2019. november 13. szerda

nov. 13
10:42
Märcz Tamás: ezért teszi oda magát a vízilabda-válogatott a Világligában (Infostart)
Nyolcgólos győzelemmel kezdte szereplését a magyar férfi vízilabda-válogatott a világligában: Märcz Tamás szövetségi kapitány együttese a Komjádi Uszodában 14-6-ra nyert az orosz csapat ellen. A kapitány az InfoRádióban nem csak értékelt.
nov. 13
10:42
U21-es Eb: Székesfehérvár futballünnepre készül 2021-ben (She)
Futballünnepre készül Székesfehérvár a 2021-es, magyar-szlovén közös rendezésű, U21-es labdarúgó Európa-bajnokság kapcsán – hangsúlyozta a város polgármestere és egyik alpolgármestere szerdán, a Mol Aréna Sóstóban tartott sajtótájékoztatójukon.
nov. 13
10:42
Hazatért, de gyorsan távozott (Azenpenzem)
A két győzelem melletti tíz döntetlen láttán elfogyott az eddigi edző, László Csaba iránti türelem – mi tagadás, a szurkolók részéről is.
nov. 13
10:48
Köln: még él a Dárdai-vonal, az utódlás kérdése nyitott (She)
A Berliner Kurier információja szerint az edzőt kereső 1. FC Köln vezetői azt követően, hogy hétfőn tárgyaltak Dárdai Pállal, az egyeztetést az őt alkalmazó berlini labdarúgócsapattal, a Herthával folytatták.
nov. 13
10:50
Egyiptom: Szalah nem játszik a novemberi Ank-selejtezőkön (She)
Az egyiptomi labdarúgó-válogatott sérülés miatt nem számíthat legjobbjára, Mohamed Szalahra soron következő két Afrika Kupa-selejtezőjén.
nov. 13
11:00
Férfi kézi: a Sävehof légiósa a válogatott kapujában (She)
A volt szerb utánpótlás-válogatott Sunajko Stefan a Szeged kölcsönjátékosaként a svéd Sävehof csapatában hétről hétre a Bajnokok Ligájában játszik, miközben már a magyar válogatott ajtaján kopogtat.
nov. 13
11:18
Kézi: Vámos Petra még szokja a válogatottság gondolatát (She)
Egyetlen utánpótláskorú játékosként került be a női felnőtt kézilabda-válogatott vb-re utazó keretébe a 19 éves Vámos Petra. A NEKA-nevelésű debreceni lányt nagyon meglepte a meghívó, egyelőre még szokja a gondolatot, hogy ő is Ázsiába tart a legjobbakkal.
nov. 13
11:24
Lesen vagyunk: Népstadion, Puskás, Cardiff háromszög (She)
Emlékek a Népstadionból és a „régi” Puskásból, nagy sikerekről és nagy fejre állásokról, ítéletidőben játszott meccsekről. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) így köszönti a pénteken „életre kelő” új arénát a Lesen vagyunkban. De természetesen szóba kerül a keddi, ezúttal tényleg sorsdöntő, Wales elleni Eb-selejtező, na és Crist
nov. 13
11:30
Puskás Aréna: Mezey György gyermeki rajongással várja az avatást (She)
Nagyon várja már a Puskás Aréna pénteki avatóját Mezey György korábbi szövetségi kapitány, akit rengeteg emlékezetes párharc köt a Népstadionhoz, és Uruguay ellen ismét kollégája, Egervári Sándor ül majd mellette a lelátón.
nov. 13
11:36
Kazahsztán: Eppel bekerült az év álomcsapatába – és távozik? (She)
A bajnoki ezüstérmes Kajrat Almati magyar csatára, Eppel Márton is bekerült a kazah labdarúgó-bajnokság élvonalának (Premer Liga) 2019-es álomcsapatába.
nov. 13
11:39
Tudtad? A magyar válogatott még soha nem kapott ki Uruguaytól (888.hu)
Reméljük, ez péntek este is így marad.
nov. 13
11:54
Lélegzetelállító drónvideó készült az új Puskásról, mutatjuk (Infostart)
A pár perces filmen gyakorlatilag egy madár hátán ülve járhatjuk be az új pesti stadion zegzugos világát, a hivatalos megnyitó előtt két nappal.
