2019. november 5. kedd

nov. 5
0:06
Vignjevics már otthon gyógyul (Blikk)
– Jobban van az Újpest labdarúgócsapatának vezetőedzője, a szerb Nebojsa Vignjevics (képünkön), aki a Kaposvár vendégeként megnyert hétvégi bajnokin (2-3) egészségi probléma miatt nem vett részt – a tréner hónapok óta gerincsérvvel küszködik.
nov. 5
0:10
Újabb rasszista incidens árnyékolta be az olasz labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulóját: az egyik játékos még a pályáról is levonult (Blikk)
Újabb rasszista incidens árnyékolta be az olasz labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulóját: a Brescia korábbi válogatott támadója, Mario Balotelli (fehérben) a Verona otthonában játszott bajnokin a nézőtéri provokáció miatt levonult a pályáról.
nov. 5
0:14
Megvan: ő lesz a Paks futballcsapatának új edzője (Blikk)
Tomiszlav Szivics vezetőedzőt vasárnap rúgták ki.
nov. 5
0:18
Budapestre költözik Tusup vándorcirkusza? – Katinka exének nem lesz egyszerű feladata (Blikk)
Távozni kényszerül Olaszországból Shane Tusup (31), aki Magyarországon folytathatja a projektjét. Az amerikai úszóedző augusztusban azért költözött Európába az Egyesült Államokból, hogy felkészítse Ilaria Cusinatót (20) a jövő évi tokiói olimpiára.
nov. 5
3:54
Overdose-on is túltesz az új magyar csodaló – Senki nem számított ekkora sikerre (Blikk)
Overdose sikerei óta nem ért el ekkora eredményt a magyar lóversenysport! Igazi szenzáció a négyéves Nancho Nemzeti Galopp-ligán elért győzelme, amellyel még magát Dózit is túlszárnyalta, hiszen magyar tréningből származó telivér még soha nem ért el ekkora sikereket.
nov. 5
4:12
Szerdai sportműsor (11.06.) (She)
Szerda este sztárcsapatok a labdarúgó Bajnokok Ligájában: pályán a PSG, a Real Madrid a Manchester City és a Niko Kovacot menesztő Bayern München. A nap mérkőzésének a Bayer Leverkusen–Atlético Madrid ígérkezik. Egy előrehozott találkozót láthatunk az Európa-ligából is, az F-csoportban az Arsenal a Vitória Guimaraessel játszik. Hétközi fordulót ren
nov. 5
4:16
Csütörtöki sportműsor (11.07.) (She)
Csütörtökön a Ferencváros óriási lehetőség kapujában – amennyiben győz Szerhij Rebrov együttese, biztosan továbbjutó helyről várhatja az 5. fordulót. A csoport másik meccsét, az Espanyol–Ludogorecet is élőben követhetik az NSO-n! A sztárcsapatok közül pályán a Manchester United és az AS Roma is. Az U17-es vb ezúttal két nyolcaddöntős mérkőzéssel fo
nov. 5
4:18
Szombati sportműsor (11.09.) (She)
Szombaton ezúttal is élőben követhetik az összes NB I-es bajnokit az NSO-n! A televízió képernyőin a Paks–Kisvárda és a Budapest Honvéd–Diósgyőr meccset nézhetik végig. A topligákban nem akármilyen rangadók várnak ránk – a Premier League-ben Leicester–Arsenal, a Bundesligában Bayern München–Dortmund. Spanyolországban pályán a Barcelona és a Real Ma
nov. 5
4:20
Pénteki sportműsor (11.08.) (She)
Pénteken egy meccsel hívják fel magukra a figyelmet a topligák. Az angol Premier League-ben Norwich City–Watfrod este 21 órától. A Bundesligában ismét a Hoffenheim indítja a játéknapot Németországban, Szalai Ádám volt csapata ugyanis a Köln otthonába látogat. Magyar kézilabdában sem lesz hiány: a férfi NB I-ben két meccset, a női első osztályban eg
nov. 5
4:22
Vasárnapi sportműsor (11.10.) (She)
Az Európa-liga csütörtöki játéknapja miatt a Ferencváros ismét vasárnap lép pályára a labdarúgó NB I-ben, ezúttal a Debrecen ellen. Az angol Premier League-ben a bajnoki címet is befolyásolhatja a Liverpool–Manchester City szuperrangadó. A Serie A-ban a Juventus hazai környezetben játszik a Milannal. Az U17-es világbajnokságon elérkeztünk a negyedd
nov. 5
5:48
Fény derült egy több éves titokra Hosszú Katinka körül (Infostart)
Egy közérdekű adatigényléses história folyományaként nyilvánosságra kellett hozni, mennyiért és hogyan használhatta Hosszú Katinka és klubja a Duna Arénát annak megnyitása után.
