2019. október 22. kedd

okt. 22
0:03
Borzalmas: részlegesen amputálni kellett a legendás testépítő lábát (Blikk)
Flex Wheeler állapota sokkolta a rajongókat.
okt. 22
0:07
Kikerültek az első fotók Nadal álomesküvőjéről (Blikk)
A teniszklasszis már tizennégy éve alkot egy párt szerelmével, Francisca Perellóval. Eljött a nagy nap, kimondták a boldogító igent és végre kiadták az első fotókat az esküvőről.
okt. 22
0:11
Kiderült: ez a világsztár felel a 2020-as Eb hivatalos zenéjéért (Blikk)
Martin Garrix, a mindössze 23 éves holland lemezlovas készíti a 2020-as labdarúgó Európa- bajnokság hivatalos bevonuló és közvetítések alatt hallható zenéit- írta meg az MTI.
okt. 22
0:15
Sikerülhet a Fradinak megismételni a 25 éves csodát? (Blikk)
Nagyobb meglepetés lenne, mint 25 éve, ha a Ferencváros ismét legyőzné az orosz CSZKA Moszkvát. A két focicsapat 1994-ben a Kupagyőztesek Európa-kupájában találkozott, a moszkvai 2-1-es vereség után ugyanennyire nyert a Fradi otthon, majd tizenegyesekkel 7-6-ra verte az oroszokat.
okt. 22
0:15
Esküvői fotó, megházasodott a világsztár sportoló (Ripost)
Összeházasodott kedvesével Rafael Nadal. A teniszklasszis 2005 óta, vagyis tizennégy éve alkot egy párt Francisca – becenevén Xisca – Perellóval, ám csak most döntöttek úgy, hogy hivatalosan is összekötik életüket.
okt. 22
0:19
Hatalmas a tét: ezért kell mindenképp győznie a Realnak (Blikk)
A török Galatasaray pokla fogadja a spanyol Real Madridot a Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában a mai játéknapon (M4 Sport, 21 óra). Két mérkőzés után mindkét csapat mindössze egy ponttal rendelkezik, így kiélezett találkozóra lehet számítani.
okt. 22
0:19
Magyar szakemberrel erősít a Forma-1-es Williams (Ripost)
Jánvári Zsolt a következő évben ismét a Williams-csapatnál fog dolgozni.
okt. 22
0:23
Gyászol a Forma-1-es világbajnok: meghalt a lánya, még csak 21 éves volt (Blikk)
Jody Scheckter egykori Formula- 1- es világbajnok teljesen összetört, most jelentette be a szomorú hírt a család: 21 éves lánya, Ila meghalt.
okt. 22
0:27
Minden idők legjobbja: 20 év alatt 20 vb-t nyert a magyar kajakos (Blikk)
Nem lehet megállítani Csay Renátát (42), minden idők legeredményesebb maratoni kajakosát. A sportág klasszisa 20. világbajnoki aranyát szerezte a kínai Saohszingben rendezett eseményen, miután Czéllai-Vörös Zsófiával (24) alkotott duója 1:56:30.22 órás idővel diadalmaskodott a női párosok 25,9 kilométeres versenyében.
okt. 22
0:31
Fucsovics továbbjutott Bécsben: kiemelt ellenfelet kaphat a nyolcaddöntőben (Blikk)
Fucsovics Márton a második körbe jutott, miután hétfőn sima mérkőzésen, két szettben verte az olasz Lorenzo Sonegót.
okt. 22
0:35
Történelmi bravúrt vitt véghez a Fradi (Blikk)
Történelmi bravúrt ért el az FTC-Telekom jégkorongcsapata: a nemzetközi porondra 19 év után visszatérő együttes a második számú európai kupasorozat, az IIHF Kontinentális Kupa harmadik körében szerepelhet!
okt. 22
0:39
Ronaldo boldog az olaszoknál (Blikk)
Kicsattan a boldogságtól és az új lehetőségektől Cristiano Ronaldo (34)! A portugál szupersztár olyat tett, amit igen ritkán: hosszas nyilatkozatot tett a holnapi, Lokomotiv Moszkvával játszandó meccsük előtt, s ebben nem rejtette véka alá véleményét a csapat új edzőjéről sem...
