2019. október 8. kedd

okt. 8
0:06
Két hónap után kirúgta a Barcelona egykori, legendás kapusát (Blikk)
Azonnali hatállyal menesztette U19-es csapatának vezetőedzői posztjáról Víctor Valdést a spanyol Barcelona futballklubja.
okt. 8
0:10
Kiütés: fölényes győzelemmel kezdték meg Bl-szereplésüket a győri kézisek (Blikk)
Fölényes győzelemmel kezdte meg szereplését a női kézilabda-Bajnokok Ligája 2019–2020-as idényében a címvédő Győri Audi ETO KC.
okt. 8
0:14
Egyetlen ütéssel nyert egy óriási Mercit a magyar golfozó (Blikk)
Véget ért Stuttgartban a 30. jubileumát ünneplő MercedesTrophy World Final, a világ legnagyobb meghívásos golfversenyének döntője.
okt. 8
0:18
Az utolsó mérkőzés: így búcsúzott Amerikától Nikolics Nemanja (Blikk)
Alighanem utolsó meccsét játszotta a Chicago Fire színeiben Nikolics Nemanja (31), a magyar válogatott korábbi csatára.
okt. 8
0:22
Nincs béke: Shane Tusuppal való kapcsolatáról beszélt a válogatott szövetségi kapitánya (Blikk)
Nem felhőtlen a viszony Shane Tusup (32), a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka (30) korábbi edzője, férje és a magyar úszósportban dolgozók között.
okt. 8
0:26
Kísért a múlt: ismét veszélyben a Japán Nagydíj a közeledő ítéletidő miatt (Blikk)
Félelmetes viharfellegek gyülekeznek Japán felett, szörnyű emlékeket ébresztve a Forma–1 rajongóiban. Kísértetiesen hasonlóan kezdődik az ázsiai hét vége, mint 2014-ben, amikor a baljós előjelek, a szakadó eső, valamint a hatalmas szél ellenére megrendezték a nagydíjat, és szörnyű balesetet szenvedett a francia Jules Bianchi (†25).
okt. 8
0:30
Még nagyobb csodára van szükség! Idegenben is bravúr kell a horvátok ellen az Eb-részvételhez (Blikk)
Szinte lehetetlen küldetésre vállalkozik a magyar labdarúgó-válogatott.
okt. 8
3:48
Ilyen volt Tusup és Hosszú Katinka új párjának találkozása (Blikk)
Ennél kínosabb helyzetet nehéz elképzelni. A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka (30) új párja, Gelencsér Máté (33) és korábbi edző-férje, Shane Tusup (32) egymás mellett szurkoltak a Duna Aréna lelátóján az úszók világkupájának budapesti állomásának záró napján.
okt. 8
4:33
Nem volt szégyenlős a színésznő, a tengerparton dobta le a melltartót (Ripost)
Amberleigh West az extrém sportokért rajong, rengeteget kipróbált már ezek közül.
okt. 8
7:18
Nfl: kiütötte vendégét, továbbra is hibátlan a 49ers (She)
Tartja kiváló formáját a San Francisco 49ers: a kaliforniaiak 31–3-as letaglózásban részesítették a Cleveland Brownst a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) magyar idő szerint kedd hajnali mérkőzésén, így négy erőpróba után is százszázalékosak.
okt. 8
7:24
„Ha így fejlődik, hét év múlva a Real Madrid szerződteti Sigér Dávidot” (She)
A válogatottat sújtó sérülések, illetve eltiltások miatt a horvátok elleni csütörtöki Eb-selejtezőn jó eséllyel először lehet kezdő a nemzeti csapatban Sigér Dávid, aki jövő hónapban tölti be a 29. életévét. A ferencvárosi középpályás mesébe illő útjáról menedzserével, Horváth Zsolttal beszélgettünk.
okt. 8
7:24
Statisztikailag kódolt események (Azenpenzem)
Antonio Conte edzőként képtelen nyerni a Juve ellen. Eddig háromszor rugaszkodott neki a feladatnak, de még nem koronázta siker a tevékenységét.
okt. 8
7:42
Nincs kegyelem, kirúgták a Fradi ellenfelének edzőjét (Ripost)
A magyar bajnokot sem tudta megverni a spanyol klub, amely a bajnokságban is szenved.
okt. 8
7:54
Nhl: a St. Louis sorozatban hetedszer verte meg a Torontót (She)
A címvédő St. Louis Blues és a Columbus Blue Jackets győzelmét hozta az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) hétfői játéknapja.
