2019. október 4. péntek

okt. 4
0:06
Gyors ébredés a Fradi-álomból; Kösz, hogy jössz! (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
okt. 4
0:06
Elképesztő gólt lőtt a 18 éves debreceni hokis: 50 méterről vágta be (Blikk)
Hatalmast gólt örökített meg egy felvétel a keddi PHC-Debreceni HK utánpótlásmeccsen; egy debreceni játékos 50 méterről lőtt gólt, nem üres kapura.
okt. 4
0:10
Csúfos veszprémi Seha-vereség (Blikk)
Meglepő és fájó, 26-24-es vereséget szenvedett a Telekom Veszprém férfikézilabda-együttese a SEHA-Ligában az észak-macedóniai Eurofarm Rabotnik otthonában.
okt. 4
0:14
Gigászi összeg: százmilliókat kaszál az El-meccsen a Fradi – A telt ház garantált a nemzetközi focikupában (Blikk)
Az eredménytől függetlenül is százmilliókat kaszál a főtáblás szereplésével a Ferencváros labdarúgócsapata. Az Európa-liga H csoporjtának 2. körében a harmincszoros magyar bajnok fogadja a bolgár Ludogorec csapatát fogadta, amelyet a nyáron a Bajnokok Ligája-selejtezőben otthon 2-1-re, idegenben pedig 3-2-re már legyőzött.
okt. 4
0:18
A világkupán találkozhat először a válás óta Tusup és Katinka (Blikk)
Újra Magyarországra látogatott Shane Tusup (32), Hosszú Katinka (30) korábbi férje és edzője az úszó-Világkupa budapesti állomásán az olasz Ilaria Cusinato (19) trénereként nézhet farkasszemet háromszoros olimpiai bajnok kiválóságunkkal.
okt. 4
0:22
Gyász: elhunyt a világbajnok magyar kézilabdázó (Blikk)
Elhunyt Markovitsné Balogh Márta világbajnok kézilabdázó.
okt. 4
0:26
El: kétgólos hátrányban, de emberelőnyben a Fradi a Ludogorec ellen – élő (Blikk)
Az Espanyol elleni bravúros spanyolországi döntetlen után a Ferencváros a bolgár Ludogorecet fogadja a labdarúgó Európa liga csoportkörének második játéknapján. A Fradi a már az első percben hátrányba került, Lukoki talált be, majd a 40. percben Rafael Forster szabadrúgásgólból növelte a vendégek előnyét. A félidő vége előtt aztán Grigore kiállítás
okt. 4
0:30
Klopp is dicsérte Szoboszlaiékat – A Salzburg 0-3-ról állt fel a Liverpool ellen a Bl-ben (Blikk)
Bár 4-3-as vereséget szenvedett a Red Bull Salzburg a labdarúgó Bajnokok Ligájában, szurkolói valószínűleg még évek múlva is emlegetik majd a címvédő Liverpool elleni idegenbeli meccset. Szoboszlai Dominik (18) osztrák együttese ugyanis háromgólos hátrányból tudott egyenlíteni, és csak nagy csatában maradt alul az angol sztárklub ellen.
okt. 4
0:34
„Csak az lebegett a szemem előtt, hogy győzzek” – Tarolt Kínában Liu Shaolin Sándor (Blikk)
Liu Shaolin Sándor győzött, míg Jászapáti Petra második lett 1000 méteren a sanghaji nemzetközi rövidpályás gyorskorcsolya verseny csütörtöki napján.
okt. 4
0:38
Bejelentette visszavonulását a Juve-sztár (Blikk)
Bejelentette visszavonulását az olasz Juventus labdarúgócsapatánál korábban 13 szezont lehúzó Claudio Marchisio (33).
okt. 4
5:00
Se bugyi, se más: felfedte eszményi melleit a parton nudizó álomnő (Ripost)
Sephora nem bírt forró vérével, pucérra vetkőzött a sziklák árnyékában.
okt. 4
7:00
Nfl: őrületes mérkőzésen verte a Seahawks a Ramset (She)
A Seattle Seahawks 30–29-re legyőzte a Los Angeles Ramset az NFL 5. fordulójának nyitó mérkőzésén, a Csütörtök esti rangadón.
okt. 4
7:06
Magyaros döntetlen és botrány az Európa-ligában (Infostart)
Gól nélküli döntetlent hozott a Lugano-Dinamo Kijev magyar érdekeltségű rangadó a labdarúgó Európa-liga csoportkörének második fordulójában.
