (47), a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
nov. 13
0:42
Szétesés fenyegeti a Nápolyt (Blikk)
Óriási a balhé az olasz élvonalban szereplő Napolinál.
nov. 13
3:06
A felesége főztjéből merít erőt: így érzi most magát Mészöly Kálmán (Blikk)
Szerencsére remekül érzi magát Mészöly Kálmán (78), a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya.
nov. 13
5:00
Meztelenül szülinapozott a csodás mellű fitnesz modell (Ripost)
Sierra Skye meglepetést okozott a rajongóinak a születésnapján.
nov. 13
6:03
Kiderült, ennyibe kerül a sör a Puskás Arénában (Ripost)
A nyugati stadionoknál olcsóbban lehet majd sört inni a Puskás Arénában. Egyre több információ derül ki a pénteki nyitómeccsel kapcsolatban, így a Ripost azt is megtudta, mennyibe fog kerülni egy sör.
nov. 13
7:12
Nba: ilyesmire korábban csak James és Jordan volt képes (She)
A Nyugati főcsoportot vezető Los Angeles Lakers idegenbeli, a második helyen álló Utah Jazz hazai győzelemmel folytatta szereplését az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), míg keleten a Miami Heat és a Philadelphia 76ers szintén megerősítette pozícióját az élbolyban. A szerda hajnali program legnagyobb meglepetését az Atlanta Ha
nov. 13
7:30
Nb Ii: a listavezető egy nappal korábban fogadja a Szolnokot (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottságának döntése alapján az NB II 19. fordulójában december 1-én, vasárnap 17 órára kisorsolt MTK Budapest–Szolnoki MÁV FC labdarúgó-mérkőzés kezdési időpontja november 30., szombat 17 órára módosult.
nov. 13
7:36
Darts: Van Gerwen és Price is hibátlan maradt, a hölgyek kiestek (She)
Szombattól keddig tartottak a csoportküzdelmek a dartssport két legnagyobb szervezete, a PDC és a BDO közös majorversenyén, a Wolverhamptonban zajló Grand Slam of Dartson. A csoportmeccsek során eget rengető szenzáció nem történt, talán csak Nathan Aspinall és Danny Noppert búcsúja számít kisebb meglepetésnek.
nov. 13
7:42
Stadionavató: a magyar válogatott még sosem kapott ki Uruguaytól (ATV)
A magyar labdarúgó-válogatott eddigi három találkozóján veretlen maradt pénteki ellenfelével, az uruguayi csapattal szemben, amelyet két döntetlen mellett egyszer győzött le.
nov. 13
7:48
Nhl: négygólos hátrányt ledolgozva nyert a Florida (She)
A Florida Panthers négygólos hátrányt egyenlített ki, majd fordított meg szétlövésben a Boston Bruins vendégeként az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) keddi játéknapján.
nov. 13
7:50
Válogatott: ettől féltünk – Orbán nem játszhat Wales ellen (She)
Nem a remélt ütemben halad Willi Orbán felépülése a térdsérüléséből, így az RB Leipzig magyar válogatott középhátvédje nem léphet pályára az Uruguay elleni stadionavatón és a Wales elleni sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőn – adta hírül az MLSZ a hivatalos honlapján.
nov. 13
8:00
Magyar óriás, orosz törpe (Azenpenzem)
Méltó módon tisztelgett kedden a Komjádi-uszodában a magyar férfivízilabda-válogatott Szívós István emléke előtt: a világliga nyitányán kiütötte Oroszországot.
nov. 13
8:06
Nb Ii: véget ért az ősz a dorogi középhátvéd számára (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Dorog játékosa, Dlusztus András az Ajka elleni vasárnapi bajnoki mérkőzésen belső oldalszalag-sérülést szenvedett, így az őszi szezon véget ért számára – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
nov. 13
8:12
Nb I: az önmagát eláruló Radó is beszélt a kihagyott 11-esről (She)
Radó András csapattársa büntetőjéről beszélt, mégis a saját tizenegyesét végezte el úgy, ahogy előre jósolta – a Nemzeti Sport keddi számában a mezőkövesdi Berecz Zsombor beszélt arról, hogy a zalai támadó elárulta neki, hogy hova lőné a 11-est, most Radó András is megszólalt a kimaradt büntetőkkel kapcsolatban.