nov. 5
5:54
Babos Timi átlépte a 2 milliárdos álomhatárt (Ripost)
Sorozatban a harmadik világbajnoki címét ünnepelte az elmúlt hétvégén Babos Tímea.
nov. 5
6:54
Nhl: ismét kikapott a nyugati éllovas, csak a Boston nyert hazai pályán (She)
Némi meglepetésre hazai pályán hosszabbításos vereséget szenvedett a Nyugati főcsoport élén álló Edmonton Oilers a sikerével az 5. helyre felkapaszkodó Arizona Coyotestól az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A New York Rangers az Ottawa Senatorstól, a keleten utolsó Detroit Red Wings a Nashville Predato
nov. 5
7:12
Játékossors: a Real ikonikus középpályása vezetőedző lett (She)
A spanyol másodosztályban szereplő Almería hivatalos honlapján jelentette be, hogy vezetőedzőként szerződtette a Real Madridban játékosként 542 tétmérkőzésen pályára lépő Gutit. A 43 éves szakember tréneri pályafutása során most először lett vezetőedző.
nov. 5
7:21
Bajnokok Ligája: újdonsült kapus apáktól zeng Európa (BorsOnline)
Gulácsi a BL-ben, Dibusz az EL-ben parádézik.
nov. 5
7:24
Alig maradt meghódítandó csúcs (Azenpenzem)
Lewis Hamilton hatodik világbajnoki címének megszerzésével már közvetlenül ott toporog a hétszeres aranyérmes „Schumi” sarkában.
nov. 5
7:30
Nba: hatodik mérkőzésén kapott ki először a Philadelphia (She)
A Phoenix Suns otthonában kapott ki először a szezon első öt mérkőzését egyedüli csapatként megnyerő Philadelphia 76ers az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) hétfői játéknapján.
nov. 5
7:42
Mezőkövesd: Cserit sokan szívesen látnák a Fradiban (She)
A későn érő mezőkövesdi középpályás, Cseri Tamás berobbant az élvonalba, nem csoda, hogy sokan már a Ferencvárosban is szívesen látnák.
nov. 5
7:48
Bayern: három hét múlva lehet meg Niko Kovac utódja (She)
„Amit mondani tudunk, mind benne volt a vasárnapi közleményünkben” – reagált Uli Hoeness a Niko Kovac vezetőedző utódjára irányuló újságírói kérdésekre. A Bayern München év végén távozó klubelnöke szerint három hét is lehet, mire megnevezik az új szakvezetőt, addig Kovac másodedzője, a korábbi Bayern-játékos, Hans-Dieter Flick irányít.
nov. 5
8:00
Shane Tusupot lassan már minden Magyarországhoz köti (Ripost)
Az amerikai úszóedzőnek már nem kell Olaszországban töltenie az idejét, miután Ilaria Cusinato elhagyta a csapatát.
nov. 5
8:12
Nfl: fekete macska szaladt a pályára, szerencsét hozott a Dallasnak (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 9. fordulójában a Dallas Cowboys idegenben 37–18-ra legyőzte a New York Giantset a hétfő esti rangadón.
nov. 5
8:21
Babos Tímea: Van bennem hiányérzet az egyéni teljesítményemet illetően (BorsOnline)
Még nem döntötte el, hogy új cipővel vagy valami értékesebbel lepi meg magát az immáron háromszoros páros világbajnok teniszező, Babos Tímea.
nov. 5
8:24
Eb 2020: megvan a walesi keret – Bale és Ramsey is tagja (She)
A walesi futballszövetség közzétette az Azerbajdzsán és Magyarország elleni Eb-selejtezőre készülő, 27 fős keretét: a Real Madrid sérüléssel bajlódó ásza, Gareth Bale és a Juventusban futballozó, legutóbb sérülés miatt hiányzó Aaron Ramsey is szerepel a névsorban.