okt. 4
7:24
Halász viharos bronza (Azenpenzem)
„A verseny lebonyolításának szabálytalanságai miatt hátrányba került” Nowickit bronzérmesnek nyilvánították. De Halász Bence bronzát nem vették el.
okt. 4
7:36
Rebrov: nem voltunk ennyire rosszak (Infostart)
Csalódottak a Ferencváros futballistái, miután 3-0-ra kikaptak a vendég Ludogorectől az Európa-liga csoportkörének második fordulójában.
okt. 4
7:42
Ajax: Onana örömmel lenne újra a Barcelona játékosa, de... (She)
Számos klub, köztük korábbi csapata, a Barcelona érdeklődését is felkeltette előző idénybeli produkciójával André Onana, az Ajax kapusa. A kameruni játékosnak ugyan 2022-ig szól a szerződése Amszterdamban, ám a spanyol és a holland sajtó szerint sem valószínű, hogy kitölti az idejét. A 23 éves futballista elárulta, mit válaszolna, ha a Barcelona be
okt. 4
7:54
La Liga: igazolatlan hiányzás – egymilliós büntetés a Realnál (She)
Teljes mobilcsend, pontosság, súlyhatár betartása. Többek között ilyen tételek is szerepelnek azon a listán, amelyet a Cuatro tv-csatorna szerzett meg és azokat a büntetési tételeket tartalmazza, amelyeket a Real Madrid alkalmaz a labdarúgóival szemben.
okt. 4
8:09
Először találkozhat Shane Tusup Hosszú Katinka új szerelmével (Ripost)
A pénteken kezdődő budapesti úszó-világkupán találkozhat először Hosszú Katinka új párja, Gelencsér Máté, valamint a klasszis sportolónő korábbi férje és edzője, Shane Tusup.
okt. 4
8:18
Sztárok a Duna Arénában - sport a tévében (Infostart)
Folytatódik az atlétikai vb, Eb-selejtezőt játszik a női futballválogatott és több topliágban is rendeznek meccset.
okt. 4
8:24
Bajnokok Ligája: Fortuna elpártolt a magyarok mellől (BorsOnline)
Hiába jött vissza 0-3-ról a Liverpool ellen Szoboszlaival a Salzburg, kikapott. A Gulácsival és Orbánnal felálló Lipcsét pedig két kapura lövésből kétszer mattolta a Lyon.
okt. 4
8:30
Torna-vb: Berki úgy érzi, kívülről is tud segíteni – még nem gondolkodik a jövőn (She)
Berki Krisztián örül, hogy sérülése ellenére is kiutazott a stuttgarti torna-világbajnokságra, a Nemzeti Sportnak elmondta, úgy érzi, jelenlétével is a társak segítségére tud lenni.
okt. 4
8:42
El: Nem könnyű talpra állni ilyen vereség után – Haratin (She)
Ihor Haratin csak a szurkolóknak tudott örülni, Tokmac Nguen a kihagyott helyzetek miatt kesergett, Dibusz Dénes pedig úgy érezte magát, mint a Dinamo Zagreb elleni vereség után.
okt. 4
8:44
MotoGp: hatalmas Márquez-bukással kezdődött a hétvége (She)
A spanyolnak ezen a hétvégén van az első meccslabdája, hogy nyolcadik világbajnoki címét is megszerezze, de az első nap nem az ő kezére játszik Thaiföldön. A magyar idő szerint reggel 8 óra előtt pár perccel adott tájékoztatás szerint bár Márqueznek fáj a csípője, a háta és a lába, de semmije sem tört el, és folytathatja a hétvégét.
okt. 4
8:54
Nhl: remekelt a Colorado „számkivetett” támadója (She)
A Colorado Avalanche finn csatára, Mikko Rantanen kihagyta az edzőtábort és a teljes előszezont, ennek ellenére remekül játszott és két gólt szerzett csapata szezonnyitó mérkőzésén az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).
okt. 4
9:24
Növényi: a véremet akarták, nem adtam (BorsOnline)
Még Conor McGregor tetszését is elnyerte ifjabb Növényi Norbert harcmodora. Habár a haverját verte meg, jobbkezeseit nagyon dicsérte.
