2019. december 1. vasárnap

dec. 1
0:03
Messi újabb csúcsot javított (Blikk)
November 21–24. között a legtöbben Cristiano Ronaldo Juventusának vendégjátékára tippeltek az Atalanta ellen, szám szerint 587 024-en játszottak a vendégek 3-1-es győzelmével végződött meccsel. A legtöbb nyereményt is – nem meglepő – egy futballmeccsre fizették ki, viccesen mondhatnánk, hogy oly sok csúcsa mellé Lionel Messi begyűjtött egy újabb re
dec. 1
0:07
Fölényes sikert arattak a magyar kézis lányok Kazahsztán ellen (Blikk)
A magyar női kézilabda-válogatott 39-15-re legyőzte Kazahsztán csapatát a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokság szombati nyitónapján, a csoportkör első fordulójában.
dec. 1
0:11
Így készül Európa a közös Eb-re (Blikk)
Különleges lesz a jövő évi labdarúgó-Európa-bajnokság.
dec. 1
0:15
Rövidpályás gyorskorcsolya vk - Liu Shaolin Sándort kizárták a leghosszabb táv fináléjában (Blikk)
Három magyar jutott döntőbe szombaton a rövidpályás gyorskorcsolyázók világkupájának nagojai állomásán, közülük Liu Shaoang szerepelt a legjobban, aki második lett 1000 méteren. Jászapáti Petra 1500 méteren negyedik helyével éppen lemaradt a dobogóról, míg Liu Shaolin Sándort szabálytalanság miatt kizárták a leghosszabb táv fináléjában.
dec. 1
0:19
Történelmi meccsek Budapesten: a világ- és az Európa-bajnok is a Puskás Arénában játszik (Blikk)
A világbajnok francia és a címvédő portugál válogatott is a részben budapesti rendezésű csoportba került szombaton a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság bukaresti sorsolásán, azaz mindkettő a Puskás Arénában játssza két mérkőzését.
dec. 1
0:23
Kerékcsere zéró gravitációban: a Forma-1-es Red Bull csapat bármilyen körülmények közt pörög (Blikk)
A Forma–1-es Red Bull csapat tagjai nem csak a boxutcában, versenykörülmények között képesek villámgyorsan kereket cserélni, de a súlytalanság állapotában is elképesztő módon pörögnek.
dec. 1
0:27
Arculatot vált a magyar olimpiai csapat (Infostart)
Az alapszabály módosítása mellett a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) szombati közgyűlésén megválasztották az ötkarikás szervezet etikai bizottságát és bemutatták a Magyar Csapat új arculatát is.
dec. 1
0:27
Kétfrontos bolgár–magyar fociháború: klub- és válogatott szinten is sorsdöntő mérkőzésre kerül sor (Blikk)
A magyar fociszurkolók szeme a következő hónapokban többször is Bulgáriára szegeződhet, klub- és válogatott szinten is sorsdöntő mérkőzést vívnak ott csapataink.
dec. 1
5:36
Gömbölyű keblek, habfürdőt vett a szőke műsorvezetőnő (Ripost)
Daniella Chávez korábban azt állította, hogy Cristiano Ronaldóval kavart, ennek is köszönheti nagy követőtáborát.
dec. 1
6:27
Nba: Harden 60 pontot szórt, hengerelt a Rockets (She)
A Houston Rockets 158–111-re legyőzte az Atlanta Hawksot az NBA legutóbbi játéknapján – James Harden félelmetes teljesítményt nyújtott, s 60 pontig jutott a találkozón. Nyert a Milwaukee Bucks, a Philadelphia 76ers és a Sacramento Kings is.
dec. 1
6:57
Női kézi-vb: a győri beálló el sem tudja hinni, mi történt velük (She)
Több meglepő eredményt is hozott a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság első napja, ezek közé tartozott a címvédő franciák Dél-Koreától elszenvedett veresége. A Győrben légióskodó beálló, Béatrice Edwige is hitetlenkedve nyilatkozott a találkozót követően.
