2019. október 27. vasárnap

okt. 27
0:09
U17-es vb: kétszer is vezettünk, de kikaptunk a rajton (She)
Vereséggel kezdte az U17-es labdarúgó-világbajnokságot a magyar válogatott: bár a 79. percben még 2–1-re vezetett, Nigéria 4–2-re fordítani tudott.
okt. 27
0:51
F1: megbüntették Verstappent, elveszítette a pole-t (She)
Három rajthelyes büntetést kapott Max Verstappen, amiért a Mexikói GP kvalifikációjának végén nem lassított le a sárga zászlós korlátozásnál.
okt. 27
5:03
Aki Federer skalpjára vadászik, Bázelban biztosan ne próbálkozzon! (Infostart)
Tizenötödik alkalommal döntős a 2,2 millió eurós viadalon minden idők (egyik) legjobbja.
okt. 27
5:06
Dibusz már Gulácsi helyére tör a válogatottban (Ripost)
Kiemelkedő teljesítménnyel járult hozzá Dibusz Dénes a Ferencváros egygólos, moszkvai győzelméhez a labdarúgó Európa-ligában. A 28 éves kapus hetek óta kiváló formát mutat, folyamatos remeklése Marco Rossi szövetségi kapitánynak is fejtörést okozhat a Wales elleni sorsdöntő Eb-selejtező előtt.
okt. 27
6:09
Az erkélyen dobta le a melltartót a dögös műsorvezetőnő (Ripost)
Suzy Cortez a Barcelona focicsapatának nagy szurkolója.
okt. 27
6:39
Nb I: Vignjevics a szünetben más hangnemben beszélt velünk – Banai (She)
Tizennyolc helyzet az újpesti, tizennégy a zalaegerszegi oldalon, gól azonban nem esett a két csapat mérkőzésén a labdarúgó NB I 10. fordulójában. A mérkőzés után Banai Dávid és Stieber Zoltán fejtegette az okokat az NSO Tv-nek.
okt. 27
6:41
Újpest – „Vignjevics a szünetben más hangnemben beszélt velünk” (She)
.
okt. 27
6:43
Wtcr: Michelisz nyert, és pontot szerzett, de így is 2. az összetettben (She)
Michelisz Norbert aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) szuzukai versenyhétvégéjének első vasárnapi futamán, míg a másodikon Johan Kristoffersson diadalmaskodott. A Hyundai magyar versenyzője bár az utolsó verseny előtt visszaállt a vk-összetett élére, végül 7 pontos hátránnyal várhatja a folytatást.
okt. 27
6:51
U17-es vb: Óriási csalódottságot érzek, nagyon bosszant a vereség – Preisinger (She)
Érthetően szomorú, letört magyar játékosok sétáltak át az interjúfolyosón a Nigéria elleni vesztes U17-es vb-nyitómeccs után. Pedig a találkozó álomszerűen kezdődött, Komáromi György már a harmadik percben vezetést szerzett, a Puskás Akadémia középpályásának gólja ráadásul az első találat volt a tornán.
okt. 27
7:39
MotoGp: Márquez újabb skalpja egy utolsó körös harcban (She)
Nem a megszokott menetrenddel indult a MotoGP-sek napja, hiszen a sportág történetében először vasárnap reggel, az warm up edzések után rendezték meg a kvalifikációt, amit fél másodperces előnnyel Maverick Vinales húzott be. De a lényeg csak néhány órával később következett.
okt. 27
7:57
Nba: nagy Suns-bravúr – már nem hibátlan a Clippers (She)
Már nem hibátlan a Los Angeles Clippers az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában – a két sikerrel indító Kawhi Leonardékat nem kis meglepetésre a Phoenix Suns győzte le 130–122-re. Kikapott a Milwaukee Bucks is, amely a Miami Heattel szemben maradt alul hosszabbítás után (131–126).
okt. 27
8:15
Szoboszlai elszólta magát, a jövőjéről beszélt (Ripost)
Továbbra is Szoboszlai Dominik jövője a téma. Sztárcsapatok sora érdeklődik az ifjú magyar labdarúgó iránt.
okt. 27
8:33
Jön a Mexikói nagydíj és a Vidi-Fradi - sport a tévében (Infostart)
.