okt. 8
8:06
Minifutball-vb: közte 22! A torna legnagyobb győzelmét aratta a magyar csapat (She)
A magyar válogatott 22–0-ra diadalmaskodott Kolumbia felett az Ausztráliában zajló minifutball-világbajokság nyolcaddöntőjében. Ez volt a 2019-es torna legnagyobb különbségű győzelme. A WMF-vb-k történetében ez volt a harmadik legnagyobb kiütés. A 2015-ös viadalon India előbb Németországtól kikapott 29–1-re, majd Mexikótól 33–0-s vereséget szenved
okt. 8
8:24
Vadonatúj szuperhétvége jön a Hungaroringen (Infostart)
Az esemény egyelőre az előzetes versenynaptár-tervezetben szerepel, de ha a FIA rábólint, igazi motorsport ünnep lesz áprilisban Mogyoródon.
okt. 8
8:24
Csonka csapattal készül bravúrra Rossi (BorsOnline)
Sérüléshullám söpör végig a magyar fociválogatotton, amelynek még a márciusinál is nagyobb bravúrra lesz szüksége Horvátország ellen.
okt. 8
8:45
Kitoltak a horvátok a magyar szurkolókkal (Ripost)
Kirándulás helyett másfél napos túra. Miért kellett elvinni a fontos Eb-selejtező meccset a legtávolabbi stadionba?
okt. 8
8:54
Több fronton is megmérkőznek a magyar lányok (Infostart)
Női labdarúgás és röplabda, valamint vízilabda, jégkorong, tenisz és egy kis lósport is szerepel a keddi kínálatban – élő sportközvetítések a keddi napon a hazai televíziókban.
okt. 8
9:18
Labdarúgás: Zsóri – 1 perc az Nb I-ben, 1 gól az Nb Iii-ban (She)
Ismét csökkent a fiatalok játékperce a labdarúgó NB I-ben. A 7. fordulóban 298 percet töltöttek a pályán a 21 év alatti fiatalok, míg a 8. körben csak 265-öt, ami a 2. legkevesebb ebben az idényben.
okt. 8
9:30
Barca: „Nem tud beszélni!” – Messi is megvédte Dembélét (She)
A spanyol sajtó újabb részleteket derített ki Ousmane Dembélé vasárnapi kiállításának körülményeiről. Mint ismert, a Sevilla elleni mérkőzésen a francia játékos ifjú csapattársa, Ronald Araújo piros lapja után reklamált, jelezve Antonio Mateu Lahoznak, hogy „nagyon rossz bíró”.
okt. 8
9:48
Eb 2020: a walesiek sztárja kihagyhatja a szlovákok elleni meccset (She)
Kérdésessé vált Aaron Ramsey játéka a csütörtöki, Szlovákia–Wales Eb-selejtezőn, miután a Juvetnus labdarúgója ismét fájdalmat érzett a combjában.
okt. 8
9:54
A belgák már csütörtökön, az angolok pénteken kijuthatnak az Eb-re (She)
Csütörtökön folytatódik a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozat, ennek apropóján körbelestünk, hol, melyik csapat biztosíthatja be a 2020-as szereplését. Legkorábban a belgák és az oroszok ünnepelhetnek, de az angol, az olasz és a spanyol csapat számára is hamarosan meglehet a kijutás. A mieink nem állnak túl fényesen, az eredmények kedvezőtlen
okt. 8
9:56
Horvát–magyar: rendkívüli biztonsági intézkedések Splitben (She)
Horvátország labdarúgó-válogatottjának is rendkívül fontos a Magyarország elleni, csütörtöki Európa-bajnoki selejtező. A helyszín, Split a 2015-ös, emlékezetes horvát–olasz – szintén kontinensbajnokságra kvalifikáló – találkozó óta először ad otthont válogatott tétmérkőzésnek. A bő négy évvel ezelőtt történtek – az összecsapás idején a Poljud
okt. 8
10:24
Bologna: Détári is játszhat a Real Madrid legendái ellen (She)
A tervek szerint Détári Lajos is pályára lép a Bologna alapításának 110. évfordulója alkalmából rendezendő gálamérkőzésen, amelyen a Serie A-s klub hírességei a Real Madrid-legendák fantázianevű csapattal játszanak szerda este a Stadio Renato Dall’Arában. A többnapos ünnepségsorozat részeként meghirdetett találkozón a bolognai együttesben az 56
okt. 8
10:24
Magyar felmenőinek ajánlja sikereit Joe (BorsOnline)
Az év elején visszavonult volna a magyar származású Joe Kovacs, ám a felesége rábeszélte: a dohai vb-t ne hagyja ki! Nem hagyta, nyert.