dec. 1
7:09
Nhl: ismét nyert a ligaelső Caps, Ovecskin három gólt lőtt (She)
A Washington Capitals idegenben 5–2-re legyőzte a Detroit Red Wingset az NHL legutóbbi játéknapján. Alekszandr Ovecskin remekelt, az orosz klasszis három találata mellett kiosztott egy asszisztot is. Íme, a játéknap összes eredménye!
dec. 1
7:45
Dvtk: Így ki lehet kapni, jövő héten nyerni fogunk – Bacsa (She)
Jót tett az edzőváltás a Mol Fehérvár FC-nek, amely három gólt szerezve nyerni tudott a Diósgyőri VTK otthonában (1–3) a labdarúgó NB I 14. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén. A találkozó után a miskolciak egyenlítő gólját szerző Bacsa Patrikkal beszélgetett az NSO Tv stábja.
dec. 1
7:47
Így ki lehet kapni, jövő héten nyerni fogunk – Bacsa (She)
.
dec. 1
8:03
Főkonzulként népszerűsíti a teqist Taróczy Balázs (BorsOnline)
A korábbi wimbledoni páros teniszbajnok, Taróczy Balázs hazánk barcelonai főkonzuljaként dolgozik a jövőben. A saját sportága mellett kosár- és focimeccsekre is szívesen kilátogat.
dec. 1
8:39
Női kézi-vb: Amorim drámai pontmentése; nem hibáztak a románok (She)
A francia válogatott nem bírt a brazil csapattal, a két együttes 19–19-es döntetlent játszott a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság 2. fordulójában. A magyarokkal azonos csoportban szereplő Montenegró 30–21-re nyert Kazahsztán ellen. A későbbi összecsapáson Románia 29–24-gyel túllépett Szenegálon, míg a németek 34–8-ra kiütötték az ausztrál
dec. 1
8:45
Kiderült az időpont, ekkor tér vissza Conor McGregor (Ripost)
A 31 éves ír ketrecharcos tavaly októberben küzdött legutóbb, a visszavonulását is bejelentette.
dec. 1
8:51
Győzelemmel tért vissza Joan Carillo (Infostart)
Ráadásul csapata, a MOL Fehérvár élre is állt az OTP Bank Liga 14. fordulójának szombati játéknapján.
dec. 1
9:03
Sarlós fedezte fel Lőw Zsoltot is (BorsOnline)
Nem kapott a képzettségének megfelelő munkát, ezért manapság borozót vezet Újpesten a korábbi futballedző, Sarlós András.
dec. 1
9:09
Súlyos sérülése után remek formában Thomas Dressen (Infostart)
A német versenyző győzelemmel tért vissza, szombaton megnyerte az alpesi sízők világkupa-sorozatának férfi lesikló futamát a kanadai Lake Louise-ban.
dec. 1
9:27
Abu-Dzabiban száguld a Forma-1 (Infostart)
Folytatódnak a női kézilabda-világbajnokság küzdelmei is Japánban, a magyarok a spanyol válogatottal csapnak össze.
dec. 1
9:27
Pl: 33 évesen debütált, könnyekben tört ki a kapus (She)
Rendkívül érzelmes pillanatokat örökítettek meg a kamerák szombaton a West Ham United Chelsea elleni idegenbeli mérkőzése (0–1) után. David Martin, a vendégek kapusa remek védésekkel segítette hozzá csapatát a bravúrgyőzelemhez, de nem ezért tört ki könnyekben a lefújás után.
dec. 1
9:33
Rövid pályás gyorskorcsolya: Liu Shaoang aranyérmes Nagojában (She)
A szombati ezer méteren szerzett ezüstérme után Liu Shaoang vasárnap ötszáz méteren győzött a nagojai világkupaversenyen.
dec. 1
9:48
Rangadót játszik a magyar válogatott a vb-n, ezt várja a kapitány (Ripost)
A magyar női kézilabda-válogatott a kazahok elleni 39-15-ös győzelem után vasárnap 10 órától a spanyolokkal játszik a vb-n.
dec. 1
9:51
A spanyolok végig vezetve legyőzték női kéziseinket (She)
A magyar női kézilabda-válogatott 29–25-re kikapott Spanyolországtól a Japánban zajló világbajnokság csoportkörének 2. fordulójában. Sok pontatlanság csúszott a mieink játékába, a spanyolok végig vezetve kézben tartották a meccset, és nagy lépést tettek a továbbjutás felé.