okt. 27
8:33
U17-es vb: „Óriási csalódottságot érzek, nagyon bosszant a vereség” (She)
Érthetően szomorú, letört magyar játékosok sétáltak át az interjúfolyosón a Nigéria elleni vesztes U17-es vb-nyitómeccs után. Pedig a találkozó álomszerűen kezdődött, Komáromi György már a harmadik percben vezetést szerzett, a Puskás Akadémia középpályásának gólja ráadásul az első találat volt a tornán.
okt. 27
8:45
Verstappen volt a leggyorsabb, de Leclerc indul a pole-ból Mexikóban (Behaviour)
A holland pilóta magának köszönheti, hogy visszasorolták a negyedik helyre.
okt. 27
8:51
Kicsit bővebben arról, mi is ez az úszó Bajnokok Ligája (Infostart)
Éppen Budapesten jár a sorozat, és Hosszú Katinka "privát" csapata nem annyira világverő, mint ahogy azt megszokhattuk tőle - de talán pont ettől igalmas az egész. Fontos: itt majdnem mindegy, ki magyar és ki nem.
okt. 27
8:57
Vasas: Viczián visszatérhet, Szatmári és Király játéka kérdéses (She)
Viczián Ádám felépült sérüléséből, így visszatérhet a Vasasba a Gyirmót FC Győr elleni vasárnapi NB II-es labdarúgó-mérkőzésen, Király Botond és Szatmári Lóránd játéka azonban kérdéses – számolt be róla a klub honlapja.
okt. 27
8:59
Nb Ii: még nem térhet vissza a korábbi válogatott középpályás (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Budafok középpályása, Filkor Attila sérülés miatt kihagyja a vasárnapi, Vác elleni bajnokit – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
okt. 27
9:15
Kétszer is vezetett, de kikapott az U17-es válogatott (Infostart)
A magyar válogatott vereséggel kezdte szereplését a brazíliai U17-es labdarúgó-világbajnokságon, Goianiában. Preisinger Sándor szövetségi edző csapata sokáig vezetett Nigéria ellen, de a hajrában három gólt kapott.
okt. 27
9:15
Kép: az Ns a második helyen zárt a csabai kolbászfesztiválon (She)
Immár hagyomány, hogy a békéscsabai kolbászfesztivál programjában kispályás labdarúgótorna is szerepel, a házigazdák mellett ezúttal a Békéscsabai Előre öregfiúkcsapata, a Békés megyei polgármesterek együttese, az MLSZ Nógrád megyei igazgatósága és a Nemzeti Sport vett részt.
okt. 27
9:27
Jótékonyság: a honi sportélet is megmozdult Leventéért (She)
Hetekkel ezelőtt az egész ország megmozdult a gerincvelő-eredetű izomsorvadással küzdő kisfiúért, Zentéért, akinek sikerült összegyűjteni a gyógykezeléshez szükséges 700 millió forintot. Csakhogy nem ő az egyetlen SMA-s beteg: most Leventéért fogtak össze sokan.
okt. 27
9:29
Hatalmas Suns-bravúr a Clippers ellen, Milwaukee-ban nyert a Heat (She)
Devin Bookerék elkapták Kawhi Leonardéket, a tartalékos Miami hosszabbítást nyert a Bucks otthonában, DeMar DeRozan döntött a Spurs-Wizardson, simán nyert a Jazz, a Boston és a Toronto, Trae Young megint parádézott - ez történt hajnalban az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában.
okt. 27
9:39
Férfi kézilabda: David Davis magyarul üzent (She)
Már nem caldera roja, hanem „vörös katlan”! David Davisnak ez már szinte hibátlanul megy magyarul, legalábbis ez derült ki a Telekom Veszprém spanyol vezetőedzőjének legutóbbi magyaróráján, ahová a Sport Tv-n futó Kezeket fel! magazin stábja kísérte el a népszerű szakembert.
okt. 27
9:45
Futás: két magyar ezüstérem a 24 órás világbajnokságon (She)
Bódis Tamás újra nagyot alkotott, és Csécsei Zoltánnal, Halama Leventével csapatban is dobogós lett. Újabb nagyszerű magyar teljesítmény, egy hónappal a csodálatos Spartathlon után – olvasható a Csupasport beszámolójában.
okt. 27
9:51
Kajakosként lemaradt az olimpiáról, kenuba térdelve lett bronzérmes (She)
Magától nem jutott volna eszébe, hogy kenuba térdeljen, manapság is csak kajakozik. Az 1956-os melbourne-i olimpián kenu kettesben 1000 méteren Wieland Károllyal az oldalán bronzérmes lett. A havon, sőt a víz alatt is feltalálta magát: Mohácsi Ferenc október 25-én ünnepelte 90. születésnapját.