okt. 4
9:45
Ma elrajtol az úszóvilágkupa (888.hu)
Péntektől vasárnapig a Duna Arénában sorra kerülő világkupaversennyel megkezdődik az úszók nagy őszi menetelése. A fővárosi komplexumban nagymedencében méri össze tudását a sportág krémje, és a kvangdzsui világbajnokság három magyar aranyérmese, Hosszú Katinka, Milák Kristóf és Kapás Boglárka is rajthoz áll majd.
okt. 4
9:48
F2: sikeres műtéten esett át a Spában karambolozó Correa (She)
A Formula–2-es versenyző, Juan Manuel Correa 17 órás sikeres műtéten esett át, és először beszélt az augusztus végi spái versenyen történt balesetet követően, amelyben Anthoine Hubert az életét vesztette.
okt. 4
9:54
Tenisz: Djokovics remek játékkal elődöntős Tokióban, Goffin vár rá (She)
Novak Djokovics mindössze három játékot vesztve, 51 perc alatt elintézte a ranglista 24. helyén álló Lucas Pouille-t a tokiói kemény pályás ATP-torna negyeddöntőjében. Pekingben az első kiemelt Dominic Thiem kiejtette a csípőműtétje óta először nyolc közé jutó Andy Murrayt.
okt. 4
9:54
Kellemetlen meglepetés a Duna Arénában (Behaviour)
A hétvégi lesz az első verseny, amelyen Hosszú Katinka és Shane Tusup a válásuk óta először találkozik az uszodában – és ezúttal ellenfelek lesznek.
okt. 4
9:56
Megjelent a Nemzeti Sport Magazin legújabb száma (She)
A már hagyományos, a magyar kosárlabdával foglalkozó magazinunkban a válogatottakra fókuszálva az U16-osoktól kezdve a felnőttekig visszatekintünk a többnyire szép eredményekkel záruló Európa- és világbajnokságokra – szerencsére van mire emlékeznünk, s felidézzük a 3x3-as szakág remek eredményeit.
okt. 4
9:58
Arsenal: Mások jobban megérdemlik, hogy játsszanak – Emery Özilről (She)
Unai Emery ebben az idényben csak két tétmérkőzésen szerepeltette a világbajnok Mesut Özilt az Arsenalban. A német támadó helyett lehetőséget kapó fiatalok csütörtökön az Európa-ligában is bebizonyították, hogy rászolgáltak a bizalomra, ami nem jó hír Özilnek.
okt. 4
10:15
A Fradi edzője elárulta, ez volt a gond az El-meccsen (Ripost)
A Ferencváros 3-0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől a labdarúgó Európa-liga csoportkörében.
okt. 4
10:24
Férfi kézi: Tíz nap alatt másfél hónap munkáját döntöttük romba – Davis (She)
Tíz nap alatt másfél hónap munkáját döntöttük romba – véli a bakonyiakat irányító David Davis, aki szerint innen még talpra lehet és kell is állni.
okt. 4
10:24
Evander Holyfield megfogadta Bunyós Pityu tanácsát (BorsOnline)
Kilenc év után visszatér a szorítóba a négyszeres profi nehézsúlyú bokszvilágbaj
okt. 4
10:26
Gyász: 77 éves korában elhunyt a Vasas világbajnok kézilabdázója (She)
Életének 77. évében elhunyt Markovitsné Balogh Márta, korábbi világbajnok kézilabdázó, aki Magyar Kupa-győztes volt a Vasassal – írja hivatalos honlapján az angyalföldi klub. Az egykori kiváló sportoló ezer szállal kötődik az egyesülethez, hiszen férje a Vasas kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázója, Markovits Kálmán volt, fia pedig a klub jelenl
okt. 4
10:42
Tenisz: Nadal sérülés miatt nem indul el Sanghajban (She)
A világranglista-második Rafael Nadal sérülés miatt visszalépett a jövői heti, 7.5 millió dollár összdíjazású sanghaji férfi tenisztornától.
okt. 4
10:42
Hetet bele, mint Liverpoolban (Azenpenzem)
Szerda este Szoboszlai Dominik 71 percen át taposhatta az Anfield szent gyepét az idény egyik legizgalmasabb, legváltozatosabb, eszeveszett iramot hozó mérkőzésén.
okt. 4
11:18
Növényi vérére szomjaztak, de kórház lett a vége (Ripost)
Irdatlan nagy ütéseket osztott ki. A világsztár McGregor is gratulált az óriási győzelmet arató magyar harcosnak.
