2019. október 28. hétfő

okt. 28
0:00
Hamilton győzött, de még nem világbajnok (Behaviour)
A címvédő és ötszörös világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es Mexikói Nagydíjat vasárnap, és tovább növelte az előnyét a pontversenyben, de még nem nyerte meg hatodik vb-címét.
okt. 28
5:15
Se bugyi, se más: pucéran fotózták fürdés után a feszes testű edzőnőt (Ripost)
Nincs mit szégyellnie, Valentina kisportolt testén se fölösleges kiló, se ruha nem fedezhető föl.
okt. 28
6:39
Hosszú Katinka még nem fogta fel (Infostart)
Látványos versenyeket és egy világcsúcsot hozott, valamint közönségsikert aratott a Nemzetközi Úszóliga (ISL) budapesti állomása.
okt. 28
6:42
A Duna Arénában döntötték meg Hosszú Katinka világcsúcsát (SzMo)
Egy 19 éves úszónő múlta felül olimpiai bajnokunk idejét 100 méter háton, ezzel övé lett a Nemzetközi Úszóliga első világrekordja.
okt. 28
6:57
Nhl: nagy verés vetett véget az Oilers hazai veretlenségének (She)
A Florida Panthers 6–2-re nyert az Edmonton Oilers otthonában – a kanadai csapat az első vereségét szenvedte el a szezonban hazai pályán az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) vasárnapi játéknapján.
okt. 28
7:09
Nba: az Oklahoma lemosta az előző szezon döntősét (She)
Az Oklahoma City Thunder végig vezetve – a negyedik negyed közepén már 42 pontos előnyt is elérve – nyert 120–92-re a nyáron nagydöntőt játszó Golden State Warriors ellen az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) vasárnapi játéknapján.
okt. 28
7:18
Szerelmével rivalizál Kapás Boglárka (BorsOnline)
Pikáns jelenetekben sem volt hiány az új Nemzetközi Úszóliga, az ISL budapesti állo
okt. 28
7:21
Botrányszag az U17-es vb-n, csuklóröntgentől rezeltek be a csalók? (Ripost)
Rejtélyes sorcsere történt a magyar válogatott ellenfelénél, de egy másik rivális is gyanús.
okt. 28
7:27
Nem volt jobb úszó a tulajnál (Azenpenzem)
Ahogy az várható volt, a Nemzetközi Úszóliga profi versenysorozat B csoportjának második összecsapását is a London Roar csapata nyerte a Duna Arénában.
okt. 28
7:33
Nb I: Életem formájában vagyok-e? Nehéz megítélni – Dibusz Dénes (She)
A Ferencváros Mol Fehérvár elleni 2–1-es győzelméből alaposan kivette a részét Dibusz Dénes, aki olyan lövéseket is hárított, ami már-már lehetetlennek tűnt. A zöld-fehérek kapusa mérkőzések óta kiválóan véd – láthattuk ezt az Újpest és a CSZKA Moszkva elleni találkozón is –, s ezt az ellenféltől Elek Ákos is elismeri, csak nyilván nem örül neki.
okt. 28
7:35
Dibusz Dénes – Életem formájában vagyok-e? Nehéz megítélni (She)
.
okt. 28
8:03
Nfl: folytatta remek sorozatát a Patriots és a 49ers (She)
A New England Patriots a nyolcadik, a San Francisco 49ers a hetedik mérkőzését is megnyerte a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2019-es alapszakaszában, és fontos meccset húzott be hétfő hajnalban a Green Bay Packers is, amely a Kansas City Chiefs otthonában vívott rangadót.
okt. 28
8:18
Szárnyalás után jött a koppanás: 15 perc alatt kapott ki az U17-es focicsapat (BorsOnline)
Ennél jobban nem is kezdődhetett volna az U17-es vb a magyar csapat számára, már a harmadik percben megszerezte a vezetést Komáromi György találatával. Ám a hajrá igazi rém­álommá vált.
okt. 28
8:21
Újabb FTC-UTE összecsapás jön (Infostart)
Tenisz, sznúker, jégkorong, lóverseny és labdarúgás élőben a tévében.