okt. 8
10:30
Szerdai sportműsor (10.09.) (She)
Szerdán középpontban a kispályás futball: délelőtt a minifutball-vb-n vívnak negyeddöntőt a mieink, este a Berettyóújfalu a KPRF-fel játszik a futsal Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában. Igaz, csak felkészülési találkozó, óriási rangadónak ígérkezik a Németország–Argentína labdarúgó-mérkőzés. A női kézi NB I-ben négy bajnokit is rendezne
okt. 8
10:32
Csütörtöki sportműsor (10.10.) (She)
Marco Rossi és a magyar labdarúgó-válogatott minden bizonnyal a legnehezebb csatájára indul – 20.45-től Horvátország–Magyarország élőben az NSO-n! A csoportunkon belül ígéretes találkozónak nézünk elébe, amelyen Szlovákia Walest fogadja. Pályán továbbá az osztrákok, a lengyelek, a belgák és az oroszok is. Egy-egy meccset rendeznek a női és a férfi
okt. 8
10:34
Pénteki sportműsor (10.11.) (She)
Péntek este 20 órától ismét Magyarország–Horvátország, ám ezúttal U21-es fiaink küzdhetnek meg dél-nyugati szomszédunkkal. Az A-csoportot magabiztosan vezető Anglia Csehországba utazik, a B-csoportban Cristiano Ronaldo és a portugáli válogatott Luxemburgot látja vendégül. Nem vár könnyű feladat Franciaországra, Mbappé és társai ugyanis Izlanddal já
okt. 8
10:36
Szombati sportműsor (10.12.) (She)
A felnőtt és az U21-es válogatott után, a magyar U19-es csapat is megmérkőzik Horvátországgal. Az Eb-selejtezők is folytatódnak – pályán a spanyolok és az olaszok. A magyar amerikai futball-válogatott Európa-bajnoki csoportmeccsen, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban fogadja Spanyolországot. A szombati napon a magyar kosárlabda nem kevesebb, mint 11
okt. 8
10:36
Eb 2020: a Fiorentina és az Inter játékosa is kihagyta a horvátok első edzését (She)
A Magyarország elleni csütörtöki Eb-selejtezőre készülő horvát labdarúgó-válogatott hétfői, első edzéséről két játékos hiányzott – derül ki a szövetség honlapján található beszámolóból.
okt. 8
10:38
Vasárnapi sportműsor (10.13.) (She)
Vasárnap ismét a magyar labdarúgó-válogatotton az ország szeme: Magyarország–Azerbajdzsán, élőben az NSO-n!. Szintén a mi csoportunkban Wales–Horvátország. A C-csoportban Németország és Hollandia is idegenben szerepel. Férfi és női kézi BL egyaránt: Aalborg HB–Mol-Pick Szeged, Telekom Veszprém–FC Porto Sofarma, illetve FTC-Rail Cargo Hungaria–Metz
okt. 8
10:42
Úszás: Wladár szerint Tusup zavart kelthetne a hazai uszodákban (She)
Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség elnöke elismeri Shane Tusup edzői alkotását, abba viszont soha nem fog belemenni, hogy az amerikai azokban a hazai uszodákban foglalkozzon a versenyzőivel, ahol magyar edzők magyar válogatott úszóknak tartanak edzéseket.
okt. 8
10:48
Horvát–magyar: a Fiorentina és az Inter játékosa is kihagyta az első edzést (She)
A Magyarország elleni csütörtöki Eb-selejtezőre készülő horvát labdarúgó-válogatott hétfői, első edzéséről két játékos hiányzott – derül ki a szövetség honlapján található beszámolóból.
okt. 8
10:50
Australian Open: Murray visszatér Melbourne-be (She)
A háromszoros Grand Slam-bajnok Andy Murray ott lesz a januári ausztrál nemzetközi teniszbajnokság főtábláján.
okt. 8
10:54
Tottenham: kifütyülték saját stadionjában Harry Kane-t (She)
A Tottenham stadionja a hétvégén amerikai futballra váltott, Harry Kane kapott hideget-meleget.