okt. 22
6:27
Szerdai sportműsor (10.23.) (She)
Szerdán két rangadóval folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája – az Inter a Borussia Dortmundot, az Ajax a jó formában futballozó Chelsea-t látja vendégül. A magyar játékosok is igazi topklubok ellen léphetnek pályára: Szoboszlai Dominik (Salzburg) a Napolinak is megmutathatja kivételes tehetségét, Gulácsi Péter és Willi Orbán pedig az RB Leipzigge
okt. 22
6:33
Csütörtöki sportműsor (10.24.) (She)
Csütörtök este a magyar futball középpontjában a ismét a zöld-fehérek: CSZKA Moszkva–Ferencváros az Európa-liga csoportkörének 3. fordulójában. Az El-ben pályán továbbá a Manchester United, az Arsenal és Roma is – az olaszok igazi rangadót vívnak a Borussia Mönchengladbach ellen. Déltől egészen este 23 óráig ATP-torna Bécsből és Bázelből, aki ezutá
okt. 22
6:33
Meztelenül olvas az ágyában a bevállalós sportolónő (Ripost)
Ana Cherí imádja a szuperhősös filmeket, Batman és Thor a két kedvence.
okt. 22
6:35
Pénteki sportműsor (10.25.) (She)
Szokatlan időpontban jelentkezik az angol Premier League: 21 órától Southampton–Leicester City. A Bundesligában láthatjuk Szalai Ádám csapatát, hiszen a Mainz a Kölnt fogadja hazai pályán. Természetesen francia, olasz és spanyol mérkőzéseket is megtekinthetünk. A Formula–1 szabadedzései 17 és 21 órakor kezdődnek, amelyeket élőben követhetnek az NSO
okt. 22
6:37
Szombati sportműsor (10.26.) (She)
Ha szombat, akkor NB I – Mezőkövesd–Debrecen és Újpest–ZTE a televízió képernyőin. Az angol Premier League-ben délután a Manchester Cityt, este pedig a Chelsea-t láthatjuk élőben. Németországban két ősi rivális, a Schalke és a Dortmund feszül egymásnak a Veltins-Arenában. A kosárlabda kedvelői kellően ki lesznek szolgálva: férfi és női NB I-es mecc
okt. 22
6:39
Vasárnapi sportműsor (10.27.) (She)
Vasárnapra egy NB I-es találkozó maradt, méghozzá nem is akármilyen: 17.15-től Mol Fehérvár FC–Ferencváros rangadó, élőben az NSO-n! Természetesen ezúttal is NB II-es és NB III-as találkozókat rendeznek Magyarországon. Angliában megismétlődik az előző idénybeli BL-döntő: Liverpool–Tottenham az Anfield Roadon! Pályán a botladozó Arsenal és Mancheste
okt. 22
7:03
Játékossors: nyolc idény után távozik Higuaín – de az idősebb – a csapatától (She)
Federico Higuaín ideje lejárt a Columbus Crew-nál – ezt az amerikai élvonalban (MLS) szereplő klub hivatalos honlapján jelentette be. A 34 éves argentin támadó, akinek öccse a Juventusban futballozó Gonzalo, 2012 óta játszott az együttesben.
okt. 22
7:12
Fucsovics két helyet javított, Babos rontott (Azenpenzem)
A februárban rendezett szófiai ATP ­250-es verseny után tíz hónappal Fucsovics Márton ismét három mérkőzést nyert meg egymás után.
okt. 22
7:18
Ronaldo DNS-ét találták a megerőszakolt nőben (BorsOnline)
Habár Ronaldo erőszakolós ügyét már lezárta az ügyészség, kiderült, hogy az áldozattól vett DNS-minták megegyeztek a focistáéval.
okt. 22
7:21
Nfl: 0–33 – a New England Patriots kiütötte a Jetset (She)
A New York Jets pontot sem tudott szerezni és 33–0-s vereséget szenvedett a New England Patriotstól az amerikaifutball-bajnokság (NFL) 7. fordulójában.