okt. 28
8:21
U17-es vb: első meccsén simán kikapott az Európa-bajnok (She)
Az U17-es Európa-bajnok holland labdarúgó-válogatott 3–0-ra kikapott Japántól a brazíliai korosztályos világbajnokság csoportkörének első fordulójában. A D jelű kvartett másik mérkőzésén is háromgólos különbség alakult ki a két csapat között, Szenegál 4–1-re megverte az Egyesült Államokat.
okt. 28
8:27
Sigér Dávid – Dibusz olyan védéseket mutat be, amilyeneket a BL-meccseken látunk (She)
.
okt. 28
8:29
Nb I: „Dibusz olyan védéseket mutat be, amilyeneket a BL-meccseken látunk” (She)
A Ferencváros 2015 augusztusa után tudta ismét legyőzni a Mol Fehérvárt, Sigér Dávid pedig 2010 áprilisa után duplázott tétmeccsen. A 2–1-re végződő találkozónak azonban nemcsak ő volt a hőse, hanem Dibusz Dénes is, akit meg is dicsért a csapattárs.
okt. 28
8:57
A magyar „válogatott”, amely zavarba ejtette egész Uruguayt (She)
Megdöbbentő bonyodalom övezte a legutóbbi uruguayi–magyar találkozót: tizenkilenc évvel ezelőtt a montevideói közönség Magyarország válogatottját várta – egészen mást kapott. Egy abszurd mérkőzés zavarba ejtő részletei – a Nemzeti Sport szombati mellékletében, a Hosszabbításban indított sorozatunk negyedik részében.
okt. 28
9:03
Szőnyi Ferenc az első ember a világon, aki kétszer is egyben teljesített 20 ironmant (Infostart)
Mexikóban sikerült a páratlan bravúr, másodikként ért célba a 2019-es viadalon, nem akármilyen megpróbáltatások övezték a próbálkozást.
okt. 28
9:09
F1: Egyes ellenfeleid okosabbak – Hamilton a Verstappen elleni csatáról (She)
Lewis Hamilton nyert az F1-es Mexikói Nagydíj versenyén, így karnyújtásnyira került az újabb bajnoki címétől. A brit futama azonban nem volt sima, hiszen autója sérült a Max Verstappennel történt incidens miatt, amivel kapcsolatban a mercedeses el is mondta, a hollandnak általában extra helyet kell hagyni, különben könnyen ütközés lehet a vége. A m
okt. 28
9:11
elgurult Ribéry gyógyszere, nekiment a partjelzőnek (She)
Mint arról beszámoltunk, a Serie A 9. fordulójának vasárnap esti meccsén a Lazio Ciro Immobile 89. percben fejelt góljával 2–1-re győzött a Fiorentina vendégeként. A lefújás után pedig nem volt boldog Franck Ribéry…
okt. 28
9:15
Darts: a világranglista-5. a visszavonuláson gondolkodik? (She)
Nagy bánatában váratlan bejegyzést tett közzé az Instagram-oldalán Gerwyn Price, a dartssport legnagyobb szervezete, a PDC világranglistájának 5. helyezettje, miután 11–6-ra elveszítette a Rob Cross elleni döntőt a göttingeni Európa-bajnokságon. A 34 éves walesi játékos vasárnap este arról írt a közösségi médiában, hogy a visszavonulását fontolgatj
okt. 28
9:18
Chipes fogvédő mentheti meg a bokszolók életét (BorsOnline)
Az elmúlt négy hónapban négy profi bokszoló halt meg a ringben, ám egy új találmány elejét veheti az egyre gyakoribb tragédiáknak.
okt. 28
9:27
Nagy verést kapott a Golden State; megint nyert a Lakers (She)
Anthony Davis mellett Dwight Howard is jól mozgott a Los Angelesnél, Andrew Wiggins hozta a Minnesota újabb sikerét, botrányosan játszott a Warriors, Memphisben bukott újabb hosszabbítást a Brooklyn – ez történt hajnalban az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában.