okt. 8
11:00
Nba: Scottie Pippen unokaöccse a Golden State-ben (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) legutóbb nagydöntős Golden State Warriors szerződtette Kavion Pippent, a legendás Scottie Pippen unokaöccsét.
okt. 8
11:00
A Fradinak jó esélye van a BL-címvédésre (Azenpenzem)
Az 1. fordulóban, három magyar klub is érdekelt, akárcsak a múltkori kiírásban: a címvédő FTC-Telekom, a Szolnok és az OSC, csak éppen utóbbi felváltotta a ZF-Egert.
okt. 8
11:06
Menesztették az Olympique Lyon vezetőedzőjét (Infostart)
A 45 éves brazil szakembernek azt követően köszönték meg a munkát, hogy együttese vasárnap 1-0-ra kikapott a Saint-Etienne csapatától, így kilenc fordulót követően mindössze kilenc ponttal csak a 14. helyen áll a Ligue 1-ben.
okt. 8
11:06
Kézilabda: a Budakalász és a Fehérvár is csatlakozott (She)
A Budakalász férfi, illetve az Alba Fehérvár női kézilabdacsapata is csatlakozott a Rózsaszínű október elnevezésű kampányhoz, amely a mellrák elleni küzdelemre, a betegség megelőzésére és a szűrővizsgálatok fontosságára hívja fel a figyelmet.
okt. 8
11:30
Tenisz: örömhírt jelentett be a Us Open-győztes horvát (She)
Marin Cilic hétfő délután bejelentette, hogy új taggal bővül csapata: nem edző vagy pszichológus érkezik a horvát teniszező „stábjába” (pedig az első fordulóbeli sanghaji vereség után talán nem ártana...), hanem egy új élet.
okt. 8
11:42
Női kézilabda: folytatja karrierjét az oroszok klasszisa (She)
Másfél éves kihagyást követően visszatér a pályára Jekatyerina Iljina, aki kétéves szerződést írt alá a nagy terveket szövögető CSZKA Moszkva női kézilabdacsapatával.
okt. 8
11:42
Fél éve hunyt el a sztárfocista, a szülei azóta sem tudták feldolgozni fiuk elvesztését (Blikk)
A június elején elhunyt Jose Antonio Reyes spanyol labdarúgó szülei a mai napig nem tudják feldolgozni fiuk elvesztését.
okt. 8
11:48
Sallói István: A tizenkét csapatos Nb I zsákutca (She)
Sallói István, a ZTE FC sportigazgatója a tizenhat csapatos NB I-ben látja az eredményesebb jövőt, mondván, a jelenlegi rendszer blokkolja a tudatos szakmai építkezést.
okt. 8
11:50
Magyar remények – rajtol a férfi vízilabda Bl! (She)
Az összes magyar résztvevő esélyes rá, hogy eljusson a végjátékig a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában, amelyben a Ferencváros a címvédés reményében ugrik medencébe.
okt. 8
12:12
Minden szinten szinte semmi – Az európai középmezőnytől is messze vannak a magyar csapatok (Behaviour)
Légiósokkal vagy nélkülük, teljesen mindegy.
okt. 8
12:18
Motokrossz: Szvoboda a halhatatlanok közé emelkedett Kiskunlacházán (She)
Szvoboda Bence a cseh MX1-es bajnoki cím után magyart is megnyerte 2019-ben. A peresztegi székhelyű HTS KTM Team versenyzője ezzel tizedik egyéni titulusának örülhetett, amivel a hazai sportélet legjobbjai közé emelkedett.
okt. 8
12:24
Milan: megpecsételődött Giampaolo edző sorsa – sajtóhír (She)
Bár a hétvégén győzött a Milan az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A), helyi lapinformációk szerint rövid időn belül menesztik Marco Giampaolo vezetőedzőt. Akár már kedd délután kinevezhetik az utódját – Stefano Piolit.
okt. 8
12:36
Kádárék fenn, Dzsudzsákék lenn (Azenpenzem)
Nikolics Nemanja 104 meccsen lépett pályára a Fire-ban, 56 gólig jutott, 2017-ben ő volt a liga gólkirálya. Tervei szerint nem marad az Egyesült Államokban.
okt. 8
12:57
Cseh László rémisztő helyzetbe került Nápolyban (Ripost)
Romba dőlt a program. Hiába körözött az úszósztárunkat szállító repülőgép a város felett, egészen máshol kellett leszállnia.

Keresés