2019. november 5. kedd

nov. 5
11:30
Kajak-kenu: két dologban is javulna világbajnokunk Tokióig (She)
A hónap közepéig meleg vízi edzőtáborban készül a Graboplast Győri Vízisport Egyesület 22 éves világbajnok kajakosa, aki a rajtján és az utazótempóján is szeretne erősíteni az olimpiai évre.
nov. 5
11:36
Kép: a Lázár-birtokon találkoztak a legjobb fogathajtók (She)
Ünnepeltek a fogathajtók a hétvégén. A sportág színe-java a domonyvölgyi Lázár-birtokon találkozott.
nov. 5
11:38
Ausztrália: a női futballisták prémiuma egyenlő a férfiakéval (She)
Sporttörténelminek nevezi az ausztrál sajtó azt a megegyezést, amely az ország labdarúgó-szövetsége és a válogatottak között jött létre: ennek értelmében a női játékosok is ugyanakkora jutalmat kapnak majd, mint a férfiak.
nov. 5
11:42
Súlyosan megsérült Lékai Máté, sokat kell kihagynia (Infostart)
A Telekom Veszprém kézilabdacsapatának kapitánya szombaton, a Kielce elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen dőlt ki a sorból.
nov. 5
11:42
Orosz doppingbotrány: a Wada 47 gyanús mintát küldött szét (She)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) 47 mintát küldött szét sportági világszövetségeknek, amelyek vélhetően pozitív eredményt hoztak.
nov. 5
11:57
Eredményeket kell felmutatnunk (Azenpenzem)
Bár Szász Emese 2016-ban Rio de Janei­róban egyéniben aranyérmes lett, a csapatunk már akkor sem, sőt 2012-ben a londoni olimpiára sem jutott ki.
nov. 5
12:03
Valami Dél-Amerika - Az U17-es labdarúgó-válogatott hányattatásai (Behaviour)
Nem okozott meglepetést az U17-es magyar labdarúgó-válogatott a brazíliai világbajnokságon, győzelem nélkül, simán kiesett.
nov. 5
12:03
Overdose babérjaira tör az új magyar csodaló (BorsOnline)
Fiatal magyar telivér tört be a versenyszakmába. Nancho olyan teljesítményre volt képes, ami korábban még Overdose-nak sem sikerült.
nov. 5
12:06
Lesen vagyunk: megoldottuk a Bayern München edzőkérdését (She)
Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) körbejárta, mi áll a Niko Kovac menesztését eredményező Bayern-cirkusz hátterében. Névről névre végigvették a lehetséges utódjelölteket, és még megoldást is „javasoltak”. De már a Manchester United (és kicsit az FC Barcelona) kapcsán is megkezdték egy hasonló beszélgetés előkészületeit. Elvégr
nov. 5
12:12
Klub-vb: a Liverpool számára vállalhatatlan az eredetileg kijelölt luxushotel (She)
A Liverpool nem volt hajlandó elfogadni a klubvilágbajnokságra eredetileg lefoglalt luxusszállodát – írta a The Athletic. A Bajnokok Ligája-győztes számára a katari Marsa Malaz Kempinskiben foglaltak szállást a torna idejére a szervezők, ám a klub visszautasította azt, mert ember- és munkajogi aggályai támadtak a hotel dolgozóinak körülményei miatt
nov. 5
12:18
Mu: „Ez nem elegendő” – kritizál a kapuslegenda (She)
Nemcsak a klub szurkolói, hanem egykori kiválóságai sincsenek elragadtatva a Manchester United teljesítményétől. Az angol élvonal 10. helyén szerénykedő gárda korábbi legendás kapusa, Peter Schmeichel a Premier League Productions tévéműsorban fogalmazta meg lesújtó véleményét.
nov. 5
12:30
Vizes Gála: „Ez a sport nagy ünnepe” – harmadszor rendezik meg az eseményt (She)
Jövő vasárnap a Duna Arénában immár harmadszor rendezik meg a vizes gálát, amelyen az érdeklődők együtt sportolhatnak az olimpiai és világbajnok sportolókkal.
nov. 5
12:36
Shane Tusup végleg visszatérhet Magyarországra (Infostart)
Távoznia kell Hosszú Katinka korábbi edzőjének és férjének Olaszországból, és az utóbbi napokban már budapesti uszodákban látták.