nov. 13
8:14
A határidők fogságában csonkán készült el a nemzeti aréna (She)
Öt év telt el az első kapavágástól, mire – ha csak félkész állapotban is, de – átadhatták a Népstadiont. Noha a Magyar Dolgozók Pártja kiemelt ügyként tekintett a projektre, az építkezés kaotikus körülmények között, a határidők folyamatos átírásával zajlott.
nov. 13
8:18
Vízilabda: Motiváltan tértem vissza – Hosnyánszky Norbert (She)
A vártnál könnyedebb győzelmet aratott a magyar férfi vízilabda-válogatott az oroszok elleni világliga-mérkőzésen. Hosnyánszky Norbert több mint két év után játszott ismét a válogatottban, s a vb-t sérülés miatt kihagyó Erdélyi Balázs is most tért vissza. Amellett, hogy mindketten arról beszéltek az NSO Tv-nek, mennyire motiváltak a januári, budape
nov. 13
8:20
Hosnyánszky Norbert – Motiváltan játszottam, jól sikerült a visszatérésem (She)
.
nov. 13
8:22
Labdarúgás: visszavonul David Villa, a spanyol válogatott legjobb góllövője (She)
Felhagy a profi futballal David Villa, a Vissel Kobe 37 esztendős spanyol labdarúgója.
nov. 13
8:30
Puskás Aréna: ilyen az átadásra váró stadion – drónvideó (She)
Javában tart a visszaszámlálás: pénteken, a Magyarország–Uruguay felkészülési labdarúgó-mérkőzéssel megnyílik a Puskás Aréna. Az új stadion hivatalos Facebook-oldala látványos drónfelvételen mutatja be az átadás előtt álló „futballszentélyt”.
nov. 13
8:36
F1: húszéves barátnőjével kapták lencsevégre Briatorét (She)
Továbbra sem lassít a 69 éves Flavio Briatore, a Renault Formula–1-es csapatának egykori főnöke, akit a nála 49 évvel fiatalabb milánói joghallgatóval, Bernadetta Bosival kaptak lencsevégre Kenyában.
nov. 13
8:42
Válogatott: hallássérült fiatalok kísérik a csapatot pénteken (She)
Az Ezüstcipő hallássérült fiatalok focisuli növendékei kísérik ki a magyar labdarúgó-válogatott tagjait a pályára az Uruguay elleni felkészülési mérkőzésen pénteken a Puskás Aréna pályaavatóján.
nov. 13
8:48
Kézilabda minden szinten, folytatódik a tenisz-vb (Infostart)
Futballmentes a szerdai tévés sportkínálat, de a sznúker-, a jégkorong- és a lóversenyrajongók emiatt nem fognak szomorkodni.
nov. 13
8:54
Bajban a válogatott: Willi Orbán nem játszhat a sorsdöntő EB-selejtezőn (ATV)
Willi Orbán, az RB Leipzig magyar válogatott labdarúgója sérülés miatt nem játszhat a Wales elleni, továbbjutás szempontjából sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen jövő kedden.
nov. 13
9:00
Nagyon rossz hírt kapott Marco Rossi (Infostart)
Willi Orban, az RB Leipzig magyar válogatott labdarúgója sérülés miatt nem játszhat a Wales elleni, továbbjutás szempontjából sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen jövő kedden
nov. 13
9:12
Nagy a baj, szörnyű hírt kapott Marco Rossi és a magyar válogatott (Ripost)
Hát ez a legrosszabbkor jött! Beütött a krach, ez már tényleg vészhelyzet, éppen az év legfontosabb meccsei előtt.
nov. 13
9:18
Rangadót nyert, és vezeti Nyugatot a Los Angeles Lakers (She)
Trae Young 42 pontja sok volt a Denvernek, nagyon megizzadt a Sixers, Sacramentóban is kikapott a Portland, Kyrie Irving elerőlködte a Nets meccsét Salt Lake Cityben, hozta a kötelezőt a Heat, Coby White pedig talpra ugrasztotta a United Centert – ez történt hajnalban az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában.
nov. 13
9:30
U21: C. Ronaldo sem volt 20 évesen világklasszis – Gera (She)
Bár Gera Zoltánnal kapcsolatban most mindenki a Puskás Aréna stadionavató-mérkőzéséről beszél, a 97-szeres válogatott korábbi labdarúgónak fontos feladata van közben: Észak-Írország és Ausztria ellen is pályára lép csapata, a részben hazai rendezésű, 2021-es U21-es Európa-bajnokságra készülő korosztályos válogatott. A vezetőedző mellett Banó-Szabó
nov. 13
9:32
C. Ronaldo sem volt húsz évesen világklasszis – Gera (She)
.