okt. 22
7:51
Anglia: legyőzte a rákot, 13 hónap után visszatért a Man. United védője! (She)
Nem mindennapi történet Max Tayloré: a Manchester United 19 esztendős védőjénél az előző év végén diagnosztizáltak rákos daganatot, ami miatt félbe kellett szakítania karrierjét. A 2000 januárjában született védő azonban legyőzte a betegséget, s míg februárban kopaszra borotvált fejéről, egy kórházi ágyban fekve osztott meg fotót Instagram-oldalán,
okt. 22
7:54
Az NBI-es Kisvárda focimindenese: Ide a világ végére nem fog lejönni értelmes magyar játékos (444.hu)
Révész Attila őszinte volt, aztán gyorsan elnézést kért. Az kiderült, hogy egészen sajátosan irányítja az NBI-es csapatot.
okt. 22
8:03
Nhl: a Colorado ellen talált magára a bajnok St. Louis (She)
Négy vereség után nyert ismét a St. Louis Blues, a bajnoki címvédő az előző nyolc találkozóján pontot szerző Colorado Avalanche ellen győzött 3–1-re az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) hétfői játéknapján.
okt. 22
8:18
Show-t varázsoltak Dallasba Katinkáék (BorsOnline)
A hétvégén debütált az új úszósorozatban, az ISL-ben Hosszú Katinka csapata, a Team Iron, ahol show-elemekkel fűszerezték a versenyt.
okt. 22
8:39
Cselgáncs: fair play díjat kap az Ijf elnöke és két versenyző (She)
Fair play díjat vehet át Marius Vizer, a Nemzetközi Cselgáncsszövetség (IJF) elnöke és két versenyző az Abu Dzabiban csütörtöktől szombatig tartó Grand Slam-viadal előtt.
okt. 22
8:45
Szörnyű nap a focirajongóknak: választani kell a Real, a Juve és a Bayern között (Infostart)
Ha kedd, akkor Bajnokok Ligája-nap, de akit nem érdekel a foci, tenisszel, hokival, kerékpárral vagy lovakkal vigasztalódhat.
okt. 22
8:51
6 perc alatt minden csapathely elkelt a 2020-as Ultrabalatonra (Infostart)
Pedig csak jövő májusban lesz a magyar tengert körbefutó verseny.
okt. 22
9:18
Andy Murray sírva ünnepelte győzelmét (BorsOnline)
Már a visszavonulásán gondolkodott, erre trófeát nyert az idén az élete második csípőműtétjén átesett skót teniszező, Andy Murray.
okt. 22
9:21
Gyémánt Liga: jövőre 14 versenyt és egy döntőt rendeznek (She)
Jövőre 14 plusz 1 versenyből áll majd az atlétikai Gyémánt Liga.
okt. 22
9:23
Dvsc: Butaságot tettem – Varga Kevin szégyelli magát (She)
A debreceniek szélsője a Diósgyőr ellen kapott piros lapjáról, a tanulópénzről és az esetleges büntetésről is beszélt.
okt. 22
9:27
Barca: lezárták a Griezmann-ügyet az Atletivel, 15 millióba került – sajtóhír (She)
Spanyol lapértesülés szerint az FC Barcelona és az Atlético Madrid „békét kötött” Antoine Griezmann nyári átigazolása kapcsán. A katalánok 15 millió eurót fizettek a fővárosiaknak, hogy ne hozzák nyilvánosságra azokat az e-maileket, amelyekből kiderül(het), a Barca a megengedettnél jóval korábban tárgyalt a világbajnok francia támadóval. Egyútt
okt. 22
9:39
Nba: újra megsérült, akár 30 meccset is kihagyhat Zion Williamson (She)
Térdműtét miatt 6-8 hétig nem léphet pályára Zion Williamson, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) idei amatőrbörzéjének első választottja.
okt. 22
9:41
„Miért ne nyerhetnénk?!” – Baráth a walesi–magyar meccsről (She)
A napokon belül újra Kispesten edző Baráth Botond az Amerikában töltött első évéről és a mindennél jobban várt walesi mérkőzésről nyilatkozott.
okt. 22
9:42
Exférjét idézte Hosszú Katinka: úgy szurkolt, akár Shane Tusup (Ripost)
Szívvel-lélekkel drukkolt övéinek. Az Iron Lady úszóként és csapatemberként is jelesre vizsgázott a texasi ISL-versenyen.
okt. 22
9:44
Történelmi szégyen fenyegeti a Real Madridot a BL-ben (Ripost)
Soha nem fordult elő a Real Madriddal olyan, ami most fenyegeti a csapatot. Zinedine Zidane együttese már a csoportmeccsek során befejezheti a küzdelmet a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
okt. 22
9:48
Los Angelesen a világ szeme (Azenpenzem)
Európai idő szerint szerda hajnalban – a New Orleans Pelicans–Toronto Raptors, illetve az LA Lakers–LA Clippers mérkőzéssel megkezdődik az NBA 74. szezonja.