nov. 5
12:36
Felbukkant Hamilton Schumacher visszapillantó tükrében (Behaviour)
A 34 éves brit pilóta közel került ahhoz, hogy beállítsa vagy meg is megdöntse a hétszeres világbajnok német különböző rekordjait.
nov. 5
12:42
Kerékpár: tisztázták a bundavád alól a volt olimpiai bajnokot (She)
Tisztázták a bundavád alól, így nem kell börtönbe vonulnia Alekszandr Vinokurov olimpiai bajnok országúti kerékpárosnak és az olimpiai bronzérmes orosz Alekszandr Kolobnyevnek – jelentette be kedden a liege-i városi ügyészség.
nov. 5
12:48
Dvsc: megsérült a védő, a Fradi ellen szinte biztosan nem játszik (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC a hivatalos honlapján jelezte, Bényei Balázs vállsérülést szenvedett.
nov. 5
13:00
Megdöbbentő eredmény: nem Ibra lett a szezon legjobbja – Ő érdemelte ki az elismerést (Blikk)
A Los Angeles Fc mexicói csatárát, Carlos Velát választották az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság legértékesebb játékosának. A 30 éves Vela az első mexikói játékos, aki MVP ( legértékesebb játékos ) tudott lenni az MLS- ben – írja a 24.hu.
nov. 5
13:09
Szoboszlaiék Nápolyban (Behaviour)
Csak győzelemmel marad esélye a továbbjutás kiharcolására a Szoboszlai Dominiket is foglalkoztató Salzburgnak a Napoli vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában. A két együttes salzburgi összecsapásán 3-2-re nyertek az olaszok. Ha a Napoli szerez három pontot és a címvédő Liverpool is legyőzi a Genket, akkor a nye
nov. 5
13:18
Tisztázták a bundavád alól az olimpiai bajnok kerékpárost (Infostart)
Alekszandr Vinokurov ügye mellett döntöttek az ötkarikás bronzérmes orosz Alekszandr Kolobnyevről is.
nov. 5
13:18
Bayern: sárga helyett piros, eltiltásból egymeccses helyett inkább kettő (She)
Kis híján klubrekordot állított fel, ám erre aligha büszke Jérome Boateng, a Bayern München védője, akit az Eintracht Frankfurt elleni bajnoki 9. percében állítottak ki a hétvégén. A DFB fegyelmi testülete az ilyenkor szokásos egymeccses eltiltás helyett kettővel sújtotta a bekket – mindez annak fényében igazán kontrasztos, hogy eredetileg a játékv
nov. 5
13:30
Atp-vb: Nadal kikúrálta sérülését, ott lesz Londonban (She)
Ott lesz a vasárnap kezdődő ATP-világbajnokságon Rafael Nadal, a spanyolok 19-szeres Grand Slam-bajnok teniszezője.
nov. 5
13:32
Shane Tusup egy videóban mutatta be az új barátnőjét (She)
Shane Tusup, Hosszú Katinka korábbi edző-férje, a hivatalos YouTube-csatornáján, egy 15 perces videóban mutatta be az új barátnőjét, Courtney Brewert.
nov. 5
13:36
Úszás: a szövetség akkor is támogatja Szilágyit, ha az Ftc helyett Tusuppal készül (She)
Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség elnöke elmondta, telefonon egyeztetett Szilágyi Liliánával, aki továbbra is Shane Tusuppal tervezi a 2020-as tokiói olimpiára való felkészülést.
nov. 5
14:00
Shane Tusup egy videóban mutatta be az új barátnőjét (She)
Shane Tusup, Hosszú Katinka korábbi edző-férje, a hivatalos YouTube-csatornáján, egy 15 perces videóban mutatta be az új barátnőjét, Courtney Brewert.
nov. 5
14:18
Dibusznak csodát kell tennie, ha Wales ellen is védeni akar (Ripost)
Marco Rossi szövetségi kapitány már döntött arról, hogy ki védi a válogatott kapuját Uruguay ellen.
nov. 5
14:21
Dibusz véd Uruguay ellen (Azenpenzem)
Ritkán volt olyan fontos periódus labdarúgásunk történetében: az új Puskás Aréna felavatása az Uruguay elleni barátságos mérkőzéssel, illetve 4 nappal később a cardiffi csoportzáró Eb-selejtező.