nov. 13
11:54
Marlenka a stadionban – élete első meccsére vittük ki Finy Petra költőnőt (She)
Ahogyan Vendégszektor rovatunk első részében néhány hete kimentünk a Fradi–Újpestre az óbudai régiségkereskedővel, Ószeres Fricivel, ezúttal Finy Petra költőnőt vittük el élete első mérkőzésére az MTK-stadionba, Zsák Károly pályafutásának meghatározó helyszínére. Közelmúltban megjelent futballnovellájának kapushőse valamikor szívgörcsöt kapott a pá
nov. 13
12:12
Közúti baleset áldozata lett az ötszörös paralimpiai bajnok ausztrál kerékpáros (ATV)
Kerékpározás közben közúti balesetet szenvedett és elhunyt Kieran Modra, az ausztrálok ötszörös paralimpiai bajnok kerekese.
nov. 13
12:24
Gyász: közlekedési balesetben elhunyt az ötszörös paralimpiai bajnok (She)
Kerékpározás közben közúti balesetet szenvedett és elhunyt Kieran Modra, az ausztrálok ötszörös paralimpiai bajnok kerekese.
nov. 13
12:27
Közeledik a generációváltás a férfi teniszben (Behaviour)
Nem túl valószínű, hogy a 18 éves Jannik Sinner lesz a következő új Grand Slam-győztes, azonban az idő neki dolgozik, később még nagy sikereket érhet el.
nov. 13
12:42
Székesfehérvár futballünnepre készül 2021-ben (Azenpenzem)
Cser-Palkovics András polgármester örömtelinek nevezte, hogy Székesfehérvár az új stadionjával az U21-es labdarúgó Európa-bajnokság házigazdája lehet.
nov. 13
12:54
Puskás Aréna: meccsre menni inkább tömegközlekedéssel (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség hosszú közleményben részletezi a pénteken az új Puskás Arénában 19.00 órakor kezdődő Magyarország–Uruguay válogatott mérkőzéssel kapcsolatos szurkolói információkat. A legfontosabb: a szövetség az Aréna megközelítésére tömegközlekedést ajánl, és felhívja a figyelmet arra, hogy táskát nem szabad bevinni a stadionba, ahol
nov. 13
13:06
Megkésett tisztelgés az elfeledett kapitány előtt (Azenpenzem)
A születésének 120. évfordulójára elkészült hatszáz oldalas (!) életrajzi könyvének tegnapi bemutatóján egy elfeledett, szándékosan elfelejtett kor nagy alakja elevenedett meg a hallgatóság előtt.
nov. 13
13:18
Sevcsenko: A modern futball sokkal több intelligenciát követel (She)
Ukrajna egyike annak a hat országnak, amelynek labdarúgó-válogatottja a döntő biztos résztvevőjeként várja a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőjének utolsó játéknapjait. Sőt, az is eldőlt már, hogy az ukránok – többek között a címvédő és még „lebegő” Portugáliát megelőzve – csoportelsőként jutnak ki a tornára. A siker természetesen csapatmunka
nov. 13
13:24
Fordult a kocka, ennyi pénzért mondhat igent Dárdai Pál a kérőjének (Ripost)
Nincs lefutva a dolog, sőt! Többet kereshet a kiesőjelöltnél, mint korábban a Hertha vezetőedzőjeként.
nov. 13
13:36
Gyász: elhunyt a franciák örök Tour-másodikja, Raymond Poulidor (She)
Nyolcvanhárom éves korában szerdán elhunyt Raymond Poulidor, Franciaország egyik legnépszerűbb sportolója, aki nyolcszor állhatott dobogóra a Tour de France országúti kerékpáros-körversenyen, bár nyernie egyszer sem sikerült.
nov. 13
13:36
Szexmegvonással készült a vb-re Jónyer (BorsOnline)
Egy lapra tett fel mindent az 1975-ös vb előtt az utolsó magyar egyéni asztalitenisz-világbajnok. Jónyer István aszkéta módon készült, még a szexet is hanyagolta.
nov. 13
13:38
Iaaf: hét ország tíz atlétája verseng az év legjobbja címért (She)
A nemzetközi szövetség (IAAF) nyilvánosságra hozta az év férfi és női atlétája címre esélyesek ötfősre szűkített listáit.