okt. 4
11:20
Érdekes információ, ezt derült ki Shane Tusupról (Ripost)
Pénteken kezdődik az úszó-vk sorozat budapesti állomása. Shane Tusup hivatalosan nem regisztrált az eseményre.
okt. 4
11:30
Felkészülés: túl sok a válogatott, elmarad a Dac–Paks (She)
Mégsem játszik felkészülési mérkőzést a dunaszerdahelyi DAC labdarúgócsapata az NB I-es Pakssal – adta hírül a dac1904.sk.
okt. 4
11:32
Mu: kilátástalan a játék, de Owen látja, mit akar Solskjaer (She)
Egyre kilátástalanabb a Manchester United helyzete és játéka. Ole Gunnar Solskjaer mutatói az angol bajnokságban rosszabbak, mint José Mourinho utolsó szakaszában, az összes sorozatot tekintve pedig március eleje óta nyeretlen idegenben az MU. A csütörtöki hollandiai Európa-liga-mérkőzésen az AZ kapuját el sem találta a csapat. Michael Owen szerint
okt. 4
11:42
El: „Történelmi sikert arattunk az Ftc ellen” – sajtószemle (She)
A bolgár sajtó nagy sikerként élte meg, hogy a Ludogorec csütörtök este 3–0-ra legyőzte a Ferencvárost a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 2. fordulójában.
okt. 4
11:54
Bayern: „Teljesen kiakadtam, de apám nem engedte” – Gnabry már rég müncheni lehetett volna (She)
Serge Gnabry egy lapinterjúban árulta el, már tízéves korában közel állt ahhoz, hogy a Bayern München labdarúgója legyen, ám édesapja nem engedte, hogy a bajorokhoz szerződjön.
okt. 4
12:18
Barcelona: Argentínából érkezhet Valverde utódja – sajtóhír (She)
A spanyol As információi szerint a River Plate-tel remeklő Marcelo Gallardo válthatja Ernesto Valverdét, ha nem javul a Barcelona formája. A 43 éves szakember 2014 nyara óta a Buenos Aires-i klub edzője, és bár azóta a bajnoki cím még nem jött össze, kétszer nyert Libertadores-kupát, egyszer Copa Sudamericanát, kétszer pedig Argentin Kupát a csapat
okt. 4
12:21
Fotó az uszodából, Hosszú Katinkát elkísérte új szerelme (Ripost)
Shane Tusup nem volt kíváncsi volt felesége úszására. Látványosan távol maradt a versenyétől.
okt. 4
12:24
Kosár: jövőre a kormány is támogatná a Drazen Petrovic-emléktornát (She)
A Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkárának ígérete szerint jövőre a lánycsapatok részvételével kibővítik a zuglói Drazen Petrovic kosárlabda utánpótlás emléktornát, amelyet 2020-ban a kormány anyagilag is támogatni szeretne.
okt. 4
12:30
Tereprali: öt ország versenyzői, köztük dakarosok a gyulai ralin (She)
Szombaton és vasárnap rendezik meg Gyulán és környékén a Közép-európai Zóna Bajnokság (CEZ) és a nyílt magyar tereprali-bajnokság következő futamát, a Skuba Cross-Countryt, amelyen öt ország versenyzői csapnak össze nyolc gyorsasági szakaszon és 560 kilométeren.
okt. 4
12:36
Bl: Ez nem egy kib***tt barátságos meccs – Szoboszlaiék edzője (She)
Jesse Marsch, a Red Bull Salzburg vezetőedzője nem túl hosszú, ám annál lelkesítőbb beszédet tartott Szoboszlai Dominikéknek a szerdai, Liverpool elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés félidejében.
okt. 4
12:48
F1: Verstappen szerint sok válás lesz a 22 futam miatt (She)
Max Verstappen és Sergio Pérez is aggódik a Formula–1-es istállók szerelőiért, akiknek a magánéletében súlyos következményeket okozhat, hogy 22 futamosra növelték a 2020-as versenynaptárat, benne hét olyan időszakkal, amely során két hétre el kell utazniuk a családjuktól.
okt. 4
13:12
Lapszemle – A Dac-ról és a Topolyáról ír a France Football (She)
Miután a héten már szemlézhettük a világhírű spanyol Marca cikkét a topolyai futballsikerekről, a France Football a kedden utcára kerülő számában közöl terjedelmes beszámolót a határon túli magyar futballfejlesztésekről.

Keresés