nov. 5
8:42
Focirajongók előnyben – sport a tévében (Infostart)
Pályán a Barca, a Chelsea és az Ajax. A labdarúgás mellett egy kis kézi- és kosárlabda is jut a keddi nap szerény kínálatába.
nov. 5
9:03
Drogcsempészetre vetemedett az ünnepelt olimpikon, lecsukták 8,5 évre (Ripost)
Nagy tételben csempészett kábítószert, amikor nyakon csípték a szállítmányával. Hajmeresztő védekezéssel állt elő.
nov. 5
9:12
Paks: Vállalom a felelősséget! – Tomiszlav Szivics a menesztéséről (She)
Tomiszlav Szivics elismeri, jogosan döntött a vezetőség a váltás mellett, ugyanakkor úgy érzi, a sors tartozik neki eggyel.
nov. 5
9:18
Devin Booker oktatott, nincs már veretlen csapat a ligában (She)
A Phoenix verte meg először a Philadelphiát, így már nincs hibátlan csapat az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában. Érthetetlen győzelmet aratott a Blazers ellen a GSW, Giannis Antetokounmpo és a Bucks tavalyi önmagát idézte Minnesotában, James Harden 44 pontjával nyert a Rockets, Kyrie Irving és Brandon Ingram dobópárbajából pedig
nov. 5
9:21
Magyar Kupa: autókozmetikus és ács rohamoz a ZTE ellen (BorsOnline)
Utolsó amatőr csapatként maradt talpon a Magyar Kupában a Békés megyei I. osztályú
nov. 5
9:36
Bl: „Ne feledkezzünk meg róla, igazi legenda” – Klopp ismét sziporkázott (She)
Kedd este a Bajnokok Ligája-címvédő Liverpool a belga Genket látja vendégül a legrangosabb európai kupasorozatban. Jürgen Klopp, az angol együttes menedzsere a meccset felvezető sajtótájékoztatón emlékezetesen nyilatkozott – több szempontból is.
nov. 5
9:39
Wales legerősebb keretével készül ellenünk a sorsdöntő EB-selejtezőre (ATV)
A két legnagyobb sztár, Aaron Ramsey és Gareth Bale is tagja az azeriek és a magyarok elleni Európa-bajnoki selejtezőkre készülő walesi labdarúgó-válogatott keretének.
nov. 5
9:48
Bayern: Schweinsteiger szerint ezért lehet Mourinho az edző (She)
Bastian Schweinsteiger szerint José Mourinho kinevezése sokkal valószínűbb Münchenben, mint azt bárki gondolná. A Bayern korábbi középpályása elmesélte, miért véli úgy, hogy a portugál tréner megfelelő választás lehetne a Niko Kovac utódját kereső bajorok számára.
nov. 5
9:51
Bale és Ramsey is tagja a magyarok elleni walesi keretnek (Behaviour)
A csapat jövő szombaton Azerbajdzsán vendégeként lép pályára, három nappal később pedig Marco Rossi csapatát fogadja Cardiffban.
nov. 5
9:54
A legnagyobb sztárokkal kell megküzdenie Marco Rossi csapatának, keretet hirdettek a walesiek (Infostart)
A walesi csapat jövő szombaton Azerbajdzsán vendégeként lép pályára, három nappal később pedig Marco Rossi csapatát fogadja Cardiffban.
nov. 5
10:00
Nb I: három mp után sárga lapot kapott a Fehérvár-játékos (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I 11. fordulójában a Mol Fehérvár FC 3–3-as döntetlent játszott a Zalaegerszeggel. A mérkőzésen Armin Hodzic minden bizonnyal magyar rekordnak számító gyorsasággal, mindössze három másodperc után sárga lapot kapott, miután a kezdőkörben megrúgta Radó Andrást.
nov. 5
10:02
A kezdőpont maradt, ahol eddig volt – a Népstadion tovább él az új Puskás Arénában (She)
Régi szellemiség modern köntösben: a Népstadion tovább él az új Puskás Arénában, amely a huszonegyedik század minden követelményének megfelel.
nov. 5
10:18
Veszprém: Lékai súlyosan megsérült, a szezonban már nem lép pályára (She)
„Csapatkapitányunk nem léphet már pályára az őszi idényben” – adta hírül a Telekom Veszprém hivatalos Facebook-oldala a Kielce elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen megsérült Lékai Máté orvosi vizsgálata után. A játékos hátsó keresztszalagja sérült meg, a pontos diagnózishoz azonban további vizsgálatokra van szükség.