dec. 1
10:00
A világbajnok francia és a címvédő portugál válogatott is Budapesten játszik majd (ATV)
A világbajnok francia és a címvédő portugál válogatott is a részben budapesti rendezésű csoportba került szombaton a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság bukaresti sorsolásán, azaz mindkettő a Puskás Arénában játssza két mérkőzését.
dec. 1
10:03
Simmons nyert rangadót a Phillynek, Harden utolérte Michael Jordant (She)
A „kiütéses” nem elég jó kifejezés a Rockets és a Bucks sikerére, az edzők viszont elvettek egy-egy dolgot James Hardentől és Giannis Antetokounmpótól az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. Hosszabbításban verte a Denvert a nagyot harcoló Kings, clutch jelenetekkel nyerte a Pacers elleni rangadót a Sixers
dec. 1
10:03
Alain Prost Stephanie hercegnőt is elcsábította (BorsOnline)
A négyszeres világbajnok Forma–1-es pilóta fénykorában akkora sztár volt, mint ma
dec. 1
10:05
Bundesliga: odaszúrt Lewandowskinak a Leverkusen (She)
Nem meglepő, hogy jó volt a hangulat a Bayer Leverkusen háza táján a Bayern München szombati 2–1-es idegenbeli legyőzése után. A gyógyszergyáriak a Twitteren finoman heccelték is a bajorok gólvágóját, Robert Lewandowskit.
dec. 1
10:15
F1: A második hely sosem lehet elég a Ferrarinak – Binotto (She)
A Ferrari újabb idényt zár az immár hatodik konstruktőri címét ünneplő Mercedes mögött, a csapatfőnök, Mattia Binotto így kemény télre készül, hiszen a maranellóiak nem lehetnek elégedettek a második hellyel.
dec. 1
10:33
Megvillantotta felsőtestét Liu Shaolin Sándor a debreceni Eb filmjében (BorsOnline)
Elkészült a debreceni rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság reklámfilmje, am
dec. 1
10:51
Wéber Gábor: Kevés meglepetés volt az idén, 2021 lesz a vízválasztó az F1-ben (She)
A hétvégén véget ér az idei Formula–1-es idény, amely ismét Lewis Hamilton bajnoki címét hozta, és a konstruktőri világbajnoki cím is már korábban a Mercedes birtokába került. Ennek ellenére bőven akadt miről beszélgetni Wéber Gáborral, amikor az M4 Sport szakkommentátorát a Formula–1 2019-es idényének értékelésére kértük.
dec. 1
11:09
Nb I: A futball mindig megbünteti, aki bakizik – Hornyák (She)
Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője úgy véli, Szolnoki Rolandnak fegyelmezettebbnek kellett volna lennie – a szakember ezt azután mondta el, hogy csapata az NB I 14. fordulójában 1–1-es döntetlent játszott a Mezőkövesddel. Íme, a szombati mérkőzések edzői értékelései!
dec. 1
11:18
Gyorskorcsolya-vk: Liu Shaoang győzött 500 méteren (HírTV)
Liu Shaoang ritkán látható fölénnyel nyerte meg az 500 métert a rövidpályás gyorskorcsolyázók világkupájának nagojai állomásán vasárnap az 1000 méteren szerzett szombati ezüstérme után.
dec. 1
11:21
Ritkán látható fölénnyel nyert Liu Shaoang (Infostart)
A váltóval olimpiai bajnok 21 éves versenyző ezúttal 500 méteren diadalmaskodott a rövidpályás gyorskorcsolyázók világkupájának nagojai állomásán az 1000 méteren szerzett szombati ezüstérme után
dec. 1
11:39
Női kézi-vb: négygólos magyar vereség Spanyolország ellen (She)
A magyar női kézilabda-válogatott 29–25-re kikapott Spanyolországtól a Japánban zajló világbajnokság csoportkörének 2. fordulójában.