okt. 22
9:51
Anglia: meccs nélkül ment tovább a leggyengébb, ez volt a reakció (She)
Hétfő este sorsoltak az angol FA-kupában, és az összes csapat közül a legalacsonyabban rangsorolt, félprofinak számító, nyolcadosztályú Chichester City FC-nek volt a legnagyobb szerencséje!
okt. 22
10:09
Atlétika: repülőből ugrott ki Baji Balázs – kép (She)
Felépült hosszú és súlyos sérüléséből és már csaknem százszázalékos munkát végez Baji Balázs, a Bp. Honvéd világbajnoki bronzérmes gátfutója, aki heti tizennégy edzéssel készül a következő idényre és az olimpiai évre. Sőt, olyan jól érzi magát, hogy beillesztett sűrű programjába egy balatoni tandemugrást is.
okt. 22
10:11
Női kosár: visszatért Miskolcra a Wnba-bajnok bedobó (She)
Visszatért Miskolcra Shatori Walker-Kimbrough, a DVTK Aluinvent női kosárlabdacsapatának sztárja.
okt. 22
10:13
Birkózás: szabadulószobában járt három világbajnokunk (She)
A napokban szabadult Lőrincz Tamás, Kiss Balázs és Korpási Bálint. Nem, három birkózó-világbajnokunk természetesen semmi törvénybe ütközőt nem tett, hiszen a szőnyegen kívül is példamutató sportemberek – pusztán arról van szó, hogy sikerrel kijutottak az egyik budapesti szabadulószobából.
okt. 22
10:15
Atlétika: megházasodott Krizsán Xénia – kép (She)
Összekötötte életét párjával, így már feleségként készülhet az olimpiára a többpróbázó Krizsán Xénia.
okt. 22
10:21
Futsal: a győri rendvédelmi csapat a negyeddöntőig menetelt (She)
A hollandiai Eibergenben 37. alkalommal rendezték meg a World Peace Indoor Soccer Tournament elnevezésű, rendvédelmi dolgozók és köztisztviselők részére kiírt futsalvilágkupát, amely 54 országból 208 csapatot vonultatott fel.
okt. 22
10:33
Nba: évi 20 millió kevés volt, de 28.8 millióért már aláírt (She)
Több sztár is meghosszabbította a szerződését az NBA-ben.
okt. 22
10:39
13 másodperc alatt kiállíttatta magát a török kapus (She)
Mindössze tizenhárom másodpercre volt szüksége a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Konyaspor kapusának ahhoz, hogy kiállíttassa magát a hétfő esti bajnokin.
okt. 22
10:41
Eb 2020: a walesiek kőkemény meccsre készülnek ellenünk (She)
A walesi válogatott legutóbbi négy mérkőzését kihagyta a csapatkapitány, Ashley Williams, éppen ezért egyre erősödnek azok a hangok, amelyek szerint a 35 éves védőnek lassan kitelik az ideje a nemzeti csapatnál, ideje lenne visszavonulnia a válogatottól, ám ő ezt nem így látja, és készen áll megküzdeni a helyéért.
okt. 22
11:09
Inter: mindenkit meglepett Lukaku, amikor megszólalt a meccs után (She)
Romelu Lukaku augusztus 8-án szerződött az Internazionale együtteséhez, azaz alig több, mint két hónapja van Olaszországban. Épp ezért sok jóra nem számított senki, amikor olaszul kérdezte a belga támadót a riporter a Sassuolo ellen megnyert bajnokit követően.
okt. 22
11:33
Dopping: Új vizsgálati módszeren dolgozik a Wada – Tiszeker (She)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) új vizsgálati módszer, az úgynevezett száraz vércsepp technológia bevezetésére készül – mondta Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) igazgatója.
okt. 22
11:35
Bajnokok Tornája: Szabalenka győzött a nyitányon (She)
A fehérorosz Arina Szabalenka legyőzte a görög Maria Szakkarit a 2.2 millió dollár (660 millió forint) összdíjazású női tenisz Bajnokok Tornáján a kínai Csuhajban.

Keresés