nov. 5
10:21
Hamilton túltenne Schumacheren (BorsOnline)
Az F1 második legnagyobb gigásza lett a brit Lewis Hamilton: hatodszor avatták világbajnokká.
nov. 5
10:30
Gokarttal – felfelé! Feczkó Tamásnál fontos, hogy oldott legyen a légkör az öltözőben (She)
Elkerült az utolsó helyről a DVTK az NB I-ben, de a csapat vezetőedzője, Feczkó Tamás tudja, hogy a neheze még hátravan, a kiesés elleni harc tovább folytatódik.
nov. 5
10:36
Nb Ii: zömében a Puskás Akadémián képzett játékosokkal remekel az éllovas (She)
A zömében a Puskás Akadémián képzett fiatal labdarúgók pályára küldésével szerepel remekül a Visinka Ede edzette csákvári csapat.
nov. 5
10:39
Egyenlő meccsprémiumot harcolt ki az ausztrál női fociválogatott (444.hu)
Ezentúl a reklámbevételekből is ugyanolyan arányban részesülnek, mint a férfiak. Ez talán enyhítheti a brutális különbségeket.
nov. 5
10:54
Női kézi: Nem reális, hogy hiba nélkül játsszunk – Danyi (She)
A címvédő és az aktuális idényben is már középdöntős Győr edzője az irreális várakozásokról, a hibák hasznosságáról és arról, hogy nincs üldözési mániája, de...
nov. 5
11:06
Férfi vízi: „Az Ftc-nél minden adott a legmagasabb szintű pólóhoz” (She)
Tanulni, új lendületet venni érkezett Magyarországra a görög klasszis, aki az európai Szuperkupával rögtön trófeával kezdte az idényt a Ferencvárosban.
nov. 5
11:08
Pl: a Tottenham fellebbez Szon Hung Min piros lapja ellen (She)
A Sky Sports értesülései szerint a Tottenham Hotspur fellebbez Szon Hung Min piros lapja ellen, amit a dél-koreai futballista vasárnap az Everton elleni angol bajnoki mérkőzésen (1–1) kapott, amikor hátulról becsúszva megpróbálta szerelni az eset nyomán brutális bokatörést szenvedő André Gomest.
nov. 5
11:12
Anglia: Sancho miatt vizsgálódnak, a City és a Watford is érintett (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) szerint nem bizonyítható, hogy Emeka Obasi közreműködött volna Jadon Sancho öt évvel ezelőtti klubváltásában, s a City ezért utalt volna számára 200 ezer fontot...
nov. 5
11:12
Ez a pillanat is eljött: Michelisz a saját versenyzőire büszke (Blikk)
Különleges pillanat: a közelmúltban ért véget a WTCR Esports online bajnoksága, amit a M1RA csapat versenyzője, Báldi Gergely nyert meg.
nov. 5
11:18
Lékai Máté sérülése súlyos - Most közölte a Veszprém a rossz hírt: sokáig nem játszhat (Blikk)
Súlyos sérülést szenvedett Lékai Máté, a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának kapitánya.
nov. 5
11:18
Eb 2020: két walesinek kell figyelnie a sárgákra – Bale-nek is (She)
A walesi labdarúgó-válogatott kedden kihirdetett keretében két játékos van, aki egy sárga lapra van az eltiltástól a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőjében.
nov. 5
11:20
Nba: a kabalától kapott ajándékot a Lakers-melegítős rapper – kép (She)
Meglepetéssel kedveskedett a San Antonio Spurs kabalája az egyik VIP-vendégnek a Los Angeles Lakers elleni hazai meccs egyik szünetében. Az észak-amerikai profi  kosárlabda-bajnokság (NBA) hétfői slágermeccsét élőben nézte meg Snoop Dogg rapénekes, akinek éppen a városban volt fellépése.
nov. 5
11:22
Mls: nem Ibrát választották meg a szezon legjobbjának (She)
Carlos Velát, a Los Angeles FC mexikói támadóját választották a szezon legértékesebb játékosának az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS).
nov. 5
11:24
F1: Nekem is megvannak a magam démonjai – Hamilton (She)
A hatodik világbajnoki diadalát ünneplő Lewis Hamilton nem akar a rekordokkal foglalkozni, csak arra koncentrál, hogy az őt gyötrő démonokat legyőzve minden napot boldogan és mosolygósan éljen meg.

Keresés