okt. 28
9:33
Labdarúgás: meglepően jó a Fradi az U-bajnokságokban (She)
A különböző U-válogatott erőpróbák miatt október utolsó két hétvégéjén nem rendeztek mérkőzéseket a három kiemelt korosztályos bajnokságban, de miután mindegyik korcsoportban túl vannak a csapatok egy teljes körön, vagyis nyolc fordulón, érdemes összegezni az eddigieket. Az U16-os és az U17-es élvonalban a címvédő Honvéd áll az élen, U19-ben pedig
okt. 28
9:51
Serie A: Balotelli „labdának használt egy kamerát” – kép (She)
Mint arról beszámoltunk, a Brescia 3–1-es vereséget szenvedett a Genoától az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) a hétvégén, így visszacsúszott a kiesőzónába. A találkozón Mario Balotelli, a vendégek támadója sokat nem tudott hozzátenni a meccshez, le is cserélték az olasz támadót a 72. percben. Aminek persze nem örült igazán…
okt. 28
9:57
Wtcr: Nincs más esély, megyünk előre! – Michelisz (She)
A határokat kell feszegetni, mert már csak két forduló maradt. Michelisz Norbert sorozatban a negyedik hétvégén nyert futamot, s a második helyről várja a túraautó-világkupa (WTCR) folytatását.
okt. 28
10:27
Golf: Tiger Woods tornát nyert, beállította az 54 éves rekordot (She)
Tiger Woods nyerte meg a Japánban rendezett PGA Tour-golftornát, ami csúcsbeállítást jelent: az amerikai sztár 82. alkalommal diadalmaskodott a legrangosabb sorozatba tartozó tornán, ezzel utolérte honfitársát, Sam Sneadet, aki 54 éve tartotta egyedül a győzelmi rekordot az amerikai körversenyen (US PGA Tour).
okt. 28
10:27
Mesterhármasok hétvégéje Angliában (Azenpenzem)
A Leicester megadta az alaphangot az angol labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában. A három évvel ezelőtti aranyérmes még pénteken 9-0-ra kiütötte a Southamptont, ami rekord a Premier League-ben.
okt. 28
10:30
Szerelme ellen harcol Kapás Bogi (Ripost)
Kapás Boglárka és Telegdy Ádám szembe került egymással.
okt. 28
10:32
Még van remény, indul a roham a budapesti jegyekért (Ripost)
Több helyen vásárolhatsz még belépőt az új Puskás Aréna avatására. Siess, lehet, hogy órák alatt elfogynak a jegyek.
okt. 28
10:51
Úszás: leküzdötte a rákot, Tokióra fókuszál az amerikai olimpiai bajnok (She)
Az év elején még a rákkal küzdött, nyáron már kétszer győzött a világbajnokságon. A harmincéves olimpiai bajnok, Nathan Adrian az ISL-sorozat budapesti állomásán adott interjút a Nemzeti Sportnak.
okt. 28
10:53
ilyen nincs! Egy percen belül két gólt kaptak a félpályáról (She)
Finoman szólva érdekes körülmények közt nyerte meg 3–0-ra az Ehime elleni találkozóját a Montedio Jamagata a japán másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. A hazaiak ugyanis a 61. percben, majd a 62. percben is a saját térfelükről találtak be, az ellenfél kapusa, Okamoto Masahiro ugyanis borzalmasan helyezkedett mindkét találatnál.
okt. 28
10:57
Wta-vb: Babosék nehezen kicsikart győzelemmel kezdtek (She)
A kínai Sencsen városában zajló női teniszvilágbajnokság párosversenyében a csoportkör első fordulójában a Babos Tímea, Kristina Mladenovic páros szuperrövidítésben tudott győzni a tajvani Csan testvérpár ellen 98 perc játékot követően.
okt. 28
10:57
Nagy titokban megvolt az első meccs az új Puskás Stadionban (Behaviour)
Hivatalosan az Uruguay elleni november 15-i barátságos meccsel avatják fel az új nemzeti stadiont, a Puskás Arénát. A Magyar Labdarúgó-szövetség saját oldalán tudatta, hogy óriási az érdeklődés, a pénteki elővásárlási szakasz első óráiban több mint 25 ezer jegyet vettek meg a szurkolók. Péntek este azonban titokban rendeztek egy nem hivatalos mec
okt. 28
11:03
Tenisz: Federer visszalépett az év utolsó Masters-versenyétől (She)
Nem vesz részt az év utolsó ATP 1000-es versenyén Párizsban Roger Federer, a viadal 2011-es bajnoka – ezt maga a 38 éves svájci teniszező jelentette be hétfőn.