nov. 13
13:42
Puskás Aréna: Jöjjenek a családok – Szabó Tünde (She)
Pénteken a Magyarország–Uruguay válogatott mérkőzéssel avatják fel Budapesten a Puskás Arénát. Az alkalomból Szabó Tünde sportért felelős államtitkárral beszélgetett a Nemzeti Sport.
nov. 13
13:54
Válogatott: Suárezék már a Hidegkutiban, így készülnek (She)
Az uruguayi labdarúgó-válogatott már Budapesten van, és a Hidegkuti Nándor Stadionban készül a mieink elleni stadionavató mérkőzésre.
nov. 13
14:18
La Liga: elfogadták, megvan az el Clásico pontos időpontja – hivatalos (She)
A La Liga hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy a Barcelona–Real Madrid mérkőzést december 18-án 20 órakor rendezik meg.
nov. 13
14:20
Barcelona: Ronaldinho ismét a klubnál, bejelentésre készül (She)
Ismét a katalán fővárosban tartózkodik Ronaldinho, az FC Barcelona legendás labdarúgója – erről maga a 39 éves exfutballista számolt be a közösségi oldalain. A brazil szupersztár elárulta követőinek, korábbi sikerei helyszínén találkozik a katalán klub elnökével, és hamarosan friss hírekkel jelentkezik. A Catalunya Radiónak van is információja arró
nov. 13
14:22
Nfl: Wilson az elit csapatok kriptonitja, Lamar újra tökéletes (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 10. fordulója után már nincs hibátlan csapat, aligha meglepő, hogy az óriásölő Russell Wilsonnak és csapatának köszönhető ez. Lamar Jackson újabb tökéletes meccset hozott le a Ravensben, amelynek védője már a harmadik interception utáni TD-jét szerezte az idényben. Megemlékezünk még a Steelers re
nov. 13
14:24
Nincs még jól Mohamed Szalah (Infostart)
Az egyiptomi labdarúgó-válogatott sérülés miatt nem számíthat legjobbjára a soron következő két Afrika Kupa-selejtezőn.
nov. 13
14:36
Tekintélyes méretű sportcsarnok épülhet Hajdúböszörményben (Infostart)
1,76 milliárd forintba kerülhet a létesítmény, ennek jelentős része taotámogatás lesz.
nov. 13
14:36
Világfutball: Asprilla állítja, ha ő nincs, lelövik Chilavertet (She)
Megakadályozott egy bérgyilkost abban, hogy megölje José Luis Chilavert paraguayi kapust 1997-ben – állítja Faustino Asprilla, a kolumbiaiak korábbi válogatott labdarúgója.
nov. 13
14:38
Orbán kiesett, Lang, Pávkovics és Szalai Attila maradt – állítsa össze a védelmet! (She)
„Vészhelyzet van a védelemben, de nem keresek alibit” – ezt akkor mondta Marco Rossi, amikor valószínűleg még csak sejtette, hogy a magyar labdarúgó-válogatott védelmének legjobbja, Willi Orbán sérülés miatt nem lehet ott a cardiffi, Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőn. Azóta eldőlt, az RB Leipzig kiválóságára nem számíthat a szövetségi kapi
nov. 13
14:42
Puskás Aréna: készpénzzel nem lehet fizetni a stadionban (She)
Korábban már jeleztük, a Magyar Labdarúgó-szövetség hosszú közleményben tudatta a Puskás Aréna pénteki avató meccsével kapcsolatos szurkolói információkat, amelyek közül kiemelkedő fontosságú, a stadion teljes mértékben készpénzmentes lesz, vagyis nem lehet készpénzzel fizetni az Arénában.
nov. 13
14:48
Női foci: a 17 éves Pusztai gólt lőtt a felnőttválogatottban (She)
Első tétmérkőzésén csereként pályára lépve rögtön góllal mutatkozott be a felnőtt női válogatottban Pusztai Sára. A Ferencváros 17 esztendős futballistája – akit tavaly az év felfedezettjének választottak – Szombathelyen a Lettország elleni 4-0-ra megnyert Európa-bajnoki selejtezőn talált a hálóba.
nov. 13
15:06
Tenisz: visszavonul Tomás Berdych, a csehek 34 éves ásza (She)
Befejezi pályafutását Tomás Berdych, a csehek 2010-ben wimbledoni döntős teniszezője.
