2019. október 24. csütörtök

okt. 24
0:00
Nehezen nyert a Barcelona Prágában (Azenpenzem)
Lionel Messi már a harmadik percben vezetést szerzett a katalánoknak, amivel ő lett a BL történetének első játékosa, aki sorozatban 15 idényben betalált.
okt. 24
0:21
Championship: Balogh Norbert győztes meccsen debütált (She)
Szerda este bemutatkozott a Hull Cityben Balogh Norbert: a szeptemberben szerződtetett magyar csatár a Nottingham Forest elleni idegenbeli 2–1-es győzelem részeseként esett át a tűzkeresztségen az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Championship).
okt. 24
0:27
Bl: Ancelotti előre megmondta, Insigne dönt Salzburgban (She)
Szoboszlai Dominik csapata, a Salzburg hazai pályán kikapott a Napolitól a labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjában, nézzük, hogyan látta a mérkőzést pár főszereplő!
okt. 24
0:31
Teher nélkül Moszkvában; Szatmári–Szilágyi olimpiai döntő? (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
okt. 24
4:42
Gömbölyű keblek, félmeztelenül pózol a szőke zenészlány (Ripost)
A 20 esztendős orosz bombázó, Nata Lee lemezlovasként is dolgozik.
okt. 24
6:18
Bajnokok Ligája: Megszenvedett a Barcelona Prágában (ATV)
Az FC Barcelona nehezen, 2-1-re nyert szerdán a Slavia Praha vendégeként a labdarúgó Bajnokok ligája harmadik fordulójában.
okt. 24
7:09
Ilyen még nem volt: magyar sportmászó nyerte az ifjúsági Európa-bajnokságot (SzMo)
A 15 éves Vályi Gergő győzelme a hazai versenymászás legnagyobb sikere.
okt. 24
7:21
Botka: Fűt minket a bizonyítási vágy (BorsOnline)
Fiatal, sikerre éhes orosz csapat várja a Fradit csütörtök este Moszkvában, állítja az egykor a zöldeknél futballozó ifjabb Szergej Kuznyecov, aki sokgólos meccset vár.
okt. 24
7:24
Spanyolországon át vezet az út Tokióba (Azenpenzem)
Elkészítették a január 12. és 26. között sorra kerülő budapesti olimpiai kvalifikációs vízilabda Európa-bajnokság csoportbeosztását.
okt. 24
7:39
Nba: Irving 50 ponttal debütált, de így is kikapott a Nets (She)
Kyrie Irving ötvenpontos bemutatkozása ellenére a Brooklyn Nets hosszabbítás után 127–126-ra kikapott a Minnesota Timberwolvestól az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) új idényének második játéknapján. A másik oldalon Karl-Anthony Towns 36 pontot szórt, ketten együtt tehát összesen 86 pontot dobtak, ami két csapat idénynyitó mérkőzésén
okt. 24
7:51
Itt az esély, ebben bízhat a Fradi a sorsdöntő El-meccs előtt (Ripost)
Sorsdöntő mérkőzés előtt állnak a Ferencváros labdarúgói az Európa-liga csoportkörében. A nemzetközi kupamenetelés során idegenben eddig veretlen zöld-fehérek egy esetleges győzelemmel bejelentkezhetnek a továbbjutó helyekért.
okt. 24
7:57
Nhl: a Tampa Bay utolsó perces góllal verte meg Crosbyékat (She)
A Tampa Bay Lightning 57 másodperccel a rendes játékidő vége előtt Victor Hedman révén emberelőnyből szerezte meg a győztes gólt a vendég Pittsburgh Penguins ellen (3–2) az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) szerdai játéknapján.
okt. 24
8:03
Szabálytalan autók miatt kizárták a Renault-pilótákat (Infostart)
A két héttel ezelőtti Forma-1-es Japán Nagydíj után a Racing Point óvást nyújtott be, a silverstone-i csapat azt gyanította, hogy a Renault autóiban szabálytalan, a versenyzők közreműködését nem igénylő, távolsági alapon előre programozott fékerőeloszlás-szabályozó rendszer működött.