dec. 1
11:45
Női kézi-vb: gáláztak a németek; nem hibáztak a románok (She)
A magyarokkal azonos csoportban szereplő román válogatott 29–24-re legyőzte Szenegált a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság 2. fordulójában. A B-csoportban a németek kiütötték Ausztráliát.
dec. 1
11:54
Ezúttal nem jött össze a győzelem a magyar válogatottnak (Ripost)
Kazahsztán legyőzése után a spanyolok már nagy falatnak bizonyultak a magyar női kézilabda-válogatott számára a vb-n.
dec. 1
11:57
Magyar vereség az olimpiai kvalifikációs világbajnokságon (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatott 29-25-re kikapott vasárnap Spanyolország csapatától Japánban .
dec. 1
12:06
Vereség Spanyolországtól (HírTV)
A magyar női kézilabda-válogatott 29-25-re kikapott Spanyolország csapatától a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
dec. 1
12:27
Női kézi-vb: Rasmussen jelezte nekünk, ez így nem lesz jó – Bíró Blanka (She)
Mint arról beszámoltunk, a magyar női kézilabda-válogatott négy góllal, 29–25-re kikapott Spanyolországtól a Japánban zajló világbajnokság csoportkörének 2. fordulójában. A mérkőzés után a mieink részéről Kim Rasmussen szövetségi kapitány elmondta, fiatal csapata nem tudta megoldani, hogy hamar nagy hátrányba került, és hiába próbálkozott különböző
dec. 1
12:36
Négy góllal kikapott a magyar női kézilabdaválogatott a spanyoloktól (444.hu)
Így most már biztos, hogy Montenegro és Románia közül legalább az egyiket le kell győzni a továbbjutáshoz.
dec. 1
12:36
Fair Play-díjat kapott a magyar férfi kardválogatott (HírTV)
Az emlékezetes budapesti világbajnoki döntő után tett sportszerű nyilatkozatáért fair play díjat vehetett át a magyar férfi kardcsapat.
dec. 1
12:39
Óriási fölénnyel győzött Liu Shaoang 500 méteren (888.hu)
Liu Shaoang ritkán látható fölénnyel nyerte meg az 500 métert a rövidpályás gyorskorcsolyázók világkupájának nagojai állomásán vasárnap az 1000 méteren szerzett szombati ezüstérme után.
dec. 1
12:45
Női vízi Euroliga: sikerével továbbjutott a Dunaújváros (She)
A Dunaújváros bejutott a legjobb nyolc közé a női vízilabda Euroligában, miután a selejtező második körének vasárnapi záró mérkőzésén a hatgólos Garda Krisztina vezérletével 10–8-ra legyőzte a spanyol CE Mediterrani együttesét.
dec. 1
12:51
Női kézi-vb: a magyar válogatott négy góllal kikapott a spanyoloktól (Behaviour)
A magyar női kézilabda-válogatott a világbajnokság nyitómeccsén megverte Kazahsztánt, vasárnap azonban Spanyolország már nagy falatnak bizonyult.
dec. 1
12:57
Vízilabda: csapatonként 12 játékos a tokiói olimpián (She)
Tizenkettő plusz egy játékos nevezhető csapatonként a jövő nyári tokiói olimpia férfi és női vízilabdatornájára.
dec. 1
12:57
Megvan a magyar olimpiai csapat új arculata (Ripost)
Az alapszabály módosítása mellett a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) szombati közgyűlésén megválasztották az ötkarikás szervezet etikai bizottságát és bemutatták a Magyar Csapat új arculatát is.
dec. 1
13:00
Női kézilabda-vb: Rossz kezdés után vereség a spanyoloktól (Azenpenzem)
A magyar női kézilabda-válogatott 29-25-re kikapott Spanyolország csapatától a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokság vasárnapi játéknapján, a csoportkör második fordulójában.
dec. 1
13:03
Nb Ii: a 19. forduló eredménykövetése élőben az Nso-n! (She)
Izgalmasnak ígérkező mérkőzésekkel folytatódnak a labdarúgó NB II küzdelmei: a Budafok a Siófokot fogadja, a Csákvár a Nyíregyházához látogat, míg a Vasas a közvetlenül mögötte álló Budaörssel néz farkasszemet. Kövesse velünk az eredmények alakulását!

Keresés