okt. 27
10:06
Elájult az athéni liftben Majoros István (BorsOnline)
Tökéletesnek nevezi lelkiállapotát a birkózó olimpiai bajnok Majoros István, ám lelomboz bennünket, amikor tudatja: aligha edzősködik többé.
okt. 27
10:27
Fft: A magyar futball nagy vázaügye – az igazságtétel (She)
A FourFourTwo magazin Döglött akták című sorozatában hónapról hónapra leporol egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Ezúttal feleleveníti a Végh Antal által híressé tett Picasso-vázák esetét, és igazságot szolgáltat a Vasas-játékosoknak.
okt. 27
10:45
F1: Nem úgy tűnt, hogy elvettem, vagy mégis? Nem – Verstappen (She)
Max Verstappen hiába volt a leggyorsabb az F1-es Mexikói Nagydíj időmérőjén, rajtbüntetésben részesítették, amiért a negyedik helyre szorult vissza. Jacques Villeneuve az esetet követően elmondta, egyáltalán nem tartja követendő példának a holland viselkedését.
okt. 27
10:47
Rg: nagyon szép szereplés, 6. az Mtk a klubvilágbajnokságon (She)
A hatodik helyen végzett a Pigniczki Fanni, Juhász Anna, Kocsis Evelin összeállítású MTK Budapest csapata a Japánban megrendezett ritmikus gimnasztika Aeon-kupán. A hagyományos évzáró nagy nemzetközi verseny a sportág klubvilágbajnokságának számít. A győztes – mondhatni, az „örökös” győztes – ismét az orosz Gazprom.
okt. 27
11:15
Nb Ii: szinte egycsapatnyi futballista hiányzik a Békéscsabából (She)
Majd’ egy csapatnyi futballistáját kénytelen nélkülözni Schindler Szabolcs, a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba vezetőedzője, a szakember kilenc játékosára nem számíthat a Csákvár elleni vasárnapi találkozón – számolt be róla a klub honlapja.
okt. 27
11:15
A Bundesliga történetében először okozott 11-est olyan játékos, aki a meccsen pályára se lépett (444.hu)
Apró figyelmetlenségből született gól a másodosztályú Holtsen Kiel–Bochum meccsen.
okt. 27
11:27
Pl: súlyos sérülést szenvedett a Wolverhampton védője (She)
Súlyos sérülést szenvedett csapata edzésén Willy Boly, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Wolverhampton védője.
okt. 27
11:39
Képgaléria: Sepp Blatter Villányban szüretelt (She)
A magyar borász-labdarúgóválogatott, közelebbről a Gere, a Bock és a Gere-Schubert pince vendégeként Villányban szüretelt és kóstolt helyi magyar borokat Sepp Blatter, a FIFA korábbi elnöke, aki előzőleg a Magyar Sportújságírók Szövetsége meghívására a Testnevelési Egyetemen tartott előadást, felkereste Puskás Ferenc sírját, és fogadta őt Orbán Vik
okt. 27
11:51
Kihagyhatatlan zürichi látványosság a Fifa futballmúzeuma (She)
Budapesten járt Marco Fazzone, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség zürichi futballmúzeumának (FIFA World Football Museum) igazgatója, és a felavatás előtt álló Puskás Arénában nézte meg a tervezett Puskás Múzeum előkészületeit. Lapunknak adott interjújában beszélt a Puskás-örökség kérdéseiről, a FIFA-múzeum hitelességi problémáiról és az e-sport szere
okt. 27
11:54
Világbajnoki címet nyert kick-boxban a magyar tanárnő és testvére (SzMo)
8 éremmel tért haza a világbajnokságról a magyar válogatott.
okt. 27
12:27
Közel volt a szenzáció, ezt tanulták meg egy életre a magyar focisták (Ripost)
Nyolcvan percig élt a remény a világraszóló bravúrra az U17-es világbajnokságon, aztán... Így értékeltek a főszereplők.
okt. 27
12:33
Nhl: a Boston visszavágott a nyáron elvesztett döntőért (She)
A Boston Bruins 3–0-ra győzött a vendég St. Louis Blues ellen az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) szombati játéknapján. A két csapat először találkozott a nyári Stanley-kupa-döntő óta, amelyet a St. Louis nyert hétmérkőzéses párharcban.