nov. 5
14:30
Real: Kroos Madridba csábítaná a Leverkusen üdvöskéjét? (She)
Toni Kroosról, a Real Madridról és a Bayern Münchenről is beszélt a Marcának adott interjújában Kai Havertz, a Bayer Leverkusen saját nevelésű középpályása, aki az előző évadban robbant be a német futball élvonalába. A 20 éves, ám már hétszeres felnőttválogatott labdarúgó több vele kapcsolatos átigazolási pletykáról is beszélt.
nov. 5
14:36
Edzősors: a volt Mtk-edző Szaúd-Arábiában tér vissza a kispadra (She)
Korábban már kétszer is bejelentette a visszavonulását, de másodszor is visszatér a kispadra Henk ten Cate, aki ezúttal a Szaúd-arábiai al-Ittihad irányítását veszi át – jelentette be a 64 esztendős holland szakember szerződtetését új munkaadója.
nov. 5
14:42
Bl: „Van egy jó hírem” – ezt mondta Klopp a Barca elleni fordítás előtt (She)
A labdarúgás szerelmesei aligha felejtik el az előző BL-idény elődöntőjét és a Liverpool szenzációs fordítását a Barcelonában elszenvedett 3–0-s vereséget követően. Sadio Mané a France Footballnak adott interjújában arról is beszélt, mit mondott az együttes menedzsere, Jürgen Klopp a 4–0-s liverpooli sikerrel végződő mérkőzést megelőzően.
nov. 5
14:48
Tenisz: „Babos sokaknak lehet most példaképe Magyarországon” (She)
Babos Tímea megvédte női páros világbajnoki címét Kristina Mladenoviccsal az oldalán, sőt már háromszoros világbajnoknak mondhatja magát, ugyanis 2017-ben Andrea Hlaváckovával is felemelhette a trófeát. A párosban szintén Grand Slam-győztes Temesvári Andrea a Digi Sporton élte át Babos újabb győzelmét szakkommentátorként.
nov. 5
14:57
A Napoli már ma továbbjuthat a BL-ben (Azenpenzem)
Ebben a fordulóban már hat csapat is biztossá teheti a továbbjutását a Bajnokok Ligája kieséses szakaszába, de ezek közül ma csak egy lép pályára.
nov. 5
15:00
Rali Eb: nagy az érdeklődés a nyíregyházi futam iránt (She)
Meglepően magas a média és a látogatók érdeklődése a hétvégén Nyíregyházán és környékén sorra kerülő rali Európa-bajnoki (ERC) futam iránt – hangzott el a szervezők, valamint a kormány és a város képviselői által tartott beharangozó sajtótájékoztatón kedden a nyírségi nagyvárosban.
nov. 5
15:12
Megműtötték Gomest a horrorsérülés után - itt vannak az első információk (Infostart)
Jól sikerült André Gomesnek, az Everton labdarúgójának a bokaműtétje, akinek a Tottenham Hotspur elleni vasárnapi bajnokin úgy tört el a jobb bokája, hogy elmozdultak a csontok.
nov. 5
15:21
Bombaerős keret, világsztárok várnak a magyarokra Walesben (Ripost)
A walesi labdarúgó-válogatott gőzerővel készül a következő két Eb-selejtezőre.
nov. 5
15:24
Atp-vb: elkészült a sorsolás, Federer és Djokovics egy csoportban (She)
Az ötszörös világbajnok Novak Djokovics a hatszoros győztes Roger Federerrel, a világelső Rafael Nadal a címvédő Alexander Zverevvel került azonos négyesbe a vasárnap (november 10.) kezdődő londoni ATP-világbajnokság csoportbeosztásán.
nov. 5
15:30
Psg: „Csak idő kérdése, hogy Mbappé a Realhoz igazoljon” (She)
Vagyim Vasziljev, a Monaco korábbi alelnöke szerint Kylian Mbappé előbb vagy utóbb úgyis a Real Madridban köt ki, a kérdés csak az, hogy a PSG mikor adja el őt.
nov. 5
15:30
Áll a bál Sopronban: lebuktak a meccs előtt bulizó kosarasok, az egyik légióst már el is küldték (Blikk)
Áll a bál a soproni NBI-es csapat háza táján: utolsó előttiek a tabellán, gondok vannak a játékosok hozzáállásával, a vezetőedző és a játékosok kapcsolata sem felhőtlen. Nyilván az sem segített ezen, hogy kiderült, kulcsjátékosok éjszakáztak egy fontos meccs előtt.