okt. 28
11:15
Fft: a pökhendi zseni, aki 13 évesen már gesztenyével dekázott (She)
Luxusjátékos vagy zseniális középpályás? Gőgös, népszerűtlen menedzser vagy korát megelőző, úttörő edző? Glenn Hoddle, a kétjobblábas tehetség feltűnése óta megosztó személyiség, pedig azóta átélt már mindent: sikereket, botrányokat, sőt a halál szele is megcsapta. Megkértük Hoddle-t, segítsen fényt deríteni néhány homályos pontra.
okt. 28
11:27
Dibusz Dénesre nem volt ellenszer (Azenpenzem)
A Ferencváros százszázalékosan teljesítette az őszi szezon legnehezebb bő hetét. Az Újpest és a CSZKA Moszkva után tegnap, az NB I 10. fordulójának rangadóján a Fehérvár FC-t is legyőzte.
okt. 28
11:33
Magyar–uruguayi: máris elfogytak a jegyek a Puskás Aréna nyitó meccsére (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos oldalán közölte, hogy hétfő délelőtt elfogytak a jegyek a Puskás Aréna nyitó mérkőzésére. A magyar válogatott november 15-én telt ház előtt fogadja Uruguayt.
okt. 28
11:57
Szerbia: kizárták a válogatottból a Real Madrid támadóját (She)
A szerb labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Ljubisa Tumbakovics úgy döntött, megtöri a csendet, és elmondja, valójában mi a helyzet Luka Joviccsal, a Real Madrid játékosával, aki sem a Luxemburg, sem a Litvánia elleni Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen nem volt a szerb keret tagja.
okt. 28
12:09
Juventus: Buffon elmondta, miért hagyta ott a Psg-t (She)
A honvágy vitte haza idén nyáron Gianluigi Buffont, a Juventus labdarúgócsapatának kapusát a Paris Saint-Germainből, amelyben csupán egy idényt töltött el.
okt. 28
12:09
Lemondtak fizetésükről a Southampton játékosai a megsemmisítő hazai vereség után (444.hu)
Az edzői stáb tagjaival együtt. 9-0-ra kaptak ki otthon, a bérük most jótékony célra megy.
okt. 28
12:21
Az összes jegy elkelt az új Puskás Ferenc Aréna avatómérkőzésére (ATV)
Telt ház előtt lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott Uruguay ellen november 15-én, az új Puskás Ferenc Aréna avatómérkőzésén, melyen elbúcsúzik a válogatottól Gera Zoltán.
okt. 28
12:30
Stadionavató - Az összes jegy elkelt (HírTV)
Telt ház előtt lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott Uruguay ellen november 15-én, az új Puskás Ferenc Aréna avatómérkőzésén, melyen elbúcsúzik a válogatottól Gera Zoltán.
okt. 28
12:33
Nem veszik fel a bérüket a focisták a hatalmas zakó után (Infostart)
Jótékony célra utalják át fizetésüket a southamptoni labdarúgók és az edzői stáb tagjai a Leicester Citytől otthon elszenvedett 9-0-s vereség után.
okt. 28
12:33
Teltház! Egy óra alatt elkelt minden jegy a Puskás Aréna nyitómeccsére (Ripost)
Tízezrek maradtak belépő nélkül, akár két stadiont is hamar megtöltöttek volna a magyar szurkolók.
okt. 28
12:45
Vállalható vereség a rajton (Azenpenzem)
A korosztályban ötszörös világbajnokként rekorder Nigéria ellen nem szégyen a vereség, a magyar csapat a következő két mérkőzésén Ausztrália, majd Ecuador ellen kiharcolhatja a továbbjutást.
okt. 28
12:51
Válogatott: legyen-e Dibusz az első számú kapus? Szavazzon! (She)
Dibusz Dénes remek formában védi a Ferencváros kapuját, de vajon ez elegendő-e ahhoz, hogy a magyar labdarúgó-válogatottnak is ő legyen az első számú kapuvédője? Várjuk szavazatát!
okt. 28
12:57
A 9-0-s vereség után nem veszik fel bérüket a játékosok (ATV)
Jótékony célra utalják át fizetésüket a southamptoni labdarúgók és az edzői stáb tagjai a Leicester Citytől otthon elszenvedett 9-0-s vereség után.
okt. 28
13:03
Tenisz: Fucsovics két helyet rontott, Berrettini a top 10-ben (She)
Fucsovics Márton a 69. helyen áll a férfi teniszezők világranglistáján.

Keresés