nov. 13
15:06
Egy nappal hamarabb avatja a Puskás Stadiont a közmédia sportcsatornája (Azenpenzem)
Már a pénteki Magyarország-Uruguay mérkőzést megelőzően a csapatok edzéseibe, vagyis az első labdaérintésekbe is betekinthetnek a nézők, ha az M4 Sportra kapcsolnak.
nov. 13
15:18
Románia: hetedszer is egy gól döntött a Csíkszereda meccsén (She)
A román másodosztály 17. fordulójában az FK Csíkszereda Pintér Norbert 20. percben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte hazai pályán a CSM Resitát, ezzel feljött a tabella 14. helyére.
nov. 13
15:36
Pl: egymeccses eltiltást kapott egyik tweetje miatt Bernardo Silva (She)
Egymeccses eltiltással, illetve 50 ezer fontos bírsággal sújtotta Bernardo Silvát, a Manchester City labdarúgóját az angol Labdarúgó-szövetség (FA) egy szeptemberi Twitter-bejegyzése miatt.
nov. 13
15:48
Mindig ragyogó égszínkék csillagok (Azenpenzem)
Ha lehet párhuzamot vonni a jelenlegi uruguayi és magyar válogatott között, akkor az a szövetségi kapitány érinthetetlensége: Tabárez és Rossi ténykedését is általános konszenzus övezi.
nov. 13
15:51
Mlsz: Nem lehet majd készpénzzel fizetni az új Puskás Stadionban (444.hu)
Már a nyitómeccsen sem.
nov. 13
16:18
Könyvbemutató: megjelent az első nemzetközi sportágválasztó enciklopédia (She)
Két nyelven, magyarul és angolul is megjelent az első nemzetközi sportágválasztó enciklopédia „Hogyan válasszak sportágat?” címmel.
nov. 13
16:20
Bundesliga: az év végéig eltiltották a Frankfurt csapatkapitányát (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) az év végéig eltiltotta az Eintracht Frankfurt csapatkapitányát, David Abrahamot, miután „pankrátorként ütötte le” a Freiburg vezetőedzőjét.
nov. 13
16:54
Új feladatot kapott Arsene Wenger (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) Arséne Wengert nevezte ki a labdarúgás fejlesztéséért felelős igazgatónak.
nov. 13
16:54
Barcelona: „Alig négy-öt órákat alszom, de a klub megérti” (She)
A labdarúgás mellett a teniszvilágban is rengeteg a teendője az utóbbi időben Gerard Piquének, a Barcelona futballistájának. A védő a tenisz Davis-kupa átszervezését vezényli le saját cégével, ami természetesen sok idejét emészti fel, ám állítása szerint a katalán klub nem akad fenn ezen.
nov. 13
17:06
Puskás Aréna: kiderült, mennyien láthatják a pénteki meccset (She)
A Puskás Aréna hivatalos Facebook-oldala nyilvánosságra hozta, hány néző is lehet ott a pénteki nyitómeccsen a lelátón, illetve a nyári Európa-bajnokság mérkőzésein. Az is kiderült, hogy mi alapján alakul egy-egy találkozón a maximálisan eladható jegyek száma.
nov. 13
17:12
A Puskás Arénában nem lesz lehetőség készpénzzel fizetni (Azenpenzem)
Az Mlsz tájékoztatása szerint a szurkolók minél gyorsabb és gördülékenyebb kiszolgálásának érdekében a pénteken megnyíló új arénában kizárólag elektronikus úton lehet fizetni.
nov. 13
17:18
Fifa: Wenger a labdarúgás fejlesztéséért felelős vezető lett (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) Arsene Wengert nevezte ki a labdarúgás fejlesztéséért felelős igazgatónak.
nov. 13
17:24
Labdarúgás: ezt mondták az edzők a 41–0-s meccs után (She)
A III. kerületi TVE elképesztő, 41–0-s győzelmet ünnepelhetett a Goldball ’94 FC ellen a harmadosztályú U17-es bajnokságban; a rekordgyanús mérkőzés után honlapunk megszólaltatta a két vezetőedzőt, akik közül az egyik visszafogottan értékelt, a másik már kevésbé…
nov. 13
17:26
La Liga: levélben tiltakozik az amerikai meccs ellen a Real (She)
A Real Madrid levélben ellenzi, hogy a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) az Egyesült Államokban rendezze meg a 16. fordulóban a Villarreal–Atlético Madrid bajnoki mérkőzést.

Keresés