okt. 24
8:09
Bl: a Napoliban duplázó Mertens megelőzte Maradonát az örökgóllövőlistán (She)
A Napoli 3–2-re győzött az FC Salzburg vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligájában szerdán. Az olasz gárda színeiben két gólt szerzett a belga Dries Mertens, aki ezzel feljött a klub örök-góllövőlistájának második helyére.
okt. 24
8:21
Afrikai édesanyja otthonról szurkol Andrásnak (BorsOnline)
Édesanyja szülőföldjéről, Dél-Afrikából szurkol a családja Németh Andrásnak, a vb-n részt vevő U17-es válogatottunk gólfelelősének.
okt. 24
8:33
Bizonyíthat a Ferencváros, pályán a MU, az AS Roma és az Arsenal is (Infostart)
Folytatódnak viadalok az Európa-liga csoportköreiben, és szurkolhatunk a női Euroligában a Sopron kosarasainak. Lesz még pályakerékpár, tenisz és röplabda.
okt. 24
8:39
Libertadores-kupa: 38 évet vártak rá, 5–0-s diadallal döntősök (She)
A Flamengo az idegenbeli 1–1 után 5–0-ra megverte hazai környezetben a Gremiót a labdarúgó Libertadores-kupa elődöntőjében, ezzel 38 év után ismét bejutott a legrangosabb dél-amerikai kupasorozat fináléjába, amelyben november 23-án a címvédő River Plate-tel küzd meg.
okt. 24
8:45
Amerikai futball: ismét rózsaszínben a mellrák ellen (She)
A Magyar Amerikaifutball-szövetség több éve támogatója a steelers.hu által létrehozott Pink Month (Rózsaszín Hónap) kezdeményezésnek, amely a mellrák elleni küzdelem és a megelőző vizsgálatok fontosságára hívja fel a figyelmet – nemcsak az amerikai fociban persze, hiszen idehaza sok sportág még több klubja csatlakozott már a kampányhoz.
okt. 24
8:51
El: különleges egységet küld Skóciába az olasz rendőrség (She)
Az olasz rendőrség helyesen mérte fel, hogy milyen kockázatokkal jár alulbiztosítva a Celtic–Lazio Európa-liga–mérkőzés, ezért különleges egységet küld Skóciába.
okt. 24
8:54
Magyar focistát ünnepeltek a Bajnokok Ligájában (Ripost)
Ez az öltözőben is téma volt. Különleges meccs volt válogatott játékosunk számára a szerda esti BL-találkozó.
okt. 24
9:09
Bl: senki sem kezdett olyan jól, mint a Sazburg norvég gólvágója (She)
Erling Haaland, az osztrák FC Salzburg 19 esztendős támadója harmadik Bajnokok Ligája-mérkőzésén is betalált, összesen hatszor volt eredményes első három meccsén az elitsorozatban, amire még nem volt példa.
okt. 24
9:11
Chelsea: Ez a meccs a minta, nincs több kifogás – Lampard (She)
Frank Lampard, az Ajaxot 1–0-ra legyőző Chelsea vezetőedzője úgy véli, csapata Amszterdamban megmutatta, mire képes, és ezt a szintet kell megtartania az idény végéig.
okt. 24
9:15
tisztelgés a bajnok előtt – Kolonics Györgyre emlékeztek (She)
Ahogyan a halála óta mindig, október 23-án ismét Kolonics Györgyre emlékeztek a sportszeretők.
okt. 24
9:33
Portlandben nyert rangadót a Denver, levédekezte a Bostont a Philly (She)
Egy rivális otthonában, idegenben megnyert rangadóval nyitotta az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) idei alapszakaszát a Denver, míg a Philadelphia hazai pályán nyomta le a Celticset egy feszültebb hangulatú mérkőzésen. Kyrie Irving 50 ponttal, de vereséggel debütált Brooklynban, újoncrekord született Charlotte-ban, jól nézett ki a Dallas s
okt. 24
9:57
Nb Ii: súlyosan megsérült a Haladás kétszeres válogatottja (She)
Súlyos sérülést szenvedett a hét végi NB II-es fordulóban Rózsa Dániel, a Haladás kapusa, akinek egy szöglet utáni szituációban a bokájára és a térdére is rálépett az egyik Vasas-játékos.