nov. 13
9:34
Eb 2020: még a lapok is dönthetnek a román–svéd párharcban! (She)
A következő egy hétben zárul a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozata. A magyar csapat egy walesi győzelemmel már biztosan kijutna a részben hazai rendezésű kontinensviadalra, de érdemes kitekinteni a többi csoportra is. Jöjjenek a számolgatások!
nov. 13
9:36
C. Ronaldo sem volt húszévesen világklasszis – Gera (She)
.
nov. 13
9:38
Tenisz: Gálfi és Stollár is továbbjutott Houstonban (She)
Gálfi Dalma és Stollár Fanny is bejutott a második fordulóba a houstoni kemény pályás női tenisztornán.
nov. 13
9:40
Nb Ii: a csapat két jobbhátvédje is kidőlt egy félidő alatt (She)
Ritkán történik meg, hogy egy csapatnak két jobbhátvédje is megsérüljön egy bajnoki mérkőzés egy félideje alatt, a labdarúgó NB II-ben szereplő Budaörssel mégis előfordult a hétvégén – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
nov. 13
9:42
Willi Orban nem játszik a sorsdöntő Eb-selejtezőn Wales ellen, és a Puskás Aréna avatóján sem (Behaviour)
Nem épült fel sérüléséből a magyar válogatott hátvéd, ellentétben Luis Suarezzel.
nov. 13
9:44
Nemzetközi sportesemények: nincs egységes szabályozás arról, milyen következményekkel jár a visszalépés (Behaviour)
Megvizsgáltuk, hogy milyen okok vezettek egy-egy rendezési jog visszaadásához.
nov. 13
9:48
Válogatott: portréfilm készült a búcsúzó Gera Zoltánról (She)
A tavaly visszavonult, 97-szeres válogatott Gera Zoltán hivatalosan a Puskás Aréna avatóján, a pénteki Magyarország–Uruguay mérkőzésen búcsúzik a címeres meztől. A film csütörtökön, a válogatott edzése előtt kerül adásba. A tréninget 16.30 és 17.15 között élőben közvetíti az M4 Sport, amely bemutatja az új arénát is.
nov. 13
10:00
Vb-2023: bízik a megegyezésben Karácsony Gergellyel a Magyar Atlétikai Szövetség (Infostart)
A magyar atlétikasport megérdemli, hogy saját otthona legyen - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Gyulai Márton, az Európai Atlétikai Szövetség tanácsának tagja, a magyar szövetség elnökségi tagja. Szerinte a 2023-as világbajnokság helyszínének megépülésével együtt annak környéke is megújulna.
nov. 13
10:12
Szoboszlai: Hálás vagyok, hogy tizenkilenc évesen ez megadatik nekem (She)
Szoboszlai Dominik hálás, hogy tizenkilenc évesen stadionavatón játszhat, és reméli, Eb-meccsen is pályára léphet majd a Puskás Arénában.
nov. 13
10:12
Dárdai két Bundesliga-csapatot is elutasított (ATV)
Dárdai Pálnak azóta nem volt csapata, hogy a Hertha BSC-től elküldték nyáron, az elmúlt pár hétben azonban két együttes is megkereste a korábbi szövetségi kapitányt.
nov. 13
10:30
Sós Csaba: Nagy létszámú csapatunk lesz Tokióban (She)
Egyre bővül az olimpiai úszócsapat – a fejét a felszín felett tartó Sós Csaba szövetségi kapitány szerint majdnem minden számban lesz magyar induló a 2020-as tokiói nyári játékokon.
nov. 13
10:36
Tokió 2020: március 12-én lobban fel a láng Olümpiában (She)
Március 12-én a hagyományoknak megfelelően az ókori olimpiák helyszínén, a görögországi Olümpiában lobban fel a 2020-as tokiói játékok lángja.
nov. 13
10:36
Stadionavató: Szíve szerint játszana Gera, de a teste nem engedi (BorsOnline)
Sajnálja, hogy játékosként nem tud már pályára lépni az új Puskás Arénában Gera Zoltán, de a 97-szeres válogatott focistát kárpótolja, hogy három nappal később edzőként irányíthat az új stadionban.

Keresés