okt. 27
12:36
Eltávolítják a csavart Dévai lábujjai közül (BorsOnline)
Noha vár még rá egy műtét, Dévai Boglárkát nem olyan fából faragták, hogy könnyen feladja.
okt. 27
12:51
Rögbi-vb: Dél-Afrika lesz Anglia ellenfele a döntőben (She)
A dél-afrikai válogatott 19–16-ra legyőzte Walest a Japánban zajló rögbi-világbajnokság vasárnapi elődöntőjében, Jokohamában, így jövő szombaton Angliával mérkőzhet majd meg a döntőben.
okt. 27
12:57
Románia: „Eltűnt a sport, Magyarországról kellene példát venni” (She)
Ion Tiriac, a Román Teniszszövetség elnöke egy rádióműsorban úgy fogalmazott: a román sport kétségbeesett helyzetben van, gyakorlatilag a megszűnés szélére sodródott.
okt. 27
13:09
Tenisz: Szabalanke nyerte meg a Bajnokok Tornáját (She)
A fehérorosz Arina Szabalenka nyerte a 2.2 millió dollár (660 millió forint) összdíjazású női tenisz Bajnokok Tornáját a kínai Csuhajban.
okt. 27
13:30
Lefotóztuk őket, Hosszú Katinkát elkísérte szerelme a Duna Arénába (Ripost)
Budapestre érkezett az úszók új sorozata, a magyar bajnoknő csapatkapitányként vesz részt a Bajnokok Ligájában.
okt. 27
13:33
Nb Ii: a 14. forduló Élő eredménykövetése az Nso-n! (She)
Nyolc mérkőzés maradt vasárnapra a labdarúgó NB II 14. fordulójából. Mivel az éllovas MTK szabadnapos, ezért ha a Csákvár megveri a tartalékos Békéscsabát, több győzelmével a Fejér megyei együttes veszi át a vezetést a tabellán. A Vasas a sorozatban négy bajnokit megnyert Gyirmóthoz látogat, az ETO Dorogon lépett pályára, és háromgólos vereséget sz
okt. 27
13:45
Verstappent megbüntették, Leclercé a pole pozíció (Infostart)
A sárga zászlós jelzés alatt nem lassított, megbüntették, így elveszítette az első rajtkockát Max Verstappen a Formula-1-es Mexikói Nagydíjon.
okt. 27
14:03
La Liga: gól a hajrában, a svéd csodagyerek döntött Vigóban (She)
A Real Sociedad 1–0-ra legyőzte a Celta Vigót a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 10. fordulójában.
okt. 27
14:15
Rali-vb: megvan az első nem francia világbajnok 2003 óta (She)
Az észt Ott Tänak második helyen végzett a belga Thierry Neuville mögött a rali-világbajnokság (WRC) katalán állomásán vasárnap, de így is megszerezte pályafutása első világbajnoki címét.
okt. 27
14:36
60 dekás óriás Ibrahimovic hamburgere - 7 érdekesség a svéd gólvágóról (BorsOnline)
Minden idők legkiválóbb svéd labdarúgója Zlatan Ibrahimovic, aki nemzete válogatottjától már visszavonult, de a Los Angeles Galaxyban remekel. Eddigi pályafutásáról hét kevéssé ismert érdekességet gyűjtöttünk össze.
okt. 27
14:39
U17-es Eb-sel.: három góllal legyőztük a letteket (She)
Az U17-es magyar labdarúgó-válogatott 3–0-ra legyőzte Lettországot a korosztályos Európa-bajnoki selejtezősorozat 6.csoportjának 2. fordulójában.
okt. 27
14:45
Foci: háromgólos győzelem a lettek ellen az U17-es Eb-selejtezőtornán (She)
A lettek elleni 3–0-s sikerrel a fehéroroszországi U17-es Európa-bajnoki selejtezőtorna négycsapatos táblázatának élére ugrott a magyar válogatott. Németh Antal tanítványai szombaton, a Torpedo Stadionban esélyt sem hagytak a lett nemzeti együttesnek.
okt. 27
14:57
Alpesi sí: francia siker férfi óriás-műlesiklásban (She)
A francia Alexis Pinturault nyerte a férfi óriás-műlesiklást az alpesi sízők világkupa-sorozatának első állomásán, vasárnap Söldenben.

Keresés