okt. 24
10:03
Különleges olimpiai relikviát kínálnak megvételre (Infostart)
A 14 oldalas dokumentum értékét 700 ezer és egymillió dollár közötti összegre becsüli a Sotheby's.
okt. 24
10:21
Vízilabda: Sohasem érdekelt, ki mit gondol rólam – Keszthelyi Rita (She)
A Sportkrém e heti vendégeként Keszthelyi Ritával beszélgettünk arról, mennyire foglalkoztatja mások véleménye, hogy szigorúnak és flegmának tartják. A vízilabdázó elmesélte azt is, hogyan kérte meg a férje a kezét – így, utólag, elég viccesen alakult a leánykérés.
okt. 24
10:23
Keszthelyi Rita – Sohasem érdekelt, ki mit gondol rólam (She)
.
okt. 24
10:25
Kép: gyermeket vár Alex Morgan, a világ egyik legjobb női labdarúgója (She)
Gyermeket vár Alex Morgan, az amerikaiak olimpiai és kétszeres világbajnok női labdarúgója – a hírről maga a 30 éves futballista számolt be a közösségi oldalain.
okt. 24
10:33
Olimpia: elárverezik Pierre de Coubertin kiáltványát (She)
Árverésre bocsátják azt a kiáltványt, amelyet Pierre de Coubertin az újkori olimpiák létrehozására bocsátott ki.
okt. 24
10:33
Kínában lesz az első 24 csapatos labdarúgó klub-vb 2021-ben (HírTV)
A tervek szerint a 24-es mezőnyt nyolc háromcsapatos csoportra osztják, és az első helyezettek jutnak a negyeddöntőbe.
okt. 24
10:33
Durván megsértették Tápai Szabinát (BorsOnline)
Egy pillanatra megállt a kés a levegőben, amikor Szijj Norbert azt mondta az egykori kézilabdázó Tápai Szabinának, hogy nem ismeri el, mint sportolót. Az edző sértésnek vette a kijelentését.
okt. 24
10:39
Fifa-világranglista: a magyar válogatott maradt az 50. helyen (She)
Továbbra is a világbajnoki bronzérmes Belgium vezeti a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) világranglistáját, amelyen a magyar válogatott az 50. helyen maradt.
okt. 24
10:51
Eb 2020: két hónapra kidőlt a walesi középpályássor oszlopa (She)
Térdműtéten esett át Jonny Williams, a Charlton Athletic walesi középpályása, aki biztosan kihagyja november 19-én a Magyarország elleni Európa-bajnoki selejtezőt.
okt. 24
10:53
Pl: Undorodom a játékosoktól! Háborúba mennek, ehelyett… – Roy Keane (She)
Finoman szólva sem volt elragadtatva Roy Keane a vasárnapi Manchester United–Liverpool (1–1) találkozót megelőző jelenetsoroktól.
okt. 24
10:57
Ifi Bl: betalált a 14 éves dortmundi tehetség – ezzel korrekordot döntött (She)
A Borussia Dortmundban pallérozódó Youssoufa Moukoko lett az Ifjúsági Bajnokok Ligája történetének legfiatalabb gólszerzője. A 2004 novemberében született támadó szerdán az Internazionale ellen volt eredményes.
okt. 24
10:57
A lényeg, az FTC ne féljen (Behaviour)
Oroszországban lép pályára a Ferencváros az Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában a korábban jobb napokat is megélt CSZKA ellen.
okt. 24
11:00
Szűkül, de még ott van a szakadék (Azenpenzem)
A vasárnapi MTK-Budafok csúcsrangadó – amelyen a labdarúgó NB II aktuális éllovasa fogadta a második helyezettet – NB I-es színvonalú játékot hozott, bár ezzel nem mondunk olyan nagyon sokat.