nov. 5
15:54
Nézze csak, mi szalad ott! Egy macska csatlakozott az Nfl-meccsen a játékosokhoz (Blikk)
Nem ért még véget a Halloween New Yorkban, ám a fekete macska ezúttal nem hozott szerencsét a hazaiaknak.
nov. 5
16:06
Pontrekordra hajt a Fradi (Blikk)
Pontrekordot érhet el a Ferencváros labdarúgócsapata, amennyiben csütörtök este (Sport1, 21.00) legyőzi az Európa Liga-csoportkör 4. fordulójában a CSZKA Moszkvát, amelyet legutóbb 1-0-ra vert Oroszországban.
nov. 5
16:24
Meglepő döntés, így ünnepli újabb világbajnoki címét Babos Timi (Ripost)
Szó sincs arról, hogy a harmadik trófeával a tarsolyában elégedetten hátradőlne. Szakít egy hagyománnyal is.
nov. 5
16:30
Férfi kosár Nb I: éjszakázás miatt súlyos büntetések Sopronban (She)
A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Soproni KC vezetősége súlyos büntetéseket helyezett kilátásba, mert a csapat néhány játékosa „megfordult a soproni éjszakában” az Oroszlány elleni vesztes mérkőzés előtt.
nov. 5
16:30
A Real Madrid igazgatótanácsának alelnöke is jelen lesz a Puskás Aréna nyitómeccsén (888.hu)
Pedro López Jiménez, a Real Madrid igazgatótanácsának alelnöke képviseli a labdarúgóklubot jövő pénteken a Puskás Aréna avatóünnepségén, a Magyarország-Uruguay barátságos mérkőzésen.
nov. 5
16:42
U21: a vajdasági Szőke Adrián is Gera Zoltán keretében (She)
Gera Zoltán kijelölte az U21-es válogatott keretét a november 14-i, északírek elleni és a november 18-i, Ausztria elleni felkészülési mérkőzésre – adta hírül az mlsz.hu.
nov. 5
16:42
Nápolyi kóstoló vár ma Szoboszlaira a BL-ben (Infostart)
Ma este meglehet a labdarúgó Bajnokok Ligája 2020-as tavaszi szakaszának első biztos résztvevője. Ehhez „csak” annyi kell, hogy az olasz Napoli legyőzze hazai pályán az osztrák bajnok RB Salzburgot. Gulácsi Péter csapata, az RB Leipzig is nagyot léphet a továbbjutás felé.
nov. 5
16:48
Nb Ii: edzőváltás egy nappal a bajnoki előtt Tiszakécskén (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a szerdai, Csákvár elleni mérkőzésen már nem Simon Antal irányítja a labdarúgó NB II-ben szereplő Tiszakécskei LC-t.
nov. 5
16:50
Pafc: szerződést hosszabbítottak Nagy Zsolttal (She)
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Puskás Akadémia a hivatalos honlapján közölte, hogy 2022 nyaráig meghosszabbította Nagy Zsolt szerződését.
nov. 5
16:54
Női vízilabda Euroliga: nehéz csoportba került az Uvse (She)
Az UVSE spanyolországi, a Dunaújváros görögországi, a BVSC pedig olaszországi csoportba került a női vízilabda Euroliga csoportkörének keddi sorsolásán.
nov. 5
17:06
Fehérvár: személyes adatok megadása nélkül is lehet jegyet venni (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC a hivatalos honlapján közölte, hogy a jövőben egyszerűbbé teszi a jegyvásárlást a szurkolóinak.
nov. 5
17:24
Fehérvár: Juhász a héten csatlakozhat a csapathoz (She)
Dr. Kovács Tibor, a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Mol Fehérvár FC csapatorvosa több jó hírrel is szolgált a klubnak – olvasható a csapat hivatalos honlapján.
nov. 5
17:27
Ebből mi lesz? Nagyon elpáholták Zlatan Ibrahimovicot (Ripost)
Esélye sem volt a svéd sztárnak. Los Angeles-i rivális főzte le a magát mindenkinél jobbnak tartó futballsztárt.

Keresés