okt. 24
11:00
U17-es vb: Preisinger szerint valami nincs rendben a játékosaival (Ripost)
Célegyenesben a felkészülés, de... Figyelmeztet a már Brazíliában készülő magyar tehetségek szövetségi edzője.
okt. 24
11:09
U17-es vb: a magyarok első ellenfele is megérkezett (She)
Megérkezett a brazíliai Goiania városába a nigériai U17-es válogatott, amellyel a magyar korosztályos csapat szombaton 22 órától az első mérkőzését játssza a világbajnokságon.
okt. 24
11:15
Klub-vb: 2021-ben Kínában lesz az első 24 csapatos torna (She)
Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke bejelentette, hogy 2021-ben Kínában rendezik meg az első, 24 csapatosra bővített FIFA-klubvilágbajnokságot.
okt. 24
11:21
Labdarúgás: senki sem kezdett még úgy a BL-ben, mint Haaland (She)
Erling Braut Haaland, az RB Salzburg 19 esztendős támadója harmadik Bajnokok Ligája-mérkőzésén is betalált – összesen hatszor volt eredményes első három összecsapásán az elitsorozatban, amire korábban még nem akadt példa.
okt. 24
11:51
U17-es vb: a mieink első ellenfele is megérkezett (She)
Megérkezett a brazíliai Goiania városába a nigériai U17-es válogatott, amellyel a magyar korosztályos csapat szombaton 22 órától az első mérkőzését játssza a világbajnokságon.
okt. 24
11:57
Nem kispályás sorozat: a Mercedes a Dtm-et, a Porsche Le Mans-t hagyta el érte (She)
Az elektronikus motorral hajtott formulaautók számára kiírt Formula E sorozat a hatodik idényére elég stabil ahhoz, hogy a szériához korábban csatlakozó gyártók után újabb két német sikermárka, a Mercedes és a Porsche is részt vegyen benne. Az FE egyelőre nem versenytársa a Formula–1-nek, de nem véletlen, hogy a Le Mans-programját felszámoló Porsch
okt. 24
12:03
Megvan, hol lesz az első bővített klub-vb, Európát nyolc együttes képviseli (Infostart)
Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke bejelentette, hogy 2021-ben Kínában rendezik meg az első, 24 csapatosra bővített klub-világbajnokságot.
okt. 24
12:03
Október 23: így hullott szét az Aranycsapat (Ripost)
Az 1956-os forradalom a magyar labdarúgó-válogatottra, az Aranycsapatra is jelentős hatással volt. Puskás Ferencék soha többé nem játszottak együtt.
okt. 24
12:09
Bl: két Pool-drukker hiába kereste a Genk stadionját Gentben (She)
A címvédő Liverpool FC szerdán Genkben hengerelt a Bajnokok Ligájában, két figyelmetlen szurkolója pedig 150 kilométerrel odébb, Gentben egy kocsmában nézte végig a 4–1-re megnyert mérkőzést, amelyre volt jegyük…
okt. 24
12:11
Bl: idétlen tánc? Itt a magyarázat Mertens gólörömére (She)
Mint beszámoltunk róla, a Napoli 3–2-re nyert az FC Salzburg vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligájában szerdán. Az olasz gárda színeiben két gólt szerzett Dries Mertens, aki az első találatát egy meglehetősen érdekes tánccal ünnepelte meg.
okt. 24
12:12
Gulácsiék fordítottak a Zenit ellen (Azenpenzem)
A Bajnokok Ligája tegnapi játéknapján, a csoportkör harmadik fordulójában a G jelű négyesben az RB Leipzig a Zenitet fogadta, s a hazaiaknál Gulácsi Péter és Willi Orbán is ott volt a kezdőcsapatban.
okt. 24
12:27
A rekorder Messi után az öngól a Barcelona legnagyobb erőssége (Infostart)
Tipikus győzelmet aratott a Barcelona a Bajnokok Ligájában: Messi és egy öngól segítségével gyűrte le a hazai pályán remekül futballozó Slavia Prahát.

Keresés